Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2008 jak o 19 to ja nigdy nie zawitam [chyba że w wakacje]o tej godzinie zawsze zaczynam spektakl... Spotkanie trwa do póĽnych godzin wieczornych. Jak nie możesz być o 19 w Młynie, to około godziny 20 jeste?my na drugim posiłku -> Królewska/Marszałkowska . PóĽniej musisz szukać w bliżej nie okre?lonych miejscach, gdzie delektujemy się ciachem na deser. !tut Powrót do domów około godziny 22. Prowadz?cy Burgi, który robi nam piękny pokaz sztucznych ogni na winklach
Glub Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 O 21:30 to mi się dopiero spektakl kończy. Królewska/Marszałkowska? Nie mówcie że okupujecie Saharę !tut Będ? wakacje to będę miał wolne- to wtedy się na pewno zjawię.
Gość Don Senior Malina Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 czy kto? z Was bedzie w tym Starym Młynie w czwartek (22.05.2008)...bo chciałbym poznac towarzystwo z burgamanii !scooter pogoda ma być ok pozdrawiam Tomek
Administrator Artix Opublikowano 19 Maja 2008 Administrator Opublikowano 19 Maja 2008 Ja tym razem pas, wyjazd dlugo weekendowy i nie skuterem !scooter
Glub Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 Wysokie prawdopodobieństwo mojego pojawienia się w ten czwartek !scooter
Więcek Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 W ten czwartek wymiękam, długi weekend wyjazd z rodzin? na działkę !scooter Pozdrawiam Więcek
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Maja 2008 Sympatycy Opublikowano 20 Maja 2008 Mnie też nie będzie. Wygl?da na to, że pokażę się dopiero 5 czerwca, przed wyjazdem na Burgmanię . W niedzielę wyjeżdżam na krótki wypoczynek.
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Maja 2008 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2008 A czy ktokolwiek bedzie?
Glub Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Ja mam być tak czy siak. od dłuższego czasu nie mogę dotrzeć do młyna na placek po węgiersku
Gość Maciek_GSI Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Jak tylko kwity dostanę ~14 dni. Przyjade na spotkanie. Do zobaczenia.
Glub Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Czy kto? zamierza w czwartek przyjechać do młyna? czy wszyscy się szykuj? na zlot[na który z reszt? nie mam szans pojechać]
Administrator Artix Opublikowano 3 Czerwca 2008 Administrator Opublikowano 3 Czerwca 2008 Oczywiscie ze bedziemy
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2008 Będziemy i to wypucowanymi maszynami przed zlotem !OK /jak czasu starczy/ !scooter
Gość Maciek_GSI Opublikowano 3 Czerwca 2008 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Wszystko wskazuje na to, że w ten czwartek przybiję z wami "pi?tkę" w Starym Młynie. Mam nadzieję, że o 19:30 jeszcze kto? będzie. Niewiem czy jest jaka? tradycja "wkupnego". Proszę o podpowiedĽ.
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2008 Niewiem czy jest jaka? tradycja "wkupnego".Proszę o podpowiedĽ. No pewnie . Każdy z obecnych ?miga na Twojej maszynie do Grota i z powrotem. Pamiętaj o zatankowaniu pod korek. !piwko Tylko się nie wystrasz !scooter !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 4 Czerwca 2008 I będziemy palić gumę twojego burgera więc zastanów się czy Cię stać na wst?pienie do klubu. Opony s? drogie !scooter
Ysabel Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Oprocz pucowania sprzeta to jeszcze trzeba wszystkie srubki podokrecać !scooter
Glub Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Orzech- a mówi? "palenie albo zdrowie" oraz może grozić impotencj? !YES
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 12 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Czy we Młynie jest TV z Polsatem sport? Pytam celem obejrzenia meczu naszej reprezentacji? Wie kto??
Marynarz Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 z tego co napisali TUTAJ to raczej jest
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 12 Czerwca 2008 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Tak... a to ja zawsze gonię znajomych, żeby poszukali w necie zanim zapytaj? . Dzięki Marynarzu !tut
Marynarz Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Smoku, nie przejmuj się... kiedy? musi być ten pierwszy raz
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Administrator Opublikowano 1 Lipca 2008 Mała informacja: W zwi?zku z rocznic? ?mierci Maximusa w najbliższy czwartek planujemy odwiedzić Maćka w Pruszkowie oraz w zadumie zapalić symboliczn? ?wieczkę. Start spod Starego Młyna o godzinie 19.30. Przybycie na miejsce do Pruszkowa cirka 20sta. Serdecznie zapraszamy wszystkich, którzy pamiętaj? o Maćku. Napewno będzie mu miło zobaczyć cał? grupę.
Więcek Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 Mała informacja: W zwi?zku z rocznic? ?mierci Maximusa w najbliższy czwartek planujemy odwiedzić Maćka w Pruszkowie oraz w zadumie zapalić symboliczn? ?wieczkę. Start spod Starego Młyna o godzinie 19.30. Przybycie na miejsce do Pruszkowa cirka 20sta.Serdecznie zapraszamy wszystkich, którzy pamiętaj? o Maćku. Napewno będzie mu miło zobaczyć cał? grupę. Bardzo dużo ludzi pamięta o Maćku. Wracaj?c z Gdańska w t? niedzielę 29.06.2008 r na 220 km ?wiatełko się paliło. Więcek
Rekomendowane odpowiedzi