Artemis Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Młodzież Burgmanistyczna !happybth informuje że przybędzie do młyna na wspólne bytowanie. Prosimy o zarezerwowanie i zagrzanie co najmniej dwóch miejsc !OKK Aprilki dwie stawi? się na miejsce by przedstawiać swoje wdzięki wszelakiej gawiedzi
Glub Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Dupa zbita- mam próbę wznowieniowo-zastępcz? od 15 do nie wiadomo której- je?li by była do 20 to zastanę jeszczę kogo?
Wookash Opublikowano 3 Września 2008 Opublikowano 3 Września 2008 Wł?czysz playback i niech sie dzieje co chce W razie czego chyba jaki? namiar do nas masz !happybth
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2008 Aprilki dwie stawi? się na miejsce by przedstawiać swoje wdzięki wszelakiej gawiedzi !happybth Tylko zatankujcie pod korek, żeby starczyło paliwa na jazdy testowe !happybth !happybth !happybth !happybth
Glub Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 namiary na priva poproszę !happybth Jak się uda to dojadę.
Więcek Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Aprilki dwie stawi? się na miejsce by przedstawiać swoje wdzięki wszelakiej gawiedzi !happybth Tylko zatankujcie pod korek, żeby starczyło paliwa na jazdy testowe !happybth !happybth !happybth Worlan, paliwo jak paliwo, al tak może zabrać te dwie Aprilki do testów w Bieszczady !happybth , na pewno oprócz jazdy po szosach można je jeszcze przetestować w terenie !happybth Więcek
dr.big Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Maja duze kola? To sie nadaja . Beverly 200 smigalo po bezdrozach Bieszczad ze hej . Nawet avatar mi jeszcze pozostal ... . KLIK
Artemis Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Byłem, zobaczyłem, pogadałem. Wszystkich nie miałem możliwo?ci poznać, s?dzę że zaległo?ci będ? pomału nadrabiane. Jeżeli chodzi o Bieszczady to tak się składa że jutro jadę na urlop ale na 400. Aprilia wypoczywa- dzi? miała ciężko, nieplanowo dognieciona przez dwa "klocki". Wookash przy tych 120km/h na Toruńskiej i awaryjnym hamowaniu (pozdrowienia dla pana z rozgruchotanego Transita) my?lałem że popu?cisz, ja byłem blisko...
Pleban Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Maja duze kola? To sie nadaja . Beverly 200 smigalo po bezdrozach Bieszczad ze hej . Nawet avatar mi jeszcze pozostal ... !flower .KLIK Przepraszam za OT ale tak miło wspominkowo się dzi? już drugi raz zrobiło. Czy na żółtym T-max`ie jedzie (stoi ) Szpak?
dr.big Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 (...)Przepraszam za OT ale tak miło wspominkowo się dzi? już drugi raz zrobiło.Czy na żółtym T-max`ie jedzie (stoi ) Szpak? OT jak stodola, sam sobie udzielam upomnienia . Tak, to Szpak . No tak sobie przegladalem foty z Bieszczad 2005 i cos mnie naszlo !flower ... A tu zdjecie grupowe "bieszczadzkich wyjadaczy" !piwko :
Gość Vex Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Witajcie! czy czwartkowe spotkania w Starym Młynie s? nadal aktualne ?? Mam nadzieje, że do czwarku odbiorę już prawo jazdy. Chętnie bym przyjechał osobi?cie się przywitać, pogadać o skuterach, pochwalić się swoim sprzętem. Może i naklejka by się dla mnie znalazła ?? !OKK
Marynarz Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Witajcie!czy czwartkowe spotkania w Starym Młynie s? nadal aktualne ?? !V Mam nadzieje, że do czwarku odbiorę już prawo jazdy. Chętnie bym przyjechał osobi?cie się przywitać, pogadać o skuterach, pochwalić się swoim sprzętem. Może i naklejka by się dla mnie znalazła ?? Widzę że Ty też czekasz na lejce tak samo jak ja... miałem nadzieję że dostanę do minionego czwartku (16.10.08) ale jak to zwykle bywa w moim WK (Wiktorska, Wawa Mokotów) troszkę im się nie ?pieszy Było tak : egzamin zdany na Odlewniczej 2go dokumenty z WORD wysłane do WK 6go a dotarły do nich dopiero 16go o zgrozo !! !placz1 Hm... ale powiedzieli mi że mam szansę na odbiór 21.10.08... eh... Może wtedy uda mi się wybrać do Młyna na moim !OKK i doł?czam się do pytania : Czy nadal czwartki ? Pozdrawiam , i do zobaczenia w Młynie !piwko (mam nadzieję że w ten czwartek). PS. Vex a kiedy zdawałe? i gdzie ??
Gość Vex Opublikowano 18 Października 2008 Opublikowano 18 Października 2008 Marynarz, 3 paĽdziernika w Ostrołęce !scooter
Gość Vex Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Panie i Panowie! czemu tutaj tak cicho ? !scooter
Gość mzyka Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 No dobrze, to ja wstępnie deklaruję się na najbliższy czwartek na gor?c? herbatkę we Młynie. Czy przybędzie kto? jeszcze?
