Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Administrator Opublikowano 18 Stycznia 2008 ech.... jakos tak dziwnie w czwawartek bez spotkania !tut(pozdrawiam... Zrobi się cieplej to będzie w czwartek !scooter Narazie spota mamy dzi? o godzinie 19stej !tut Zapraszamy
Siodel Opublikowano 18 Stycznia 2008 Opublikowano 18 Stycznia 2008 ech..... a ja znowu w pracy wrrrrr........
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Administrator Opublikowano 25 Stycznia 2008 Przypominam nie?miało o dzisiejszym spocie G 19 Stary Młyn... A może by tak skutem...?
Mamuśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 My się z Emiksikiem stawimy... Może jaka? mała przejażdżka na przewietrzenie?... Do zobaczenia Mamu?ka
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2008 Kurna to jak ja skuterem się telepie to wszyscy samochodami, a jak dzisiaj muszę siedzieć w domu to Wy skutery wyci?gacie. Normalnie ZDRADA!!!
Mamuśka Opublikowano 25 Stycznia 2008 Opublikowano 25 Stycznia 2008 RozluĽnij łupinki Orzechu... Zawsze możesz dojechać jak się koleżanka małżowinka z pracy powróci i przejmie Smyka Skutery wyci?gamy bo pikna pogoda, no i już nie daje się wytrzymać ci?nienia
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2008 Będę , ale 4oo . Pogoda robi się fajna, ale na po?lizganie się na desce windsurfingowej . Skuter jeszcze troszkę poczeka.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Stycznia 2008 Autor Administrator Opublikowano 25 Stycznia 2008 Skutery wyci?gamy bo pikna pogoda, no i już nie daje się wytrzymać ci?nienia !scooter To prawda. Presure dzi? miałem taki, że cały garaż przerzuciłem do góry nogami żeby wyjechać . Nie było zmiłuj! !scooter Zrobiłem prawie 50 km. i poraz kolejny stwierdzam, że nie ma zimnych dni, s? tylko Ľle ubrani jeĽdĽcy !piwko . Żeby nie delikatny zefirek !scooter to w zasadzie dzi? było jak w chłodniejszy wiosenny dzień. Na spocie stawiła się do?ć liczna grupa a co najważniejsze przyjechały 4 sztuki !yeah (trzy japanesse, jeden italianiec !scooter ) . MX' ik pochwalił się now? teksańsk? hu...i? , Kisiel przetestował a Artix ustawiał zegarki w Silverze aQuila & Webik'a !scooter . Ogólnie było miło !scooter A tu mało wyraĽna ale zawsze jaka? tam fotka z dzisiejszego spota> Za tydzień Worlan obiecał doł?czyć na najstarszym T-Maxie w RP !scooter
Sympatycy emiksik Opublikowano 25 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2008 Miło było zobaczyć parę skuterków,no i przejażdżka mała to mała ale zaliczona jako pierwsza w tym roczku. MX' ik pochwalił się now? teksańsk? hu...i? wink.gif eee no sztuka jak sztuka b?dzmy skromni
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2008 !yeah Maaaamoooo. A ja w domu siedziałem !scooter W przyszły pi?tek też przyjedĽcie
Sympatycy Arecki Opublikowano 25 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 25 Stycznia 2008 W przyszły pi?tek też przyjedĽcie Jeżeli pokrywa ?nieżna nie przekroczy 20cm a mróz -10stopni to i ja zaczynam sezon.
Gość Dragon Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 A ?wistak siedzi i zawija w te sreberka...
pilot Opublikowano 26 Stycznia 2008 Opublikowano 26 Stycznia 2008 A 1 lutego 2008 to może nawet pilot ze Smoczyc? Warszawe nawiedz?. Może nie na skuterku ale będ?. OK ? Smoczyca już się nie może doczekac 1 Lutego i smętnie wypuszcza dymek z pyska( ciekawe jak bo nie pali).
Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Stycznia 2008 Sympatycy Opublikowano 26 Stycznia 2008 Za tydzień Worlan obiecał doł?czyć na najstarszym T-Maxie w RP Pod jednym warunkiem : !scooter że po spocie pojedziemy "gdzie?" i zakończymy w MD chłodz?c się ogromnymi porcjami lodów !yeah !scooter
pablos Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Robi się z każdym dniem coraz cieplej .... czy nie czas powrócić do dawnej formy spotkań tzn. W KAŻDY CZWARTEK. Przyznam się szczerze, że tydzień pracy jako? szybcie zlatywał dzięki tym spotkaniom prawie w ?rodku tygodnia !scooter .
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Marca 2008 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2008 Pytanie czy Młyn czynny w czwartki???
dacja Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Ja proponuje jednak w tym tygodniu spotkanie w pi?tek !scooter bo w czwartek to będziemy jeszcze w samolocie
pablos Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Ja proponuje jednak w tym tygodniu spotkanie w pi?tek !scooter bo w czwartek to będziemy jeszcze w samolocie Nie no my?lałem aby z końcem miesi?ca powrócić do starej wersji spotkań aby nie zrobić zamieszania. Trzeba się będzie potpytać Młynarza .... czy będ? już pracować.
pablos Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Od?wieżę nieco w?tek. Czy istnieje choćby cień nadzieji na powrót spotkań czwartkowych do dawnej formy i czasu tzn. do czwartków. Please powiedzcie, że tak gdyż nocna praca weekendowa uniemożliwia mojej osobie spotykanie się z Wami ... a dodatkowo wielu innym także. Poza tym tydzień pracy jako? szybciej Nam upływał ... a teraz trzeba czekać do pi?tku ... w niedzielę jaki? mały wyjaĽdzik i znowu tydzień wyczekiwania. Pozdrawiam zrozpaczony .... i oczekuj?cy dawnego ładu Pablos !tut
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Administrator Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Pablos... Z tego co wiem Stary Młyn wraca do trybu pracy całotygodniowego, czyli w czwartki także, od maja... a dokładniej po weekendzie majowym. Takie mam informacje ze Ľródła, więc: już za chwileczkę, już za momencik... !tut
pablos Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Pablos... Z tego co wiem Stary Młyn wraca do trybu pracy całotygodniowego, czyli w czwartki także, od maja... a dokładniej po weekendzie majowym. Takie mam informacje ze Ľródła, więc: już za chwileczkę, już za momencik... Wreszcie jaka? miła informacja z rana dzięki Mariusz za info !V .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2008 W najbliższy pi?tek Stary Młyn jest nieczynny... a w zasadzie... w ogóle go nie ma . Mówi?c ja?niej knajpka zmienia ubranko, czyli będzie nowy namiot od przyszłego tygodnia. Kolejna wiadomo?ć jest taka, że od nastepnych tygodni wracamy do czwartkowego systemu spotkań Co do najbliższego spota propozycja jest taka: Spot w najbliższy czwartek, czyli jutro o 30 min wcze?niej, czyli o 18.30. Przez 30 min ustalamy gdzie robimy POM*... może Zalew Zegrzyński do Szanta Caffe? Reasumuj?c- najbliższy spot jest jutro, czyli w czwartek o 18.30... O 19stej ruszamy . Do zobaczenia !w00t *Powolny objazd miasta
Administrator Artix Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Administrator Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wreszcie bo te piatki to najgorszy z mozliwych dni do spotkan.
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Sympatycy Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Reasumuj?c- najbliższy spot jest jutro, czyli w czwartek o 18.30... O 19stej ruszamy . Do zobaczenia *Powolny objazd miasta To mi się podoba Tylko, że jutro mam zebranie w mojej spółdzielni mieszkaniowej Dobra, wy?lę s?siada .... jako? to będzie JADĘ Edit: PojeĽdziłem w dniu dzisiejszym bocznymi drogami, aż się nie chce schodzić ze sqta. Pogoda piękna, trawa zielona, kwiaty na drzewach, miodzio. Przybywajcie do Młyna i ?migamy za miasto !w00t
Więcek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Reasumuj?c- najbliższy spot jest jutro, czyli w czwartek o 18.30... O 19stej ruszamy .Do zobaczenia *Powolny objazd miasta Dzisiaj o 17.00 mam mał? robotę w Łomiankach, jeżeli nie zd?żę do 19.00 dojechać to zadzwonię do Was i złapiemy się na gdzie? na trasie !w00t Więcek
Rekomendowane odpowiedzi