Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Grupa Zachodniopomorska Szczecin - gdzie się spotykamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po analizie próbnych wydruków pokazanych przez Artura skłaniamy się ze względów praktycznych do formy wizytówki dwustronnej. Większe formaty będą niewygodne do przechowywanie w kieszeni, portfelu czy schowku.

Druk 500 szt to koszt ok 50 zł netto

Bez zbędnej zabawy pokroiłem ulotkę Artura

Awers

wiz1.jpg

Rewers

wiz2.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Urbi

226

• ArtCho

103

• bilety

61

• Rzelu

56

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• Klubowicze
Opublikowano

Zrobię projekt w formacie wizytówki. Trochę trzeba poprzesuwac elementy i wyeksponować niektóre.

• Sympatycy
Opublikowano

Artur jak już zrobisz projekt, to bardzo proszę o plik na mail. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

A tak na marginesie, wczoraj wracając z rodziną znad morza, zjeżdżając za Wolinem na trasą turystyczną, najpierw mignął mi duży szary Suzuki Burgman chyba 650 albo 400 ale z modeli po roku 2004, a następnie siadł mi na ogonie grafitowy, matowy PCX i jechał za mną aż do zjazdu na autostradę, gdzie już dalej nie mógł dotrzymać mi tempa jazdy - 125cm3 do 105km/h dawał radę...

W międzyczasie wyprzedziły nas kolejne 2oo: czarny Suzuki Burgman 650 na numerach poznańskich wraz z towarzyszącą mu Hondą Deauville też na numerach poznańskich. Chyba również wracali znad morza ze swoimi plecaczkami.

Później kiedy jadąc autostradą, minąłem Kliniska i dojechałem do korka w kierunku Szczecina, wtedy widziane wcześniej dwa szare skutery Burgman i PCX, pokazały wyższość 2oo nad 4oo i minęły stojące w korku samochody pasem pobocza... Okazało się, że oba skutery są na numerach szczecińskich... Tak więc kolejne dwa maxi skutery są już w Szczecinie... :-)

Pozdrawiam kierowników tych skuterów i zapraszam na spotkanie w każdy czwartek na godz. 18.00 pod Pleciugę.

• Klubowicze
Opublikowano

Wojtek, czy możesz mi przesłać na maila logo zachodniopomorskiej? Jpg w dużej rozdzielczości.

• Sympatycy
Opublikowano

Artur, wysłałem do Ciebie maila....

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Ok, dzieki. Jak jutro będzie padać, to zrobię :)

Opublikowano

W dniu dzisiejszym wracajac okolo 19 z Pustkowa na odcinku od Pobierowa do Kamienia wyprzedzala mnie aprilia atlantic czarna lub ciemny granat na tablicach ZKA ja jechalem autem i milo bylo popatrzec jak mnie plynnie wyprzedza i chwile pozniej ginie na horyzoncie, poprostu zazdroscilem temu kierowcy, ze jedzie 200, a ja sie mecze 400 :)

Opublikowano

ryba police

• Sympatycy
Opublikowano

ryba police

Cześć ryba z Polic,

witaj kolego, prosimy o przedstawienie się chociaż w kilku słowach... ;-)

Ponadto zapraszamy na czwartkowe spotkanie na godz. 18 pod Pleciugę.

Pozdrawiam

P.S.

Szanowni Koledzy,

muszę przyznać, że w tym roku, przybyło kolejnych kilku nowych użytkowników maxi skuterów, co ogromnie mnie cieszy. Ostatnia lista sporządzana przez Marka jest przynajmniej o 5 osób i maxi skuterów nieaktualna... Z tego wynika, że aktualnie mamy już ponad 50 potwierdzonych i poznanych właścicieli maxi skuterów w Zachodniopomorskim, w tym około 30-stu ze Szczecina i okolic...

A przed nami jeszcze duże możliwości, ponieważ za około 30 dni wejdzie w życie nowelizacja Ustawy o ruchu drogowym i myślę, że przybędzie nam znaczna ilość skuterów (i motocykli) o poj. 125cm3 no i oczywiście ich właścicieli, którzy posiadając minimum 3 lata prawo jazdy kat. B będą mogli poruszać się tymi motocyklami i może również z czasem staną się skuteromaniakami i dołączą do naszej Grupy...

Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do aktywnego uczestnictwa w życiu naszej społeczności, zarówno tu na Forum jak również na cotygodniowych spotkaniach czwartkowych.

• Sympatycy
Opublikowano

Witajcie,

Jak widzicie zniknęły dwa dotychczasowe tematy: "Robimy listę skuteromaniaków z Zach.-Pom." i "Grupa Zachodniopomorska" a powstał jeden nowy...

Chciałbym przeprosić za zaistniałą sytuację i wyjaśnić, iż w związku z tym, że mieliśmy dwa tematy, które dotyczyły w sumie tego samego zagadnienia, najprościej i najwygodniej było je połączyć w jeden wspólny temat, co właśnie zostało zrobione...

Ponadto w związku z tym, że temat dotyczy spraw związanych ze społecznością naszej Grupy Zachodniopomorskiej, temat ten został przypięty, więc będzie zawsze na wierzchu z możliwością bezpośredniego wejścia do dyskusji...

Pozdrawiam i zapraszam do dalszych rozmów i dyskusji w tym temacie.

Opublikowano

Właśnie widziałem na bramie portowej i rozmawiałem z kierownikiem takiego samego Burka jak ja mam, nawet ten sam kolor, z numerami ZGL. Oczywiście zaprosiłem pod Pleciugę, ale co to da ? Zobaczymy, pewnie i tak nie zjawi się, jak większość zaczepionych na ulicy użytkowników maxi.

