Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Grupa Zachodniopomorska Szczecin - gdzie się spotykamy

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

W związku z pojawieniem się nowych osób w naszej społeczności, spróbuję zaktualizować listę osób, którzy posiadają i użytkują maxi skutery w naszym województwie, przedstawili się na naszym Forum, zadeklarowali i zgłosili chęć uczestnictwa w życiu naszej maxi skuterowej społeczności zarówno na tym Forum jak w i życiu codziennym oraz przyznali się, że są pozytywnie zakręconymi maxiskuteromaniakami.

Przepraszam, ale listę zacznę od osób ze Szczecina, a następnie umieszczę osoby z pozostałych miast naszego województwa. Ponadto kolejność umieszczania osób jest ułożona w porządku chronologicznym zależnym od daty przystąpienia do społeczności Burgmanii i zalogowania na Forum.

1. bilety [Marek] - maxi skuter: Honda Sliver Wing 600 - (Szczecin)

2. melmacie [Maciek] - maxi skuter: Honda SW-T400 - (Szczecin)

3. ArtCho [Artur] - maxi skuter: Honda SW-T600 - (Szczecin - Bezrzecze)

4. Samba [Joanna] - maxi skuter: Yamaha T-Max 500 - (Szczecin)

5. wooferai [Arek] - maxi skuter: Kymco Xciting 500 - (Szczecin)

6. Rzelu [Jacek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin)

7. kowal [Mariusz] - maxi skuter: Aprilia Atlantic Sprint 400 - (Szczecin)

8. qszysiek [Krzysiek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin)

9. Rybak [Arek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin)

10. Maciek ZRX [Maciek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin)

11. Urbi [Wojtek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin) [tel. 602226206]

12. burgifan [Maciek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin)

13. VOLF [Maciek] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Szczecin - Bezrzecze)

14. minimi1 [Piotr] - maxi skuter: Yamaha X-Max 250 - (Szczecin)

15. kunisz [Ryszard] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin)

16. azjon [Wiesiek] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Szczecin - Wołczkowo) [tel. 604914033]

17. Matrix [Janusz] - maxi skuter: Honda Jazz 250 - (Szczecin)

18. YAMAHAFAN [Tomek] - maxi skuter: Yamaha X-Max 250 - (Szczecin)

19. lusia [Lucyna] - maxi skuter: Kymco Grand Dink 250 - (Szczecin)

20. bodzio61 [bogdan] - maxi skuter: Honda Pantheon 150 - (Szczecin)

21. hrabia [Piotr] - maxi skuter: Honda Integra 700 - (Szczecin)

22. orzech77 [Kuba] - maxi skuter: Aprilia Scarabeo - (Szczecin - Mierzyn)

23. pedziwiatr [Rafał] - maxi skuter: Yamaha T-Max 500 - (Szczecin)

24. Darkovsky [Darek] - maxi skuter: Piaggio X-Evo 125 - (Szczecin)

25. grota10 [Grzegorz] - maxi skuter: Kymco Xciting 500 - (Szczecin - Police) [tel. 606903319]

26. ryba [sylwek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Szczecin - Police)

27. KriSSo [Krzysiek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 125 - (Szczecin)

28. niedzwiec [Paweł] - maxi skuter: Kymco Xciting 500 - (Szczecin)

29. Rogierro [Roger] - maxi skuter: Suzuki Burgman 125 - (Szczecin)

30. qubel [Mariusz] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin)

31. Joshua_77 [Tomek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 125 - (Szczecin)

32. SlawoyAMD [sławek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Świnoujście) [tel. 604061705]

33. romano77 [Roman] - maxi skuter: Honda Integra 750 - (Świnoujście)

34. KOT45 [Krzysiek] - maxi skuter: Malaguti Spydermax GT 500 - (Świnoujście) [tel. 603666674]

35. darecki2059 [Darek] - maxi skuter: Piaggio X8 - (Świnoujście)

