Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Stary Młyn nowym miejscem spotkań Klubu Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano
ech.... jakos tak dziwnie w czwawartek bez spotkania !tut(

pozdrawiam...

Zrobi się cieplej to będzie w czwartek !scooter

Narazie spota mamy dzi? o godzinie 19stej !tut

Zapraszamy :lol:

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

70

• Artix

53

• pablos

39

• MAXIMUS

30

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ech..... a ja znowu w pracy wrrrrr........

• Administrator
Opublikowano

Przypominam nie?miało o dzisiejszym spocie :lol:

G 19 Stary Młyn...

A może by tak skutem...? :lol:

Opublikowano

My się z Emiksikiem stawimy... :lol:

Może jaka? mała przejażdżka na przewietrzenie?...

Do zobaczenia

Mamu?ka

• Sympatycy
Opublikowano

Kurna to jak ja skuterem się telepie to wszyscy samochodami, a jak dzisiaj muszę siedzieć w domu to Wy skutery wyci?gacie. Normalnie ZDRADA!!! :)

Opublikowano

RozluĽnij łupinki Orzechu... :)

Zawsze możesz dojechać jak się koleżanka małżowinka z pracy powróci i przejmie Smyka :)

Skutery wyci?gamy bo pikna pogoda, no i już nie daje się wytrzymać ci?nienia :)

• Sympatycy
Opublikowano

Będę , ale 4oo :) . Pogoda robi się fajna, ale na po?lizganie się na desce windsurfingowej :) . Skuter jeszcze troszkę poczeka.

• Administrator
Opublikowano
Skutery wyci?gamy bo pikna pogoda, no i już nie daje się wytrzymać ci?nienia !scooter

To prawda. Presure dzi? miałem taki, że cały garaż przerzuciłem do góry nogami żeby wyjechać :) . Nie było zmiłuj! !scooter

Zrobiłem prawie 50 km. i poraz kolejny stwierdzam, że nie ma zimnych dni, s? tylko Ľle ubrani jeĽdĽcy !piwko . Żeby nie delikatny zefirek !scooter to w zasadzie dzi? było jak w chłodniejszy wiosenny dzień.

Na spocie stawiła się do?ć liczna grupa a co najważniejsze przyjechały 4 sztuki !yeah (trzy japanesse, jeden italianiec !scooter ) . MX' ik pochwalił się now? teksańsk? hu...i? :) , Kisiel przetestował a Artix ustawiał zegarki w Silverze aQuila & Webik'a !scooter . Ogólnie było miło !scooter

A tu mało wyraĽna ale zawsze jaka? tam fotka z dzisiejszego spota>

zdjcie017ar1.jpg

Za tydzień Worlan obiecał doł?czyć na najstarszym T-Maxie w RP !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Miło było zobaczyć parę skuterków,no i przejażdżka mała to mała ale zaliczona jako pierwsza w tym roczku.

MX' ik pochwalił się now? teksańsk? hu...i? wink.gif

eee no sztuka jak sztuka b?dzmy skromni :)

• Sympatycy
Opublikowano

!yeah Maaaamoooo. A ja w domu siedziałem !scooter W przyszły pi?tek też przyjedĽcie :)

• Sympatycy
Opublikowano
W przyszły pi?tek też przyjedĽcie 

Jeżeli pokrywa ?nieżna nie przekroczy 20cm a mróz -10stopni :) to i ja zaczynam sezon.

Opublikowano

A 1 lutego 2008 to może nawet pilot ze Smoczyc? Warszawe nawiedz?. Może nie na skuterku ale będ?. OK ? Smoczyca już się nie może doczekac 1 Lutego i smętnie wypuszcza dymek z pyska( ciekawe jak bo nie pali).

• Sympatycy
Opublikowano

Za tydzień Worlan obiecał doł?czyć na najstarszym T-Maxie w RP  :P

Pod jednym warunkiem : !scooter

że po spocie pojedziemy "gdzie?" i zakończymy w MD chłodz?c się ogromnymi porcjami lodów !yeah !scooter

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robi się z każdym dniem coraz cieplej .... czy nie czas powrócić do dawnej formy spotkań tzn. W KAŻDY CZWARTEK.

