Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Stary Młyn nowym miejscem spotkań Klubu Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pleban, nic nie odwołuj?. To że Młyn jest dla nas zamknięty nie znaczy że nie możemy się spotkać. Założyłam już nowy w?tek z propozycj?. Je?li masz zamiar się pojawić w Warszawie albo już jeste? to serdecznie zapraszam!

Pozdrawiam

Mamu?ka

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

70

• Artix

53

• pablos

39

• MAXIMUS

30

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wła?nie odebrałem plAstik ;):);)

Dzisiaj o 19? <_<;);)

• Sympatycy
Opublikowano

Czekamy o 19 co by Cię powitać ale bez <_<

Opublikowano
Czekamy o 19 co by Cię powitać ale bez <_<

No to jasne, że ;) bez procentów... :) Do zobaczenia więc ;).

Opublikowano

Kto bez <_< to bez. Ja tradycyjnie sobie pozwolę! :) A co! Mi wolno! ;)

Pozdrawiam i do zobaczenia w Młynie!

Opublikowano

Dzięki wszystkim za fajnie spędzony czas! <_< Stwierdzam po raz kolejny, że pozytywnie zakręceni na jakim? punkcie zawsze okazuj? się super towarzystwem :). Do następnego razu! Postaram się przyjechać z moj? lepsz? połówk? ;).

Gość Astronauta_Spiff
Opublikowano

Niedługo i My ( ja z żon?) zawitamurgy do młyna.... na razie polujemy na "jakiego? burgmana" Niestety patrz?ć po allegro itp budrzet 16 000 chyba jest za mały <_< Więc ?rednio mamy jak tam dojechać...

• Klubowicze
Opublikowano

Witam,

Ja rowniez dziekuje za mile spotkanie "inicjujace" i mozliwosc osobistego poznania malego choc istotnego wycinka Burgmanii.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja nie wiem, gdzie Wy nad to zegrze pojechaliscie....

Ja pojechalem nie za ta grupa, co trzeba, potem gonilem kogos na radzyminskiej, ale sie okazalo, ze to Fazer600 i "Nie, nie widzialem watahy skuterow", potem przestrzelilem zjazd na nieporet, wiec sie blakalem po jakichs wsiach, a potem objechalem wszystkie znane mi plaze w zegrzu i tez nie:P I tak 130km peklo:P

Opublikowano
A ja nie wiem, gdzie Wy nad to zegrze pojechaliscie....

Ja pojechalem nie za ta grupa, co trzeba, potem gonilem kogos na radzyminskiej, ale sie okazalo, ze to Fazer600 i "Nie, nie widzialem watahy skuterow", potem przestrzelilem zjazd na nieporet, wiec sie blakalem po jakichs wsiach, a potem objechalem wszystkie znane mi plaze w zegrzu i tez nie:P I tak 130km peklo:P

Dlatego też nie jeżdzę prawie nigdy na przejażdżki grupowe ... choć zapewniaj? Wszyscy, że będ? jechać wolno....... moja popierdółka 125 wypluła by serducho jak bym pałował za nimi a i tak bym nie dogonił grupy.

Dlatego też wyjazdy grupowe tylko podczas posiadania min 400 cm w garku a i to nie daje 100% gwarancji utrzymania tempa.

Teraz wiem czemu Worlan50 tak zaparł się na kupno T-maxa ... a i tak dalej ma problemy z utrzymaniem tempa za grup? prowadz?c? :D .

Do zobaczenia na wyjazdach grupowych .... Jak zakupię jakie? maxi z min 40 konnym motorem ;) .

PS. Zakładam klub powolnych maxi ,które nie daj? rady w jeĽdzie za Grup? prowadz?c? .... wspólne wyjazdy/przejazdy tempem max do 100 km/h. S? chętni ????????????

