koza5810 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dzieki Wam Urbi i ArtCho za szybka odpowiedz teraz rozumie Wasze problemy.Nie bralem ich pod uwage - przepraszam.Sledze codziennie Wasze plany i po prostu zazdroszcze Wam ze jestescie jak jedna rodzina.Ktos podda temat i realizujecie go. Chcialbym i ja choc raz uczestniczyc w takim jednodniowym wypadzie.Moze kiedys nadejdzie taka chwila.Tylko kiedy? U mnie jedynie zimowe miesiace sa wolne. Wam moze sie wydawac ze Ja mam tutaj fajnie? Tylko zludzenie . Sam z dala od rodziny .Jedynie niedziele mam wolne dla Siebie.Gdy pogoda dopisuje snuje sie swoja SUZI po okolicy i zwiedzam to i owo- SAM, To nie jest to co Wy macie- RODZINE MAXISKUTEROWA-Dlatego chcialbym u siebie, zapraszajac Was, uczestniczyc w takim jednym wspolnym wypadzie po okolicy. Zostawiam ten temat do przemyslenia. Jestem z Wami .Pozdrawiam.
Rzelu Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ech, Zenek. Fajnie się planuje dalekie wyprawy palcem po mapie, ale rzeczywistość naszej "zielonej wyspy spokoju" jest taka, że mało kogo stać na poważną, daleką wyprawę, bo praca, bo rodzina, o...znowu nowy rachunek do zapłacenia... Nie jeden Polak znowu rozważa wyjazd za granicę...ale zarobkowy, żeby dziurę w kieszeni załatać... Póki co pozdrawiam Cię ze Szczecina, może się uda spotkać, jak nie latem to zimą.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (...) .Sledze codziennie Wasze plany i po prostu zazdroszcze Wam ze jestescie jak jedna rodzina.Ktos podda temat i realizujecie go. Chcialbym i ja choc raz uczestniczyc w takim jednodniowym wypadzie.Moze kiedys nadejdzie taka chwila.Tylko kiedy? U mnie jedynie zimowe miesiace sa wolne. Wam moze sie wydawac ze Ja mam tutaj fajnie? Tylko zludzenie . Sam z dala od rodziny .Jedynie niedziele mam wolne dla Siebie.Gdy pogoda dopisuje snuje sie swoja SUZI po okolicy i zwiedzam to i owo- SAM, To nie jest to co Wy macie- RODZINE MAXISKUTEROWA-Dlatego chcialbym u siebie, zapraszajac Was, uczestniczyc w takim jednym wspolnym wypadzie po okolicy. Zostawiam ten temat do przemyslenia. Jestem z Wami .Pozdrawiam. To tylko tak ładnie wygląda na forum. Tak naprawdę, to się w ogóle prawie nie spotykamy, kłóćmy i nawzajem wkur...my. Np. non stop wku..a mnie Urbi, tak bez powodu. Często też Bilety i Zosia A tak serio: wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jak jeszcze pływałam, to zazdrościłem ludziom widząc ich domy na lądzie. Teraz widzę statek i zazdroszczę marynarzom. Z wielką chęcią skorzystam z Twojego zaproszenia w przyszłym sezonie, pod dwoma warunkami: dożyję i mój status materialny się poprawi tak, że nie będę musiał mieć wyrzutów sumienia, że "sobie robię wczasy". Póki co odezwij się czasem na forum i pokaz zdjęcia z pokulanek na Suzi wokół Twojego komina. No i jak będziesz w kraju, daj znać, to zrobimy jakiegoś improwizowanego spota
koza5810 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam Was ! Przepraszam ze tak pozno pisze ,ale o tej porze najwiecej czsu wolnego - spanie bedzie pozniej.Cieszy mnie to ze nie odstawiliscie mnie na dalszy plan .Postaram sie Wam zrewanzowac jak tylko Wasze rumaki zatrzymaja sie na moim ranczo.Nie poganiam Was,jak nie w tym to w przyszlym roku ale najwazniejsze ze maxi wyprawa jest w planie.Moze nie jestem dobrym kucharzem ale do garka material na rosol czy tez inna potrawe sie znajdzie.Jajecznica moze byc (kto lubi )codziennie ja spozywam ja od swieta (mam dosc jajek Inny material jeszcze chodzi.W tym roku mial byc indyk ale poczekam ,w przyszlym tez cos chodzic bedzie po farmie.Bez obawy.Obawe mialem poniewaz skonczyla mi sie umowa dzierzawy, ale juz jest ok i nastepne lata bede dalej hodowca drobiu.oby Bozia zdrowie utrzymala..Jak znajde fotki z mojego Paradajsu to pokaze .Nie jest duzy ale tu czuje sie jak w Bieszczadach gdzie mam rodzine i dom.Podobne tereny ludzie zyczliwi,tylko ta samotnosc dokucza bardzo.Jedynym oknem na swiat i kontakt z rodzina i krajem jest telefon,Czynny przez 24 godziny . Gdyby ktos chcial porozmawiac wystarczy puscic sygnal oddzwonie. Moj numer ma Wojtek,Moze tyle na dzisiaj pozdrawiam ,Jacek i Artur dzieki za odzew jestem z Wami
