Pollacco Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Ty sie Orzech spiesz, bo Red Dictrict podobno zamykaja:!tut:)!TAZ pozdr.Pollacco
Klubowicze Roni Opublikowano 25 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2008 Dragon wiesz o tym, że masz robotę na przyszły weekend. Zamawiam pogodę u Ciebie na trasie Wawa- Amsterdam. Oczywi?cie dobr? pogodę!!!Mam nadzieję, że się postarasz, BŁAGAM!!! !tut jego czary tak daleko nie działaj? , no ale jak dorzucisz co? ekstra na pm to kto wie ?
Klubowicze Profesor Opublikowano 25 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 25 Marca 2008 Dzi? rano - wiatr prawie zero, temperatura -1, ciężkie - wolno spadaj?ce płaty sniegu, drzewa artystycznie o?nieżone. Piękny zimowy krajobraz. Tylko do cho....ry czemu na koncu marca!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrówko!
Glub Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 mam nadzieję że kwiecień nie będzie taki pochmurny deszczowy i ?nieżny.
Waluś Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Tylko do cho....ry czemu na koncu marca jak to moja babka mówi : "nie wygl?daj w marcu wiosny, bo kwiecień zazdrosny" !tut a u mnie to białe miało dobe żeby sie rozpu?cić, a tu wręcz odwrotnie, wzięło i zamarzło !TAZ aaa tu cie mam hyhyhy kiedy? tam zajadę !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2008 Ale się porobiło. Najstarsi ludzie nie pamietaj? takiej zimy i takich opadów . Za oknem wali ?nieg, zimno brrrr. I wygl?da na to, że wcale nie ma zamiaru się to skończyć. A tak ładnie Dragona prosiłem kilka postów wcze?niej. Będzie dym....
Gość Dragon Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Ale się porobiło. Najstarsi ludzie nie pamietaj? takiej zimy i takich opadów . Za oknem wali ?nieg, zimno brrrr. I wygl?da na to, że wcale nie ma zamiaru się to skończyć. A tak ładnie Dragona prosiłem kilka postów wcze?niej. Będzie dym.... Grzesiu. Nie wiem, nie umiem, nie znam się, zarobiony jestem... Mało tego... Apeluję do Orzecha... zaniechaj podróży na moto... bo będziesz kolejn? "tward? dup?"... tward? bo zamarznięt?...
upiór Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 , mam nadzieje na niedziele . Bo w niedziele nie powinno suki być . Ja jej to normalnie , niech spada !TAZ .Niech idzie tam , dobranoc po trzy kroć spadaj .
Glub Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 dzi? z pod robot? musiałem szczotkę uruchomić by móc odjechać. reszta tygodnia ma być ponoć znacznie lepsza. a w poniedziałek accuweather.com proponuje 16 stopni.
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2008 Mało tego... Apeluję do Orzecha... zaniechaj podróży na moto... bo będziesz kolejn? "tward? dup?"... tward? bo zamarznięt?... Czyli przelew nie doszedł Wszystko zależy od Pilota, ale z tego co wiem czeka już na walizkach gotowy do drogi więc jedziemy Okularki przeciwsłoneczne spakowane, slipy i ręcznik kompielowy też
Gość Dragon Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Mało tego... Apeluję do Orzecha... zaniechaj podróży na moto... bo będziesz kolejn? "tward? dup?"... tward? bo zamarznięt?... Czyli przelew nie doszedł Wszystko zależy od Pilota, ale z tego co wiem czeka już na walizkach gotowy do drogi więc jedziemy Okularki przeciwsłoneczne spakowane, slipy i ręcznik kompielowy też Orzeszku... Przelew doszedł ale jaka płaca taka praca... !TAZ Za ten przelew to ja Ci mogę temperaturę podnie?ć o jakie? 0,7*C... Te okularki i ręcznik to potrzebne będ? Wam jak Was będ? nagrzewać lampami aby?cie rozmarzli???? Normalnie już sztywnieję... Ja w tym roku spokojnie zaczekam na pocz?tek sezonu... Od tygodnia leżę w łóżku z bardzo ciężkim zapaleniem płuc... Nie mam ochoty ryzykować...
Slavequs Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Według prognozy pogody od jutra wiosna! !OKK
upiór Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Trala la idzie wjosna cieplejszy wjeje wjatr . A ja nato jak na lato ,trala lala la !OKK .
Glub Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 Linka od zegarów się mi ukręciła... Nie wiem z jak? prędko?ci? jeżdzę.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 30 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2008 Nie mogłem sie powstrzymać: PS. To na górze to temperatura WEWNˇTRZ !OKK Ta na dole, przyznaje, że w słońcu.
Glub Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 To temperatura w słońcu? powiniene? j? mieżyć w cieniu wtedy będziesz mial prawdziwy pomiar temp powietrza.
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 30 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2008 Tak, wiem, ale ciężko u mnie z cieniem na tarasie.
Glub Opublikowano 30 Marca 2008 Opublikowano 30 Marca 2008 mam podobny problem to poradziłem sobie z nim w następuj?cy sposób: Zrobiłem tekturow? osłonkę która osłania termometr nie dotykaj?c? i umożliwiaj?c? swobodny dostęp powietrza.
teston Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 W zwi?zku z przej?ciem na czas letni i w ogóle postanowiłem zakończyć zimę. W sobotę przyprowadziłem skuter z działki, opłaciłem parking i od tej pory jeżdżę regularnie (a nie jak do tej pory tylko cotygodniowe przepalanie i krótkie przebieżki), dzi? już przyjechałem do pracy "konno"
Glub Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 tyż zaczynam już ujeżdżanie. wczoraj do pracy. dzi? do pracy.- jak slonce i bez deszczu to na 100% już jeżdżę...
maciejbilu Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Wczoraj jak pojechali?my z żon? "przewietrzyć się", nie mogłem się nadziwić jaki jest kontrast między frekwencj? zeszło tygodniow?. Gdzie się nie spojrzało widać było jedno?lad - a jak się nie widziało to było słychać. Najbardziej się u?miali?my kiedy dopchnęli?my się miedzy samochodami do ?wiateł na skrzyżowaniu, na których stały już dwie inne maszyny. Po chwili zorientowali?my się, że na każdych ?wiatłach (na przeciwko, po bokach) co? stoi lub jedzie - po prostu zewsz?d. Sezon w pełni . Niestety - od ?rody deszcz. Pozdrówka Maciek
teston Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 No i faktycznie ciapie, a przecież ja nie wyraziłem na to zgody !w00t
Glub Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 pogodowa lipa- a na dodatek przeziębiłem się.
kopajt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 U mnie 6 stopni i zero opadów... oby tak do końca dnia bo suchy chcę wrócić do domku !w00t
Rekomendowane odpowiedzi