Więcek Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Pleban napisał(a): .......pada ?nieg, pada ?nieg, dzwoni? dzwonki sań......... Ty chyba Plebanie w czasie się cofn?łe? Dzwonki to na ?więta Bożego Narodzenia a w Warszawie jak na pisał Orzech warunki do jazdy dobre łańcuchów na koła nie musimy zakładać Więcek
eMKa Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Więcek napisał(a): a w Warszawie jak na pisał Orzech warunki do jazdy !YES dobre My na łańcuchach latamy już drugi dzień (psia ko?ć)
Radio Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 eMKa napisał(a): My na łańcuchach latamy już drugi dzień (psia ko?ć) Potwierdzam,PRAWDA !NOT !YES I szlag trafił wiosnę,niech to .........
Artemis Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Potwierdzam, warunki s? na tyle dobre że narazie zrezygnowałem z zakładaniem łańcuchów do mojej ?licznotki;) . A tak na poważnie pierwszy raz dzisiaj jeĽdziłem w mokrym sniegu, u fujj jak to zalepia kask, całe szczę?cie że takze kierowcy 400 jeĽdzili wolniej więc jazda do domu okazała się bezpieczniejsza... Poniżej fotka Aprili tuż po przyjeĽdzie do domu oraz fotka kasku już w połowie odmarzniętego. Hmmm.. zastanawiam się czy jutro jadę na skuterze !YES
Klubowicze robson Opublikowano 18 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2008 Zanosi się na to , że jutro pierwszy dzień od ponad 2 tygodni do pracy PKP !YES , a przejechałem juz tej zimy ponad 1tys. km
Sympatycy spinka Opublikowano 18 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2008 !YES Warunki jezdne bardzo się zmieniły..... mamy zimę |więta będ? po lodzie????
Radio Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Zima......zima.......zła......my się zimy nie boimy....... lecz skuterami nie jeĽdzimy Oto co było dzisiaj ok.południa w Połczynie Zdroju...i tak cał? noc.....cały dzień !YES !NOT
dr.big Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Ja wczoraj jezdzilem skutem i to nawet w letnich rekawiczkach . W nocy jest co prawda troche szronu, ale dzien byl piekny. Edit: Haha, wlasnie zaczal padac snieg !YES .
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Marca 2008 Ojojoj, Radio współczuje. U nas ?nieg popadywuje ale da się normalnie jeĽdzić !YES
Radio Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 orzech napisał(a): Ojojoj, Radio współczuje. U nas ?nieg popadywuje ale da się normalnie jeĽdzić Orzechu, u mnie ?niegu "po pas" Chyba musiałem sporo nagrzeszyć że Bozia mnie tak karze EmKa daj rozgrzeszenie na odległo?ć...może to co? pomoże? !NOT A tak na poważnie to wczoraj wybrałem się katamaranem do miejscowo?ci oddalonej o niecałe 20 km odemnie i okazało się że tam warunki całkiem...całkiem...można pomykać !YES ,?niegu praktycznie null,więc tym bardziej utwierdziło mnie w przekonaniu o mej grzeszno?ci Albo.......nasz Szaman z miejscowo?ci na literkę L zagi?ł na mnie parol za to że nie tak dawno podważyłem jego możliwo?ci odno?nie czarowania przepowiedział żebym nie martwił się,przyjdzie i na mój rejon czas zimowy już on to obiecuje,(lub jako? tak?,nie pamiętam dokładnie)
Klubowicze Karolina Opublikowano 20 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2008 Radio - nie martw się - Wrocław i Kraków też zasypało... !happybth
Gość Dragon Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Radio napisał(a): Albo.......nasz Szaman z miejscowo?ci na literkę L zagi?ł na mnie parol !scooter za to że nie tak dawno podważyłem jego możliwo?ci odno?nie czarowania !scooter przepowiedział żebym nie martwił się,przyjdzie i na mój rejon czas zimowy już on to obiecuje,(lub jako? tak?,nie pamiętam dokładnie) !happybth !scooter
Radio Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 !scooter !scooter Ale na pocieszenie mam fakt że zasypało nie tylko mnie !scooter !happybth A dla wszystkich na pocieszenie..... !scooter
Glub Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 No to mamy białe ?więta. ide lepić balwana !happybth ojojoj stopiło się...
Gość Macq Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 To zamieć to za? słońce.. I tak w kółko.. Wyjedżam sobie na przejażdzkę testować nowe rękawice a tu sru ?nieżyca.. Mam do?ć.. Najbardziej wkurza mnie kask jet. Ma takie "dziurawe" miejsce obok szyby że wieje mi prosto w oko. Dobrze że w r?czki ciepło !happybth
Klubowicze robson Opublikowano 21 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2008 Dzi? w nocy ?niła mi się choinka... !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2008 Dragon, Dragonku, Marcin, Marcinku, Olbrzymie, Kruszynko, Smoku, Smoczku, jak mam do Ciebie przemawiać? !scooter No dobra, WYGRAŁE| !scooter . Pokazałe? co potrafisz. Zabieraj już tę zimę, bo na Burgmani 2008 będziesz miał do czynienia nie tylko z M@rkizem !happybth !scooter !scooter Warszawa 20-03-2008, godzina 7.00, drugi dzień wiosny, Wielki Pi?tek, , temp. -2 stopnie, pokrywa ?nieżna, skrobanie szyb !scooter
MISIEK Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Ładn? wiosnę mieli?my tej zimy, paskudn? zimę mamy tej wiosny. ...jak mówi jedno z polskich przysłów, gdy nie ma ?niegu na Boże Narodzenie to jest na Wielkanoc. !happybth ...chyba się sprawdziło W tym roku nie będzie Lanego Poniedziełku, ...będzie Rzucany Poniedziełek ...?nieżkami !scooter
Klubowicze Roni Opublikowano 21 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2008 podobno ma tak być do ?rody , dobra je?li kto? zaczarował niech teraz odczaruje i sprawi żeby było ciepło ps - ?niegu brak - ostry mroĽny wiaterek !happybth
maciejbilu Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Ma być tak przez przynajmniej tydzień. Trochę ?niegu, trochę deszczu, zimno. A i za tydzień może nie być koniec, tylko mała przerwa. Ale zobaczymy jak się pogoda potoczy przez ?więta bo tak na prawdę wszystko może się zmienić. Ja wczoraj swoj? maszynę rozruszałem po ponad tygodniowym postoju. Przejechałem sie po.... garażu podziemnym . Pozdrowka Maciek
Glub Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 Przynajmniej mogłe? pod dachem. A kwiecień może jeszcze niejedn? niespodziankę z pogod? przygotować... wyprowadzam się do italii
Waluś Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 dzisiaj rano w Walusiolandzie : a miałem zaprowadzić żelazo do garażu, ale po co przecież nie będzie padać nawet o 5 rano jak zamkn?łem knajpę to nic nie zapowiadało takiego finału a tak fajnie budzę sie rano (13 godzina ) patrzę na okno - ooo jak jasno, pewnie słonko ?wieci, więc snuje plany na popołudnie - jakis rejs 2oo, awijam roletę i zonk. Na dachu za oknem jakie? 15 cm tego białego g...a
Gość Dragon Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 Walu?... Ty już powiniene? do tego przywykn?ć bo we czwartek u "Ciebie" było tak...
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2008 Dragon wiesz o tym, że masz robotę na przyszły weekend. Zamawiam pogodę u Ciebie na trasie Wawa- Amsterdam. Oczywi?cie dobr? pogodę!!! Mam nadzieję, że się postarasz, BŁAGAM!!! !tut
Gość Dragon Opublikowano 24 Marca 2008 Opublikowano 24 Marca 2008 orzech napisał(a): Dragon wiesz o tym, że masz robotę na przyszły weekend. Zamawiam pogodę u Ciebie na trasie Wawa- Amsterdam. Oczywi?cie dobr? pogodę!!!Mam nadzieję, że się postarasz, BŁAGAM!!! !tut Dane do przelewu wraz z numerem konta wysyłam na PM-a... !TAZ !V !OKK
Rekomendowane odpowiedzi