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Urbi, dzieki. Zenek, wspaniały pomysł i powiem Ci, że mnie w normalnych warunkach nie trzeba dwa razy prosić. Robiliśmy przymiarkę i kalkulacje z Bilety i... Ja od ponad półtora roku nie mam pracy i dochodów. Od października próbuję z kumplem rozkręcić firmę i idzie to jak krew za nosa. Finansowo jestem w czarnej d..., do tego stopnia, że poważnie myślę o zawieszeniu na jakiś czas mojego hobby i nawet sprzedaniu skutera... Mimo pokusy darmowego wiktu i opierunku na 2-3 tys. km jazdy nie znajdę teraz kasy. Tak nb. stąd pomysł mini wypraw (koszt to bak albo dwa baki paliwa). Reasumujac: super pomysł, bardzo dxiekuję za zaproszenie i propozycję, ale ja w rym roku odpadam... Jak przyjedziesz na święta, to koniecznie musimy sie spotkać. To i ja dołożę jeszcze że bardzo chciałem przyjechać do ciebie bardzo mocno rozważałem ten wyjazd, lecz jak zwykle kasa czyli tak zwany status społeczny bardzo mi się obniżył. W przyszłym roku już zaplanowałem wyjazd do ciebie tak że moja deklaracja jest już na 99%
Sympatycy KriSSo Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Krzysiek jest nowym skuteromaniakiem, który czeka na dzień 24 sierpnia, kiedy to nowelizacja Ustawy o ruchu drogowym pozwoli Mu zasiąść za kierownicą skutera o pojemności 125cm3... Dzisiaj przyjechał do nas jeszcze na 50-tce, ale już w poniedziałek zamawia 125-tkę... Już przyjechała, w przyszłym tygodniu rejestracja, lecz motorek postoi jeszcze w sklepie do końca sierpinia. Za tydzień wyjeżdżam na wczasy, będę po 01 września i dopiero wtedy polatam nową "maszyną" . Poza tym teraz i tak przepisy nie pozwalają się nacieszyć. Fotka i pierwszy start :) https://www.dropbox....Ck0vHt0H0lCHC-a
azjon Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 .... lecz motorek postoi jeszcze w sklepie do końca sierpinia..... jakie stanie w sklepie - dawaj go do domu to będziemy docierać
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2014 jakie stanie w sklepie - dawaj go do domu to będziemy docierać O to to! Ja bardzo chętnie! A tak w ogóle, to gratuluję pojazdu!
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Moja skrzynia też wróciła z gwarancji u Mirka... Jutro od rana skręcam Burka i wreszcie będę na chodzie
koza5810 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Drodzy Koledzy i Kolezanki Podsumowujac temat Maxi wyprawy do mnie doszlismy do jednego wniosku.Odkladamy do przyszlego roku.W tym okresie postaram sie zjawic pod Pleciuga.Nie wiem kiedy to nastapi ale napewno bede.Wtedy wstepnie omowimy planowany wyjazd. Zostalo mi do powrotu do domu tylko 134 dni a pozniej dwa miesiace urlopu.Uau.Po przekroczeniu granicy bede w kontakcie z Wojtkiem .Pozdrawiam.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2014 wiać jakie stanie w sklepie - dawaj go do domu to będziemy docierać Czekaj Wiesiu, bo jeszcze jeden pomysł w głowie zaświtał (dzięki Wojtas:) ). Mianowicie, żeby tego Fly'a nawet nie rejestrować, tylko błyskiem sprzedać i wziąć koniecznie nową Hondę PCX - mają być pod koniec sierpnia. No i jest dylemat. Z jednej strony zrobię z siebie durnia przed sprzedawcą FLY, z drugiej miłość do Hondy ńie daje za wygraną. Wszystko przez Wojtka, po co mi o tych Hondach mówił? Wysyłane z mojego iPad przy użyciu Tapatalk HD
azjon Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ja tam Zacną "loviem". Osobiście też bym wziął pcx. Piagio wizualnie mi się nie podoba-ogólnie wszystkie Piagio jakoś mi nie pasują
kowal Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Mam pytanie o jakim terminie Wyprawy do Illingen do kolegi koza5810 szanowne towarzystwo myśli ? Bo ja się piszę na to, tyle że planowanie muszę zacząć wnet. W pracy grafik urlopowy powstaje w listopadzie i potem praktycznie mogę zapomnieć o zmianie na tak duży termin. Wreszcie muszę stworzyć plan finansowy, bo w grę wchodzi duża kasa ( przynajmniej dla mnie ). Generalnie byłaby to jedna z najważniejszych imprez moto do tej pory !scooter !scooter
grota10 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dzisiaj w policach spotkalem kierowce xcitinga 500 na polickiej rejestracji.Oczywiscie zagadalem i zaprosilem na czwartkowe spotkanie pod pleciuga.Obiecal ze przyjedzie.Kiedy beda ulotki?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dziś spotkałem Aprilię 500. Kierownik mówił, że już parokrotnie był nagabywany przez któregoś z nas na mieście Mówi, że dla niego czwartek jest słaby, bo ma zajęcie, ale zaprosiłem go mimo wszystko, a zwłaszcza do wejścia na forum.
grota10 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jak obiecal,tak zrobil i to z nie sam co cieszy
Sympatycy Urbi Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Widzę, że grono użytkowników maxi skuterów, co mnie bardzo cieszy. :-) Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia niebawem, na kolejnym czwartkowym spotkaniu lub gdzieś na drodze...
Jerry_R Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Dzis kilku kolegow z Mazowsza odwiedzilo Sysgone, banana mial chlopak na twarzy: http://www.forum.bur...840#entry367600 ale pyta sie biedny, czy ArtCho nie ma na sprzedaz SW-T600 Pozdrawiam przy okazji Romano77 jak i wszystkich z Zachodniopomorskiego
Klubowicze ArtCho Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Dzis kilku kolegow z Mazowsza odwiedzilo Sysgone, banana mial chlopak na twarzy: http://www.forum.bur...840#entry367600 ale pyta sie biedny, czy ArtCho nie ma na sprzedaz SW-T600 Pozdrawiam przy okazji Romano77 jak i wszystkich z Zachodniopomorskiego Dziękujemy za pozdrowienia! Dobrze, że Sysgone dochodzi do siebie - na pewno nie było to przeżycie warte powtórki Co do sprzedaży sw-t... Jest spora szansa. W tym, albo przyszłym tygodniu się wyjaśni czy sprzedaję... http://www.forum.burgmania.net/topic/7057-grupa-zachodniopomorska/page__st__520#entry365369
Rzelu Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 W czwartek zamiast Mc proponuję odwiedzić Bro Burgers obok Rockera na Partyzantów. Cynk od kierowców busów.
minimi1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 absolutnie popieram, popieram i popieram- tak bro burgers tak tak tak, usiądziemy sobie na schodach, albo gdzie indziej- podobno mają rew. hamburgery- bro burgers na facebooku, albo jeżeli chcecie usiąść to na hamburgery pieczone na ruszcie czyli do Burger Kinga z darmową colą albo jeżeli egzotyka to do tego obok zajezdni na Klonowica czyli Kebab - byle nie KFC i nie MCD jestem głodny chcę jeść, chcę się wgryżć, chę, żeby sos czosnkowy pociekł mi na brodę taaaaaak chcę- dzieęki Rzelu
Klubowicze ArtCho Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Przeniosłem we właściwe miejsce...
Sympatycy Urbi Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ciekawy pomysł, na pewno warto skosztować... Pozdrawiam i do zobaczenia.
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2014 W czwartek zamiast Mc proponuję odwiedzić Bro Burgers obok Rockera na Partyzantów. Cynk od kierowców busów. Pomysł dobry, ale piszmy we właściwym miejscu. czyli: sierpień 2014 w Zach-Pom.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Co do sprzedaży sw-t... Jest spora szansa. W tym, albo przyszłym tygodniu się wyjaśni czy sprzedaję... http://www.forum.bur...520#entry365369 Jeśli ArtCho sprzeda swoją SW-T, to sam ogłoszę Wielką Ściepę, by choć mu chińską 125-kę kupić... Dwa razy straciłem pracę i byłem pod kreską, ale nie poddałem się i żaden z moich sprzętów nie był brany pod uwagę licytacji... Tobie tez nie damy Chyba że planuje ciche przejście na Integrę ????
Rekomendowane odpowiedzi