Gość Webik Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja niestety czekam na tarcze hamulcowa będzie niestety dopiero w pi?tek 2 maja jeszcze klocuszki trzeba zlokalizować i w pi?tek lub sobotę my?lę ze Silwerka stanie znowu do podboju szos
Wojtecki Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dobrze wiedziec,ale mam strasznie daleko do was,bawcie sie dobrze
Gość Atryda Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Kurcze jak na razie nie udaje mi sie z Wami spotkać niestety praca. Udanego spotkania
Mamuśka Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 I my też się wybieramy. W tak? pogodę to byłby grzech nie jechać. Do zobaczenia zatem. p/s Mam jeszcze 2 blachy - DAKOTA i PAVULON (ROOTER) - jakby?cie chcieli odebrać to będę je miała ze sob?.
Administrator Artix Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No i wreszcie bylo jak byc powinno, czyli spot w czwartek, posilek, wycieczka za miasto. Bajka tylko czemu mi sie ciagle ostatnio tylne kolo uslizguje to nie wiem, moze po delikatnym off road'ziku troche blota zostalo na oponach !piwko
Mamuśka Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Meldujemy się w domciu. Dziękujemy tak licznie zgromadzonym za mał? wycieczkę. Szczególne podziękowania dla Ojca Dyrektora który chyba postanowił przebić Biga w ilo?ci przerw na jedzenie !piwko Dziękujemy również wszystkim za dwukrotne poczekanie - nie ma to jak jazda w grupie !piwko Jeszcze taki jeden dziadek próbował mnie namówić żebym nie czekała na męża mojego własnego rodzonego Michalu na drugi raz błagam powiedz konkretnej a nie jakiej? osobie że się odł?czasz... jeszcze trochę jakby?my tam na rogu postali to podzieliliby?my los Rozłupańca !piwko Ogólnie było bardzo sympatycznie. W wycieczce uczestniczyli: Dziadek Worlan Super Mario szalej?cy na jakiej? ch..ni Szuwarek na "Romecie" !piwko Ultras - z zagłuszaj?cym wszystkich tłumikiem !piwko Siaki? cichy dzisiaj Rozłupaniec Ysabela w zajebistych spodniach skooterowych - zdradĽ mi proszę gdzie je kupiła? kochana !tut Otiec Dyrektor - ze stuningowanym żoł?dkiem Kielich - który chciał wlec od jeziorkach "prezent" dla Zofii Więcek który robił za plecaka na drivie Artix - niestety zawiedziony brakiem ukrytych skarbów !piwko Michalu - który się jakby nieco zgubił ... Pozdrawiamy Mamu?ka i Emiksik
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja też już w domku, w drodze powrotnej musiałem wpa?ć do s?siada, co by relację z zebrania zdał. Bez !piwko się nie obyło.....Spotkanko super. Dobrze, że Mario już nie wypytywał za ile poszły czę?ci T-maxa A dĽwięk z dwururki Ultrasa mam jeszcze w uszach . Już sie nie mogę doczekać na następne !scooter !scooter !scooter . Mariusz, organizujesz jakie? kulanie ???
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Administrator Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Mariusz, organizujesz jakie? kulanie ??? Już nad tym dumam !piwko Szczególne podziękowania dla Ojca Dyrektora który chyba postanowił przebić Biga w ilo?ci przerw na jedzenie Cały tydzień nie jadłem, żeby choć w czwartek co? poje?ć !scooter A Ty mnie normalnie zawiodła?... żeby chociaż nie wci?gn?ć siakiego? kawałka habaninki? !scooter Kielich - który chciał wlec od jeziorkach "prezent" dla Zofii Nie tyle chciał wlec co chciał polatać ze skrzydełkami! !scooter A teraz poważnie- Michalu, ja wiem że ty zbyt gadatliwy nie jeste? ale na przyszło?ć pamiętaj że jak jedzie grupa to każdy odł?czaj?cy się powinien komukolwiek co? trukn?ć! Dziękuje za uwagę.
Ysabel Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Kochana !!!! To sa najlepsze spodnie skuterowe w miescie ... jeden mankament .... trzeba kalesony wkladac bo wieje Dzieki za wyprawe, tego mi trzeba bylo .... No i szczescie ze wpadlam na Orzecha !!! scisk i do nastepnego wypadu ! Mamuska czekaj z testosteronem ... nadciagam !!!! !V !tut
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2008 No to teraz będę miał od ?lubnej raban. Ysabel nie pisz tak na forum bo się wyda My na siebie nie wpadli?my tylko...... takie niewinne spotkanie !tut Jeszcze będzie, że czekałem u Ciebie pod oknem !V Bardzo dziękuję za wspóln? wycieczkę. Mariusz organizuj kolejn?