36. Tatix [Piotr] - maxi skuter: BMW C600 Sport - (Świnoujście/Szczecin)

37. Robsson [Robert] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Świnoujście)

38. Bob [bogdan] - maxi skuter: Honda Silver Wing - (Złocieniec)

39. 22hubert [Hubert] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Kamień Pomorski)

40. Elvis [Mirek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 250 - (Stargard Szczeciński)

41. gim-kg [] - maxi skuter: Honda SW-T400 - (Kołobrzeg)

42. tomaszbialek [Tomek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Kołobrzeg)

43. Wolf78 [] - maxi skuter: Yamaha Majesty 250 - (Kołobrzeg)

44. Windsurfer [] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Kołobrzeg)

45. zegareczek5 [Marek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Koszalin)

46. Wiesław [Wiesiek] - maxi skuter: Aprilia Atlantic 500 - (Koszalin)

47. szabel [] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Koszalin)

48. CEKOL24 [Krzysiek] - maxi skuter: Piaggio X9 500 - (Biały Bór)

49. damianus2222 [Damian] - maxi skuter: Malaguti Spidermax GT 500 - (Czaplinek)

50. koza5810 [Zenek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Myślibórz/...)

51. ...

Jeśli kogoś pominąłem lub są jakieś błędy, braki, proszę o informację, postaram się uzupełnić i poprawić listę...

Bardzo się cieszę, że w Szczecinie jest już ponad 30 maximaniaków, a w całym województwie Grupa Zachodniopomorska liczy już prawie 50 członków... Myślę, że biorąc pod uwagę nie tylko liczbę ale przede wszystkim to, jakich wyjątkowych ludzi mamy w szeregach naszej Grupy, jest to naprawdę wspaniały wynik i ogromne osiągnięcie, które zawdzięczamy nam wszystkim. Myślę, że śmiało mogę zaryzykować stwierdzenie, że tworzymy bardzo silną i wyjątkową Grupę wśród ogólnopolskiej społeczności Burgmanii. Na koniec dodam tylko, że bardzo się cieszę, że mogę być wśród Was i że wraz z Wami tworzyć Tę właśnie Grupę Zachodniopomorską.

Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Urbi

226

• ArtCho

103

• bilety

61

• Rzelu

56

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Klubowicze
Opublikowano

Imponująca jest ta lista ?

• Sympatycy
Opublikowano

Podziel sie nim, a spróbujemy wspólnie coś pomyśleć nad ewentualna realizacja. Do wiosny jest jeszcze troche czasu... ;-)

Pozdrawiam

Opublikowano

Urbi choc nie mieszkam w zachodniopomorskim ale urodzilem sie tu ,tutaj tez zdobylem szkolna i zyciowa wiedze oraz sluzylem Ojczyznie w LWP tak calym sercem i dusza jestem z Wami . PROSZE :Jumpy: a nawet BLAGAM :msn-wink: Przyimijcie mnie do siebie.BITTE.

• Sympatycy
Opublikowano

Urbi choc nie mieszkam w zachodniopomorskim ale urodzilem sie tu ,tutaj tez zdobylem szkolna i zyciowa wiedze oraz sluzylem Ojczyznie w LWP tak calym sercem i dusza jestem z Wami . PROSZE :Jumpy: a nawet BLAGAM :msn-wink: Przyimijcie mnie do siebie.BITTE.

