Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś termin przeglądu. A więc w drogę. No wącha była zlana do zera i aku miał co robić żeby zassało. Kaszlał trochę ale zaskoczył. Nowa cena 94 PLN za oglądanie. Trochę ciuchów wydałem wnuków bo drybling, czas coś przymierzyć w sklepach. Pozdrawiam serdecznie ekipę. 

Opublikowano

Sorki, trochę to wszystko chaotyczne, jak dla mnie niezrozumiałe. Nie kumam

• Użytkownicy
Opublikowano
45 minut temu, grzybek napisał(a):

Sorki, trochę to wszystko chaotyczne, jak dla mnie niezrozumiałe. Nie kumam

Zacznij się przyzwyczajać. To i tak jeszcze było przejrzyste 😉

Opublikowano
W dniu 27.02.2026 o 10:54, grzybek napisał(a):

Nareszcie, otwieram sezon

Ja otworzyłem sezon w minioną sobotę 7 marca.

image.png.9d80bbf25f89c09735b31715654054f9.png

Opublikowano
12 godzin temu, ComoDo napisał(a):

Zacznij się przyzwyczajać. To i tak jeszcze było przejrzyste 😉

Niestety, to smutna prawda, nie tylko na Forum dbałość o język polski jest w zaniku...

• Klubowicze
Opublikowano

Ja już od jakiegoś czasu latam. Nowy nabytek to trzeba ładnie dotrzeć sprzęcik. Jutro mazowiecka Burgmania wybiera się na małe szwendanko, więc będzie kolejna okazja.  Pozdrawiam 

IMG_0967.jpeg

I jak to tu co poniektórzy lansują się motocyklami przypominam uprzejmie, że tu jest forum maxiskuterowe i wstawiamy zdjęcia maxiskuterów, chyba że w dedykowanym do tego, odpowiednim wątku. Dziękuję 

Opublikowano

Jest i trochę zimy jeszcze. Rozpoczęty sezon tydzień temu. Skuter odpalił,  od października stał samotnie , z aku nic nie robione. Trasa tradycyjna na start. Boczne drogi z Rumi do Kaczego Winkla ,tuż za Puckiem. Sporo lodu jeszcze zostało na Zatoce Puckiej,  zresztą waliło chłodem niemożebnie. W Rumi ładnie słońce grzało. Bestia rwała asfalt ,tak się do niego stęskniła.👋

Screenshot_20260313_202653_Facebook.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Piootr napisał(a):

I jak to tu co poniektórzy lansują się motocyklami przypominam uprzejmie, że tu jest forum maxiskuterowe i wstawiamy zdjęcia maxiskuterów, chyba że w dedykowanym do tego, odpowiednim wątku. Dziękuję 

Jasne. Cormoran i Tomek69- to do nas - jako tych ostatnich, więc od tej pory pisać ale bez foci sprzęta! Zrozumiano!?Dotarło? 😉

Opublikowano

Ok 👍 zrozumiano

• Klubowicze
Opublikowano
3 godziny temu, grzybek napisał(a):

Jasne. Cormoran i Tomek69- to do nas - jako tych ostatnich, więc od tej pory pisać ale bez foci sprzęta! Zrozumiano!?Dotarło? 😉

Cieszę się twoim szczęściem i doskonale je rozumiem bo sam posiadam taką piękną Hondę, ale zrozum Grzybek, było wałkowane. To forum maxiskuterowe. O motocyklach piszemy w „Stajni alternatywnych rozwiązań”.

P.S. 1. Robert już sprzedał swoją NT

P.S. 2. Dawno dawno temu, może 12 lat temu za wpisy nie na temat lub w nie odpowiednich topicach dostawało się od adminów na tym forum „warn’y” lub/i „bany” po których był urlop od pisania na forum. Teraz jest już zupełnie inaczej. Pełna tolerancja. I bardzo dobrze. A piszę to ten który kiedyś doświadczył takiego forumowego „urlopu”. 

P.S. 3. Życzę wszystkim dobrego, bezpiecznego i pełnego pięknych wspomnień sezonu. LwG

Opublikowano
7 godzin temu, Tomek 69 napisał(a):

Ok 👍 zrozumiano

Tak trzymać 😀. Do zobaczenia Tomek  do następnego,  bo jak dzwoniłeś ostatnio,to juz miałem inne zajęcie. PS Cormoran, zadzwoń do mnie, czy i jakie teraz kupiłeś moto  bo miałeś dylematy. Szerokości I przyczepności na wiosennych przelotach. 

Opublikowano
9 godzin temu, Piootr napisał(a):

Pełna tolerancja. I bardzo dobrze. A piszę to ten który kiedyś doświadczył takiego forumowego „urlopu”. 

Czy Ty sam sobie czasem nie zaprzeczasz?  🤔

Opublikowano

Zawsze uważałem, że wazniejsze są relacje pomiędzy ludźmi a nie, to czym kto jeździ i czym się "chwali"...

Skoro pomimo przesiadki na motocykle różne osoby nie tylko zostały na Forum ale jeszcze wzbogacają je wypowiedziami, relacjami, zdjęciami, zwłaszcza, że te ostatnie nie są "przewalone" ilością, to chyba powinno się takie osoby chwalić zamiast ganić...?

Potem jest płacz, że nikt z Nowych (o Starych stażem nie wspominając) nic nie pisze, gdy co i rusz ktoś się o coś czepia...

Pewnie, że porządek ważna rzecz ale choć jestem tu krócej od wielu z Was, to ani razu nie zauważyłem, by zdjęcia czy teksty o motocyklach były w nadmiarze...

A skoro ADM nie zwraca na takie błahostki uwagi, to tylko się chwali.

Podejrzewam, że Autor nie miał nic złego na myśli ale kategoryczne, wręcz sztywne trzymanie się ram, zwłaszcza, że nikt tu nie przegina z motocyklami, może wielu zniechęcać do pisania czy pokazywania czegokolwiek...

Porządek - 3x TAK!

Regulamin dla regulaminu - nein, nein, nein! 😎