minimi1 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Tak jest jesteśmy ideowo rasowymi spadkobiercami Jaksy z Kopanicy tak więc jesteś nasz
grota10 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Urbi czuje sie urazony. Dlaczego na tej liscie nie ma mnie??? Czy musze jakies specjalne zadanie wykonac?
dr.big Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 (...)a jak wszyscy wiedzą Berlin jest na Pomorzu Zachodnim, czyli należysz do grupy zachodniopomorskiej i koniec. Berlin to nie Mecklenburg- Vorpommern... Ba, to nawet mimo kilku prób połączenia nawet nie Brandenburg. To jakie Pomorze Zachodnie ... PS. Widzę, że inaczej się nie da . Ponownie proszę o usunięcie mnie z listy. Nie chcę na niej egzystować ani pod pozycją 0, ani żadną inną . Z mojej strony temat roztrząsania przynależności Berlina można uznać za zakończony. Edit: Stralsund to Strzałów i niech tak pozostanie :D ...
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2014 Urbi czuje sie urazony. Dlaczego na tej liscie nie ma mnie??? Czy musze jakies specjalne zadanie wykonac? Jesteś od dłuższego czasu na pozycji 47.
grota10 Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 No to co ja widzę najbardziej aktualna lista podana przez Urbiego ma pozycji 30,czyli się skurczyla czy ja czegoś nie ogarniam?
burgifan Opublikowano 24 Lipca 2014 Opublikowano 24 Lipca 2014 Tak jak napisali Urbi i Rzelu jestem od 4 miesiecy dumnym ojcem i wszystkie wolne chwile i zajete tez zabiera moj syn Szczerze powiem, że nie wiedziałem (ja zawsze dowiaduję się wszystkiego ostatni), w takim razie gratulacje !!! Cieszy mnie to, że kolega jest zdrowy Do zobaczenia !
Klubowicze ArtCho Opublikowano 24 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2014 Berlin to nie Mecklenburg- Vorpommern... Ba, to nawet mimo kilku prób połączenia nawet nie Brandenburg. To jakie Pomorze Zachodnie ... PS. Widzę, że inaczej się nie da . Ponownie proszę o usunięcie mnie z listy. Nie chcę na niej egzystować ani pod pozycją 0, ani żadną inną . Z mojej strony temat roztrząsania przynależności Berlina można uznać za zakończony. Edit: Stralsund to Strzałów i niech tak pozostanie :D ... Urbi, usuwamy Biga. Nie to nie, łaski bez! PS Strzałów, ha ha ha PS1 Choć mógłby zostać członkiem honorowym Grupy Z-P...
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2014 Koledzy, bardzo proszę o spokój. Trochę się zamieszało z tymi listami, przez moje pisanie postów i kopiowanie oraz wklejanie za pomocą telefonu komórkowego... Przepraszam za zaistniałe zamieszanie, które wywołało niepokój i ogólną konsternację, a co niektórzy nawet się urazili... Żeby uspokoić wszystkich, postaram się stworzyć aktualną listę osób, którzy posiadają i użytkują maxi skutery w naszym województwie, przedstawili się na naszym Forum, zadeklarowali i zgłosili chęć uczestnictwa w życiu naszej maxi skuterowej społeczności zarówno na tym Forum jak w i życiu codziennym oraz przyznali się, że są pozytywnie zakręconymi maxiskuteromaniakami. Przepraszam, ale listę zacznę od osób ze Szczecina, a następnie umieszczę osoby z pozostałych miast naszego województwa. Ponadto kolejność umieszczania osób jest ułożona w porządku chronologicznym zależnym od daty przystąpienia do społeczności Burgmanii i zalogowania na Forum. 