dacja Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 A mnie znowu nie bedzie w czwartek w Młynie buuuuu - musze do Grudziadza jechac bo jakis market bedziemy otwierać !piwko ale kiedys nadrobie
Gość Smoczyca Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Oczywi?cie w czwartek czekamy na Ciebie. U mnie masz !piwko . A jak trzeba to i w pi?tek też przyjadę !V W pi?tek planujemy być w Warszawie miło by było z wami się spotkać. Potwierdzimy nasze przybycie do stolicy tylko czy spotkamy się we Młynie zależy od was.
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2007 O kurka wodna. Jaka? delegacja oficjeli z Krakowa przybywa, trzeba skuter z serwisu wyrwać. Postaram się dotrzeć na spotkanko.
Gość Astronauta_Spiff Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 A może i nam uda się pierwszy raz przyjechać własn? dwukólk? ...
Więcek Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 No to jak delegacyja z Miasta Kraka przyjerzdza do Młyna na wizytację !OKK !OKK to Ja melduję się w Młynie w pi?tek:D Pozdrawiam Jarek
Gość schuler Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 A KIEDY BEDZIESZ DACJA COS W ŁODZI OTWIERAC?
Gość Dancyf Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 Dzi? po raz pierwszy byłem w Młynie! Zjawiłem się po 21 więc już wszyscy byli na wylocie. Razem z czwórk? forumowiczów pognali?my na rundkę po mie?cie...niestety na mo?cie Siekierkowskim większe pojemno?ci zginęły mi z oczu Pozdrowienia dla ekipy z dzisiejszego Młyna Do zobaczenia. temat przeniesiony do odpowiedniego działu i poł?czony z wła?ciwym tematem Artix
Pollacco Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 Dancyf....kurde, glupio wyszlo, mielismy dola ze Cie zgubilismy...to moja wina bo jak zobaczylem pusty most to zapomnialem ze masz 250:(:) a ja prowadzilem....kurde, kiepski ze mnie prowadzacy kolumny:) no ale sie na ta funkcje nie pchalem tylko nikt inny nie chcial:) Wielkie sorry jeszcze raz...fajnie ze nie wpisales: ---kurde przyjechalem pierwszy raz do Mlyna i ".uje" mnie od razu zostaliwi:)--- Milo bylo Cie poznac w realu. Nastepnym razem postaraj sie przyjechac na 19 to sie poznasz ze wszystkimi:) pozdro Pollacco
Gość adamC Opublikowano 18 Października 2007 Opublikowano 18 Października 2007 ...dzisiejszy wieczor byl nie tylko dla dancyfa pierwszym razem w mlynie ale rowniez i dla mnie. Niestety tez bylem pozno, (sorki...praca, praca) tak czy inaczej milo bylo uscisnac reke w realu. Swoja droga ciekawy zbieg okolicznosci ze trzy osoby ktore byly dzisiaj w mlynie po raz pierwszy, przyjechaly na poczciwych majkach...
Klubowicze oakowsky Opublikowano 18 Października 2007 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2007 Dancyf, Przepraszamy za opuszczenie Ciebie na moscie ale to wina Pollaco Odkrecil manetke i co .... 152km/h, ja za nim juz mialem 158km/h... Ty bys musial miec ... nawet nie wiem ile (!?) Wiesz... te wanty mostu Siekierkowskiego jakos nas uskrzydlily... i stad ta szybkosc... Siedziac w McDonald mielismy naprawde wyrzuty sumienia. Mi nie raz Burgmania uciekla, takze wiem jak to jest... Pozdrawiamy, przyjedz wczesniej nastepnym razem.
Mamuśka Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 No ładnie. My bez skutera to od razu szaleństwa się wł?czaj?. Jarku czyżby? chciał przej?ć pałeczkę po Burgim i Artixie? Panowie nie martwcie się, te "koniki" rzadko się tak rozbrykuj?. Następnym razem będzie lepiej Pozdrawiam Mamu?ka p/s I tak wam zazdroszczę tej przejażdżki...
mak Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 No ładnie. My bez skutera to od razu szaleństwa się wł?czaj?. Ja chciałbym zauważyć, że grzecznie pojechałem do domu...
Mamuśka Opublikowano 19 Października 2007 Opublikowano 19 Października 2007 Ja chciałbym zauważyć, że grzecznie pojechałem do domu... Tiaaa, prawie ci uwierzyłam
Gość Dancyf Opublikowano 23 Października 2007 Opublikowano 23 Października 2007 Najlepsze jest to, ze ja pojechałem do McDonaldsa w Starej Miłosnej i Was tam nie spotkałem... Co do prędko?ci to przekroczyłem 120 ale widz?c bezskuteczno?ć po?cigu odpu?ciłem. Zreszt? jestem jeszcze za ?wieży na takie prędko?ci i je?li chodzi o technikę jazdy to szczerze mówi?c muszę się jeszcze wiele nauczyć. Preferuję prędko?ci spacerowe. Mam nadzieję, że je?li pogoda dopisze to uda mi się zd?żyć na czas w najbliższy czwartek. Pozdrawiam!
Administrator Artix Opublikowano 24 Października 2007 Administrator Opublikowano 24 Października 2007 Zdaje sie ze o godzinie 19 czesc wybiera sie w inne miejsce niz do Mlyna Wlasnie TU
Sympatycy Arecki Opublikowano 24 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 24 Października 2007 Zakładam, że pomimo innych planów na godzinę 19 dla czę?ci osób i tak spotkamy wszyscy się w Młynie o 20 lub parę minut po, bo to rzeczywi?cie nie daleko.
Mamuśka Opublikowano 24 Października 2007 Opublikowano 24 Października 2007 Tak Arku. Taki jest plan że po mszy ruszymy wszyscy do Młyna na tradycyjne co czwartkowe spotkanie. Do zobaczenia już jutro Mamu?ka
Administrator Artix Opublikowano 31 Października 2007 Administrator Opublikowano 31 Października 2007 Przypominam ze 1 XI w ten czwartek Stary Młyn bedzie nieczynny. Wiec spot odwołany.
pablos Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Młyn co prawda zamknięty ale mogliby?my spotkać się wspólnie o 19.00 w Pruszkowie u Maćka na cmentarzu i razem zapalić ?wieczkę. Co Wy na to ?????
Mario Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Pomysł dobry , na to samo wpadłem
pablos Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 Widzę małe zainteresowanie tematem spotkania nie mniej jednak .... kto ma ochotę i/lub może - spotykamy się o 19.00 w Pruszkowie przed wej?ciem do cmentarza. Pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Administrator Opublikowano 14 Listopada 2007 Mam dla wszystkich mały komunikat. Stary Młyn w okresie zimowym będzie czynny od pi?tku do niedzieli. Nie będę się rozwodził nad sensowno?ci? tych zmian ani z czego wynika problem. Dla nas ważne jest to, że musimy na ten okres poczynić pewne zmiany. Na ostatnim spotkaniu ustalili?my wstępnie, że na te kilka miesięcy przeniesiemy się do Vertigo, czyli knajpki która znajduje się tuż obok SM. Dlaczego tam? 1. Vertigo znajduje się o 20 m. od Starego Młyna. 2. Parking jest w zasadzie ten sam co dotychczas. 3. Nowym osobom, które będ? chciały przyjeżdżać na spoty Klubowe nie trzeba będzie dodatkowo tłumaczyć lokalizacji. Zima Vertigo> Lato SM. 4. Atmosfera w Vertigo jest . Po wej?ciu do ?rodka możemy korzystać z oddzielnej salki, która znajduje się na dole. Reasumuj?c> Jutrzejsze spotkanie odbywać się będzie nie jak dotychczas w Starym Młynie tylko oddalonym o 20 m. Vertigo. Oczywi?cie serdecznie zapraszamy
Mamuśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Mam dla wszystkich mały komunikat.Stary Młyn w okresie zimowym będzie czynny od pi?tku do niedzieli. Nie będę się rozwodził nad sensowno?ci? tych zmian ani z czego wynika problem. Dla nas ważne jest to, że musimy na ten okres poczynić pewne zmiany. Na ostatnim spotkaniu ustalili?my wstępnie, że na te kilka miesięcy przeniesiemy się do Vertigo, czyli knajpki która znajduje się tuż obok SM. Dlaczego tam? 1. Vertigo znajduje się o 20 m. od Starego Młyna. 2. Parking jest w zasadzie ten sam co dotychczas. 3. Nowym osobom, które będ? chciały przyjeżdżać na spoty Klubowe nie trzeba będzie dodatkowo tłumaczyć lokalizacji. Zima Vertigo> Lato SM. 4. Atmosfera w Vertigo jest thumbup1.gif . Po wej?ciu do ?rodka możemy korzystać z oddzielnej salki, która znajduje się na dole. Reasumuj?c> Jutrzejsze spotkanie odbywać się będzie nie jak dotychczas w Starym Młynie tylko oddalonym o 20 m. Vertigo. Oczywi?cie serdecznie zapraszamy thumbup1.gif Drogi Ojcze Redaktorze i pozostali wierni spotykaj?cy się co czwartek, ja Mamu?ka zwracam się z wielk? pro?b? o przeniesienie naszych spotkań do innego lokalu. Pro?bę swoj? motywuję niesamowit? ciasnot? mimo niezbyt dużej frekwencji, niewystarczaj?c? liczb? miejsc siedz?cych, nieodpowiedni? wentylacj? oraz temperatur?, mizern? obsług? itp. itd. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej pro?by i wyrozumiało?ć. Pozdrawiam
pablos Opublikowano 20 Listopada 2007 Opublikowano 20 Listopada 2007 Ponawiam swoj? propozycję ... ciepło można co? przek?sić a i sala tylko dla Nas się znajdzie Klub Level w samym centrum wła?ciciel jest mocno przyjazny więc można z nim negocjować to i owo. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi