Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Stary Młyn nowym miejscem spotkań Klubu Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to mili Panstwo gdzie jest spotkanie w ten czwartek? level , vertigo?

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

70

• Artix

53

• pablos

39

• MAXIMUS

30

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Drogi Ojcze Redaktorze i pozostali wierni ;) spotykaj?cy się co czwartek, ja Mamu?ka zwracam się z wielk? pro?b? o przeniesienie naszych spotkań do innego lokalu. Pro?bę swoj? motywuję niesamowit? ciasnot? mimo niezbyt dużej frekwencji, niewystarczaj?c? liczb? miejsc siedz?cych, nieodpowiedni? wentylacj? oraz temperatur?, mizern? obsług? itp. itd. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej pro?by i wyrozumiało?ć.

Pozdrawiam

Podzielam twoj? opinię Mamu?ka :) !tut i przył?czam się do pro?by o zamianę lokalu na inny, w okresie zimowym.

Pozdrawiam

Więcek

Opublikowano

No własnie - gdzie jutro jechać? !tut ;)

• Administrator
Opublikowano

Vertigo ;)

do zobaczyska jutro

Opublikowano

Dzisiaj Vertigo, jutro ??...

My rowniez z Ysabel przylaczamy sie do apelu Mamuski.

Mimo, ze lubie Vertigo z innych powodow, to lokal nie jest przystosowany do naszych potrzeb.

Byc moze ze wzgledu na moje gabaryty ja potrzebuje wiecej swobody :D

Pozdr,

Macek

Opublikowano

A moze tak na czas zimy zmienić dzień spotkań ....np. na pi?tek lub niedzielę ... jak już upiera się kierownictwo przy tym miejscu .....

Polecam także lekturę tego w?tku http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...7&hl=zim?&st=15

Przepowiedziałem taki rozwój wydarzeń .....młyn w lato jest zajefajny ale zim? ..... porażka :D . Do Vertigo jakiego? osobi?cie po Waszych postach nie mam zamiaru się pojawiać ... bo to nie Młyn, a jak smród i ciasnota to moja gruba d... się tam już napewno nie zmie?ci :D .

Pozdrawiam

• Administrator
Opublikowano

No ciasno jest, to fakt, ale Pablosku i ty sie zmiescisz :D Wpadnij.

Jedyna zaleta Vertigo jest jego lokalizacja, obok Mlyna.

Co do niedziel hmm mnie w weekendy w wiekszosci nie ma. No ale skoro tylko mi nie pasuje to trudno, zaczne pojawiac sie wtedy w Mlynie w czwartki. Taki lajf :D

Opublikowano

Ja też jestem za ew. zmian? miejsca, ale nie terminu. W weekendy będzie przyjeżdżało znacznie mniej osób, np. my będziemy mogli się pojawiać tylko co który? weekend :D.

edit: Przy czym weekend liczę od pi?tkowego wieczoru wł?cznie...

Opublikowano

Do Młyna zim? nie miałabym zastrzeżeń - tam przynajmniej nawet jak przyjadę z dzieckiem to jest się jak ruszyć. Tu chodzi o to żeby pozostać przy czwartku ale zmienić lokal z Vertigo. Musi to być miejsce w którym nie będzie problemów z parkowaniem samochodów i będzie na tyle dużo miejsca żeby każdy mógł usi??ć. To co reprezentuje zastępczy lokal to jaka? masakra. Proponuję jednak pojawić się dzisiaj w Vertigo coby ustalić co dalej robimy i wybrać wspólnie miejsce.

Pozdrawiam

Mamu?ka

Opublikowano

Tak jak wspominałem również w rozmowie telefonicznej....lokal o którym mówiłem jest spoko tym bardziej, że w czwartki byliby?my niemal sami w ?rodku cztery poziomy do dyspozycji ... dojazd ?rfodkami komunikacji masowej idealny ....co do samochodów niestety jest małe ale ... jest to teren zamnięty dla ruchu kołowego ... kilka samochodów może tam wjechać ale maximum to cztery pięć sztuk .... co do skuterów nie ma najmnieszego problemu a i były by bezpieczne.

