upiór Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Jutro to latawce w dłońie i do góry Nadal czekamy , ile jeszcze ile .
Waluś Opublikowano 29 Lutego 2008 Opublikowano 29 Lutego 2008 Deszcz będzie jutro...z do?ć sporym wietrzyskiem. Uważać na siebie twardziele ! dlatego profilaktycznie godzinkę sie dzisiaj wieczorkiem pobujałem i stwierdziłem że zimy juz nie ma
miszczu Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 No i co? Krótka przerwa w jeĽdzie chyba nas nie ominie.
Klubowicze Roni Opublikowano 2 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2008 troszke w nocy powiało , jakby minimalnie mroĽnym wiatrem
pilot Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 I kto powiedział że suka odeszła. !happybth To s? zdjęcia zrobione dzisiaj. !piwko A miałem tam jechać 200 ale bym się wybrał. !happybth Zobaczcie sami Szamani ł?czcie się niech ona sobie pójdzie. PS. Dragon do?ć tych sanek.Mały już się wyjeĽdził.
upiór Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 JA to do góry ?ię wybiore !piwko !happybth ,zobaczymy wtedy kto wygra , ale to nasza matka natura !happybth
Gość Dragon Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 I kto powiedział że suka odeszła. !happybth To s? zdjęcia zrobione dzisiaj. !piwko A miałem tam jechać 200 ale bym się wybrał. !happybth Zobaczcie sami Szamani ł?czcie się niech ona sobie pójdzie. PS. Dragon do?ć tych sanek.Mały już się wyjeĽdził. Ale o co Ci chodzi... że popadało w górach... tam gdzie ?nieg powinien być????? Nie chciałe? w Krakowie ?niegu i go nie masz ale od gór to z daleka... !TAZ
Pleban Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 Dragon do?ć tych sanek.Mały już się wyjeĽdził. Sęk w tym, że Dragon próbuje przeci?gn?ć tę sukę dla "drugiego małego". Dragon! Daj spokój. Za rok też będzie zima i ?nieg może popada.
Sympatycy Worlan Opublikowano 5 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2008 Drażnili?my j? i zaczęła k?sać !YES . Biało, pruszy ?nieg, ech.... Brrrrrrrrrrrrr.
Sympatycy Arecki Opublikowano 5 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 5 Marca 2008 Drażnili?my j? i zaczęła k?sać !YES .Biało, pruszy ?nieg, ech.... Brrrrrrrrrrrrr. Grzesiu, pruszyło to około ósmej rano, teraz wali na całego i jak tak dalej pójdzie to będę musiał drugi raz tej zimy od?nieżać !happybth . Mam jednak nadzieję że to ostatnie podrygi "burej suki" i ?nieg będę ogl?dał już tylko w relacjach z górskich stoków.
dr.big Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Na piatek zapowiedz +12° i slonce przeswiecajace zza chmur !YES . Caly weekend okolo +10°... A dzisiaj rano samochod pokazywal 0°...
Radio Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Oby tak stało się,a u mnie zima cał? gęb? !happybth ?niegu napadało z 10cm,ale na szczę?cie jest ciepło i mam cich? nadzieję że szybko biały puch zamieni się w H2O !YES
Waluś Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 u mnie wczoraj posypało saletr?, ale dzisiaj do południa juz nie było znaku !scooter
Abach Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Siedzę w pracy, wygl?dam za okno.... i aż dreszczy dostaje... zimno, biało, zamieć ?nieżna... sypie już tak prawie dwie godziny.... JA CHCE WIOSNY !YES a zimę oddamy smokowi !scooter
Gość Dragon Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Niczym się nie frasujcie... Tam na "górze" robi? wiosenne porz?dki i st?d to malutkie chwilowe zamieszanie... !YES
Glub Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 taa. w marcu jak w garncu. Poczekajcie przecież jeszcze kwiecień plecień będzie !YES
upiór Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 JA ,normalnie !YES niedaje rady . Szamani ł?czcie się .
Bierut Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Ja już ?migam od 6 lutego. Jedynie poranne mrozy i ?nieg mnie pokonuj?. A gdy conajmniej O st. C to ?migam do roboty. Kwestia prawidłowego ubioru. A zim? to i tak na przystanku bardziej marzłem niż na skuterze.
upiór Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 No nare?cie zapachniało . W toruńiu gdzie ?migam do pracy o 12 tej bylo 11 stopńi . Jaka będzie w niedziele morze 15 stopńi oby taka była . Noto po?migamy .
Radio Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Nie wiem jak u was,ale u mnie zima zrobiła wszystkich w konia i mamy to co mamy Czyli....... ?niegu jakie? 10 cm i ci?gle sypie !OK na termometrze pokazuje ...minus 2 stopnie Czyli ?więta Bożego Narodzenia były po wodzie, a ?więta Wielkiej Nocy będ? po ?niegu i lodzie Pewnie na jutro rano tak? niespodziankę będzie miało większo?ć z was Czego Nie życzę !!!
Klubowicze Roni Opublikowano 18 Marca 2008 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2008 dzisiaj ok 3.30 rano dk 1 odcinek między 418 a 428 km szyba że dawno takiej nie widziałem , naprawdę dawno . póĽniej już było lepiej .
dr.big Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 Ja nie narzekam , temp. co prawda ok. 4°C, ale za to slonce bez "jednej chmurki" .
Pleban Opublikowano 18 Marca 2008 Opublikowano 18 Marca 2008 .......pada ?nieg, pada ?nieg, dzwoni? dzwonki sań.........
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 18 Marca 2008 W Warszawie delikatnie ?nieżek pada, ale warunki do jazdy dobre
Rekomendowane odpowiedzi