Więcek Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 No dobrze, to ja wstępnie deklaruję się na najbliższy czwartek na gor?c? herbatkę we Młynie. Czy przybędzie kto? jeszcze? Wiesz kolego my do Młyna się nie umawiamy, my po prostu tam przyjeżdżamy !scooter s? dni kiedy jest nas więcej, s? dni kiedy jest nas mniej PrzyjedĽ wpadnij i ciepłej herbatki się napij, a jak to? będzie to na pewno pogadać będzie można
Gość mzyka Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 No dobrze, to ja wstępnie deklaruję się na najbliższy czwartek na gor?c? herbatkę we Młynie. Czy przybędzie kto? jeszcze? Wiesz kolego my do Młyna się nie umawiamy, my po prostu tam przyjeżdżamy Kurcze, nie jestem z cał? pewno?ci? feministk? ale zauważyłam, czytaj?c sobie to forum, ze spora czę?ć panów nie może sobie wyobrazić, że kobitka może sobie na moto albo !scooter pomykać. Wy to w genach macie?? Chyba będziemy musieli drogi Więcku przy herbacie te sprawy omówić Wiem, że do Młyna się przylatuje albo i nie ale ja jako? ostatnio jak miałam czas wolny czwrtkowy, nikogo na jedno?ladzie spotkać tam nie mogłam - st?d pytanie.
Sympatycy Arecki Opublikowano 19 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2008 Wiem, że do Młyna się przylatuje albo i nie ale ja jako? ostatnio jak miałam czas wolny czwrtkowy, nikogo na jedno?ladzie spotkać tam nie mogłam - st?d pytanie. Wiele zależy od tego o której się zjawisz. O 19 na pewno kogo? zastaniesz, chyba że nast?pi jaka? zmniana danego dnia, ale to zdaża się wyj?tkowo i jest zwykle poprzedzone jak?? informacj? na forum. Mi też zdażyło się niedawno, że przyjeżdzaj?c ok. 19,30 już prawie nikogo nie zastałem bo wszyscy ruszyli na przejażdżkę. S?dzę jednak, że im będzie zimniej tym mniej będzie osób chętnych do wycieczek. Przypuszczam też, że znowu jak co roku pojawi się temat zmniany terminu b?dĽ mniejsca spotkań na zimę w zwi?zku z tym, że Stary Młyn zim? funkcjonował dopiero w pi?tek, ale nie uprzedzam faktów, zobaczymy.
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2008 Wiem, że do Młyna się przylatuje albo i nie ale ja jako? ostatnio jak miałam czas wolny czwrtkowy, nikogo na jedno?ladzie spotkać tam nie mogłam - st?d pytanie. Fakt, ostatnio był jeden Burgman z Michalu na pokładzie. Ale był . Tydzień wcze?niej, całe mnóstwo !scooter i 3 zimowe wersje. Nie jest tak Ľle . Ja też kiedy? wpadłem do Starego Młyna i nikogo tam nie spotkałem i był to czwartek . tyle, że to w innym mie?cie No wła?nie, kto zgadnie w jakim mie?cie znajduje się ten " klon"
Mamuśka Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Dziadziu? a co jest do wygrania? To Nasielsk !scooter Pozdrowionka Mamu?ka p/s A takich starych młynów jest ogólnie sporo. Nawet jad?c na Pilotowo/Smokowe wesele też takowy mijali?my
Sympatycy Worlan Opublikowano 19 Października 2008 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2008 Dziadziu? a co jest do wygrania? To Nasielsk Pozdrowionka Mamu?ka p/s A takich starych młynów jest ogólnie sporo. Nawet jad?c na Pilotowo/Smokowe wesele też takowy mijali?my !scooter Nagroda do odbioru w czwartek w Starym Młynie. Zgadnij w którym
Mamuśka Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 W tym w którym ty będziesz? !scooter
Wojtecki Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Nie badzcie"pazerniaki"zrobcie jakis konkurs z gwarancja wygrania!to moze i mnie cos obleci?
dr.big Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 (...)Kurcze, nie jestem z cał? pewno?ci? feministk? ale zauważyłam, czytaj?c sobie to forum, ze spora czę?ć panów nie może sobie wyobrazić, że kobitka może sobie na moto albo !scooter pomykać. (...) Oczywiscie ze moze, tylko prawdopodobienstwo jakby mniejsze . I pewnie stad, automatycznie taka forma w wypowiedzi ...
Więcek Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Kurcze, nie jestem z cał? pewno?ci? feministk? ale zauważyłam, czytaj?c sobie to forum, ze spora czę?ć panów nie może sobie wyobrazić, że kobitka może sobie na moto albo !scooter pomykać. Wy to w genach macie?? Chyba będziemy musieli drogi Więcku przy herbacie te sprawy omówić Wiem, że do Młyna się przylatuje albo i nie ale ja jako? ostatnio jak miałam czas wolny czwrtkowy, nikogo na jedno?ladzie spotkać tam nie mogłam - st?d pytanie. Przepraszam za tego k....ę, ale nie mam nic na swoje wytłumaczenie może jaka? pomroczno?ć jasna sorki
Rekomendowane odpowiedzi