Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  Pleban napisał(a):
.......pada ?nieg, pada ?nieg, dzwoni? dzwonki sań.........

Ty chyba Plebanie w czasie się cofn?łe? ;)

Dzwonki to na ?więta Bożego Narodzenia ;)

a w Warszawie jak na pisał Orzech warunki do jazdy :lol: dobre ;) łańcuchów na koła nie musimy zakładać ;)

Więcek

Opublikowano
  Więcek napisał(a):

a w Warszawie jak na pisał Orzech warunki do jazdy !YES dobre

My na łańcuchach latamy już drugi dzień (psia ko?ć) :lol:

Opublikowano
  eMKa napisał(a):

My na łańcuchach latamy już drugi dzień (psia ko?ć)  :lol:

Potwierdzam,PRAWDA :lol: !NOT !YES

I szlag trafił wiosnę,niech to ......... :lol::lol:

Opublikowano

Potwierdzam, warunki s? na tyle dobre że narazie zrezygnowałem z zakładaniem łańcuchów do mojej ?licznotki;) . A tak na poważnie pierwszy raz dzisiaj jeĽdziłem w mokrym sniegu, u fujj jak to zalepia kask, całe szczę?cie że takze kierowcy 400 jeĽdzili wolniej więc jazda do domu okazała się bezpieczniejsza... :lol: Poniżej fotka Aprili tuż po przyjeĽdzie do domu oraz fotka kasku już w połowie odmarzniętego. Hmmm.. zastanawiam się czy jutro jadę na skuterze !YES

39d3dcb04d372f6cm.jpg 44bc81bf0568417fm.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Zanosi się na to , że jutro pierwszy dzień od ponad 2 tygodni do pracy PKP !YES , a przejechałem juz tej zimy ponad 1tys. km

• Sympatycy
Opublikowano

!YES Warunki jezdne bardzo się zmieniły..... mamy zimę :lol:

|więta będ? po lodzie????

Opublikowano

Zima......zima.......zła......my się zimy nie boimy.......

lecz skuterami nie jeĽdzimy :lol::lol::lol:

Oto co było dzisiaj ok.południa w Połczynie Zdroju...i tak cał? noc.....cały dzień !YES :lol: !NOT

4802bc18304d4d30.jpg

Opublikowano

Ja wczoraj jezdzilem skutem i to nawet w letnich rekawiczkach :lol: . W nocy jest co prawda troche szronu, ale dzien byl piekny.

Edit: Haha, wlasnie zaczal padac snieg !YES .

• Sympatycy
Opublikowano

Ojojoj, Radio współczuje. U nas ?nieg popadywuje ale da się normalnie jeĽdzić !YES

Opublikowano
  orzech napisał(a):
Ojojoj, Radio współczuje. U nas ?nieg popadywuje ale da się normalnie jeĽdzić :D

Orzechu, u mnie ?niegu "po pas" :angry:

Chyba musiałem sporo nagrzeszyć że Bozia mnie tak karze :angry:

EmKa daj rozgrzeszenie na odległo?ć...może to co? pomoże? !NOT

A tak na poważnie to wczoraj wybrałem się katamaranem do miejscowo?ci oddalonej o niecałe 20 km odemnie i okazało się że tam warunki całkiem...całkiem...można pomykać !YES ,?niegu praktycznie null,więc tym bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu o mej grzeszno?ci :D

Albo.......nasz Szaman z miejscowo?ci na literkę L zagi?ł na mnie parol :P za to że nie tak dawno podważyłem jego możliwo?ci odno?nie czarowania whist przepowiedział żebym nie martwił się,przyjdzie i na mój rejon czas zimowy :( już on to obiecuje,(lub jako? tak?,nie pamiętam dokładnie) :angry:

• Klubowicze
Opublikowano

Radio - nie martw się - Wrocław i Kraków też zasypało... !happybth

Opublikowano
  Radio napisał(a):
Albo.......nasz Szaman z miejscowo?ci na literkę L zagi?ł na mnie parol !scooter za to że nie tak dawno podważyłem jego możliwo?ci odno?nie czarowania !scooter przepowiedział żebym nie martwił się,przyjdzie i na mój rejon czas zimowy :D już on to obiecuje,(lub jako? tak?,nie pamiętam dokładnie) !happybth

!scooter

Opublikowano

!scooter :D !scooter

Ale na pocieszenie mam fakt że zasypało nie tylko mnie !scooter !happybth

A dla wszystkich na pocieszenie..... !scooter

Opublikowano

No to mamy białe ?więta. ide lepić balwana !happybth

ojojoj stopiło się...

Opublikowano

To zamieć to za? słońce.. I tak w kółko.. Wyjedżam sobie na przejażdzkę testować nowe rękawice a tu sru ?nieżyca.. Mam do?ć.. Najbardziej wkurza mnie kask jet. Ma takie "dziurawe" miejsce obok szyby że wieje mi prosto w oko. Dobrze że w r?czki ciepło !happybth

• Klubowicze
Opublikowano

Dzi? w nocy ?niła mi się choinka... !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Dragon, Dragonku, Marcin, Marcinku, Olbrzymie, Kruszynko, Smoku, Smoczku, jak mam do Ciebie przemawiać? !scooter

No dobra, WYGRAŁE| !scooter . Pokazałe? co potrafisz. B)

Zabieraj już tę zimę, bo na Burgmani 2008 będziesz miał do czynienia nie tylko z M@rkizem !happybth !scooter !scooter

Warszawa 20-03-2008, godzina 7.00, drugi dzień wiosny, Wielki Pi?tek, , temp. -2 stopnie, pokrywa ?nieżna, skrobanie szyb !scooter

Opublikowano

Ładn? wiosnę mieli?my tej zimy,

paskudn? zimę mamy tej wiosny.

...jak mówi jedno z polskich przysłów, gdy nie ma ?niegu na Boże Narodzenie to jest na Wielkanoc. !happybth ...chyba się sprawdziło B)

W tym roku nie będzie Lanego Poniedziełku, ...będzie Rzucany Poniedziełek ...?nieżkami !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

podobno ma tak być do ?rody , dobra je?li kto? zaczarował niech teraz odczaruje i sprawi żeby było ciepło

ps

- ?niegu brak

- ostry mroĽny wiaterek !happybth

Opublikowano

Ma być tak przez przynajmniej tydzień. Trochę ?niegu, trochę deszczu, zimno.

A i za tydzień może nie być koniec, tylko mała przerwa.

Ale zobaczymy jak się pogoda potoczy przez ?więta bo tak na prawdę wszystko może się zmienić.

Ja wczoraj swoj? maszynę rozruszałem po ponad tygodniowym postoju. Przejechałem sie po.... garażu podziemnym B) .

Pozdrowka

Maciek

Opublikowano

Przynajmniej mogłe? pod dachem.

A kwiecień może jeszcze niejedn? niespodziankę z pogod? przygotować...

wyprowadzam się do italii B)

Opublikowano

dzisiaj rano w Walusiolandzie :

zimacp8.jpg

a miałem zaprowadzić żelazo do garażu, ale po co przecież nie będzie padać :lol:

nawet o 5 rano jak zamkn?łem knajpę to nic nie zapowiadało takiego finału :P a tak fajnie budzę sie rano (13 godzina :lol: ) patrzę na okno - ooo jak jasno, pewnie słonko ?wieci, więc snuje plany na popołudnie - jakis rejs 2oo, awijam roletę i zonk. Na dachu za oknem jakie? 15 cm tego białego g...a :lol:

Opublikowano

Walu?...

Ty już powiniene? do tego przywykn?ć bo we czwartek u "Ciebie" było tak...

f3ef871887e2e0ab.jpg

:lol::lol::lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Dragon wiesz o tym, że masz robotę na przyszły weekend. Zamawiam pogodę u Ciebie na trasie Wawa- Amsterdam. Oczywi?cie dobr? pogodę!!!

Mam nadzieję, że się postarasz, BŁAGAM!!! !tut

Opublikowano
  orzech napisał(a):
Dragon wiesz o tym, że masz robotę na przyszły weekend. Zamawiam pogodę u Ciebie na trasie Wawa- Amsterdam. Oczywi?cie dobr? pogodę!!!

Mam nadzieję, że się postarasz, BŁAGAM!!! !tut

Dane do przelewu wraz z numerem konta wysyłam na PM-a...

:lol::P:lol: !TAZ !V !OKK :lol: