Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Grupa Zachodniopomorska Szczecin - gdzie się spotykamy

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Jeśli ArtCho sprzeda swoją SW-T, to sam ogłoszę Wielką Ściepę, by choć mu chińską 125-kę kupić... Dwa razy straciłem pracę i byłem pod kreską, ale nie poddałem się i żaden z moich sprzętów nie był brany pod uwagę licytacji... Tobie tez nie damy :P

Chyba że planuje ciche przejście na Integrę ????

Jeśli Artur sprzeda swoją SW-T, dokładam się do Wielkiej Ściepy... ale tylko w przypadku, gdy sprzedaż będzie podyktowana Jego trudną sytuacją finansową, a nie zmianą na Integrę... ;-)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Urbi

226

• ArtCho

103

• bilety

61

• Rzelu

56

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Klubowicze
Opublikowano

Pomysł dobry, ale piszmy we właściwym miejscu. czyli: sierpień 2014 w Zach-Pom.

Co racja to racja... Namnożyliśmy tematów i sami się w nich gubimy. Na to wygląda...

Zawsze był jeden, góra dwa: dany miesiąc i jakiś dodatkowy. A teraz, panie, pełen wypas. Wybierać przebierać! No i się pomylić można.

• Sympatycy
Opublikowano

Szanowni Koledzy i Koleżanki z Grupy Zachodniopomorskiej,

może jeszcze nie wiecie, ale część na pewno już wie, w przyszły czwartek gościmy w swoim mieście trzech kolegów z Warszawy, którzy zadeklarowali chęć udziału w naszym spocie, a później chcieliby zwiedzić Szczecin.

W związku z powyższym bardzo serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych do spotkania i zarezerwowanie sobie więcej wolnego czasu na przyszły czwartkowy spot, tj. 4 września, w celu "oprowadzeniu" kolegów ze stolicy po naszym mieście.

• Sympatycy
Opublikowano

Dziś na spotkaniu po eskorcie ślubnej wstępnie ustaliliśmy plan czwartkowego spotu:

1. Wszyscy z Grupy Zachodniopomorskiej mający chęć spotkać się z kolegami z Mazowsza spotykają się pod Pleciugą standardowo o 18:00.

2. o godz. 18.20 wyruszamy grupą spod Pleciugi i udajemy się do Wołczkowa.

2. azjon z kolegami z Warszawy czeka w Zajeździe pod Lipami w Wołczkowie i tu przyjeżdża grupa spod Pleciugi.

3. ok. 18:40 czynimy serdeczności powitalne i ok. godz. 19.00 zasiadamy do wspólnej kolacji.

4. po kolacji i pogaduchach wyjeżdżamy na Szczecin pokazując Mazowszanom uroki nocnego Szczecina.

5. po zakończeniu wycieczki odprowadzamy gości do Zajazdu (kto ma po drodze do domu).

Wszelkie deklaracje i dyskusję dotyczącego tego spotu proszę składać i pisać w tym temacie http://www.forum.burgmania.net/topic/18029-szczecin-noca/page__pid__369765__st__120#entry369765

Pozdrawiam i zapraszam do uczestnictwa w spocie 4 września...

Opublikowano

Wojtek- temat spotkania jest otwarty (jak i deklaracje, które składamy Azjonowi co do menu) w Szczecinie Nocą

• Sympatycy
Opublikowano

A wracając do polowania na maxi skutery w naszym mieście i województwie, dzisiaj widziałem na ul. Koralowej białe Kymco Downtown jadące w kierunku górnego Bezrzecza. To chyba pierwszy Downtown w naszym mieście...?!

Pozdrawiam serdecznie właściciela i zapraszam na czwartkowe spoty...

• Sympatycy
Opublikowano

A ulotkę mu wsadziłeś? ... w jakieś widoczne miejsce ... :)

Zrobiłem z ulotki samolocik i puściłem w jego kierunku... ;-)

• Sympatycy
Opublikowano

Wiesz Elvis, chciałbym Tobie i pozostałym naszym kolegom oraz wszystkim odwiedzającym to Forum coś wyjaśnić.

Po wielu przemyśleniach i dyskusjach w naszym gronie, stwierdziliśmy, że Grupa Zachodniopomorska Burgmanii jest tak wyjątkowym i elitarnym ugrupowaniem miłośników maxi skuterów, składającą się z samych niepowtarzalnych członków, wybitnych jednostek i wyjątkowych osobników, że akcja pozyskiwania nowych członków nie ma najmniejszego sensu...

Każdy nowy użytkownik maxi skutera w naszym mieście i województwie, który chciałby zostać członkiem naszej Grupy, musi wykazać się na początku choć odrobiną zaangażowania i chęci odnalezienia naszego Forum a później nas. Ponadto taki potencjalny kandydat, na przestrzeni czasu powinien wykazać się właściwą postawą i zachowaniem prawdziwego maniaka maxi skuterowego. Tak naprawdę, zależy nam aby naszą Grupę Zachodniopomorską tworzyli sami wartościowi ludzie, koleżeńscy, o wysokiej kulturze osobistej, na których można polegać i na których można liczyć w różnych sytuacjach, a przy tym oczywiście pozytywnie zakręceni w tematyce maxi skuterowej.

Tak więc przestajemy prowadzić jakiekolwiek akcje z ulotkami...

Pozdrawiam wszystkich

P.S.

Polowanie na maxi skutery pozostaje tylko zabawą na spostrzegawczość... ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

I to jest słuszna koncepcja... Można przy bezpośrednim spotkaniu pod sklepem czy na stacji paliw coś napomknąć, ale bez natrętnej agitacji.

