Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka,

Kto? ostatnio pokazał mi fajn? stronkę... www.nasza-klasa.pl

Można tam spotkać ludzi z podstawówki i nie tylko B) Fajna zabawa zobaczyć jak starzy (i) znajomi się pozmieniali :D

pozdrawiam cieplutko

kasssia

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arecki

7

• Artix

5

• szorstki

4

• Profesor

4

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jestem na tej stronce jakis juz czas B)

Bardzo fajna sprawa , odnowily sie stare zajomosci :D

Opublikowano

Kasssia... bardzo fajne info... już "pobuszowałem"...

Opublikowano

Też się tam dopisałem :D może kogo? odnajdę ze starej paczki.

• Sympatycy
Opublikowano

A i ja znalazłem paru starych znajomych :D . Moja klasa jako jedyna nie istniała B)

Dzięki za link. Fajna sprawa.

• Sympatycy
Opublikowano

:blink: Dzięki Ci dobra kobieto :(

Fajna stronka

znalazłam tylko dwie osoby z klasy.... i ja dopisałam się :(

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo fajna stronka - dzięki niej po latach odnaleĽlismy kolegów ze szkoły.

Pozdrówko!

Opublikowano

Stronka znana ...i bardzo fajna, czekam aż znajd? się znajomi ze szkół. Polecam.

Opublikowano

te? się tam zarejestrowałam :(, teraz powoli przymierzam się do buszowania i wynajdywania znajomych :blink:

• Sympatycy
Opublikowano

Zarejestrowałem sie i dodałem swoj? szkołę ?redni? bo jeszcze jej nie było w wykazie, poczekamy zobaczymy może uda się kogo? znaleĽć :blink: .

• Administrator
Opublikowano

Heh dopisalem sie, zajefajne zdjecie klasowe bylo. Rewela

Opublikowano

Jaki? czas temu dostałam od znajomej link do tej strony ale jak to najczę?ciej u mnie z mailami tego typu bywa olałam go. Teraz po przeczytaniu waszych postów postanowiłam wej?ć. Znalazłam sporo starych znajomych. Moja klasa z pedałówy też nie była na li?cie ale już j? uzupełniłam no i znalazłam od razu kolegę z klasy.

Bardzo fajna sprawa. Kasssia - dzięki za ten link. Obawiam się tylko czy nie będzie teraz konkurencj? dla forum :blink: Mnie wci?gnęło :(

Pozdrawiam

Mamu?ka

Opublikowano

No fajnie, znalazłem zdjęcie swojej klasy ale w zupełnie innym roczniku !

• Administrator
Opublikowano

E tam u mnie tez byl blad rocznika, ktosik juz nie pamietal ze szedl do szkoly w 1980 roku :( niestety u mnie istnieje tylko podstawowka inne szkoly nicosc :blink: ale w sumie najbardziej mnie wlasnie ciekawi jak po prawie 20 latach wygladaja ludzie :(

Opublikowano

Dzięki za zaje fajnego lineczka, no po prostu super, udało mi się odnowić znajomo?ci z ludĽmi, z którymi raczej nie miała bym szans się spotkać - porozjeżdżali się po całym ?wiecie. Przy najmniej popisać możemy.

• Administrator
Opublikowano

Dzięki Kasssia za link :)

Jeszcze nie miałem czasu poszukać ale na biegu znalazłem foto swojej podstawówy :)

0000096944.jpg

Echh... wspomnienia blockersa :)

Osobi?cie na tym gruncie mam już pewne przeżycia. W zeszłym roku pomagałem jednej z koleżanek informować ludzi z którymi chodziłem do podstawówki, że organizujemy spotkanie "po latach". Byli nawet tacy których ?ci?gneli?my na spota z Hiszpanii i Anglii! Generalnie udało się skrzykn?ć 95% ludzi z mojej klasy i chyba nie muszę Wam pisać jaka była dżampreska... :):):):):) Szał ciał :):)

Aktualnie mamy dużo większy (cia?niejszy :) ) kontakt co bardzo sobie chwalimy. Mamy także swoj? grupę dyskusyjna na Yahoo.

Polecam każdemu skrzyknięcie takiego spota "po latach"! Zobaczyć niektóre jałopy po takiej przerwie mhhh... Rewela! :)

Doznania niezapomniane gwarantowane bo... :) kontakty między ludzkie to podstawa naszej egzystencji :)

Ps. Worlan... Poznajesz swój ex "szałas" w tle ? :)

• Sympatycy
Opublikowano

0000096944.jpg

Ps. Worlan... Poznajesz swój ex "szałas" w tle ?  :)

Pewnie, że poznaję :) . Do tej szkoły chodziła moja córa do klasy "0". A w "szałasie" w tle, mieszka cały czas moja mama.

PS

A to zdjęcie zostało zrobione z Twojego "szałasu" ?

• Administrator
Opublikowano
A w "szałasie" w tle,  mieszka cały czas moja mama.

PS

A to zdjęcie zostało zrobione z Twojego "szałasu" ?

Podobnie jak moi rodzice. :)

Zdjęcie zrobione jest z 17- stki a przed nim stoi "szałas" z oznaczeniem 19, tuż obok bazarku.

To tam grasowałem :)

Ps. Szkoła o której rozmawiamy (powstała chyba na pocz?tku lat 70- tych) wychowała wiele ciekawych "osobisto?ci" ale o tym przy okazji... :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ps. Szkoła o której rozmawiamy (powstała chyba na pocz?tku lat 70- tych) wychowała wiele ciekawych "osobisto?ci" ale o tym przy okazji...  :)

Wiedziałem o tym :) nawet jedn? "ciekaw? osobisto?ć" znam :)

Ja natomiast chodziłem do podstawówki na Marymoncie, teraz liceum Lelewela, z którego wywodz? się Kaczory :) .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tez sie wkrecilem w nasza-klase:)

wciaga jak miasto:)

pozdr.pollacco

Opublikowano

ja jestem tam juz od sporego czasu, coraz wiecej ludzi jest i caly czas serwer siada, widze ze czas sprawdzic jak bractwo skuterowe wygladało jakis czas temu !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Od niedawna jestem ONLINE w klasie...

Musimy się poznajdywać :]

CU

• Klubowicze
Opublikowano

stronka super pomysł - jestem tam - tylko trochę przerosła twórców strona techniczna (może nie spodziewali się takiego powodzenia stronki)

Stronka swietnie działa we wczesnych godzinach rannych - potem najczę?ciej zębaty stworek - serwery przeci?zone itd.

Mam nadzieję że to się w miarę szybko zmieni.

Pozdrówko!

Opublikowano

Szał na N-K trwa :) Zanotowano trzeci milion, a jeszcze niedawno wisiało info o drugim :P

Co do prędko?ci, to maj? szumny plan, sprzęt podobno juz zakupiony, teraz będzie konfigurowanie/testowanie, a w styczniu ma być już dobrze, jak pisz? "z prędko?ci? ?wiatła" :)

Opublikowano

kasssia fajna strona :D:D