emjarek Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Totalne lekceważenie zasad mści się natychmiast. Skuter cały. Ja też. Mogło być gorzej. Kamery szukałem w wodzie 5 minut.
tomekstw Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Z ruchu ust można wyczytać wszystko. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Dla motocykla takie przejazdy po płytach zalanych wodą są o tyle niebezpieczne że często płyty te są zaglonione . A gon jest śliski jak lód w zimie. 1
Aardvark Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 O, rany! Nieciekawie to wyglądało...Maszyna nie ucierpiała? 1
Sympatycy Robsson Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Współczuję 😞 sam miałem ochotę na taką przeprawę ale się nie zdobyłem na odwagę za to romano77 bezbłędnie przejechał w te i we wte. No niestety podłoże jest bardzo zdradliwe. Czy obaliłeś się po naciśnięciu hamulca czy samoczynnie Cię uziemiło?
emjarek Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Glony. Nie trza bylo nic naciskac. Lekka pochyłość w prawo i samo poszło. Zamieszczam ku przestrodze.
Saper Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Znam ten przejazd, dobrze, że Ci się nic nie stało. 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Jarek, dobrze żeś cały, skuter jak Gs szedł. 1
krzysztof8800 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 No naprawdę było nieciekawie to wyglądało 😬 Grunt, że nic Ci się nie stało👍
EndriuBis Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Dnia 28.08.2020 o 15:48, emjarek napisał: Glony. Nie trza bylo nic naciskac. Lekka pochyłość w prawo i samo poszło. Zamieszczam ku przestrodze. Jarek, kurna 😞 to nie ten sprzęt. Chociaż jak mówisz że były glony to pewnie i na enduro i dobrej kostce też gleba pewna.
Nazir Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 👌Jak zawsze super ciekawa i pouczającą relacja. Brak mi tylko (do całości) tego🎤wyciszonego sprawozdania🤭
EndriuBis Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 11 godzin temu, Nazir napisał: 👌Jak zawsze super ciekawa i pouczającą relacja. Brak mi tylko (do całości) tego🎤wyciszonego sprawozdania🤭 może lepiej że wyciszone 🙂 administracja musiała by wyciąć cały film 😀
gumis Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Jarek mam nadzieję, żeś cały. Jak plastiki to zniosły?
emjarek Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Opublikowano 11 Listopada 2020 W dniu 31.08.2020 o 09:11, gumis napisał: Jarek mam nadzieję, żeś cały. Jak plastiki to zniosły? Po pierwsze, to nei wiem dlaczego przestałem odbierać powiadomienia z forum. Cos się wysypało, siądę dzisiaj to popatrzę. Po drugie, to woda się dostała do reflektora przedniego i nie wiem co z tym zrobić.
EndriuBis Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 5 minut temu, emjarek napisał: ....... Po drugie, to woda się dostała do reflektora przedniego i nie wiem co z tym zrobić. jak to nie wiesz co zrobić ? 😗 jak "postawisz" sprzęt na tylne koło to przecież się wyleje 😀 A tak serio. Ja bym rozebrał co się da i zostawił do wyschnięcia. Ty tam masz zwykłą żarówkę, czy to już jakaś lampa zespolona led ?
emjarek Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Opublikowano 11 Listopada 2020 8 godzin temu, EndriuBis napisał: jak to nie wiesz co zrobić ? 😗 jak "postawisz" sprzęt na tylne koło to przecież się wyleje 😀 A tak serio. Ja bym rozebrał co się da i zostawił do wyschnięcia. Ty tam masz zwykłą żarówkę, czy to już jakaś lampa zespolona led ? lampa. kłopot jak cholera nikt mi nie chce pomóc
Saper Opublikowano 12 Listopada 2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Jarek, a rozważałeś demontaż lampy i wylanie z niej wody?
emjarek Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 W dniu 12.11.2020 o 20:08, Saper napisał: Jarek, a rozważałeś demontaż lampy i wylanie z niej wody? Wziąłem cienkie wiertło. Przechyliłem bardzo skuter i oparłem. Nawierciłem od spodu. Woda się wylała. Raczej wyparowało wszystko. Przez zime postoi z dziurką. Na wiosnę dam kroplę silikonu a jak wyscjnie zakleję taśma izolacyjną.
Rekomendowane odpowiedzi