Sympatycy Kisiel Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (...) No to teraz będę miał od ?lubnej raban. Ysabel nie pisz tak na forum bo się wyda My na siebie nie wpadli?my tylko...... takie niewinne spotkanie (...) No popatrz Orzechu .... zastanawiam się ile trzeba mieć stażu w klubie żeby na takie przywileje liczyć Wczoraj pod młynem siedzimy sobie z Worlanem na T-maxach podjeżdża Yasbel na swojej ch...ni, podchodzi wita się z Grze?kiem .... cmok....cmok podchodzi do mnie a tu zonk! służbowo r?czka, zdawkowe cze?ć - no cóż - jeszcze nie tym razem !V !tut Tak czy onak dzięki za wycieczkę. z Alwaysowym pozdrowieniem
Mario Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 bardzo miły wieczor czwartkowy ,fajny baranek , spooro ?miechu i fajnej jazdy. I szalony Szuwar w kiosku
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2008 No popatrz Orzechu .... zastanawiam się ile trzeba mieć stażu w klubie żeby na takie przywileje liczyć Oj Marcin, nie o staż tu chodzi..... Trzeba wspólnie nawin?ć trochę km-ów Miałe? w czwartek szanse na zdobycie kilku punktów, ale odł?czyłe? się solo na 3/4 traski i znowu będzie zonk !tut
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Administrator Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Wczoraj pod młynem siedzimy sobie z Worlanem na T-maxach podjeżdża Yasbel na swojej ch...ni, podchodzi wita się z Grze?kiem .... cmok....cmok podchodzi do mnie a tu zonk! służbowo r?czka, zdawkowe cze?ć - no cóż - jeszcze nie tym razem !tut Bo trza mieć charyzmę Worlana!
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Kisiel to by chciał odrazu buzi, dupci i do wyra
Więcek Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 No popatrz Orzechu .... zastanawiam się ile trzeba mieć stażu w klubie żeby na takie przywileje liczyć Wczoraj pod młynem siedzimy sobie z Worlanem na T-maxach podjeżdża Yasbel na swojej ch...ni, podchodzi wita się z Grze?kiem .... cmok....cmok podchodzi do mnie a tu zonk! służbowo r?czka, zdawkowe cze?ć - no cóż - jeszcze nie tym razem !tut A może tak Kisielu, Ysabela nie lubi facetów z zarostem Wyjazd był udany wielkie dzięki Pozdrawiam Więcek
Sympatycy Kisiel Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (...)A może tak Kisielu, Ysabela nie lubi facetów z zarostem !tut (...) Taaa .... bo Grzesiu to jest wygolony jak dupa niemowlęcia
Ssylwia Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Czy w najbliższy czwartek (1 maja) kto? się zjawi w młynie?? pozdrawiam...
Mamuśka Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Je?li Młyn będzie już działał i będzie trochę chętnych to może się pojawimy... co prawda z mał? Burgmaniaczk? więc nie na skooterku ale zawsze Poczekamy kto się jeszcze zgłosi
Więcek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Mnie osobi?cie nie będzie 1 Maja , ponieważ zaplanowane ma pierwsze sianokosy , bo trawa jest tak wielka, że w chowanego dzieciaki mog? się bawić. Więcek
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja również odpadam
Ysabel Opublikowano 1 Maja 2008 Opublikowano 1 Maja 2008 !happybth Kisiel, !tut sorry za takie powitanie ... hm ... wiem nie znamy sie od dzisiaj ... i na nie jednej imprezie bylismy ... a moze tylko na jednej ... no wlasciwie to ja chcialam powiedziec, ze niesmiala jestem .... I potwierdzam gustuje w mezczyznach ! Zdecydowanie w mezczyznach ... i wiek nie ma znaczenia !OKK Dzieki za wycieczke jeszcze raz ! PS. Orzech obiecuje byc bardziej dyskretna ... Ale sam wiesz ... Burgmania to sami swoi .. oni wszystko wiedz?
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Administrator Opublikowano 8 Maja 2008 Delikatnie przypominam o dzisiejszym spotkaniu w Starym Młynie !OKK Zgodnie z ustaleniami od maja wrócili?my do spotkań czwartkowych w porze niezmienionej... czyli o 19-stej.
Pavulon Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 ehhh a ja w pracy do 22 ... coli bym sie z Wami napil i przejechal w kupie !OKK
Glub Opublikowano 8 Maja 2008 Opublikowano 8 Maja 2008 jak o 19 to ja nigdy nie zawitam !tut [chyba że w wakacje] o tej godzinie zawsze zaczynam spektakl...
Rekomendowane odpowiedzi