Nieopodal koło domu handlowego SMYK jest olbrzymi parking ... wystarczy doj?ć jakie? 30-40 dużych kroków. Nie naciskam co by nie zostać pos?dzony o reklamę ale często tam pracuję a wła?ciciel ma u Mnie dług wdzięczno?ci więc mogę co nieco wyegzekwować .... pozostawiam Wam decyzję do dyskusji.

Ew. zapraszam w sobotę wieczorem na pivko ... i obejrzenie lokalu :D , będę w pracy więc oprowadzę.

Też byłbym za młynem bo lubię stare przyzwyczajenia ;) .... sami zreszt? widzicie , bo który idiota kupił by po raz drugi Xcitinga :D - nie no teraz to żart.

Zalety Levela:

- przyjazna atmosfera

- własne pomieszczenie dla burgmaniaków

- ciepło

- klimatyzacja

- możliwo?ć negocjacji tego czy owego

- same ?cisłe centrum

Wady:

- nie jest to Młyn

- brak możliwo?ci parkingowych tuż pod sam? szyb? Klubu

PS. Jak co? służę pomoc? Pablos dzwońcie na 607601776

Niestety nie dotarłem dzi? do Młyna vel Vertigo .... dzwoniłem do Mamu?ki koło 20.30 ale nie odpowiadała więc uznałem,że już po spotkaniu a mogli?my podjechać do Levela w celach testowych.

Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

No my podjechali?my do Route 66, efekt: 18 punktów karnych i 300 zł do podziału na trzech :D:D

Opublikowano

Za co ..... szczegóły proszę.

• Sympatycy
Opublikowano

Niezastosowanie się do sygnalizcji ?wietlnej (czerwone :lol: ) na rondzie pod tras? toruńsk? :lol: . Nieoznakowana Vectra, video itd.

• Sympatycy
Opublikowano
Niezastosowanie się do sygnalizcji ?wietlnej (czerwone :lol: ) na rondzie pod tras? toruńsk? :lol: . Nieoznakowana Vectra, video itd.

Współczuję Orzechu :D

Ech, te vectry ..... trzeba być czujnym.

• Sympatycy
Opublikowano

Jak się zastanowiłem to muszę Ci przyznać rację Orzechu, że chyba ja ruszyłem pierwszy :lol: , niewiele to zmienia ale mam nauczkę, szkoda że Wy też, soory.

Opublikowano

To co ze spotkanie w najbliższy czwartek, czy to będzie Vertigo !happybth , czy Route 66 !happybth

Pozdrawiam

Więcek

Opublikowano

Ello , wtr?cę się do dyskusji .... R66 - ostatnio organizowalem tam spotkania dla młodych z WKS-u i powiem nie polecam to nie ten sam Route 66 obsługa do kitu ... miejsca dużo mniej, a i zimno jak diabli bo to dalej namiot.

Przemy?lcie to skrupulatnie .... chyba Vertigo o wiele lepsze.

Opublikowano

Sorry Pablos ale wszystko jest lepsze od Vertigo. Je?li mam siedzieć w namiocie to tak jakbym dalej siedziała w Młynie. Zimno nie jest problemem. Obsługa gorsza niż w Vertigo też nie może być. No i żarcie jak się okazuje (dzięki Więcek za test) w Vertigo też jest do bani. Nic nie przemawia za tym miejscem żeby w nim pozostać. Artix - miałe? się dowiedzieć co z R66 i co? Jak to jaki? problem to tam zadzwonię...

Pozdrawiam

Mamu?ka

• Administrator
Opublikowano
Artix - miałe? się dowiedzieć co z R66 i co? Jak to jaki? problem to tam zadzwonię...

I niestety mam tyle pracy ze nie mam kiedy do nich jechac, dzis po pracy moze sie uda w takich godzinach ze beda jeszcze czynni.