• Sympatycy
Opublikowano

Kilkanaście minut temu, idąc z Akexem na boisko Orlika, widziałem parkujacego pod Netto przy ul. Modrej, czarnego Burgmana 650 ze srebrnym "noskiem" na ZPL-ach, którego kierownik podjechał na zakupy do sklepu...

• Klubowicze
Opublikowano

Może trochę przewrotne pytanie, ale czy zależy nam na zgromadzeniu wszystkich użytkowników maxi w Szczecinie? Wiadomo, my jesteśmy fajni, ale nie wiadomo czy inni tez są tak fajni jak my ;) Może nie chcą, a może my nie chcemy? A może się wstydzą?

Ja na przykład nie jestem specjalnie wylewny, a bardziej introwertyczny i jak jest za dużo ludzi to mi nie fajnie (zwłaszcza jak ich nie znam). Wielu z nas było kilka razy na Walach i nie do końca nam "zabanglało". Są ludzie, z którymi nie chce mi się gadać i nie dlatego, że ja jestem super, a oni be, ale nie nadajemy na tych samych falach i rozmowa jest męcząca dla obu stron.

Tak trochę kij w mrowisko :)

• Sympatycy
Opublikowano

Zgadzam się Artur z Twoim stanowiskiem...

Wcale nie uważam, ze każdy kto posiada maxi skuter w naszym mieście czy województwie, musi być członkiem naszej Grupy...

Nie będę się rozpisywać w tej kwestii, nie chciałbym nikogo urazić... Ale wszyscy dobrze wiemy, że nie każdy użytkownik-właściciel maxi skutera w naszym mieście czy województwie staje się automatycznie członkiem Grupy Zachodniopomorskiej Burgmanii...

P.S.

A jeśli chodzi o "polowanie" na maxi skutery to jest to forma zabawy statystycznej - pewien rodzaj rozrywki... ;-)

Opublikowano

Może trochę przewrotne pytanie, ale czy zależy nam na zgromadzeniu wszystkich użytkowników maxi w Szczecinie? Wiadomo, my jesteśmy fajni, ale nie wiadomo czy inni tez są tak fajni jak my ;) Może nie chcą, a może my nie chcemy? A może się wstydzą?

wiele razy Wam opowiadałem, że pod Casto spotykam skootery, ale po krótkiej gadce wynika, że nie wielu ma ochotę na zrzeszenia

Opublikowano

A ja tez dzisiaj jezdzilem i nikt mnie nie widzial udalo sie ! Pozdrowienia dla Wszystkich

• Klubowicze
Opublikowano

A ja tez dzisiaj jezdzilem i nikt mnie nie widzial udalo sie ! Pozdrowienia dla Wszystkich

Volfik, a co Ty się tak alienujesz? Z Tobą to akurat chce mi się gadać! ;) Nie przyjeżdżasz na spoty, nie piszesz, nie kochasz... ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Volfik, a co Ty się tak alienujesz? Z Tobą to akurat chce mi się gadać! ;) Nie przyjeżdżasz na spoty, nie piszesz, nie kochasz... ;)

Artur, Volf kocha... żonę i syna i każdą wolną chwilę poświęca rodzinie... Młody Tata ma teraz mnóstwo obowiązków... Rozumiem Maćka i znam to z autopsji... chociaż trochę Jego wyprzedzam... ;-)

Opublikowano

witam mam na imie sylwek ksywka ryba po 2 latach jazdy an 400 zakupilem executiva 650 po 3latach przypadkiem natknolem sie na strone burgmania i pomyslalem ze fajnie by bylo poznac skutero maniakow i polatac gdzies razem niz tylko z dziewczyna Ps jesli uda urwac z pracy to wstawiam sie jutro pod pleciuga jesli sie nie uda to napewno za tydzien Pozdrawiam

Opublikowano

Zapraszamy. :-)

Opublikowano

Volf z tego co wiem to spędza dużo czasu z pewnym łysym gościem, rozbijają się drogim wózkiem...

Opublikowano

Tak jak napisali Urbi i Rzelu jestem od 4 miesiecy dumnym ojcem i wszystkie wolne chwile i zajete tez zabiera moj syn mam nadzieje ze uda mi sie wygospodarowac wolna godzinke i podjade w jakis czwartek pod pleciuge jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i do milego zobaczenia

Opublikowano

Zrzućcie mnie z tej listy, bo wstyd jak beret ;) ... Na żadnym spotkaniu nie byłem, w Szczecinie skuterem jestem prawie nigdy ;) i na początek listy (a właściwie na samą listę) się wogóle nie nadaję :) .

• Sympatycy
Opublikowano

Z tego co widzę to lista uległa" odchudzeniu" ... raz nas przybywa, raz nas ubywa ...

Elvis, tak jak napisałem wcześniej... - użytkowników maxi skuterów w naszym województwie przybywa, ale nie od razu każdy nowy użytkownik staje się członkiem Grupy Zachodniopomorskiej...

• Klubowicze
Opublikowano

Na żadnym spotkaniu nie byłem, w Szczecinie skuterem jestem prawie nigdy ;)

No i dlatego właśnie jesteś zerem! ;) (taki numer na liście)

Nie marudź Bigu, jesteś z Berlina, a jak wszyscy wiedzą Berlin jest na Pomorzu Zachodnim, czyli należysz do grupy zachodniopomorskiej i koniec. :D