• Sympatycy
Opublikowano

Tak właśnie Sławku, to Oni muszą chcieć być z nami i wśród nas, a nie odwrotnie...

Nie zależy nam na ilości - zależy nam na jak najwyższej jakości...

Opublikowano

Elvis opis twojego charkteru w pełni miesci się w definicji maximaniaka,głowa do góry.

• Klubowicze
Opublikowano

.......

Ale też w pewien sposób mnie zmartwiłeś ... napisałeś że członkowie GZ to jednostki wybitne, niepowtarzalne i wyjątkowe ... zacząłem się zastanawiać czy ja ze swoim sposobem bycia, swoją małomównością i czasami uszczypliwością aby pasuję do tej grupy? ... ot zabiłeś mi ćwieka na cały niedzielny wieczór ... albo i dłużej ...

Będzie dobrze nie przejmuj się.

• Klubowicze
Opublikowano

Ale też w pewien sposób mnie zmartwiłeś ... napisałeś że członkowie GZ to jednostki wybitne, niepowtarzalne i wyjątkowe ... zacząłem się zastanawiać czy ja ze swoim sposobem bycia, swoją małomównością i czasami uszczypliwością aby pasuję do tej grupy? ... ot zabiłeś mi ćwieka na cały niedzielny wieczór ... albo i dłużej ...

Trochę jeszcze nad sobą popracujesz i może za cztery lata... ;)

A co do Grupy i ulotek: jestem za. Jak spotkamy, to zapraszamy. Jak przyjdzie, dobrze; nie przyjdzie też dobrze ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Ulotki w formie wizytówki Klubu Burgmanii i naszej Grupy Zachodniopomorskiej - bardziej dla identyfikacji niż roznoszenia ulotek...

Artur, miałeś mi przesłać gotowy projekt. Chciałbym w końcu go zrealizować i zamówić wizytówki...

• Klubowicze
Opublikowano

Najpierw miałem zrobić... Ale mi jakoś nie idzie... :(

Opublikowano

byłem na Baja Poland i pogaworzyłem sobie z przypadkowym kibicem, "trochę" starszym ode mnie (tak wywnioskowałem z jego wspomnień motocyklowych). Okazało się, że ów dżentelmen jest posiadaczem Króla i wyraził zainteresowanie moimi opowieściami o poczynaniach Burgmanii, poleciłem pośledzić forum i wyciągnąć wnioski :)

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie,

w końcu udało mi się zarejestrować na Forum Burgmania.net :)

Nie wiem czy jestem prawdzimym maniakiem maxiskuterowym, ale być może mógłbym u Was terminowć ;) a z czasem to kto wie...

Pozdrawiam wszystkich,

Piotrek

• Sympatycy
Opublikowano

Witaj Piotr, w końcu na Forum.

Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w życiu Forum i naszej Grupy.

Każdy maximaniak jest tutaj mile widziany, a to jakim się jest, zweryfikuje czas i pokaże życie...

Pozdrawiam serdecznie i do napisania i zobaczenia.

Opublikowano
:) witam Piotra z BMW ze Swinoujscia :) ...hee...rozkreca sie nasze miasteczko :)...
  • 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów. Mam nadzieję, że właśnie zaczęła się nowa przygoda :)

Dziś pierwsze spotkanie czwartkowe w Świnoujściu. Miła pogawędka i przyjemna przejażdżka ulicami miasta.

Do następnego.... :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ahh szkoda że dziś nie mogłem być (robota)... Kot miał dzwonić po ludziach, ale nie wiem czy się skrzyknęli...

• Sympatycy
Opublikowano

Witaj Robsson,

widzę i cieszę się, że Świnoujście rośnie w siłę... Kolejny miłośnik maxi skuterów dołączył do Grupy Zachodniopomorskiej w Świnoujściu.

"Nowa przygoda"...?!? hmm, uważaj, bo ta przygoda szybko przerodzi się w pasję, która jest niesamowita i działa jak najlepszy afrodyzjak... ;-) Wszystkiego najlepszego na początku Twojej "nowej przygody"

Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich i mam nadzieję, w końcu do zobaczenia u Was.

P.S. Oczywiście Szczecin, też nie spoczął na laurach i też ma w swoich szeregach kilku świeżych posiadaczy maxi skuterów, a już następni w drodze...

Grupa Zachodniopomorska Burgmanii zaczyna rozkwitać i się rozrastać... SUPER !!!

Cieszymy się, że w naszym rejonie wzrasta liczba maxi skuterów a przede wszystkim z tego, że coraz więcej osób przekonuje się do użytkowania oraz dojrzewa do posiadania maxi skutera...

Opublikowano

Witam nowych MaxiManiakow ze Świnoujścia. Ja od tygodnia w robocie. Mam nadzieje ze spotkamy się np. na Mikołajki :clapping: i jeśli pogoda pozwoli to na 2oo.

Pozdrawiam serdecznie.

• Sympatycy
Opublikowano

Witaj romano77 :) Do zobaczenia w Mikołajki :) Wyciągnę specjalnie swojego Burgera żeby się przywitać.

Urbi, mam cichą nadzieję, że oprócz przygody będzie to pasja :) Pozdro

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Witaj romano77 :) Do zobaczenia w Mikołajki :) Wyciągnę specjalnie swojego Burgera żeby się przywitać.

Urbi, mam cichą nadzieję, że oprócz przygody będzie to pasja :) Pozdro

Robsson, myślę że już niebawem się o tym przekonasz... ;-)

Pozdrawiam