nur83@wp.eu Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 Cześć Czy miał ktoś do czynienia z serwisem ? jakie macie zdanie , doświadczenie po wizycie. Czy serwis godny uwagi, godny polecenia ? Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam opinie o http://www.skutery-piaseczno.pl/ ps jaki serwis polecacie gdzie serwisują naprawiają Piaggio Beverly 500
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Września 2020 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2020 Cześć Naprawiałem i robiłem u niego przeglądy we wszystkich swoich sprzętach począwszy od Hondy SW do Burgmana 650 a na końcu Pan European 1300 JA byłem zadowolony ........ nie wiem jak inni . Teraz mój sąsiad naprawia u niego Yamahę i drugi Burgmana 650. Moim zdaniem spoko gościu mimo że sam serwis nie wygląda na duży 🙂 Powodzenia
nur83@wp.eu Opublikowano 15 Września 2020 Autor Opublikowano 15 Września 2020 3 godziny temu, Cormoran napisał: Cześć Naprawiałem i robiłem u niego przeglądy we wszystkich swoich sprzętach począwszy od Hondy SW do Burgmana 650 a na końcu Pan European 1300 JA byłem zadowolony ........ nie wiem jak inni . Teraz mój sąsiad naprawia u niego Yamahę i drugi Burgmana 650. Moim zdaniem spoko gościu mimo że sam serwis nie wygląda na duży 🙂 Powodzenia Witaj Uprzejmie dziękuję za opinie . O to mi chodziło . U mnie spoko na razie ale warto mieć ten adres widocznie Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi