Mamuśka Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Ponieważ Mareczek przebywa w dniu dzisiejszym w Warszawie to mamy propozycję coby się z nim spotkać. Je?li kto? ma ochotę to zapraszamy na godz. 18t? w dniu dzisiejszym do McDonalda na ul. Dzikiej (to ten niedaleko ronda Babka i Arkadii tzw. przedłużenie Pow?zkowskiej róg Okopowej). Do zobaczenia Mamu?ka i Emiksik Ponieważ Mareczek przebywa w dniu dzisiejszym w Warszawie to mamy propozycję coby się z nim spotkać. Je?li kto? ma ochotę to zapraszamy na godz. 18t? w dniu dzisiejszym do McDonalda na ul. Dzikiej (to ten niedaleko ronda Babka i Arkadii tzw. przedłużenie Pow?zkowskiej róg Okopowej). Do zobaczenia Mamu?ka i Emiksik Edit: na t? chwilę chęć spotkania zadeklarowali: Mamu?ka i Emiksik MariuszBurgi Więcek Worlan Maki Michalu Arecki Pablos
pablos Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Nie będę obiecywał ale z Mareczkiem u?cisn?ć dłoń to wielka przyjemno?ć więc pomimo tego że od dwóch dni jeszcze spałem ł?cznie z 5 godzin a i dzi? idę do pracy na 20.30 ... postaram się zawitać choć na małego SHAKE-a. Pozdrawiam Pablos
Sympatycy spinka Opublikowano 3 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2007 Byłam , widziałam ,pogadałam, mordkę Mareczkow? ucałowałam... Tylko szkoda że Marysię gdzie? po drodze zgubił , a Magduski wogóle ze sob? nie zabrał
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 3 Listopada 2007 Fajnie było choć na chwilkę zobaczyć Mareczkow? facjatkę Pozdrowionka
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2007 Miło było się spotkać !OKK i pogadać !OKK . Marek zapraszamy czę?ciej... PS Arek, jest ten korek , czyli byłe? na wła?ciwym tropie . Człowiek uczy się całe życie
mak Opublikowano 3 Listopada 2007 Opublikowano 3 Listopada 2007 Żałuję, ale nie dali?my (przeze mnie) rady przyjechać - po podróży z Lublina w deszczu na Bridgestoneach miałem dosyć .
Sympatycy Arecki Opublikowano 3 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2007 Miło było się spotkać i pogadać . Ps. Grzesiu ulżyło mi, choć zastanawiam się dlaczego nie pisz? o tym drugim.
Mamuśka Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Opublikowano 3 Listopada 2007 Nam również było miło się spotkać z tob? Mareczku i oczywi?cie zapraszamy czę?ciej. Jak widzisz na biegu też potrafimy zmontować ekipę na spotkanie. Dziękuję pozostałym za przybycie a tym co nie byli mogę jedynie powiedzieć że niech żałuj? Pozdrawiam Mamu?ka
Mareczek Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Jestem już w domu. Wielkie dzięki za to, że chcieli?cie spotkać się ze mn? w tak brzydk?, deszczow? pogodę. Mogę tylko Wam pozazdro?cić cotygodniowych spotkań w bardzo licznym miłym i zgranym gronie kolegów i przyjaciół. Jeszcze osobne podziękowanie dla Mamu?ki, za błyskawiczne zorganizowanie, skrzyknięcie tylu członków klubu, żeby pogadać
Rekomendowane odpowiedzi