mak Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Do wszystkich zainteresowanych - przyjmuję zapisy na drug? turę naszywek (pierwsza tura działa się w tym w?tku). Obecnie zapisani s?: Arecki - ARECKI - 2 zwykłe i 4 z rzepem Artix - ARTIX - 2 z rzepem maciejbilu - BILAS - 1 zwykła i 1 z rzepem patryk - PATRYK - 1 zwykła i 1 z rzepem Pollacco - POLLACCO - 2 z rzepem Pollacco - SIDNEY POLAK - 2 z rzepem Pollacco - POLLACCA - 2 z rzepem Pollacco - GOSIA - 2 z rzepem Cappo - CAPPO - 1 zwykła Cappo - MAURYCY - 1 zwykła Cappo - DAREK - 2 zwykłe Cappo - DANKA - 1 zwykła Cappo - ASIA - 1 zwykła Pavulon - PAVULON - 2 z rzepem MISIEK - MISIEK - 2 zwykłe i 2 z rzepem Glub - GLUB - 1 z rzepem BRODATY MIKE - BRODATY MIKE - 2 z rzepem BRODATY MIKE - SOFA DRIVERS CLUB PL - 2 z rzepem (może być problem, długie!) szaman - SZAMAN - 2 zwykłe i 2 z rzepem O'HARA - O'HARA - 2 zwykłe i 2 z rzepem mudrek - MUDREK - 1 zwykła i 2 z rzepem APTO - APTO - 1 z rzepem Jurek_mwo - JUREK MWO - 1 zwykła i 1 z rzepem Wookash - WOOKASH - 1 zwykła pablos - PABLOS - 2 z rzepem pablos - TELETUBI| - 1 z rzepem LISTA ZAMKNIĘTA - ROBIĘ ZAMÓWIENIE. Dla przypomnienia: koszt naszywek to 5.5 zł za naszywkę zwykł? i 6 zł za naszywkę z rzepem. Po wykonaniu, naszywki będ? do odbioru co czwartek w Młynie. Będę mógł je także zabrać do pracy - pracuję koło Galerii Mokotów. Dla osób spoza Warszawy oczywi?cie wysyłka: - list priorytetowy +2.30 zł - list priorytetowy polecony +4.50 zł Pamiętajcie, że poczta czasem gubi paczki, szczególnie te w których "co? jest" (innego niż papier) i szczególonie w Warszawie. Makówka prowadzi sklep internetowy, więc co? o tym wie . Polecam polecony . Je?li chodzi o płatno?ć, to poproszę o przedpłatę na konto, zanim złożę hurtowo zamówienie (wpłata w wysoko?ci kosztu naszywek plus ew. koszt wybranej formy wysyłki). Nr kont (do wyboru) na firmowej stronie Makówki: http://sklep-zoo.com/sklep/about.php - w tytule przelewu podajcie tekst "NASZYWKI" i nick zamawiaj?cego. Po wpłacie poproszę o PM z informacj? o wpłacie, wyborem sposobu dostarczenia i ew. adresem do wysyłki.
maciejbilu Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Poprosze sztuk 2. Jedna z rzepem. I jezeli mozna to z napisem BILAS - co jest moja pelnoprawna ksywa . P.S. Maku, naszywki odbiore jak spotkamy sie w Mlynie. Wiec wplace ci kase bez ceny przesylki. Pozdrowka :-) P.S. 2 Kasa na konto wplacona
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Listopada 2007 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2007 Bardzo proszę o naszywkę a nikiem Patryk (lub PATRYK ) jedn? zwykł? i jedn? z rzepem Dzisiaj wieczorem zrobię przelew na naszywki + koszty przesyłki ps. Dzięki Maku za szybk? odp. na PM ps.2 może na naszywkach uda się umie?cić logo Burgmanii lub www.burgmania.net mniejszym tekstem?? Za pozwoleniem Derekcji. !scooter Przelew zrealizowany
mak Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Opublikowano 11 Listopada 2007 może na naszywkach uda się umie?cić logo Burgmanii lub www.burgmania.net mniejszym tekstem?? Za pozwoleniem Derekcji. Niezależnie od zgody Dyrekcji , technologia wykonywania tych naszywek pozwala na wykonanie prostego tekstu i nic więcej. Dlatego można zamawiać, w takiej cenie, małe ilo?ci niepowtarzalnych sztuk. Aby mieć logo, trzeba by zrobić wzorzec (dosyć wysoki koszt), no i chyba zamawiać większe naszywki, bo na tych logo byłoby nieczytelne...