Zenek, przepraszam Ciebie, że wcześniej zapomniałem o Tobie... już naprawiłem ten błąd i umieściłem Cię na liście na zaszczytnym 50 miejscu. Stałeś się tym samym osobą zamykającą pierwszą 50-tkę społeczności maxiskuterowej Grupy Zachodniopomorskiej. 50 osób to już naprawdę bardzo imponująca liczba i myślę, że wszyscy możemy z tego dumni, że stworzyliśmy tak liczną i wspaniałą grupę osób w społeczności maxiskuterowej Burgmanii.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wojtek ma dobre serce :msn-wink: i wszystkich przygarnie nawet takiego jak Ja. O "Wielki" Wojtku dziekuje Ci i wszystkim pozostalym , ze bede z Wami . Obiecuje rozslawiac Zachodniopomorska Grupe Maxi skuterow na terenie mojej dzialalnosci i nie tylko :sweat::renske:

Wojtek ma dobre serce :msn-wink: i wszystkich przygarnie nawet takiego jak Ja. O "Wielki" Wojtku dziekuje Ci i wszystkim pozostalym , ze bede z Wami . Obiecuje rozslawiac Zachodniopomorska Grupe Maxi skuterow na terenie mojej dzialalnosci i nie tylko :sweat::renske: Pozdrawiam wszystkich

• Sympatycy
Opublikowano

Elvis, znów troche przesadzasz... - na pewno nie wszystkich... ;-) możesz o to byc spokojny...

Opublikowano

1. bilety [Marek] - maxi skuter: Honda Sliver Wing 600 - (Szczecin)

2. melmacie [Maciek] - maxi skuter: Honda SW-T400 - (Szczecin)

3. ArtCho [Artur] - maxi skuter: Honda SW-T600 - (Szczecin - Bezrzecze)

4. Samba [Joanna] - maxi skuter: Yamaha T-Max 500 - (Szczecin)

5. wooferai [Arek] - maxi skuter: Kymco Xciting 500 - (Szczecin)

6. Rzelu [Jacek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin)

7. kowal [Mariusz] - maxi skuter: Aprilia Atlantic Sprint 400 - (Szczecin)

8. qszysiek [Krzysiek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin)

9. Rybak [Arek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin)

10. Maciek ZRX [Maciek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin)

11. Urbi [Wojtek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin) [tel. 602226206]

12. burgifan [Maciek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin)

13. VOLF [Maciek] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Szczecin - Bezrzecze)

14. minimi1 [Piotr] - maxi skuter: Yamaha X-Max 250 - (Szczecin)

15. kunisz [Ryszard] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin)

16. azjon [Wiesiek] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Szczecin - Wołczkowo) [tel. 604914033]

17. Matrix [Janusz] - maxi skuter: Honda Jazz 250 - (Szczecin)

18. YAMAHAFAN [Tomek] - maxi skuter: Yamaha X-Max 250 - (Szczecin)

19. lusia [Lucyna] - maxi skuter: Kymco Grand Dink 250 - (Szczecin)

20. bodzio61 [bogdan] - maxi skuter: Honda Pantheon 150 - (Szczecin)

21. hrabia [Piotr] - maxi skuter: Honda Integra 700 - (Szczecin)

22. orzech77 [Kuba] - maxi skuter: Aprilia Scarabeo - (Szczecin - Mierzyn)

23. pedziwiatr [Rafał] - maxi skuter: Yamaha T-Max 500 - (Szczecin)

24. Darkovsky [Darek] - maxi skuter: Piaggio X-Evo 125 - (Szczecin)

25. grota10 [Grzegorz] - maxi skuter: Kymco Xciting 500 - (Szczecin - Police) [tel. 606903319]

26. ryba [sylwek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Szczecin - Police)

27. KriSSo [Krzysiek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 125 - (Szczecin)

28. niedzwiec [Paweł] - maxi skuter: Kymco Xciting 500 - (Szczecin)

29. Rogierro [Roger] - maxi skuter: Suzuki Burgman 125 - (Szczecin)

30. qubel [Mariusz] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin)

31. Joshua_77 [Tomek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 125 - (Szczecin)

32. SlawoyAMD [sławek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Świnoujście) [tel. 604061705]

33. romano77 [Roman] - maxi skuter: Honda Integra 750 - (Świnoujście)

34. KOT45 [Krzysiek] - maxi skuter: Malaguti Spydermax GT 500 - (Świnoujście) [tel. 603666674]

35. darecki2059 [Darek] - maxi skuter: Piaggio X8 - (Świnoujście)

36. Tatix [Piotr] - maxi skuter: BMW C600 Sport - (Świnoujście/Szczecin)

37. Robsson [Robert] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Świnoujście)

38. Bob [bogdan] - maxi skuter: Honda Silver Wing - (Złocieniec)

39. 22hubert [Hubert] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Kamień Pomorski)

40. Elvis [Mirek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 250 - (Stargard Szczeciński)

41. gim-kg [] - maxi skuter: Honda SW-T400 - (Kołobrzeg)

42. tomaszbialek [Tomek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Kołobrzeg)

43. Wolf78 [] - maxi skuter: Yamaha Majesty 250 - (Kołobrzeg)

44. Windsurfer [] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Kołobrzeg)

45. zegareczek5 [Marek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Koszalin)

46. Wiesław [Wiesiek] - maxi skuter: Aprilia Atlantic 500 - (Koszalin)

47. szabel [] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Koszalin)

48. CEKOL24 [Krzysiek] - maxi skuter: Piaggio X9 500 - (Biały Bór)

49. damianus2222 [Damian] - maxi skuter: Malaguti Spidermax GT 500 - (Czaplinek)

50. koza5810 [Zenek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Myślibórz/...)

51. tiger02 [Tomek] - maxi skuter : Suzuki Burgman 125 - ( Szczecin)

• Sympatycy
Opublikowano

Kolego tiger02, żeby stać się członkiem Grupy Zachodniopomorskiej, nie wystarczy dopisać się do listy...

Jest taki zwyczaj, że każdy nowy użytkownik tego Forum, powinien wykazać się chociaż odrobiną dobrego wychowania i zacząć od przedstawienia się kolegom...

Ponadto każdy nowy użytkownik maxi skutera w naszym mieście i województwie, który chciałby zostać członkiem naszej Grupy, musi wykazać się na początku choć odrobiną zaangażowania i chęci odnalezienia naszego Forum a później nas - to już akurat Ci się udało...

Ponadto taki potencjalny kandydat, na przestrzeni czasu powinien wykazać się właściwą postawą i zachowaniem prawdziwego maniaka maxi skuterowego. Tak naprawdę, zależy nam aby naszą Grupę Zachodniopomorską tworzyli sami wartościowi ludzie, koleżeńscy, o wysokiej kulturze osobistej, na których można polegać i na których można liczyć w różnych sytuacjach, a przy tym oczywiście pozytywnie zakręceni w tematyce maxi skuterowej.

Tak więc spróbuj jeszcze raz od początku..., trochę się postaraj...

Myślę, że masz predyspozycje i wielkie szanse, by za jakiś czas zostać jednym z nas...

P.S. Lista Grupy Zachodniopomorskiej może być tworzona i uzupełniana przez moderatorów tego tematu.

• Sympatycy
Opublikowano

"Dobre serce" dobrym sercem, a zasady ZASADAMI...

Ten "Ktoś inny" to inna sprawa... dał sie juz poznać wczesniej na Forum jak i osobiscie.

Opublikowano

Jak się chamsko wprosiłem to proszę mnie wykreślić.

Niestety nie znam jeszcze zasad panujących w waszej grupie.Kolega Urbi najwyraźniej został pozbawiony manier i dobrego wychowania gdyż pojechał mnie z grubej rury nie znając człowieka.Takie sprawy myślę że należy załatwiać uprzejmiej.

• Sympatycy
Opublikowano

Witaj Kolego Tiger02

Uważam, że na początek powinieneś zacząć od przeproszenia Urbiego. Choć nie znam Urbiego osobiście gdyż sam jestem "świeżakiem" na forum to czytając forum mam zupełnie odmienne zdanie od Twojego.

