Siodel Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Sory ale ja w okresie zimowym poruszam się autopkiem i do R66 się nie wybiorę ( wole już do Pablosowego garażu ), 2 koła fajnie ale też lipa z autopkiem . Nie będę się wypowiadał pracuje do 21 , ale za tydzień mam wolne muszę przemy?leć .
Mamuśka Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Nie naleze do tych co planuja wszystko na 2 lata z gory, po co ta panika, miejsc jest wiele. Jutro i tak bedziesz marudzic ze goscie piluja deski i ze jest do d***, moze Bristol , parking jest, jest w centrum, w srodku ladnie i mila obsluga. Mala czarna jedyne 120 zl, za mleczko nie trzeba doplacac tongue.gifA 2 kola to swietne miejsce z klimatem motocyklowym, no tyle ze tam przychodza motocyklisci, a to moze byc problem. wink.gif dla niektorych. Artix sorry ale nie bardzo rozumiem t? wycieczkę w moj? stronę. Jak masz co? do mnie to na PMa proszę albo jeszcze lepiej zadzwoń. Nie wiem czy jaki? niedopieszczony jeste? czy mi się tylko wydaje. Sam byłe? współwybieraj?cym R66 więc o co ci do diabła teraz chodzi? Kto mówi o planowaniu na 2 lata? I jaka panika? WeĽ wrzuć na luz bo to co wypisujesz to się nawet czytać nie daje. Obrażasz mnie i nie życzę sobie tego. Jak masz jaki? zespół napięcia to idĽ na siłownię i się wyładuj a nie przelewaj swoje frustracje na pierwszej wybranej osobie na forum. Rozumiem że to za to że ci zwróciłam uwagę - sorry nie jeste? ?więt? krow?. To nie ten kraj i nie te klimaty. A co do opinii na temat 2oo to takie jest moje zdanie i mam prawo je wyrazić co niniejszym uczyniłam. Nie wszyscy musz? się ze mn? zgadzać.
Administrator Artix Opublikowano 28 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 28 Listopada 2007 Owszem miejsce R66 sam zaproponowalem, ale forum to ogol a nie jednostka, a ty narzucasz wszystkim bo cos tam ci nie pasuje. Sorry ale to chyba ty masz jakies problemy i mnie starasz sie obrazic. Ja jesli mam jakies napiecia wyladowuje na czytaniu ksiazek nie na silowni. Zdaje sie ze jutro mam mase pracy i nie bede mogl sie pojawic.
Mamuśka Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Owszem miejsce R66 sam zaproponowalem, ale forum to ogol a nie jednostka, a ty narzucasz wszystkim bo cos tam ci nie pasuje. Sorry ale to chyba ty masz jakies problemy i mnie starasz sie obrazic.Ja jesli mam jakies napiecia wyladowuje na czytaniu ksiazek nie na silowni Ja narzucam? Przepraszam ale chyba ci się co? baaaardzo pomyliło. To nie była nawet moja propozycja. A że mi co? tam nie pasuje? Z tego co czytam na forum i rozmawiam z innymi którzy do niego ostatnio nie zagl?daj? (przez takie wła?nie akcje) to 99% osób ma takie samo zdanie o Vertigo. Jak dotychczas to jeste? jedynym któremu tamto miejsce pasuje. Propozycja zmiany lokalu wyszła z mojej strony i poparła j? zdecydowana większo?ć. Na ostatnim spotkaniu ustalili?my wspólnie że lokal zmieniamy na R66. Ty sam zobowi?załe? się że załatwisz tam sprawę miejsca dla nas i że umie?cisz na forum informację że zmieniamy lokal. Nadal ?miesz twierdzić że ja co? wszystkim narzucam? Największym problemem jest to że jeszcze się taki nie narodził coby wszystkim dogodził. Ludzi z inicjatyw? ostatnio na Burgmanii nie widzę a jak już się jaka? pojawia która co? chce zrobić/zorganizować dla ogółu to zaraz jest linczowana bo jakiemu? komu? co? się nie podoba. A potem czyta się na forum o Bristolach i innych Sylwestrach dla snobów. Zamiast ci?gle się czepiać i krytykować sami co? zróbcie. Koniec wywodu. Więcej w tym temacie nie napiszę bo nic więcej nie mam do powiedzenia - z reszt? szkoda więcej słów.
dacja Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Koniec wywodu. Więcej w tym temacie nie napiszę bo nic więcej nie mam do powiedzenia - z reszt? szkoda więcej słów. Mamu?ka... Z całym szacunkiem, ale to dobra decyzja - gdyż zbyt wiele jadu popłyneło w Twoich ostatnich wypowiedziach.
