Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Stary Młyn nowym miejscem spotkań Klubu Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dajcie na luz w końcu chodzi tylko o miejsce spotkań .... o nic więcej :)

pozdr

Kisiel

Prawo jazdy ABCE od 1991

Starszy sternik motorowodny

Technik Elektroniki ogólnej

Operator Urz?dzeń Transportu Bliskiego

Operator Pomostów Linowych

Operator Pomostów Wieżowych

Mistrz dyplomowany w zawodach:

Instalacje Sanitarne

Instalacje Gazowe

Ogólnobudowlany

Grupa E do 1kV 

Grupa E 2MW mocy   :P  :o  B)  :)  :)  :D

Kisiel co to jakie? o?wiadczenia lustracyjne należy teraz przy podpisie zamieszczać ???? :):D

Byłem w 2oo raz - ostatni raz nie mój klimat, każdy lubi co innego jeden rybki inny akwarium.

A temat obrĽliwych wypowiedzi był już poruszany niejednokrotnie.

Jeżeli Kto? nadepn?ł Tobie na odcisk masz od tego Priva i tam należy się wdawać w polemikę oczywi?cie także w sposób kulturalny bo Twoje/Nasze wypowiedzi pokazuj? jakim jeste? Człowiekiem naprawdę.

Pozdrawiam Pablos

PS. Nie obraziłem się na krytykę Mariusza Burgiego dotycz. lokalu, który proponowałem jko zastępczy - dlaczego ??? bo moze mieć swoje zdanie a jego forma była przedstawiona humorystycznie a nie uszczypliwie tudzież w sposób obraĽliwy.

Pozdrawiam życz?c sobie i Wam mniej zło?ci , uszczypliwo?ci oraz szeroko pojętego chamstwa w nadchodz?cym nowym roku 2008

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

70

• Artix

53

• pablos

39

• MAXIMUS

30

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jagroski mam nadzieje, że byłe? pijany jak to pisałe?, bo inaczej nie jestem sobie w stanie tego zobrazować. .....

Jedziesz jak po burej suce (z przeproszeniem) .....

po pierwsze to chyba na takie texty nadaj? się na priv,

przeczytaj siebie wyżej.....

A sama wypowiedĽ i jej styl to przejaw grubiaństwa i braku kultury w czystej formie, niezależnie jak mocno zwi?zany emocjonalnie jeste? z 2oo.

no pięknie...., a twoja wypowiedz to przykład kultury...

ciekawie - wszystko w jednej wypowiedzi i jedno przeczy drugiemu

Kisiel

Prawo jazdy ABCE od 1991

Starszy sternik motorowodny

Technik Elektroniki ogólnej

Operator Urz?dzeń Transportu Bliskiego

Operator Pomostów Linowych

Operator Pomostów Wieżowych

Mistrz dyplomowany w zawodach:

Instalacje Sanitarne

Instalacje Gazowe

Ogólnobudowlany

Grupa E do 1kV

Grupa E 2MW mocy

i co tu dopisać do listy:

pojazd Jezusowy..... ??? - żarcik :)

warto my?leć jak się pisze.

oczywi?cie, że każdemu wolno mieć własne zdanie.

a najlepiej wypowiadać się maj?c jakie? pojęcie.

np. Pablos - szacunek - był, nie odpowiada mu i spoko.

nie każdemu musi się podobać, jak i nie każdy musi mieć "odwagę/chęć"* odwiedzać takie miejsca.

rozumiem, że s? tacy którzy mog? się wystraszyć i niekoniecznie tego, że przyjeżdżaj? tam różni ludzie. w końcu to knajpa z klimatem motocyklowym, a nie pub dla panienek z dobrego domu.

zreszt? każdy z nas czasami potrzebuje różnych klimatów.

swoboda wyboru, nikt nikogo nie zmusza, nie pasuje - spoko - nie musi.

można poszukać innego miejsca, ale dlaczego zaraz dyskredytować i używać obraĽliwej formy - tego nie rozumiem. ale pewnie wielu rzeczy na tym ?wiecie jeszcze nie rozumiem....

inna sprawa, szkoda że tak błaha sprawa jak zmiana miejsca spotkań na zimę powoduje tyle emocji...