Według Ciebie przypomnienie zasad jakie panuję na forum to brak manier czy dobrego wychowania? Dobrym wychowaniem natomiast jest wpisywanie się na listę - brawo.

Wierzę, że jesteś wartościowym człowiekiem i będziesz żywo wspierał GZ swoją postawą a ten maly incydencik na początku "kariery" to mały nieprzemyślany wybryk.

Życzę powodzenia Tiger02 :)

• Sympatycy
Opublikowano

Niestety nie znam jeszcze zasad panujących w waszej grupie.

Cześć. Wiesz co? Generalnie rzecz ujmując, nie są to zasady panujące w NASZEJ grupie, tylko w większości grup i na forach tematycznych :nono:. Czy chcesz być członkiem społeczności w Grupie Zachodniopomorskiej Burgmanii, czy Hondy Civic, a może Golfa mk6, nie ma znaczenia. Zasadniczo we wszystkich tych kręgach/grupach, nowym użytkownikom wypada w odpowiednim temacie przywitać się, napisać krótko o swojej pasji czy zainteresowaniach (rozumiem, że skuterowych, skoro tu trafiłeś), podać chociażby swoje imię. Tymczasem wparowałeś na listę użytkowników, a my czytamy nie mając zielonego pojęcia kto i co, z kim i po co. Po prostu pojawia się jakiś zupełnie nowy nick i dopisuje na listę.

Kolega Urbi najwyraźniej został pozbawiony manier i dobrego wychowania gdyż pojechał mnie z grubej rury nie znając człowieka.Takie sprawy myślę że należy załatwiać uprzejmiej.

Wręcz przeciwnie, Kolega Urbi kulturalnie zwrócił Tobie uwagę, moim zdaniem słusznie. Ponieważ troszkę się pośpieszyłeś, napisał Ci, żebyś spróbował jeszcze raz. Zatem nie denerwuj się, przyjmij uwagę "na klatę". Ja bym na Twoim miejscu napisał tak: "Sorry Chłopaki, faktycznie, nic o sobie nie napisałem, w ogóle zapomniałem się przywitać, ale zaraz to nadrobię" :notworthy:.

Tu znajduje się odpowiedni do tego wątek:

http://www.forum.bur...1-serdecznosci/

I nadal mamy nadzieję, że tak postąpisz, zamiast odpowiadać w stylu "proszę mnie skreślić z listy". Natomiast, jeśli masz w nosie i wolisz być skreślony, nie zależy Ci na tym wszystkim, to ......... po kiego diabła się rejestrować? No, to co? Graba? Czy robimy ustawkę? :pokey: :boxing: :D

Opublikowano

Tiger02, widzę, że koledzy już napisali wszystko co można było wyrazic w związku z zaistniałym "kwasem" pozostaje mi jedynie mieć nadzieję iż podążysz za sugestiami i dołączysz w formalny i oficjalny sposób do naszej społeczności, bo uwierz mi, że naprawdę warto. Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś kiedyś !

• Klubowicze
Opublikowano
Jak się chamsko wprosiłem to proszę mnie wykreślić.Niestety nie znam jeszcze zasad panujących w waszej grupie.Kolega Urbi najwyraźniej został pozbawiony manier i dobrego wychowania gdyż pojechał mnie z grubej rury nie znając człowieka.Takie sprawy myślę że należy załatwiać uprzejmiej.

Hej Tiger02. Jako forumowicz z pewnym stażem i klubowicz oraz "wiceprezes Grupy Zachodniopomorskiej" proponuję "grabę", jak napisał KriSSo :):D

Nikt nie powiedział, że się wprosiłeś po chamsku, a Twoja ocena Urbiego jest podobna do tego na co sam się powołujesz: nie znasz człowieka, a oceniasz go na podstawie wpisu. Pamietajmy, że taki wpis jest zawsze bezosobowy jak sie nie zna osoby, która za nim stoi (ani gęby, ani barwy głosu, ani wyrazu twarzy).