Administrator Artix Opublikowano 28 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 28 Listopada 2007 ...to 99% osób ma takie samo zdanie o Vertigo z czego 99% glosow nalezy do ciebie a 1 % do tych kilku osob ktore byly w zeszly czwartek na spocie. ty sam zobowi?załe? się że załatwisz tam sprawę miejsca dla nas i że umie?cisz na forum informację że zmieniamy lokal. No fakt i dzis pojechalem i zaklepalem nam miejsce. Więcej w tym temacie nie napiszę bo nic więcej nie mam do powiedzenia - z reszt? szkoda więcej słów. Uff Spot jak juz wczesniej oglosila Mamuska jest jutro w Route 66 ps. z tego co pamietam w zeszlym tygodniu upieralas sie nad jakims miejscem na Zoliborzu , zeby ludzie z 2go konca Wawy mieli daleko i z wielkim fochem pojechalas do na zlosc zamknietego R66
Gość Dragon Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Co Wy tu robicie na tym forum... rzygać się chce... tylko kłótnie i kłótnie... nie piszcie więcej bo jak nie piszecie to jest spokój... A to najzwyczajniej SAMO ŻYCIE... Przyznam się, że chciałem się wł?czyć do dyskusji ale i ja (niedawno) zostałem utwierdzony o tylko jednym słusznym biegunie... więc po co... Muszę jednak napisać, że BARDZO mi się podoba jeden z postów... ciekawy jestem czy będ? jakie? wnioski dla innych...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Administrator Opublikowano 28 Listopada 2007 A ja s?dzę, że w okresie zimowym można na trochę odpocz?ć od ogólnych spotkań... Może tak do końca roku? Od pocz?tku wiedziałem, że przy zmianie miejsca spotkań wynikn? ci?nienia dlatego zaproponowałem Vertigo bo było to najmniej inwazyjne. W sumie już za chwile wiosna więc znów wrócimy do spotkań w Starym Młynie... i to na 2oo Głowa do góry
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 28 Listopada 2007 A ja s?dzę, że w okresie zimowym można na trochę odpocz?ć od ogólnych spotkań... Może tak do końca roku? A ?ledzik????????
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Administrator Opublikowano 28 Listopada 2007 A ?ledzik???????? Będzie! W pi?tek w Starym Młynie- szczegóły wkrótce Ps. Czyżby? chciał Orzeszku powtórzyć swój zeszłoroczny ekszyn?
Sympatycy orzech Opublikowano 28 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 28 Listopada 2007 Ps. Czyżby? chciał Orzeszku powtórzyć swój zeszłoroczny ekszyn? Sie zobaczy Tego nie wie nikt, nawet Orzech
Mamuśka Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 z tego co pamietam w zeszlym tygodniu upieralas sie nad jakims miejscem na Zoliborzu , zeby ludzie z 2go konca Wawy mieli daleko i z wielkim fochem pojechalas do na zlosc zamknietego R66 ???????????????? No nie mam już siły. Co za brednie! Nad żadnym miejscem się nie upierałam a z moich propozycji była tylko Arkadia. I nigdzie nie jechałam z fochem wręcz przeciwnie, jeszcze namawiałam żeby się szybko zebrać i jechać. I proszę cię bardzo przeczytaj sobie posty Macka, Ysabel, Więcka i zadzwoń do tych co zwykle przyjeżdżali a teraz przestali a potem wypisuj takie bzdurne swoje statystyki i procenty. Fantazja cię straszna ponosi i wymy?lasz jakie? historyjki.
Administrator Artix Opublikowano 29 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 29 Listopada 2007 Mozesz jeszcze popluc jadem, mnie to nie rusza. Ciezko mnie rozloscic ale staraj sie dalej, czekam na wiecej epitetow pod moim adresem.