Przyznam się szczerze, że tydzień pracy jako? szybcie zlatywał dzięki tym spotkaniom prawie w ?rodku tygodnia !scooter .

• Sympatycy
Opublikowano

Pytanie czy Młyn czynny w czwartki???

Opublikowano

Ja proponuje jednak w tym tygodniu spotkanie w pi?tek !scooter bo w czwartek to będziemy jeszcze w samolocie :D

Opublikowano
Ja proponuje jednak w tym tygodniu spotkanie w pi?tek !scooter bo w czwartek to będziemy jeszcze w samolocie :D

Nie no my?lałem aby z końcem miesi?ca powrócić do starej wersji spotkań aby nie zrobić zamieszania.

Trzeba się będzie potpytać Młynarza .... czy będ? już pracować.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Od?wieżę nieco w?tek.

Czy istnieje choćby cień nadzieji na powrót spotkań czwartkowych do dawnej formy i czasu tzn. do czwartków.

Please powiedzcie, że tak gdyż nocna praca weekendowa uniemożliwia mojej osobie spotykanie się z Wami ... a dodatkowo wielu innym także.

Poza tym tydzień pracy jako? szybciej Nam upływał ... a teraz trzeba czekać do pi?tku ... w niedzielę jaki? mały wyjaĽdzik i znowu tydzień wyczekiwania.

Pozdrawiam zrozpaczony .... i oczekuj?cy dawnego ładu Pablos !tut

• Administrator
Opublikowano

Pablos... Z tego co wiem Stary Młyn wraca do trybu pracy całotygodniowego, czyli w czwartki także, od maja... a dokładniej po weekendzie majowym. Takie mam informacje ze Ľródła, więc: już za chwileczkę, już za momencik... !tut

Opublikowano
Pablos... Z tego co wiem Stary Młyn wraca do trybu pracy całotygodniowego, czyli w czwartki także, od maja... a dokładniej po weekendzie majowym. Takie mam informacje ze Ľródła, więc: już za chwileczkę, już za momencik... <_<

Wreszcie jaka? miła informacja z rana dzięki Mariusz za info !V .

• 3 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

W najbliższy pi?tek Stary Młyn jest nieczynny... a w zasadzie... w ogóle go nie ma :lol: . Mówi?c ja?niej knajpka zmienia ubranko, czyli będzie nowy namiot od przyszłego tygodnia.

Kolejna wiadomo?ć jest taka, że od nastepnych tygodni wracamy do czwartkowego systemu spotkań :lol:

Co do najbliższego spota propozycja jest taka: Spot w najbliższy czwartek, czyli jutro :lol: o 30 min wcze?niej, czyli o 18.30. Przez 30 min ustalamy gdzie robimy POM*... może Zalew Zegrzyński do Szanta Caffe?

Reasumuj?c- najbliższy spot jest jutro, czyli w czwartek o 18.30... O 19stej ruszamy :rolleyes: .

Do zobaczenia !w00t

*Powolny objazd miasta

• Administrator
Opublikowano

Wreszcie bo te piatki to najgorszy z mozliwych dni do spotkan.

• Sympatycy
Opublikowano

Reasumuj?c- najbliższy spot jest jutro, czyli w czwartek o 18.30... O 19stej ruszamy  :rolleyes: .

Do zobaczenia  :lol:

*Powolny objazd miasta

To mi się podoba :lol:;);););):huh:

Tylko, że jutro mam zebranie w mojej spółdzielni mieszkaniowej ;)

Dobra, wy?lę s?siada .... ;) jako? to będzie ;)

JADĘ

Edit: PojeĽdziłem w dniu dzisiejszym bocznymi drogami, aż się nie chce schodzić ze sqta. :) Pogoda piękna, trawa zielona, kwiaty na drzewach, miodzio.

Przybywajcie do Młyna i ?migamy za miasto !w00t :lol::lol:

Opublikowano
Reasumuj?c- najbliższy spot jest jutro, czyli w czwartek o 18.30... O 19stej ruszamy :rolleyes: .

Do zobaczenia :lol:

*Powolny objazd miasta

Dzisiaj o 17.00 mam mał? robotę w Łomiankach, jeżeli nie zd?żę do 19.00 dojechać to zadzwonię do Was :lol: i złapiemy się na gdzie? na trasie !w00t

Więcek