Zresztą nawet jak się zna człowieka, to czasem nie widać po wpisie intencji, prawda Elvis? ;)

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników Maxi Skuterów

Serdecznie przepraszam za mały incydent na początek i kolegę Urbi jeżeli poczuł się urażony.Nie miałem takiego zamiaru a może któryś z nas przejął się za bardzo rolą.

Nazywam się Tomek od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Suzuki Burgman 125 w kolorze silver.

To ten wymarzony i wreszcie jest w moim posiadaniu.Maszyna pierwsza klasa

Jak na razie docieramy się mam obecnie 300 km na liczniku.

Mieszkam w Szczecinie w jej prawobrzeżnej części ale tak naprawdę większą część życia spędziłem w Świnoujściu ( Przesyłam pozdrowienia kolegom ze Świnoujścia)

Proponują grabę na przywitanie i wielkie sorrki za foulstart

Mam nadzieje że zostanie mi to wybaczone

Opublikowano

Witaj! Co prawda pownienienes ten post jak slusznie wskazal KriSSo rozpocząć tu: http://www.forum.bur...1-serdecznosci/ ,ale rozumiem, ze jest to kontynuacja powyzszej wymiany "uprzejmości" :) Zapraszamy kiedys na czwartkowy spot jesli tylko pogoda sie poprawi , poznasz wowczas czesc ekipy i przybijemy sobie piątki.

• Sympatycy
Opublikowano

Cześć Tomku,

witamy Cię na Forum i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w życiu Forum oraz naszej społeczności, jeśli oczywiście masz na to ochotę...

Również proponuję podanie ręki na przywitanie i w geście "pokoju"... ;-)

Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia.

P.S. Nie czułem się urażony.

Opublikowano

Oczywiście że mam na to ochotę.Jak na razie pogoda zmienna jest jak kobieta więc trudno cokolwiek zaplanować.

Weekend ma być słoneczny i ciepły czy są już jakieś plany.

Pozdrawiam Serdecznie i do zobaczenia

• Sympatycy
Opublikowano

Witaj Tiger02 (Tomku) :)

Mimo, że jestem najmłodszym (stażem) uczestnikiem Grupy Zachodniopomorskiej reprezentującym Świnoujście i honory powitalne powinien czynić SlawoyAMD jako weteran to nie mogę się powstrzymać żeby przywitać Cię serdecznie.

Dziękujemy za pozdrowienia :)

Do zobaczenia na 2oo :)

Opublikowano

Cool

• Klubowicze
Opublikowano

Eee. Nie na temat było...

Opublikowano

elo :)...bądź pozdrowiony...tiger02 :)...

Opublikowano

oki- przyjrzałem się sprawie katB w Niemczech na 125 a katB w Polsce i jest tak

Obecnie kategoria B uprawnia do jazdy motocyklem do 125ccm w nastepujacych krajach:

Belgia, Francja, UK,Wlochy, Luxemburg, Portugalia, Austria, Slowacja, Hiszpania, Czechy i Wegry)

rozszerzenie uprawnień kat B na pojazdy silnikowe (motocykle) do 125 jest uprawnieniem lokalnym i obowiązuje w Polsce (tudzież w innych krajach j.w.. W Niemczech do prowadzenia 125ccm potrzebne jest prawo jazdy kat A1 lub wyzej. Konwencja Wiedeńska w sprawie uznawania praw jazdy na zasadzie wzajemności dotyczy tylko tego, że nasze prawo jazdy B jest uznawane w zakresie, w jakim obowiązuje w danym kraju bez obowiązku posiadania międzynarodowego albo miejscowego prawa jazdy

niestety koledzy- do nauki, do szkół

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki Piotr!

PS

To ja zacząłem nie w tym wątku, przepraszam za zamieszanie. Jakby co, to ciągnijmy proszę temat 125/kat. B/Niemcy w wątku październikowym :)