Klubowicze Piootr Opublikowano 26 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2020 W najbliższych dniach pogoda może być kapryśna, a za pasem wyjazd na Mierzeję. Mam jednak niepohamowaną chęć zmierzyć się z aurą i pojechać Integrą. Zadaję zatem pytanie kto i kiedy ma podobny do mojego zamiar. Ja ze względów zawodowych wolałbym wyjechać w piątek z rana. Czekam na informacje od was.
Tatko Opublikowano 26 Września 2020 Opublikowano 26 Września 2020 Czwartunio z rańca jak się nic nie roz......li.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2024 Wiem że temat z roku w stercz ale nie będę zakładał nowego tematu. Może nasi moderatorzy zmienią na 2024 😊. Pytanie ? Czy ktoś rozważa przyjazd na Mierzeję 200 🛵? Bo tak sobie pomyślałem że jak nie będzie lało i temperatura w miarę pozwoli to bym pierdyknoł motorkiem 🤣 w czwartek około 9,00 ?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2024 No to bliżej czwartku czyli środa wieczorem zobaczę pogodynkę i zapowiedzi i też zobaczę jak to się klaruje i ewentualnie o której start.
Tatko Opublikowano 27 Września 2024 Opublikowano 27 Września 2024 Przeca na pisałeś że o 9tej. Trza wybrać ciekawą trasę.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Września 2024 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2024 W środę ostateczna decyzja 😊
Rekomendowane odpowiedzi