1. bilety [Marek] - maxi skuter: Honda Sliver Wing 600 - (Szczecin) 2. melmacie [Maciek] - maxi skuter: Honda SW-T400 - (Szczecin) 3. ArtCho [Artur] - maxi skuter: Honda SW-T600 - (Szczecin - Bezrzecze) 4. Samba [Joanna] - maxi skuter: Yamaha T-Max 500 - (Szczecin) 5. wooferai [Arek] - maxi skuter: Kymco Xciting 500 - (Szczecin) 6. Rzelu [Jacek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin) 7. kowal [Mariusz] - maxi skuter: Aprilia Atlantic Sprint 400 - (Szczecin) 8. qszysiek [Krzysiek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin) 9. Rybak [Arek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin) 10. Maciek ZRX [Maciek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin) 11. Urbi [Wojtek] - maxi skuter: Yamaha Majesty 400 - (Szczecin) [tel. 602226206] 12. burgifan [Maciek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin) 13. VOLF [Maciek] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Szczecin - Bezrzecze) 14. minimi1 [Piotr] - maxi skuter: Yamaha X-Max 250 - (Szczecin) 15. kunisz [Ryszard] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Szczecin) 16. azjon [Wiesiek] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Szczecin - Wołczkowo) [tel. 604914033] 17. Matrix [Janusz] - maxi skuter: Honda Pantheon 125 - (Szczecin) 18. YAMAHAFAN [Tomek] - maxi skuter: Yamaha X-Max 250 - (Szczecin) 19. Poldek [Jarek] - maxi skuter: Honda Jazz 250 - (Szczecin) 20. lusia [Lucyna] - maxi skuter: Kymco Grand Dink 250 - (Szczecin) 21. bodzio61 [bogdan] - maxi skuter: Honda Pantheon 150 - (Szczecin) 22. hrabia [Piotr] - maxi skuter: Honda Integra 700 - (Szczecin) 23. orzech77 [Kuba] - maxi skuter: Aprilia Scarabeo - (Szczecin - Mierzyn) 24. pedziwiatr [Rafał] - maxi skuter: Yamaha T-Max 500 - (Szczecin) 25. Darkovsky [Darek] - maxi skuter: Piaggio X-Evo 125 - (Szczecin) 26. grota10 [Grzegorz] - maxi skuter: Kymco Xciting 500 - (Szczecin - Police) [tel. 606903319] 27. ryba [sylwek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Szczecin - Police) 28. SlawoyAMD [sławek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Świnoujście) [tel. 604061705] 29. romano77 [Roman] - maxi skuter: Honda Integra 750 - (Świnoujście) 30. KOT45 [Krzysiek] - maxi skuter: Malaguti Spydermax GT 500 - (Świnoujście) [tel. 603666674] 31. darecki2059 [Darek] - maxi skuter: Piaggio X8 - (Świnoujście) 32. Bob [bogdan] - maxi skuter: Honda Silver Wing - (Złocieniec) 33. 22hubert [Hubert] - maxi skuter: Honda Silver Wing 600 - (Kamień Pomorski) 34. Elvis [Mirek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 250 - (Stargard Szczeciński) 35. gim-kg [] - maxi skuter: Honda SW-T400 - (Kołobrzeg) 36. tomaszbialek [Tomek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 650 - (Kołobrzeg) 37. Wolf78 [] - maxi skuter: Yamaha Majesty 250 - (Kołobrzeg) 38. Windsurfer [] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Kołobrzeg) 39. zegareczek5 [Marek] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Koszalin) 40. Wiesław [Wiesiek] - maxi skuter: Aprilia Atlantic 500 - (Koszalin) 41. szabel [] - maxi skuter: Suzuki Burgman 400 - (Koszalin) 42. CEKOL24 [Krzysiek] - maxi skuter: Piaggio X9 500 - (Biały Bór) 43. damianus2222 [Damian] - maxi skuter: Malaguti Spidermax GT 500 - (Czaplinek) 44. ... Jeśli kogoś pominąłem, proszę o informację, postaram się uzupełnić i poprawić listę... ;-) P.S. Uaktualniając listę nie ująłem na niej osób, które były m.in. maxi skuterowymi pionierami w naszym województwie i widnieli na liście Marka Bilety, ale ostatnio nie są już aktywni na naszym Forum jak również aktualnie nie posiadają maxi skutera oraz przychyliłem się również do prośby dr. Biga...
