zbys.ko Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Poczekam do Grudnia ale normalnie to jest lekka już przesada z tym śniegiem i tą pogodą A tak 2 godziny temu było
BURISMAN Opublikowano 10 Maja 2017 Opublikowano 10 Maja 2017 Tak było dziś w Bartoszycach na Północno-Wschodniej części Polski. Zwątpiłem jak tam dojechałem na letnich oponach Pickupem z tylnym napędem .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Administrator Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Uwaga, przerywnik! 1 sierpnia 2017... BC skutera melduje na postoju 41°C. Po ruszeniu i wjechaniu na Warsaw Ring temperatura spada do 37°C i tak się utrzymuje W zimie będzie faaaajnie powspominać
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dnia 1.8.2017 o 15:59, MariuszBurgi napisał: W zimie będzie faaaajnie powspominać U mnie dzisiaj też (tylko w służbowym 4oo) na postoju termometr pokazał 41°C, a po ruszeniu 39,5 °C ale nie wiem czy będą to miło wspominał. Dzisiaj i wczoraj przyjechałem do "mordoru" Burgmanem prawie w pełnym rynsztunku. Rano (po 7:00) było fajnie, ale teraz jeszcze powrót - 50 km
virus Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Dnia 1.08.2017 o 16:38, dr.big napisał: Ja się szykuję na grad ... Tak... dzisiaj padał.
Klubowicze Piootr Opublikowano 27 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 27 Października 2017 A ja wam powiem, że ja szykuje się na przyszły weekend na małe koolanko. Co wy na to ?
zbys.ko Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Kurcze, a na Mazurach bynajmniej w moich okolicach to pada i pada, praktycznie codziennie chyba już od 2 tygodni normalnie MASAKRA A na wtorek zapowiadają opady śniegu i już chyba całkiem w tym roku po jeździe Ale jak to na Mazurach i na Północy albo na Wschodzie to Zimno i piździ A w tym roku i tym regionie to pogoda nas zbytnio nie rozpieszczała, przeważnie deszczowo i chłodno. Ale jak to mówią: Sorry, taki mamy KLIMAT Jakoś trzeba przeżyć Zimę i aby do WIOSNY
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Października 2017 Administrator Opublikowano 29 Października 2017 A w Stolicy szaleje "grzegorz" Niektóre ulice jak potoki i beret trzeba trzymać żeby nie zwiało
Klubowicze DaniL Opublikowano 20 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Listopada 2017 No i sypło, rano trochę słabo się jechało
Mirek78 Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Ja dziś pierwszy raz się poddałem(chociaż na Puławskiej widziałem dwa skutery i jeden moto) ale jutro wsiadam na PCX podobno do końca miesiąca ma być bez deszczu i na plusie. Fajnie w tym śniegu wygląda
EwaPia Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Ale się jechało i się dojechało, a nie stało w korku jak co po niektórzy Rękawiczkowa wycieraczka tylko nie nadążała z wycieraniem szybki
smarciu Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 We Wrocławiu dziś 4 st. i sporo fanów 2oo na drodze spotkałem, w tym dwie dziewczyny na skuterach, ubrane na misia, ale twardo walczyły z pogodą
Mirek78 Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Rano -2 skuter cały biały od mrozu ale dałem rade skuter nie odmarzł do końca .Mufki szyba i kawałek siedzenia białe po 45 minutowej jeździe. Pocieszenie dla mnie że nie tylko ja jestem wariatem na wysokości S-ki na Puławskiej mijałem jakiegoś Kymkacza
EwaPia Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Rano -2 skuter cały biały od mrozu ale dałem rade skuter nie odmarzł do końca .Mufki szyba i kawałek siedzenia białe po 45 minutowej jeździe. Pocieszenie dla mnie że nie tylko ja jestem wariatem na wysokości S-ki na Puławskiej mijałem jakiegoś Kymkacza Ja dzisiaj też nie sama. Ktoś na Hondzie sobie też smignął. Ale ja mam blisko. Raptem 10-12 minut jazdy. Nie zdążę zmarznać. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Mirek78 Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Czyżby czerwony PCX? Może to nie był Kymkacz ??Wczoraj samochodem z Łomianek jechałem prawie 2 godziny to wolałem dziś skuterem
EwaPia Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Czyżby czerwony PCX? Może to nie był Kymkacz ??Wczoraj samochodem z Łomianek jechałem prawie godziny to wolałem dziś skuterem Ta Honda to biegowka była i biała. Ale jaki model pojecia nie mam. Aż tak dobrze na moto sie nie znam. ;-) Odnosnie skrobania skutera, to mam ten komfort, że wyjeżdżam z garażu. Inaczej nie wiem czy by mi się chciało.... Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
dziadzia Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Nooo kurza wojna przed chwilą oglądałem pogodynkę, czwartek i piątek ma niby być nawet 12 stopni na plusie, normalnie wylali miód na moje serducho hihi
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Listopada 2017 Administrator Opublikowano 22 Listopada 2017 Tak, czwartek/ piątek ma być ładnie i jak na koniec listopada atrakcyjnie Trzeba to wykorzystać
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Listopada 2017 Taa.... czwartek i piątek ładnie - nawet 10 stopni, a w weekend z powrotem deszcz
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2017 Najładniej to ma być w Warszawie w piątek. Słońce i +10. Trzeba łapać chwilę i wygonić pająki z wydechu.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Listopada 2017 Administrator Opublikowano 22 Listopada 2017 Tak, mamy 3 dni bonusu ... ... ale i reszta dni do przyszłego czwartku wygląda ok.
EwaPia Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Noooo..i taka pogodę to ja lubię. ;-) dziś w Warszawie pogoda do śmigania. Szkoda tylko , że dzień taki krótki...Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Listopada 2017 Klubowicze Opublikowano 23 Listopada 2017 Jutro trochę spraw w mieście i pogoda ma być, więc będzie MAXISKUTER !!!
Milimetr Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Jak ja Wam wszystkim zazdroszczę. Macie Swoje Maxiskuterki blisko siebie. Pada śnieg, schowane, świeci słońce, wyciągacie z pieleszy domowych i hulacie sobie. A ja biedny żuczek, ponad 30 km od miejsca zamieszkania, wywiozłem swojego Burgmanika pod dach, aby mu ciepło było. A teraz czekam z utęsknieniem na koniec zimy, która jeszcze się nie zaczęła.
Rekomendowane odpowiedzi