Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2007 Ważna była kolejno?ć prezentowania. Gdyby modele prezentowali koszulkę w odwrotnej kolejno?ci, to na Artix-e by ona lekko "wisiała". Można ew. zamówić z lycry, wtedy kolejno?ć będzie nieistotna !YES Cholera, żałuję, że się wcze?niej "urwałem" z Młyna... pzdr
Administrator Artix Opublikowano 18 Maja 2007 Administrator Opublikowano 18 Maja 2007 Szorstki widzisz, nastepnym razem dluzej posiedzisz to nic cie nie ominie
BRODATY MIKE Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Cala historia znana mi byla z opowiesci, ale po obejzeniu zdjec widze ze to jednak jest nie do opisania... ...a na zywo penie bylo 100 razy lepiej!!! Ps. moze warto bylo by zrobic taki SHOW na zlocie?? !w00t
Gość Dragon Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Potwierdzam... wczorajsze prezentacje były silnie przejmuj?ce !tut Wzrór (rozmiarówka) koszulki zlotowej chyba rozwiała Wasze w?tpliwo?ci !tut Damska "S" ka na Dragonie leży rewelacyjnie, choć na Artixie też nie ma się czego wstydzić !tut Oto raz jeszcze nasi modele podczas wczorajszego spota w Starym Młynie: Art> Dragon> Czy? nie s? sexowni? !tut A tak zupełnie na poważnie to rozumiem, że decyzja o produkcji koszulek męskich i damskich zapadła? !tut Za chwilę zamykamy listę, zliczamy i produkcja rusza. O kurna... Napompowali Artixa????????? PóĽniej napiszę swoj? "mini relację" z wizyty w "paszczy lwa"... !tut !w00t
Kubus Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 No naprade nieĽle to wygl?da niebieskie koszulki s? super ;] Szkoda że na włane oczy nie widziałem
Gość majon Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Widze ze odwiedzil Was ludzik micheline !w00t !tut
Gość Dragon Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 DO ADMINA: ZDJĘCIA WYKORZYSTANE ZOSTAŁY BEZ WIEDZY I ZGODY PRZYNAJMNIEJ JEDNEGO Z "MODELI"... Teraz na poważnie. Byłem we Młynie, tak jak zreszt? obiecałem. Jak widać ze zdjęć i z opisów było wesoło... mimo wszystkich wcze?niejszych różnych dziwnych zdarzeń na forum... Widziałem u niektóych lekk? konsternacj? i zdziwienie ale cóż się dziwić... ten "najgorszy i najbardziej zły, pan dobra rada, wszystkowiedz?cy itd..." pojawił się w "paszczy lwa"... W mojej ocenie nie było Ľle... było nawet dobrze!!!! Jak zwykle Shrek i Fiona zafundowali mi GORˇCE PRZYWITANIE... ech...jak te Burgmany ł?cz?... !tut szczególnie te lipne egzemplarze... !tut Mogę napisać również, że nikt nie dał mi odczuć niczego złego przez co po raz kolejny utwierdziłem się w przekonaniu, że real to real i nie wolno oceniać ludzi których się zna tylko z netu. W przyszłym tygodniu też przyjadę... !tut (!?) pewnie z Majonem... !tut (!!!!!?????) bo On to się wszędzie wprosi i trzeba go wszędzie ze sob? zabierać... !w00t Ale ludzie Michelin'a maj? dobre serca i umiej? się po?więcać... !tut Mariuszowi dziękuję za "zajęcie" sie mn? podczas pobytu w W-wie i pomoc w zakupie NORMALNEJ motocyklowej kurtki... Dalej się nie mog? do nie przyzwyczaić... Polarom mówimy NIE!! !tut
pablos Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Dragon nie zalewaj do tej pory jeĽdziłe? cały czas only by polar !tut , ty co pouczasz np. na temat bezpieczeństwa !w00t . Pozdrawiam
Gość Dragon Opublikowano 18 Maja 2007 Opublikowano 18 Maja 2007 Dragon nie zalewaj do tej pory jeĽdziłe? cały czas only by polar !happybth , ty co pouczasz np. na temat bezpieczeństwa !happybth .Pozdrawiam !piwko Ty to normalnie chcesz się bić... To może mały sparing w Młynie???? Kto pierwszy wleje... w siebie litrę 40%???? Aha... by polar ale skuteczno?ć 100%
Sympatycy Arecki Opublikowano 18 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2007 Żałuje, że nie moglem przyjechać !happybth ale mam nadzieję, że dam radę za tydzień. Ciekaw jestem MP3-ki pomimo iż jest raczej poza moim zasięgiem !happybth . Rozumiem, że kolor koszulek jest standardowo taki jak na zdjęciach.
Sympatycy szorstki Opublikowano 18 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2007 Koszulki to raczej będ? w kolorze tradycyjnym (trzy lata to już "nowa ?wiecka tradycja"). Te ze zdjęć to tylko "badanie kroju i rozmiarów". Takie słuchy chodz?... !scooter pzdr
pablos Opublikowano 19 Maja 2007 Opublikowano 19 Maja 2007 Dragon nie zalewaj do tej pory jeĽdziłe? cały czas only by polar , ty co pouczasz np. na temat bezpieczeństwa .Pozdrawiam Ty to normalnie chcesz się bić... To może mały sparing w Młynie???? Kto pierwszy wleje... w siebie litrę 40%???? Aha... by polar ale skuteczno?ć 100% Mogę przystać na !scooter tylko może nie jak szybko tylko jak dużo !scooter w siebie wleje .
Mamuśka Opublikowano 20 Maja 2007 Opublikowano 20 Maja 2007 worlan50 Post: 18-05-2007, 7:14 Prezentacji koszulki przez Dragona nie da się opisać To trzeba było zobaczyć P.S. Mamu?ka, a gdzie filmik ??? Zaraz wysyłam do Artixa. Przepraszam za opóĽnienie...
Gość Dragon Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Halo, halo... Siedzę sobie w Starym Młynku a tu pustki... Zjadłem już żurek, teraz trusiam jak?? sałatkę a Was ani widu ani słychu... Dzisiaj przyjechałem zmierzyć spodenki zlotowe... !czary Do zobaczenia nastepnym razem...
Sympatycy spinka Opublikowano 24 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 24 Maja 2007 Halo, halo...Do zobaczenia nastepnym razem... bo my to tak kiele 19 turlamy się do Młyna ale ponownie zapraszamy a i owszem !tut
Administrator Artix Opublikowano 24 Maja 2007 Administrator Opublikowano 24 Maja 2007 Dragon trzeba bylo poczekac, do 18:20 razem z Szorstkim wczesnie zaczelismy biesiadowanie
Gość Dragon Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 O 18.20 byłem już na spacerku z syniem i żon?... Martwiłem się tylko, że boicie się przyjechać... że już mnie nikt nie lubi... ale nie... przecież nie wiedzieli?cie, że będę... i to mi daje małe poczucie spokoju... !OKK Oczywi?cie Paweł Szorstki był jak zwykle niezawodny... szybszy od wiatru... nie... szybszy od ł?czy... Tak na poważnie to napiszę Wam, że ostatnio jak byłem to obsługiwała nas taka fajna i miła pani... dzisiaj siadłem po prawej stronie od wej?cia i obsługiwał mnie pan... jeszcze fajniejszy i jeszcze milszy...Byłem strasznie zaskoczony... na +...a to jak wiecie łatwe nie jest... Co? ja "Wam" za dużo ostatnio "słodzę"... obiecuję sie poprawić!!!!
Gość majon Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 wspolczuje Wam i przepraszam za Dragona moze wiecej juz nie przyjedzie Ps nastepnym razem przyjade ja to chyba gozej????
mak Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Można się kiedy? do Was doł?czyć w Starym Młynie? wpuszczacie nowych? !scooter
Administrator Artix Opublikowano 25 Maja 2007 Administrator Opublikowano 25 Maja 2007 Można się kiedy? do Was doł?czyć w Starym Młynie? wpuszczacie nowych? Zapraszamy oczywiscie serdecznie do wyjscia zza monitora !scooter w czwartki o 19 wpadaj do nas !OKK
Sympatycy orzech Opublikowano 25 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 25 Maja 2007 Tylko pamiętaj, że w ten czwartek pewnie nikogo nie zastaniesz !scooter bo wszyscy będ? skuty do Ryni szykować. Pozdrawiam ORZECH !OKK
mak Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Dzięki! Czyli w tym tygodniu sobie odpszczam. Ale w następnych chętnie się pojawię. Wreszcie będę miał z kim pogadać !walkm. Rodzina i przyjaciele s? już znudzeni tym moim gadaniam w kółko o tym samym .
pablos Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Za tydzień też mało kto przyjedzie ... od czwartku 07.06 zaczyna się kolejna imprezka !walkm , w Grotnikach więc za 2 tygodnie
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Administrator Opublikowano 25 Lipca 2007 WAŻNA INFORMACJA! W najbliższy czawartek, tj. 26 lipca spotkanie w Starym Młynie odwołane ponieważ restauracja zostanie wyj?tkowo zamknięta. S?dzę, że z racji pi?tkowego wyjazdu na |RM '07 nie będzie to dla nas wielkim problemem i jako? to przeżyjemy !scooter Link do ustawki wyjazdowej TUTAJ.
Pleban Opublikowano 25 Lipca 2007 Opublikowano 25 Lipca 2007 Ooooo!! No to mnie Mariusz zasmuciłe? Człowiek się raz w roku wybiera na spotkanie a tu mu odwoł?j?. Cóż, zobaczymy się w Kielczy
Rekomendowane odpowiedzi