mak Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Opublikowano 11 Listopada 2007 Jaki koszt wysyłki?? Wszystkie informacje wrzuciłem do pierwszego posta tego w?tku - były one co prawda w w?tku poprzednim, ale dla leniwych s? teraz u góry
Pollacco Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 my tez poprosimy.. sztuk 8 z rzepem 2 dla POLLACCO, 2 dla SIDNEY POLAK, 2 dla POLLACCA i 2 dla GOSIA, dziekuje to pisalam z konta meza ja/Gosia;)
Gość Cappo Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 2x Cappo 2x Darek 1x Danka 1x Asia Thx! Mak!
MISIEK Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 MISIEK 2x z rzepem 2x zwykłe Przelew ...poszedł wczoraj wieczorem
mak Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Opublikowano 18 Listopada 2007 OK - lista uaktualniona na podstawie wpisów z w?tku i z PM. Tradycyjnie proszę o sprawdzenie (sprawdzajcie ew. literówki, pomyłki w ilo?ci albo typie naszywki). Na chętnych czekam jeszcze do końca listopada i robię zamówienie...
BRODATY MIKE Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Poprosze o 2 z rzepem BODATY MIKE + 2 Z rzepem SOFA DRIVERS CLUB PL
szaman Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Poprosze 2 zwykłe i 2 z rzepem z napisem Szaman Kaske dzi? wysyłam.
Gość O'HARA Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam. I ja się piszę - dwie zwykłe i dwie z rzepem z napisem O'HARA Pozdrawiam
mudrek Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Mudrek -2 szt z rzepem , 1 szt normalna
Gość APTO Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 APTO, 1 szt, rzep, transfer done.
Jurek_mwo Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 I ja sztuk 2 z zepa i zwykla. Prosze o nr konta: na privat,niemoge wejsc na ta strone:( niemam pojecia czemu.
mak Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 Hej! Zrobiłem update w pierwszym po?cie tego w?tku, znowu na podstawie Waszych postów i prywatnych wiadomo?ci. Tradycyjnie poproszę o sprawdzenie literówek, ilo?ci i rodzaju zamawianych naszywek. Osoby, które jeszcze nie zrobiły przelewu, proszę o jak najszybsz? wpłatę. Jutro zamykam listę, a w przyszłym tygodniu wysyłam zamówienie do realizacji...
Wookash Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Ja również poprosiłbym jedn? zwykł? WOOKASH !OK przelew dzi?, najpóĽniej jutro
mak Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ostatni dzwonek - lista już praktycznie zamknięta. Jutro chcę zamawiać! Je?li kto? jeszcze nie wpłacił, bardzo proszę o przelew. Szczegóły w pierwszym po?cie tego w?tku.
pablos Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Mak-u dopisz jeszcze mnie rzutem na ta?mę !happybth Pablos 2 szt z rzepem Teletubi? 1 szt z rzepem Jeżeli nie sprawi to problemu przeleję w pi?tek lub w czwartek przekażę kaske na spotkaniu. Pozdrawiam i dzięki
mak Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2007 No i jak tam naszywki !happybth Niestety dopiero po |więtach... teraz wszyscy maj? zap...
MISIEK Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam. ...i jak wygl?da na dzień dzisiejszy realizacja naszywek ? Ech, ...nawet nie pamiętam czy wysłałem maila z danymi do wysyłki ...? W razie czego prosze o info na PW. pozdrawiam MISIEK
Hoffi Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Będzie jaka? następna tura z naszywkami? Ewentualnie możliwo?ć "ostatniego rzutu na ta?mę"? Przyznaję, że przespałem sprawę i teraz żałuję.
Rekomendowane odpowiedzi