Gość Dragon Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Mozesz jeszcze popluc jadem, mnie to nie rusza. Ciezko mnie rozloscic ale staraj sie dalej, czekam na wiecej epitetow pod moim adresem. Artur. Strasznie mnie zaintrygowało Twoje zdanie... Możesz co? więcej? Czy plucie jadem jest pisanie tego co się my?li, tego co było? Polecam Ci powrót do jednego z postów Mamu?ki... tam jest kilka fajnych zdań... przeanalizuj to dokładnie proszę a potem odejdĽ na chwilę od komputera i wejdż w stan zadumania my?l?c czy kto? jeszcze Ci tak nie mówił... Jeżeli jedna osoba mówi Tobie, że jeste? "osłem" - olej to, jeżeli druga osoba powie Tobie, że jeste? "osłem" - zacznij się nad tym zasatanawiać... przy trzecim razie to tylko siodło... Słowo "osioł" nie miało na celu obrażania Ciebie czy plucia jadem - użyłem go to tak się potocznie mówi... Wła?nie taki masz stosunek do... do tych którzy my?l? inaczej niż Ty i maj? odwagę to jeszcze napisać... Ciebie nic nie rusza... nawet to, że białe nie jest czarne
Administrator Artix Opublikowano 29 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 29 Listopada 2007 Sorry Dragon, ja wlasnie chce zeby innych zdanie bylo brane pod uwage a nie jednej osoby. Kazdy ma prawo miec wlasne zdanie, a wcisknie mi slow PISiora to jest dla mnie najwieksza obraza. Zerknij kto zaczal jadke w tym watku, ktos zaczal jadke (gdzie ja sie nie wypowiadalem) w watku sylwestrowym, poczytaj kto ciagle ma focha, a potem pisz. Nie rozumiem jednego, nie bylo cie w zeszly czwartek na spocie a piszesz tak jak bys wszystko widzial i slyszal, to jest dla mnie dziwne. OK, zmeczylem sie tym tematem.
Sympatycy szorstki Opublikowano 29 Listopada 2007 Sympatycy Opublikowano 29 Listopada 2007 a wcisknie mi slow PISiora to jest dla mnie najwieksza obraza. [OT] Jak zdarta płyta, musiałe? jak zwykle "bez nienawi?ci" i z "sił? spokoju"... Brakuje tylko rechotu klakierów... Art, spocznij ! już po wyborach... cudotwórcy wygrali... [/OT]
pablos Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 No to ogół zmienił na Cafe 66 .... otworzyli swoje podwoje chyba specjalnie na tę okazję i co ???? Było Nas ł?cznie 5 osób z czego Mario nawet nie usiadł ... lokal zarobił ... a wła?ciwie zrobił utarg może z 15 zeta ... hehehe. Chociaż ten pierwszy raz można było dopisać spor? frekwencj?. Chyba znów przyjdzie szukać innego lokalu ... bo pewnie takich klientów to olej? . Pozdrawiam
Siodel Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 To widze popis cał? gęb? , z drugiej strony w zimie i tak pojawia się ok 10 osób więc 50% było . Ja za tydzień jak pogoda dopisze jadę sobie na spotkanie do ...... się zobaczy.
mak Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 No to ogół zmienił na Cafe 66 .... otworzyli swoje podwoje chyba specjalnie na tę okazję i co ???? Było Nas ł?cznie 5 osób z czego Mario nawet nie usiadł ... lokal zarobił ... a wła?ciwie zrobił utarg może z 15 zeta ... hehehe. Z tych pięciu osób, dwie to Makowa rodzinka, a wła?ciwie to byli?my we troje . Na mnie zarobili 5 zł za herbatę... Popisali?my się... nie ma co
dr.big Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Kiedy ten sledzik (niezaleznie od miejscowki ktorej wybor, jako nie bioracy udzialu w wiekszosci spotow, przyjme ze zrozumieniem bez zbednego peplania ) ? PS. Dodam tez, ze powyzszy tekst nie ma zadnych ukrytych przeslanek ... zeby nie bylo .
Administrator Artix Opublikowano 30 Listopada 2007 Administrator Opublikowano 30 Listopada 2007 Sledzik to jak co roku zapewne odbedzie sie w Starym Mlynie, z kalendarium wypada ze 21 grudnia bedzie "sledzik Burgmanii"
jagroski Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 PozdrawiamMamu?ka p/s Mario, 2oo to straszna mordownia. Jak dla mnie to taki sam klimat jak Vertigo. "Droga"mamu?ko z Bożej łaski,jak gdzie? niebyła? , to sie laskawie nie wym?drzaj i nie obrazaj kilku tysiecy naprawdę do?wiadczonych motocyklistów sama będ?c zaledwie poczatkuj?cym dwukołowym oseskiem. Pub 2 koła uchodzi za miejsce kultowe zapewne obce tkiej ignorantce jak Ty .Trochę więcej wiedzy w temacie , a moze przestaniesz się w końcu kompromitować /jak z prawem jazdy/
Sympatycy Arecki Opublikowano 3 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2007 jagroski napisano 2-12-2007, 17:42 QUOTE (Mamu?ka @ 28-11-2007, 18:19 ) Pozdrawiam Mamu?ka p/s Mario, 2oo to straszna mordownia. Jak dla mnie to taki sam klimat jak Vertigo. "Droga"mamu?ko z Bożej łaski,jak gdzie? niebyła? , to sie laskawie nie wym?drzaj i nie obrazaj kilku tysiecy naprawdę do?wiadczonych motocyklistów sama będ?c zaledwie poczatkuj?cym dwukołowym oseskiem. Pub 2 koła uchodzi za miejsce kultowe zapewne obce tkiej ignorantce jak Ty .Trochę więcej wiedzy w temacie , a moze przestaniesz się w końcu kompromitować /jak z prawem jazdy/ Wiem że to przekaz nie sierowany do mnie więc może nie powinienem się wtr?cać, nie potrafię jednak się powstrzymać i choć w niewielkim stopniu dotyczy to zasadniczego tematu w?tku postanowiłem co? napisać. Nie bardzo rozumniem po co te "osobiste wycieczki" przy okazji pisania na temat miejsc spotkań klubu, nie bardzo rozumiem po co kto? kto sam dobrowolnie i w niezbyt miłych słowach zrezygnował z uczestnictwa w klubie teraz się jeszcze na ten temat wypowiada i po trzecie długoletnie posiadanie prawa jazdy daje pewne przywileje i pozwala s?dzić że jego posiadacz ma duże do?wiadczenie z drugiej jednak strony zobowi?zuje do wykazania się dojrzało?ci? i m?drosci? życiow? czego sobie i Wam wszystkim życzę.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 3 Grudnia 2007 Sympatycy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Włosy mi sie na plecach jeż? jak Was "słucham". Wszyscy jedziecie bo bandzie jak się patrzy, o czym jakże słusznie prawi Arecki. "Droga"mamu?ko z Bożej łaski,jak gdzie? niebyła? , to sie laskawie nie wym?drzaj i nie obrazaj kilku tysiecy naprawdę do?wiadczonych motocyklistów sama będ?c zaledwie poczatkuj?cym dwukołowym oseskiem. Pub 2 koła uchodzi za miejsce kultowe zapewne obce tkiej ignorantce jak Ty .Trochę więcej wiedzy w temacie , a moze przestaniesz się w końcu kompromitować /jak z prawem jazdy/ Jagroski mam nadzieje, że byłe? pijany jak to pisałe?, bo inaczej nie jestem sobie w stanie tego zobrazować. Nie jest to oczywi?cie żadna okoliczno?ć łagodz?ca ale przynajmniej wiadomo co zacz. Jedziesz jak po burej suce (z przeproszeniem) ..... po pierwsze to chyba na takie texty nadaj? się na priv, po drugie dla Ciebie jest to miejsce kultowe dla innych speluna. Pytam w czym problem A sama wypowiedĽ i jej styl to przejaw grubiaństwa i braku kultury w czystej formie, niezależnie jak mocno zwi?zany emocjonalnie jeste? z 2oo. A z Twojego prawa jazdy wnioskuję jedynie że dochodzisz pięćdziesi?tki co troche tłumaczy ......... Dajcie na luz w końcu chodzi tylko o miejsce spotkań .... o nic więcej pozdr Kisiel Prawo jazdy ABCE od 1991 Starszy sternik motorowodny Technik Elektroniki ogólnej Operator Urz?dzeń Transportu Bliskiego Operator Pomostów Linowych Operator Pomostów Wieżowych Mistrz dyplomowany w zawodach: Instalacje Sanitarne Instalacje Gazowe Ogólnobudowlany Grupa E do 1kV Grupa E 2MW mocy
Gość Dragon Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Prawo jazdy ABCE od 1991 Starszy sternik motorowodny Technik Elektroniki ogólnej Operator Urz?dzeń Transportu Bliskiego Operator Pomostów Linowych Operator Pomostów Wieżowych Mistrz dyplomowany w zawodach: Instalacje Sanitarne Instalacje Gazowe Ogólnobudowlany Grupa E do 1kV Grupa E 2MW mocy Fiu fiu fiu... kiedy? Ty to wszystko zrobił??? Ja już nie będę tego komentował bo chyba to powinien być najmniejszy problem gdzie się napić kawy... Proponuję Wam - zróbcie w zamkniętym ankietę i będzie po sprawie. I będzie tak jak więszko?ć chce...
Rekomendowane odpowiedzi