Oczywiscie zadzwonic mozesz, a jak juz zadzwonisz to powiedz jaki maja numer, bo ja niestety nie znalazlem :D przyda sie na przyszlosc, znalazlem za to opis knajpy z moim wpisem ze super miejsce i spotyka sie tam Burgmania :D tyle ze to wpis z 2004 roku :D

Opublikowano

a moze 200 co jade tamtedy stoi duzo sprzetow wiec moze maja juz ogrzewanie ? :D

Opublikowano

Niestety numer który znalazłam nie odpowiada a nie jest to tepsa więc nie mam jak sprawdzić co się z nim dzieje.

Artix to skoro wiedziałe? że nie dasz rady tam podjechać to trzeba było dać znać. Teraz na ostatni? chwilę to ciężko będzie znaleĽć kogo? kto podjedzie tam żeby sprawdzić. A było tyle czasu...

Ja dzisiaj już nie dam rady żeby tam podjechać dopiero jutro będę mogła ale my?lę że je?li dzisiaj się nie dowiemy to lepiej będzie zaryzykować i się jutro zebrać pod Młynem i razem jechać do R66. Nie wydaje mi się żeby tam miały być tłumy... Co o tym s?dzicie?

Pozdrawiam

Mamu?ka

p/s

Mario, 2oo to straszna mordownia. Jak dla mnie to taki sam klimat jak Vertigo.

Opublikowano

Route 66 o którym piszecie to to przy Trasie Toruńskiej ?

Znalazłem w google tylko co? co jest przy salonie Harleya i nazywa się "Cafe 66", a chwilami jest nazywane "Cafe Route 66". Tutaj link do menu i namiarów: Cafe 66

tel. (022) 877 66 44

Al. Prymasa Tysi?clecia 74

Warszawa

Opublikowano

Dzięki Slaw. Nie wiem jak to znalazłe?, ja też szukałam w googlach ... A numer który miałam różnił się ostatni? cyfr?... Już dzwoniłam i mamy zrobion? rezerwację.

W takim razie informuję iż jutrzejsze spotkanie przenosimy z Vertigo do Cafe66 przy Trasie Toruńskiej. Link do strony knajpy podał Slaw - dla zainteresowanych.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia jutro o 19:00!

Mamu?ka

• Administrator
Opublikowano

Bylem, powiedzialem ze bedziemy. Obecnie trwa przebudowa, ale bedzie czynne, do wyboru sofy i kacik. Przebudowa to nic innego jak docieplanie, a zatem bedzie cieplo.

Teraz na ostatni? chwilę to ciężko będzie znaleĽć kogo? kto podjedzie tam żeby sprawdzić. A było tyle czasu...

Nie naleze do tych co planuja wszystko na 2 lata z gory, po co ta panika, miejsc jest wiele. Jutro i tak bedziesz marudzic ze goscie piluja deski i ze jest do d***, moze Bristol , parking jest, jest w centrum, w srodku ladnie i mila obsluga. Mala czarna jedyne 120 zl, za mleczko nie trzeba doplacac :D

A 2 kola to swietne miejsce z klimatem motocyklowym, no tyle ze tam przychodza motocyklisci, a to moze byc problem. :D dla niektorych.

Opublikowano

p/s

Mario, 2oo to straszna mordownia. Jak dla mnie to taki sam klimat jak Vertigo.

Też nie s?dze, że 2oo to mordownia , jest to miejsce i?cie motocyklowe .. i taki klimat dla motocyklistów tam wła?nie panuje... wiele dobrych wspomnień mam zwi?zanych z tym miejscem i choćby stał tam tylko ogrodowy plastikowy stolik to napewno zawsze z przyjemno?ci? tam przyjade.

Zreszt? tak naprawde miejsce nie jest najważniejsze - najważniejsi s? ludzie, którzy jak się ze sob? dobrze czuj? mog? spotkać się gdziekolwiek.

Ja niestety w R66 się nie pojawie - bawcie się dobrze i uważajcie na deski :D