Gość Vex Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Przed chwil? odebrałem swoje "wodze" więc w czwartek na pewno będę !OKK
Gość lazy Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Witam, Forum czytam/czasem piszę od kilku miesięcy. Jako? wcze?niej nie było okazji pojawić się we Młynie. Ale w ten czwartek o ile pogoda nie będzie szczególnie odstraszaj?ca no i nie będzie zdecydowanego sprzeciwu z Waszej strony, będzie mi bardzo miło poznać naocznie aktywnych członków (kurcze ale to zabrzmiało !OKK ) forum z okolic Warszawy. Pozdrawiam i mam nadzieję że do zobaczenia.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 20 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2008 Panowie ( i Panie !piwko ) przestańcie wreszcie straszyć, że przyjedziecie. My się nic nie boimy !scooter Po prostu przyjedĽcie i już !scooter
Więcek Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Panowie ( i Panie !V ) przestańcie wreszcie straszyć, że przyjedziecie. My się nic nie boimy !tut Po prostu przyjedĽcie i już !scooter Kiesiel ty nie pisz o Paniach w nawisie bo jeszcze która? posadzi ciebie o dyskryminację !piwko po za tym masz moje poparcie niech nie strasz?, ale przyjad? wszyscy pozytywnie zakręceni, !scooter s? mile widziani
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2008 My się nic nie boimy Ja się boję. Kisiel, w ten czwartek musisz i Ty przyjechać . Dyscyplina klubowa, a co Tyle nowych !YES zapowiada się do testów.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 20 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2008 Nie wiem czy mi cinquecento zapali. Chyba, że zastosuje patent opracowany przez serwis z okolic Piaseczna !YES
Mamuśka Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Nie wiem czy mi cinquecento zapali. Eee tata jakie? nowe wozidło? Stylowe włoskie? !YES Jakby co to daj znać. Podjedziemy... Emiksik popchnie Si Ju
Sympatycy Kisiel Opublikowano 20 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2008 Emiksik popchnie Te przyjemno?ci Waszmo?ciance zostawiam ..... Moje cinquecento japońskie - ale i tak jak go długo nie dosiadam to zapalić nie chce. A swoj? drog? to z Emiksikiem zajechać możecie - nie koniecznie żeby od razu pchać !YES ale np. KW napić.
Mamuśka Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Staryyyy!!! Pierz skarpety! Tata na salony zaprasza! !YES Jutro 19ta bedzie pasówka?
Marynarz Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Przed chwil? odebrałem swoje "wodze" więc w czwartek na pewno będę !YES tylko pogratulować Ja nadal czekam, może jutro ??
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2008 Nie wiem czy mi cinquecento zapali. Chyba, że zastosuje patent opracowany przez serwis z okolic Piaseczna Piaseczyński patent stosuję za każdym razem jak skut dłużej stoi i muszę stwierdzić, że jest !piwko Widać, że z t-maxem trzeba jak z kobiet?. Nie można od razu dosiadać i wio.. Potrzebuje małych pieszczot przez kilka chwil, a póĽniej zapala po jednym obrocie wału. Marcin, czyli do zobaczenia w czwartek w Starym Młynie !scooter
Marynarz Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Lejce w gar?ci , pierwsze legalne km'y nakręcone !YES ... więc je?li nic nie stanie na przeszkodzie to w czwartek melduję się na spotkaniu na mojej Majce... C U
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2008 Gratulacje !YES Wreszcie przycumujesz swoj? łajbę w naszym porcie
Gość Dragon Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 I ja tam byłem, żurek i poledwiczki spożyłem, i coli się napiłem i z Orzecha pokpiłem, o softach pogadałem i smarta pokazałem, a luxy moje nowy dały Artixowi w głowę, a Worlan kompan "stary" jak zwykle był niezwykle "jary". Fajnie było posiedzieć, ale czas było lecieć....
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2008 Oj pokpił, pokpił
Gość mzyka Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Ja mam usprawiedliwienie, bardzo chciałam być ale temperatura niesprzyjaj?ca i akumulator w Hondzie się zbuntował a że już ciemno było, nie dałam rady go reanimować
mak Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Buuu my ostatnio, to nawet na spoty nie mamy jak przyjeżdżać
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2008 Ja mam usprawiedliwienie, bardzo chciałam być ale temperatura niesprzyjaj?ca i akumulator w Hondzie się zbuntował a że już ciemno było, nie dałam rady go reanimować Pierwsze koty za płoty. A my czekali?my z herbatk?. Jutro też będzie spotkanie i to JAKIE. Zapraszamy. !scooter !scooter !scooter Będziesz miała okazję poznać większe grono Burgmanii z różnych stron Polski. !tut
Mamuśka Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 A ja chciałam Dziadziusiowi kochanemu bardzo podziękować za t? nagrodę co to dostałam za zgaduj-zgadula !scooter Jak się ogarnę domowo to pstryknę fotkę coby się pochwalić bo nagroda jest niebelejaka! !scooter !scooter Pozdrawiam Mamu?ka
grzesiuk Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Witajcie , nowy Burgmaniak pyta o adres Starego Młyna. Pogada za dobra żeby marnować czas na szukanie. Lecę ?migać. Postaram się przyjechać w czwartek coby do?wiadczeni maniacy doradzili, czy warto trzymać nowy nabytek, czy lepiej szukać czego? lepszego. Jak pogoda i żona pozwoli to do czwartku. G.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Administrator Opublikowano 11 Listopada 2008 Na stronie głównej masz link w "zawsze aktualne". Oto on> Stary Młyn
slaw Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Ewentualnie lokalizacja na Wikimapia, je?li kto? woli: Stary Młyn na Wikimapia
Gość bonczek_hydroforgroup Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Czy w najbliższy czwartek kto? będzie? Chciałem osobi?cie poznać i przedstawić się klubowiczom? Pzdrawiam-bonk
Wookash Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 "Kto?" tam pewnie będzie !vampire może nawet kilku ktosiów, oby na wachę było !scooter
Gość bonczek_hydroforgroup Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Dzięki, z przyjemno?ci? podjadę. Byleby tylko deszczu nie było
Rekomendowane odpowiedzi