PS

doł?czam się do Pablosowych życzeń i dopisuję jeszcze końcówkę 2007

* odwaga/chęć - przebywanie w miejscu, gdzie przyjeżdżaj? inni motocykli?ci, a ilo?ć serwowanych posiłków jest mówi?c oględnie skromna, muza najczę?ciej rock'owa, barman/ka nie jest ˇ i Ę, je?li już kto? się ciebie czepia trzeba umieć powiedzieć swoje zdanie, budynek z zewn?trz wygl?da jakby miał sie zawalić, w ?rodku można powiesić siekierę od dymu papierosowego, itd itd....czyli wszystko to co tworzy pewien okre?lony klimat...nie dla wszystkich oczywi?cie.

Edit

PS2

oczywi?cie temat nie warty ci?gnięcia w takiej formie.

• Sympatycy
Opublikowano

"Droga"mamu?ko z Bożej łaski,jak gdzie? niebyła? , to sie laskawie nie wym?drzaj i nie obrazaj kilku tysiecy naprawdę do?wiadczonych motocyklistów sama będ?c zaledwie poczatkuj?cym dwukołowym oseskiem. :) Pub 2 koła uchodzi za miejsce kultowe zapewne obce tkiej ignorantce jak Ty  :) .Trochę więcej wiedzy w temacie , a moze przestaniesz się w końcu kompromitować /jak z prawem jazdy/

Raqu zacytowałem Ci jeszcze raz żeby? miał przed oczami .... :)

Jagroski personalnie nazwał Mamu?kę : "z Bożej łaski" "ignorantk?" uznał że się "kompromituje" "wym?drza" a wszystko to poparł argumentem że ma prawo jazdy od wieków.

Nazwałem to (z przeproszeniem jednakowoż ) jak nazwałem - lecz nikogo personalnie nie zelżyłem - skomentowałem tylko za pomoc? staropolskiego powiedzenia sam sposób wypowiedzi.

Jeżeli jeste? aż tak wrażliwy, to bardzo mi przykro lecz ja nie widzę podobieństwa miedzy bezpardonowym atakiem w wykonaniu Jagroskiego a moj? ocen? tej wypowiedzi. Jestem bardzo rozczarowany Twoim podej?ciem do sprawy.

Nie wspomnę, że w zamy?le (emotikony, podpis, ton) mój post miał mieć formę żartobliw?.

i co tu dopisać do listy:

pojazd Jezusowy..... ??? - żarcik yes.gif

A Twojego żartu nie rozumiem, ale w końcu jestem bezmy?lny cham i prostak :D

Za to Jagroski - ten to jest fajny - i jak dawno prawko zrobił :D

A i jeszcze jedno - w 2oo byłem i mam swoje zdanie ale z obawy przed zlinczowaniem nie podzielę sie nim na forum. :o

Opublikowano

Witam

Pytanie mam testowe !happybth

Gdzie spotykamy się jutro , bo ja już nie wiem ??

Licze na jak?? odpowiedz , może być na pm !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Chyba Route 66 ale na 100% to nie wiem bo straszne zamieszanie ostatnio z tym było !happybth

• Sympatycy
Opublikowano

Z tego co zrozumiałem z tego zamieszania to chyba rzeczywi?cie spotkanie ma się odbyć w Cafe/Route 66, godzina chyba bez zmian czyli 19.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy dzi?,gdzie? co? się odbywa ??? tzn. jakie? spotkanie ???.

No i czy kto? zamierza się na Nim pojawic ???.

• Sympatycy
Opublikowano

No ja chętnie tylko gdzie i kiedy?

Route 66 , 19-sta?

Czy kto? potwierdza przybycie czy będę sam??

• Sympatycy
Opublikowano

:P nie byłe? sam....

ale było tak liczne grono, że.............. :)

• Sympatycy
Opublikowano
QUOTE (orzech @ 3-01-2008, 18:20 )

nie byłe? sam....

ale było tak liczne grono, że.............. 

No faktycznie, skład był okrojony ale i tak było przyjemnie.

Do następnego razu :P

Opublikowano

Olaf jak zwykle dbał o to aby?my się nie nudzili :P

• Administrator
Opublikowano

Na ostatniej Wigili Klubowej spotkali?my się w pi?tek w Starym Młynie. Tego dnia przychodzi tam więcej osób, od 20ej zaczyna zawsze grać kapela, krótko mówi?c jest po prostu żywiej niż mieli?my okazje obserwować podczas ostatnich czwartkowych, zimowych spotów kiedy w zasadzie zajmowali?my jedyny stolik.