:huh:

Pozdrawiam użytkownik popierdółki maxi !scooter ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Pablos, piszę się do Twojego "klubu" :huh: !scooter

Zreszt?, nawet jak w końcu kupię co? większego, to nie po to aby zap...ć

ile fabryka dała... :D

pzdr

• Sympatycy
Opublikowano
Kto bez :D to bez. Ja tradycyjnie sobie pozwolę! ;) A co! Mi wolno! :huh:

Chyba nie tak bardzo :

w/g Kodeksu Drogowego

2. Kieruj?cemu pojazdem zabrania się:

przewożenia osoby, o której mowa w ust. 1 pkt 1, na rowerze lub motorowerze albo motocyklu, chyba że jest przewożona w bocznym wózku;

ust. 1 pkt 1

kierowania pojazdem, prowadzenia kolumny pieszych, jazdy wierzchem lub pędzenia zwierz?t osobie w stanie nietrzeĽwo?ci, w stanie po użyciu alkoholu lub ?rodka działaj?cego podobnie do alkoholu;

Tylko ni bij w Bieszczadach !scooter

Opublikowano
Dlatego też nie jeżdzę prawie nigdy na przejażdżki grupowe ... choć zapewniaj? Wszyscy, że będ? jechać wolno....... moja popierdółka 125 wypluła by serducho jak bym pałował za nimi a i tak bym nie dogonił grupy.

(...)

PS. Zakładam klub powolnych maxi ,które nie daj? rady w jeĽdzie za Grup? prowadz?c? .... wspólne wyjazdy/przejazdy tempem max do 100 km/h. S? chętni ????????????

:huh:

Pozdrawiam użytkownik popierdółki maxi !scooter :D

Ale nie chodzi o to, ze mi odjechali, tylko pojechalem nie za ta grupa:P A potem szukaj wiatru w polu, jak nie masz do nikogo telefonu.... ;)

No a jesli chodzi o klub Vmax=100km/h, to ja chetnie:) Co prawda moje X8 polecialo te licznikowe 120, ale to bez sensu i przyjemnosc zadna. Poza tym, po motocyklach, nie ufam jeszcze tym maciupenkim 14" kolkom i boje sie szybciej niz 80km/h. Tak, wiem, powinienem kupic Beverly:P

• Sympatycy
Opublikowano

Teraz wiem czemu Worlan50 tak zaparł się na kupno T-maxa ... a i tak dalej ma problemy z utrzymaniem tempa za grup? prowadz?c?  :lol: .

Pablosku, ja nigdy nie miałem problemu z utrzymaniem tempa jad?c w grupie :blink: .

Yp-ka spokojnie dawała radę i nigdy nie jechałem ostatni. No chyba, że była awaria !scooter , ale wtedy reszta grupy zatrzymała się ze mn?. Tmaxa kupiłem zupełnie z innego powodu. :)

Pozdrówka

Grzesiek

• Administrator
Opublikowano

Jadac wczoraj nad zalew nie przekraczalismy 100 km/h, ja nawet z Emiksikami czekalismy na zjezdzie nad zalew na maruderow po 10 min odpuscilismy. Postalismy sobie sobie i pojechalismy cos jeszcze przekasic. Bikerboy, trzeba bylo sie trzymac blizej czolowki.

Co do Grzesia kiedy pierwszy raz do nas na spota przyjechal to faktycznie wtedy zebralo sie wszystkim na palowanie do Konstancina i zapewniam was ze ostatni nie byl !scooter

Wczoraj dopiero jak wracalem do domu to dzis wyczytalem ze Grzes mnie gonil, sorrki Grzesiu nie wiedzialem bo bym poczekal, chcialem sprawdzic czy pasek mi sie nie slizga i oleju z simeringu juz nie popuszcza wiec odkrecilem sobie manetke i faktycznie na Modlinskiej i Grota chwilami lapalem 180. No i wiem ze oleju z simeringu juz nie popuszcza :blink:

Wczorajszy wypad byl naprawde udany :lol: i zdecydowanie moge powiedziec ze bywalo ze szybciej jezdzilismy w grupie, niestety przy obecnym stanie moich opon zakrety staly sie problematyczne, ale w poniedzialek komplecik nowych laczkow bedzie :)

• Klubowicze
Opublikowano

Witam,

No ja tez wczoraj zgubilem grupe. Do mostu Grota jeszcze cos widzialem, ale potem pa, pa. Wstepnie mowilem Aritixowi ze sie odlacze, potem jak jechalismy kawalek razem to BARDZO mi sie spodobalo i nawet zmienilem zdanie! - ale widac "nie bylo mi dane".

Za daleko bylem od czola, no i moje doswiadczenie jest jeszcze nie tak duze w samej jezdzie maxi. !scooter

Bede na pewno probowal innym razem.

• Sympatycy
Opublikowano
Jadac wczoraj nad zalew nie przekraczalismy 100 km/h

Ta jasne... pewnie chodzi o ?redni? 100km/h :blink::lol:

A Bikerboy, po obejrzeniu Mariowego dukatka, pojechał za mn? i Zegarem.

Tyle tylko, że na ?wiatłach na Kondratowicza, dowiedział się, że jedziemy do

domu do Z?bek :)

Art, napisz może gdzie dokładnie s? te spędy nad zalewem, to w przyszło?ci

maruderzy będ? mogli dojechać poza "grup?" bez zbędnego "napięcia".

pzdr

Opublikowano
(...) Bikerboy, trzeba bylo sie trzymac blizej czolowki.

(...)

No dobrze, blizej czolowki, ale ta czolowka pojechala zanim sie wszyscy zebrali:P Ja ogladalem jeszcze monstera, bo kocham to moto, i rozmawialem jeszcze (przepraszam, nie pamietam imienia) o ew. zakupie Alfy Spider aka. Duetto:P No a potem bylo juz po jablkach:)

Artix i napisz mi gdzie te owiewki moge pokleic:)

Opublikowano

A ja chciałam powiedzieć że grupa i owszem wypruła do przodu olewaj?c oparami na resztę ale my tradycyjnie chc?c za wszelk? cenę jechać w "grupie" postanowili?my jechać zdecydowanie wolniej tak aby ci co się nie ?piesz? mogli jechać razem z nami. Tym bardziej że my wiedzieli?my dok?d jechać. Na Grota jechali?my tak wolno że wyprzedziła nas nawet 50tka :blink: Katana (co prawda odblokowana ale 50tka). Przez chwilę widzieli?my jakie? ogony za nami potem nikogo już nie widzieli?my. Na zjeĽdzie mignęły nam pojedyncze ?wiatła i specjalnie jeszcze zwolnili?my żeby mógł ten kto? do nas dojechać ale ten kto? nie bardzo się do tego kwapił. Potem jeszcze przy zjeĽdzie na Nieporęt też czekali?my na dole (bo na górze się nie dało ze względów bezpieczeństwa) ale po ok. 5 min. nie widz?c nikogo chętnego ruszyli?my nie?piesznie dalej. Już nad Zalewem przed zjazdem nad brzeg też czekali?my tak jak napisał Artix na ewentualnych maruderów. Też nikt się nie pojawił. Je?li chodzi o to miejsce na przyszło?ć to najczę?ciej zjeżdżamy pierwszym (piaszczystym) zjazdem za Golcami (drewniana góralska chata Golców - nie pamiętam jak się nazywa).

Pozdrawiam wszystkich którzy lubi? jeĽdzić w grupie!

Mamu?ka

Opublikowano

no to ja tamtedy przejezdzalem dwa razy:) Raz z predkoscia przelotowa, dosc duza, a drugi raz z predkoscia percepcyjna, kiedy to obraz za wizjerem jest jeszcze ostry, ale zadnych swiatel na plazy nie widzialem, wiec nie stawalem:P

No nic, w takim razie kiedy indziej:P

A moze jest ktos chetny, co by sobie w sobote pojechac nad zalew i pewnie ostatni raz w tym roku skorzystac z jego krystalicznie czystej wody? Moze kawalek grilla, czy jeszcze cos? Tak tylko rzucam pomysl:P

• Klubowicze
Opublikowano

W zwiazku z tym, iz duza grupa jedzie w Bieszczady z W-wy mam pytanie czy zatem jest spotkanie w ten czwartek w Mlynie?

Ja niestety nie jade, chetnie sie za to spotkam.

Opublikowano

My?lę, że Mi się uda pojawić dzi? na spocie ... pozdrawiam

Opublikowano

ja tez bede w mlynie, ale pewnie dopiero o 20, tak wiec jesli byly by jakies plany, zeby gdzies smignac, to prosze o wyrozumialosc:) Bo dzis dopiero o 19.30 koncze prace, a w garniturze raczej nie chce jechac:P

naprawde bardzo prosze:D

Opublikowano

Czy spotkania we Młynie odbywaj? się tylko we czwartki. A może przypadkiem we w ten czwartek w pi?tek. To może się spotkamy i zobacze wasz Młyn.

• Sympatycy
Opublikowano

Oczywi?cie w czwartek czekamy na Ciebie. U mnie masz !piwko . A jak trzeba to i w pi?tek też przyjadę :lol:

!V