Gość Kasssia Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Hejka, Kto? ostatnio pokazał mi fajn? stronkę... www.nasza-klasa.pl Można tam spotkać ludzi z podstawówki i nie tylko Fajna zabawa zobaczyć jak starzy (i) znajomi się pozmieniali pozdrawiam cieplutko kasssia
Pavulon Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Jestem na tej stronce jakis juz czas Bardzo fajna sprawa , odnowily sie stare zajomosci
Gość Dragon Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Kasssia... bardzo fajne info... już "pobuszowałem"...
pablos Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Też się tam dopisałem może kogo? odnajdę ze starej paczki.
Sympatycy orzech Opublikowano 6 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2007 A i ja znalazłem paru starych znajomych . Moja klasa jako jedyna nie istniała Dzięki za link. Fajna sprawa.
Sympatycy spinka Opublikowano 7 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2007 Dzięki Ci dobra kobieto Fajna stronka znalazłam tylko dwie osoby z klasy.... i ja dopisałam się
Klubowicze Profesor Opublikowano 7 Listopada 2007 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2007 Bardzo fajna stronka - dzięki niej po latach odnaleĽlismy kolegów ze szkoły. Pozdrówko!
MISIEK Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Stronka znana ...i bardzo fajna, czekam aż znajd? się znajomi ze szkół. Polecam.
Gość Estelle Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 te? się tam zarejestrowałam , teraz powoli przymierzam się do buszowania i wynajdywania znajomych
Sympatycy Arecki Opublikowano 7 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2007 Zarejestrowałem sie i dodałem swoj? szkołę ?redni? bo jeszcze jej nie było w wykazie, poczekamy zobaczymy może uda się kogo? znaleĽć .
Administrator Artix Opublikowano 7 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 7 Listopada 2007 Heh dopisalem sie, zajefajne zdjecie klasowe bylo. Rewela
Mamuśka Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Jaki? czas temu dostałam od znajomej link do tej strony ale jak to najczę?ciej u mnie z mailami tego typu bywa olałam go. Teraz po przeczytaniu waszych postów postanowiłam wej?ć. Znalazłam sporo starych znajomych. Moja klasa z pedałówy też nie była na li?cie ale już j? uzupełniłam no i znalazłam od razu kolegę z klasy. Bardzo fajna sprawa. Kasssia - dzięki za ten link. Obawiam się tylko czy nie będzie teraz konkurencj? dla forum Mnie wci?gnęło Pozdrawiam Mamu?ka
adams Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 No fajnie, znalazłem zdjęcie swojej klasy ale w zupełnie innym roczniku !
Administrator Artix Opublikowano 7 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 7 Listopada 2007 E tam u mnie tez byl blad rocznika, ktosik juz nie pamietal ze szedl do szkoly w 1980 roku niestety u mnie istnieje tylko podstawowka inne szkoly nicosc ale w sumie najbardziej mnie wlasnie ciekawi jak po prawie 20 latach wygladaja ludzie
Gość mzyka Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Dzięki za zaje fajnego lineczka, no po prostu super, udało mi się odnowić znajomo?ci z ludĽmi, z którymi raczej nie miała bym szans się spotkać - porozjeżdżali się po całym ?wiecie. Przy najmniej popisać możemy.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 8 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 8 Listopada 2007 Dzięki Kasssia za link Jeszcze nie miałem czasu poszukać ale na biegu znalazłem foto swojej podstawówy Echh... wspomnienia blockersa Osobi?cie na tym gruncie mam już pewne przeżycia. W zeszłym roku pomagałem jednej z koleżanek informować ludzi z którymi chodziłem do podstawówki, że organizujemy spotkanie "po latach". Byli nawet tacy których ?ci?gneli?my na spota z Hiszpanii i Anglii! Generalnie udało się skrzykn?ć 95% ludzi z mojej klasy i chyba nie muszę Wam pisać jaka była dżampreska... Szał ciał Aktualnie mamy dużo większy (cia?niejszy ) kontakt co bardzo sobie chwalimy. Mamy także swoj? grupę dyskusyjna na Yahoo. Polecam każdemu skrzyknięcie takiego spota "po latach"! Zobaczyć niektóre jałopy po takiej przerwie mhhh... Rewela! Doznania niezapomniane gwarantowane bo... kontakty między ludzkie to podstawa naszej egzystencji Ps. Worlan... Poznajesz swój ex "szałas" w tle ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2007 Ps. Worlan... Poznajesz swój ex "szałas" w tle ? Pewnie, że poznaję . Do tej szkoły chodziła moja córa do klasy "0". A w "szałasie" w tle, mieszka cały czas moja mama. PS A to zdjęcie zostało zrobione z Twojego "szałasu" ?
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 8 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 8 Listopada 2007 A w "szałasie" w tle, mieszka cały czas moja mama.PS A to zdjęcie zostało zrobione z Twojego "szałasu" ? Podobnie jak moi rodzice. Zdjęcie zrobione jest z 17- stki a przed nim stoi "szałas" z oznaczeniem 19, tuż obok bazarku. To tam grasowałem Ps. Szkoła o której rozmawiamy (powstała chyba na pocz?tku lat 70- tych) wychowała wiele ciekawych "osobisto?ci" ale o tym przy okazji...
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2007 Ps. Szkoła o której rozmawiamy (powstała chyba na pocz?tku lat 70- tych) wychowała wiele ciekawych "osobisto?ci" ale o tym przy okazji... Wiedziałem o tym nawet jedn? "ciekaw? osobisto?ć" znam Ja natomiast chodziłem do podstawówki na Marymoncie, teraz liceum Lelewela, z którego wywodz? się Kaczory .
Pollacco Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Tez sie wkrecilem w nasza-klase:) wciaga jak miasto:) pozdr.pollacco
Mario Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 ja jestem tam juz od sporego czasu, coraz wiecej ludzi jest i caly czas serwer siada, widze ze czas sprawdzic jak bractwo skuterowe wygladało jakis czas temu !happybth
Sympatycy Kubo Opublikowano 5 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 5 Grudnia 2007 Od niedawna jestem ONLINE w klasie... Musimy się poznajdywać :] CU
Klubowicze Profesor Opublikowano 5 Grudnia 2007 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2007 stronka super pomysł - jestem tam - tylko trochę przerosła twórców strona techniczna (może nie spodziewali się takiego powodzenia stronki) Stronka swietnie działa we wczesnych godzinach rannych - potem najczę?ciej zębaty stworek - serwery przeci?zone itd. Mam nadzieję że to się w miarę szybko zmieni. Pozdrówko!
Gość Estelle Opublikowano 6 Grudnia 2007 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Szał na N-K trwa Zanotowano trzeci milion, a jeszcze niedawno wisiało info o drugim Co do prędko?ci, to maj? szumny plan, sprzęt podobno juz zakupiony, teraz będzie konfigurowanie/testowanie, a w styczniu ma być już dobrze, jak pisz? "z prędko?ci? ?wiatła"
Rekomendowane odpowiedzi