Rzelu Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Z doświadczenia wiem ze warto taką bazę mieć w razie jakichś awarii w trasie, dlatego proponuję uzupełnienie o aktualne numery kontaktowe telefonów - choćby przez PW do Urbiego - on i tak nie lubi spać...
Sympatycy Urbi Opublikowano 29 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2014 Z doświadczenia wiem ze warto taką bazę mieć w razie jakichś awarii w trasie, dlatego proponuję uzupełnienie o aktualne numery kontaktowe telefonów - choćby przez PW do Urbiego - on i tak nie lubi spać... NIe ma problemu, jeśli tylko macie takie życzenie, to uzupełnimy listę o telefony kontaktowe. Bardzo proszę oinformację zwrotną od poszczególnych osób...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2014 Z doświadczenia wiem ze warto taką bazę mieć w razie jakichś awarii w trasie, dlatego proponuję uzupełnienie o aktualne numery kontaktowe telefonów - choćby przez PW do Urbiego - on i tak nie lubi spać... A może warto zerknąć tutaj http://www.forum.burgmania.net/topic/9549-mapa-adresow-burgmanii-wazniejszych-wydarzen/ i tutaj MAPA BURGMANII
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2014 A może warto zerknąć tutaj http://www.forum.bur...szych-wydarzen/ i tutaj MAPA BURGMANII Repetitio mater studiorum est! Wrzonio, jako człowiek związany z działaniami handlowymi i z klientami, pewnie zauważyłeś, że wszyscy klienci to matołki i jak im się nie przypomni, to nie pamiętają. To samo dotyczy zwykłych ludzi. Szkopuł w tym, że nie da się wszystkiego zapamiętać i czasem warto odświeżać pamięć. Dziękujemy zatem za przypomnienie i przy okazji, może warto umieścić "nowych" chętnych na tej mapie: jest tylko Marek i jak zauważyłem Pleciuga jako miejsce spotkań.
kowal Opublikowano 29 Lipca 2014 Opublikowano 29 Lipca 2014 Już teraz wiem skąd to uczucie , że ktoś mnie obserwuje, chociaż jestem sam w pokoju...
Rzelu Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Jak ktoś będzie miał awarię w czasie wycieczki po okolicy to nie sądzę żeby miał czas i możliwości otwierać Mapę Burgmanii i szukać maximaniaka w okolicy...prościej będzie jednak zadzwonić do Urbiego albo Biletego i poprośić o kontakt.
dr.big Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 Pleciugę umieściłem tam sam, bez żadnych konsultacji, a jedynie czytając forum, ale jeśli Wam to nie pasuje :D , to ją usunę...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2014 Baaardzo dobrze, Bigu, niech zostanie! (Choć Ty już nie nasz...)
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2014 Jak ktoś będzie miał awarię w czasie wycieczki po okolicy to nie sądzę żeby miał czas i możliwości otwierać Mapę Burgmanii i szukać maximaniaka w okolicy...prościej będzie jednak zadzwonić do Urbiego albo Biletego i poprośić o kontakt. Bardzo prosze dla Tych, którzy jeszcze nie posiadają mojego numeru telefonu, podaje 602 226 206. Jakbym mógł kiedykolwiek w czymś pomoc zarówno w temacie motoryzacyjnym - jak wiecie ma duże zaplecze i możliwości oraz rownież w innych tematach lub podać kontakt do kogoś z naszej Grupy - jestem do Waszej dyspozycji.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 30 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2014 Mnie można dopisać do listy... 604 061 705
KOT66 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 witam:) a co...a jak ... ja tez poprosze 603 66 66 74...