W zwi?zku z powyższym proponuję aby w zimie przerzucić się na spoty pi?tkowe a kiedy zrobi się ciepło i będziemy przyjeżdżać na :P wrócimy do czwartku.

W moim odczuciu zmiana miejsc cotygodniowych spotkań grupy jest dużo gorsza niż okresowa (zimowa) zmiana dnia.

Co Wy na to?

• Sympatycy
Opublikowano

Mój drobny głosik w kwestii zmiany dnia spotkań jest taki, że to dobry kierunek.

Choć nie jestem częstym go?ciem na spotkaniach czwartkowych, to zawsze

wolałem jakiekolwiek grupowe spoty w pi?tek...

Znam również argumenty ZA czwartkowym terminem więc się nie upieram,

podkre?lam tylko własny subiektywny pogl?d na termin spotkań.

pzdr

Opublikowano
Na ostatniej Wigili Klubowej spotkali?my się w pi?tek w Starym Młynie. Tego dnia przychodzi tam więcej osób, od 20ej zaczyna zawsze grać kapela, krótko mówi?c jest po prostu żywiej niż mieli?my okazje obserwować podczas ostatnich czwartkowych, zimowych spotów kiedy w zasadzie zajmowali?my jedyny stolik.

W zwi?zku z powyższym proponuję aby w zimie przerzucić się na spoty pi?tkowe a kiedy zrobi się ciepło i będziemy przyjeżdżać na :P wrócimy do czwartku.

W moim odczuciu zmiana miejsc cotygodniowych spotkań grupy jest dużo gorsza niż okresowa (zimowa) zmiana dnia.

Co Wy na to?

M?dre posunięcie ... choc koliduje z moj? prac?, ale na 1,5 godz. zawsze po drodze mogę wpa?c.Jestem także ZA.

• Administrator
Opublikowano

Chyba lepiej w pt niz wcale, choc czasem w pt wyjezdzam gdzies za miasto. Jestem Za.

• Sympatycy
Opublikowano

W zwi?zku z tym że zmniana miejsca spowodawała tyle komplikacji to może zimowa zmiana terminu faktycznie będzie lepszym pomysłem.

Ps. czy to oznaczało by że spotkanie będzie dzi??

Opublikowano

jak ma tak byc to dobrze by taka informacje potwierdzic i napisac od kiedy :lol:

Opublikowano

Choć na ostatniej Wigilii nie byłem, bo z Plebanami już w Mizernej piwko piłem :D i do nar się sposobiłem, :P to zgadzam się z reszta, zmiana terminu lepsza niż zmiana miejsca.

P.S. Napiszcie tylko od którego pi?tku rozpoczynamy.

Pozdrawiam

Więcek

• Sympatycy
Opublikowano

Mam pytanie, czy wersja z pi?tkiem jako dniem spotkań w zimie jest już wersj? oficjaln? i czy w najbliższy pi?tek tj. 11.01 zacznie ona funkcjonować?

• Administrator
Opublikowano
Mam pytanie, czy wersja z pi?tkiem jako dniem spotkań w zimie jest już wersj? oficjaln? i czy w najbliższy pi?tek tj. 11.01 zacznie ona funkcjonować?

Wła?nie miałem o tym napisać... !TAZ

Jutrzejszy pi?tek, Stary Młyn, godzina jak zawsze- czyli 19sta !TAZ

Zapraszamy !vampire

• Administrator
Opublikowano

Szkoda, ale niestety jutro ja nie dam rady, sila wyzsza lub jak kto woli sympatyczny wypad na piwo i czekolade do stolicy stolic !vampire ale od nastepnego piatku bedzie mi milo was zobaczyc !TAZ

Opublikowano

Wpadnę więc !TAZ, tuż przed robot? !vampire

A będzie kto? wogóle ????

Opublikowano

ech.... jakos tak dziwnie w czwawartek bez spotkania :lol:(

pozdrawiam...

• Administrator
Opublikowano

No ale dzis jest spot czyli w piatek, Stary Dobry Młyn :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Orzech z rodzink? wpadnie, Emiksiki więc troszkę nas powinno być :lol: