Sympatycy Urbi Opublikowano 14 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Grudnia 2014 Tiger02, powiem Tobie tylko tyle..., przede wszystkim trzeba stać się rzeczywistym członkiem GZ, a nie tylko wirtualnym... Chłopie, przyjedź w końcu na czwartkowe spotkanie, zmaterializuj sie... Jeśli w końcu kiedyś spotkasz się z nami, poznasz nas, to wiele spraw rozjaśni się Tobie, a i dziwnych pytań będziesz zadawał mniej...
Tiger02 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Urbi na razie jestem incognito ale jak w padnę to będzie wielkie wejście smoka Niestety nie mam czasu ale w przyszłym roku mój charakter pracy troszkę się zmieni więc będę was nawiedzał co czwartek Przybije w końcu grabę i będzie git Urbi wiem że moje pytania cię irytują ale tylko spokój może nas uratować !V Pozdro
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 W Świnoujściu wypijemy flaszkę pokoju...
Tiger02 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 SlawoyAMD dokładnie planuje jechać na ten zlocik od razu rodziców odwiedzę Na pewno będzie się działo Mocne słowa Panie Wojtku ... oj mocne ... fiu, fli ... Tak jak wcześniej napisałem kolega za bardzo przejmuje się rolą.
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Żadna rola, poprostu nie uznaje wirtualnych znajomości ani tego rodzaju kontaktów interpersonalnych... Jeśli ktokolwiek chce być naszym kolegą, utożsamiać się z naszą Grupą, dzielić wspólnie naszą pasję, to nie wystarczy zalogować się na Forum, ale należy chociaż raz na jakis czas się pokazać i dać możliwość poznania... Tym razem kończę już tę jałową dyskusję i mam nadzieję... że do zobaczenia...
Tiger02 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Kolega chyba nie rozumie co się do niego pisze. Jak już wcześniej napisałem w przyszłym sezonie będę miał więcej czasu to wtedy będę grupę odwiedzał Kolega niech się wyluzuje i do zobaczenia wkrótce
VOLF Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Patrzę na te wpisy i zaczynam mieć wrażenie, że wystarczy się zapisać do forum i automatycznie mieć prawo do krytyki "starych" członków grupy. Kolego Tiger02 nikt Ciebie nie zna! Twoje wejście na forum od samego początku wyglądało dziwnie - więc zanim zaczniesz oceniać, krytykować i znakować się jako forumowicz i uważać się za członka GZ przyjedź, przyjdź na jedno spotkanie i daj man szansę Ciebie poznać i zdecydować czy do nas pasujesz - samo posiadanie skutera jeszcze nie jest przepustką do naszej grupy!
Tiger02 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 VOLF teraz padłem na łopatki po twoim komentarzu. Kolega Urbi to jakiś guru że wszyscy tak stoją za nim okoniem. Zostawiam to bez komentarza Cytat Urbi : Tym razem kończę już tę jałową dyskusję i mam nadzieję... że do zobaczenia
VOLF Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Twój komentarz jest zbędny Urbi nie jest guru tylko "starym" z GZ , którego znam i cenię nie tylko jako uczestnika forum ale jako kolegę który wiele robi dla naszej grupy. Elvis wybacz ale za swoje słowa jeśli czuje taka potrzebę będę się wstydził sam!
Tiger02 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 1. bilety [Marek] - maxi skuter: Honda Sliver Wing 600 - (Szczecin) 2. melmacie [Maciek] - maxi skuter: Honda SW-T400 - (Szczecin) 3. ArtCho [Artur] - maxi skuter: Honda SW-T600 - (Szczecin - Bezrzecze) 4. Samba [Joanna] - maxi skuter: Yamaha T-Max 500 - (Szczecin) 5. wooferai [Arek] - maxi skuter: Kymco Xciting 500 - (Szczecin) 6. Rzelu [Jacek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin) 7. kowal [Mariusz] - maxi skuter: Aprilia Atlantic Sprint 400 - (Szczecin) 8. qszysiek [Krzysiek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin) 9. Rybak [Arek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin) 10. Maciek ZRX [Maciek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin) 11. Urbi [Wojtek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin) [tel. 602226206] 12. burgifan [Maciek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin) 13. VOLF [Maciek] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Szczecin - Bezrzecze) 14. minimi1 [Piotr] - maxi skuter: Yamaha X-Max 250 - (Szczecin) 15. kunisz [Ryszard] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin) 16. azjon [Wiesiek] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Szczecin - Wołczkowo) [tel. 604914033] 17. Matrix [Janusz] - maxi skuter: Honda Jazz 250 - (Szczecin) 18. YAMAHAFAN [Tomek] - maxi skuter: Yamaha X-Max 250 - (Szczecin) 19. lusia [Lucyna] - maxi skuter: Kymco Grand Dink 250 - (Szczecin) 20. bodzio61 [bogdan] - maxi skuter: Honda Pantheon 150 - (Szczecin) 21. hrabia [Piotr] - maxi skuter: Honda Integra 700 - (Szczecin) 22. orzech77 [Kuba] - maxi skuter: Aprilia Scarabeo - (Szczecin - Mierzyn) 23. pedziwiatr [Rafał] - maxi skuter: Yamaha T-Max 500 - (Szczecin) 24. Darkovsky [Darek] - maxi skuter: Piaggio X-Evo 125 - (Szczecin) 25. grota10 [Grzegorz] - maxi skuter: Kymco Xciting 500 - (Szczecin - Police) [tel. 606903319] 26. ryba [sylwek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Szczecin - Police) 27. KriSSo [Krzysiek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 125 - (Szczecin) 28. niedzwiec [Paweł] - maxi skuter: Kymco Xciting 500 - (Szczecin) 29. Rogierro [Roger] - maxi skuter: Suzuki Burgman 125 - (Szczecin) 30. qubel [Mariusz] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin) 31. Joshua_77 [Tomek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 125 - (Szczecin) 32. SlawoyAMD [sławek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Świnoujście) [tel. 604061705] 33. romano77 [Roman] - maxi skuter: Honda Integra 750 - (Świnoujście) 34. KOT45 [Krzysiek] - maxi skuter: Malaguti Spydermax GT 500 - (Świnoujście) [tel. 603666674] 35. darecki2059 [Darek] - maxi skuter: Piaggio X8 - (Świnoujście) 36. Tatix [Piotr] - maxi skuter: BMW C600 Sport - (Świnoujście/Szczecin) 37. Robsson [Robert] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Świnoujście) 38. Bob [bogdan] - maxi skuter: Honda Silver Wing - (Złocieniec) 39. 22hubert [Hubert] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Kamień Pomorski) 40. Elvis [Mirek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 250 - (Stargard Szczeciński) 41. gim-kg [] - maxi skuter: Honda SW-T400 - (Kołobrzeg) 42. tomaszbialek [Tomek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Kołobrzeg) 43. Wolf78 [] - maxi skuter: Yamaha Majesty 250 - (Kołobrzeg) 44. Windsurfer [] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Kołobrzeg) 45. zegareczek5 [Marek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Koszalin) 46. Wiesław [Wiesiek] - maxi skuter: Aprilia Atlantic 500 - (Koszalin) 47. szabel [] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Koszalin) 48. CEKOL24 [Krzysiek] - maxi skuter: Piaggio X9 500 - (Biały Bór) 49. damianus2222 [Damian] - maxi skuter: Malaguti Spidermax GT 500 - (Czaplinek) 50. koza5810 [Zenek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Myślibórz/...) 51. ----------------------Sam się wpisałem więc sam się wypisuje ------Pozdrawiam Tiger02
Sympatycy Robsson Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Dobre? I można...? Tomek, słabiutko u Ciebie z emocjami. Trochę luzu chłopie Czy aby wszyscy są zadowoleni z takiego rozwiązania tematu ? No ja bynajmniej... Jestem zażenowany i to bardziej postawą Tomka, (nie to żebym "stał okoniem" za Urbim ale też jestem raczej wirtualnym członkiem (poza super kierownikami ze Świnoujścia) i czytając te wasze wywody (Urbi kontra Elvis) to wiem , że jesteście spoko Ferajną. Nie można brać wszystkiego do siebie. Więcej luzu, dużo więcej...
Tiger02 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Robssonie bardzo ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi, hehhehehe Schodzę z drogi bo nie którzy uczepili się jak rzep psiego ogona i mają radochę.
Joshua_77 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Czy to oznacza ze stracilismy swojego "Agenta 51";-)
KOT66 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 oj tam oj tam wasze zdrowie ... pij mleko...
Sympatycy Robsson Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wypisując się z listy pozwoliłeś żeby Cię na nią wpisali ) (a Święta idą, Wigilia, miłość, zwierzęta będą mówić ludzkim głosem...) "No i fajnie..." !czary
Sympatycy Robsson Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2014 No ja już wskoczyłem do akwarium a Urbi nic...
Tiger02 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Kolega Urbi się pogniewał bo wtargnąłem do GZ bez jego przyzwolenia i się sam wpisałem na listę , Jak można wyczuć do niego należy ten przywilej. Kolego Urbi dałeś na pewno dużo do myślenia całej GZ
Sympatycy Robsson Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Elvisku poczekaj jeszcze troszkę Jak wszystkie leszcze to wszystkie
VOLF Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 ja napisałem! Urbi oberwał !Tiger02 się obraził i wypisał na parę minut, Elvis przyznał,że jesteśmy leszczami miły - spokojnej nocy wszystkim!
Klubowicze ArtCho Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jak dzieci. W głowach tylko wódka i dziwki!
VOLF Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Tak Tato to wszystko przez Te dziwki i wódkę
Sympatycy Urbi Opublikowano 15 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2014 Elvis, czasem wydaję się, że jesteś równy i fajny gość, a czasami się zastanawiam, czy Ty przypadkiem nie pomyliłeś swojego miejsca do zdobywania popularności... Może na Pudelku zrobiłbyś szybciej karierę... Nawiązując do Twoich, wg mnie obraźliwych, wypowiedzi wobec naszych wspólnych kolegów, których znam i szanuję od kilku lat, jest mi bardzo przykro i uważam to za bardzo duży nietakt z Twojej strony... Poza tym wydaje mi się, że nie potrzebnie podjudzasz i zaogniasz niektóre sytuacje... To tyle, co miałem do Ciebie personalnie. Wracając do tematu, wszystko zostało już dawno w tym temacie powiedziane, wypowiadały się różne osoby... Osobiście zapewniam, że nie jestem ani żadnym guru, ani nikim specjalnie uprzywilejowanym, nie pełnię żadnej specjalnej funkcji... jestem normalnym, jednym z kilkunastu w Szczecinie, kilkudziesięciu w województwie, członkiem naszej lokalnej maxi skuterowej społeczności skupiających się w tzw. Grupie Zachodniopomorskiej. Mnie, osobiście chodzi tylko o jedną rzecz... Forum tworzą wirtualne postacie posiadający nick... Grupę tworzą osoby, ludzie, którzy znają się, wspólnie tworzą jakąś społeczność, spotykają się - każdy w miarę możliwości (jest naprawdę wiele różnych okazji), poznając się coraz lepiej, kolegują się a z czasem przyjaźnią, spotykają się towarzysko, czasem dla wspólnej rozrywki, mogą liczyć na siebie nawzajem, doradzają czy nawet pomagają w razie potrzeby - po prostu tworzymy paczkę ludzi, których połączyła wspólna pasja i miłość do maxi skuterów..., którzy czują się w swoim towarzystwie dobrze, są dla siebie koleżeńscy i serdeczni... To jest właśnie ta Grupa ludzi używająca od jakiegoś czasu nazwy Grupa Zachodniopomorska Burgmanii... I pamiętajmy, co już wcześniej kiedyś powiedzieliśmy, że nie każdy właściciel maxi skutera musi być członkiem naszej Grupy... Ani z automatu nikt nie staję się jednym z nas, ani nikogo do tego nie zmuszamy... Kto będzie chciał, wykaże chęci, spodoba mu się nasza społeczność, będzie odpowiadało mu nasze towarzystwo, a nam jego, zostanie, a jeśli coś będzie nie tak z jednej lub z drugiej strony, to każdy idzie w swoją stronę i tyle... Reasumując i kończąc ten drażliwy temat - mam nadzieję, że chyba wszystko jest jasne i oczywiste... Pozdrawiam wszystkich, życząc spokojnej nocy P.S. Dodam tylko, że nikogo z biorących udział w tej dyskusji, nie dyskryminuje oraz nie jestem do nikogo nastawiony nieprzyjaźnie... Wprost przeciwnie, zawsze na początku znajomości nastawiony jest przyjaźnie i podchodzę do wszystkich z dużym zaufaniem.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 15 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2014 Co do Tigera, to go trochę rozumiem, bo specyfika mojej pracy też nie pozwala na swobodne poruszanie 300 godzin w miesiącu trzeba zapxxxxxxx, by coś zarobić, a tylko dzięki temu, że Gosia też podziela przyjemność jazdy na wszelkie zgrupowania, to mogę się z wami od czasu do czasu spotkać... "Pis" (się znaczy peace) między Burgmaniakami proszę...
Rekomendowane odpowiedzi