grota10 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 No to moze i ja sie na cos przydam 606903319 Grzegorz
azjon Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 mój większość zna , ale podaję 604914033
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Dzisiaj, przepraszam już wczoraj przywiozłem na spotkanie z cyklu Szczecin Nocą, nowego kolegę KriSSo... Krzysiek jest nowym skuteromaniakiem, który czeka na dzień 24 sierpnia, kiedy to nowelizacja Ustawy o ruchu drogowym pozwoli Mu zasiąść za kierownicą skutera o pojemności 125cm3... Dzisiaj przyjechał do nas jeszcze na 50-tce, ale już w poniedziałek zamawia 125-tkę... Krzysiu, witam Cię bardzo serdecznie i zapraszam do aktywnego uczestnictwa w życiu naszej maxiskuterowej społeczności, zarówno tutaj na Forum jak i w życiu codziennym. No i oczywiście czekamy na Ciebie i Twoją przesympatyczną żonę, w każdy czwartek, o godz. 18.00 pod Pleciugą. Pozdrawiam
Sympatycy Urbi Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Oczywiscie, ze na Krzyska, a jeśli przyjedzie z żona to przekona sie na własne oczy, do jakiej wyjątkowej i wybitnej spolecznosci maxiskuterowej trafił Jej maz No i w końcu Zosia tez będzie miała towarzystwo...
Sympatycy Urbi Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Koledzy, jest wśród nas bardzo fajny kolega koza5810. Zenek to bardzo miły, sympatyczny i uprzejmy człowiek, którego poznałem osobiście i o którym opowiadałem Wam już niejednokrotnie... Przypominacie sobie zapewne zaproszenie i ofertę jaką złożył nam Zenek... Rozmawialiśmy o tym też kilkakrotnie a nawet co niektórzy próbowali coś zaplanować... Dostałem dzisiaj w nocy wiadomość od naszego kolegi... Zrobiło mi się przykro... i w związku z powyższym chciałbym Wam ją przytoczyć... "Czesc Wojtek. Codziennie sledze Wasze plany i powiem szczerze ze zabolalo mnie ze nie jestem ujety w Waszych planach sierpniowych .Mialem cicha nadzieje ze mimo wszystko zrealizujecie moje zaproszenie.Udostepniam spanie jedzenie ciekawe miejsca do zwiedzania-tylko jechac ,ale z drugiej strony nie dziwie sie Wam.Jechac w nieznane taki szmat drogi.A jak On czyli Ja blefowal co zrobic? Jest inne wyjscie . Jak nic nie stanie na przeszkodzie swieta Bozego Narodzenia oraz Nowy Rok planuje z koniecznosci spedzic w Mysliborzu.(opieka nad ojcem) i w tym terminie napewno znajdzie sie taki jeden czwartek kiedy bedziemy mogli zaplanowac przyszloroczne wakacje,tak wiec jest nastepne wyjscie zeby wszystko bylo ok.Jestem z Wami i czuje sie jako jeden z grupy zachodniopomorskiej.Pozdrawiam wszystkich." Koledzy, bardzo Was proszę o indywidualne odniesienie się do wypowiedzi Zenka...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Urbi, dzieki. Zenek, wspaniały pomysł i powiem Ci, że mnie w normalnych warunkach nie trzeba dwa razy prosić. Robiliśmy przymiarkę i kalkulacje z Bilety i... Ja od ponad półtora roku nie mam pracy i dochodów. Od października próbuję z kumplem rozkręcić firmę i idzie to jak krew za nosa. Finansowo jestem w czarnej d..., do tego stopnia, że poważnie myślę o zawieszeniu na jakiś czas mojego hobby i nawet sprzedaniu skutera... Mimo pokusy darmowego wiktu i opierunku na 2-3 tys. km jazdy nie znajdę teraz kasy. Tak nb. stąd pomysł mini wypraw (koszt to bak albo dwa baki paliwa). Reasumujac: super pomysł, bardzo dxiekuję za zaproszenie i propozycję, ale ja w rym roku odpadam... Jak przyjedziesz na święta, to koniecznie musimy sie spotkać.
Rekomendowane odpowiedzi