Pavulon Opublikowano 29 Marca 2007 Opublikowano 29 Marca 2007 Czy mozna liczyc dzis na jaksa przejazdzke po spotkaniowa coby troche w kupie szyku zadac ??
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Administrator Opublikowano 29 Marca 2007 Czy mozna liczyc dzis na jaksa przejazdzke po spotkaniowa coby troche w kupie szyku zadac ?? Jestem "Za"... siedzimy do 19. 30 i gdzie? się kulniemy !V Zalecam przyjazd ciut wcze?niej... 18.30? !OK Do........
Olsen Opublikowano 30 Marca 2007 Opublikowano 30 Marca 2007 Miło było Was dzi? (tzn. już wczoraj) zobaczyć i odbyć wspóln? przejażdżkę do "Dwóch Kół"! !w00t Postaram się przynajmniej od czasu do czasu wpadać do "Starego Młyna". !scooter
Gość wedel_pp_eu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam !! Czy spotkanie czwartkowe w Młynie 12.04.2007 jest aktualne?? O ile czas pozwoli chętnie bym się pokazał!!! Pozdrawiam
ultras Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 aktualne, zawsze co czwartek pozdro ultras
pilot Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Przepraszam ale czy Burgmaniacy z Warszawy spotkaj? się dzisiaj z Pilotem który będzie podróżował w stronę Lublina a przejeżdżał przez Wa-wa i chce odwiedzić miejsce spotkań Maxiskuterowców czyli Stary Młyn. !scooter !scooter !OK
Administrator Artix Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Administrator Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No zapraszamy serdecznie i czekamy na zacnego goscia !scooter
pilot Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No zapraszamy serdecznie i czekamy na zacnego goscia !scooter Artix twoje zaproszenie jest dla mnie szczególnym zaszczytem. Wiec chodz by nie wiem co dojade.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Administrator Opublikowano 12 Kwietnia 2007 No Pilot... my tu już przez telefon wszystko ustalili?my a ty się jeszcze pytasz !OK Widzimy się dzi? o 19ste... żeby było ?mieszniej na spocie będzie jeszcze inny Klubowicz z innego terenu !scooter Do zobaczenia !scooter
pilot Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Własnie wyjezdzam z domu jeszcze tylko Kalisz i melduje sie w Warszawie. !OK !scooter !scooter !OK
pilot Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 I w tym momencie wróciłem do domu. 2050 km w ci?gu tygodnia. Dziękuje bardzo wszystkim kolegom z Warszawy i Łodzi za wspaniałe przyjecie i mił? atmosfere a szczególnie Atrixowi za ugoszczenie mnie w swoich progach. Burgi tobie też dziekuje serdecznie za przyjecie i o zainteresowanie moj? osob?. Było super. !OKK !OKK !OKK
pablos Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Pilot... fajnie Cię było poznać ... choć niewiele słów zamienili?my ale widać odrazu,że porz?dny z Ciebie go?ć i to na jakim wypasinym skuterze.... do następnego !OKK . Chyba Krakusy zaczn? wreszcie lubić krawaciarzy !OKK co ????. Pozdrawiam i miłego ?migania na Burgmachinie.
pilot Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Chyba Krakusy zaczn? wreszcie lubić krawaciarzy !OKK co ????. Jezeli chdzi o mnie to nigdy nie robie podziału Warszawiak, Medalik,Hanys, Góral itp my jestesmy Polakami. A co do krawaciarzy to raczej sa Oni w Radomiu a nie w Warszawie. Stanowićie fajn? grupe wiec to mi sie podoba i mysle ze jeszcze nie raz sie spotkamy i bedzie szansa sie pobawic , pogadac i wymienic do?wiadczeniami. Pozdrawiam wszystkich bo niestety nie wszystkich pamietam po imionach i Nickach ale mam nadzieje ze nie długo dam sobie z tym rade. Bawcie sie dobrze na Bemowie i czekam na !OKK i relacje.
Klubowicze Profesor Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Własnie wyjezdzam z domu jeszcze tylko Kalisz i melduje sie w Warszawie. !TAZ !scooter !scooter !tut Pilot! Byłe? w Kaliszu - i nie dałe? wcze?niej cynku na PM!!!!!!!!! Pozdrówko!
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Chyba Krakusy zaczn? wreszcie lubić krawaciarzy !TAZ co ????. Jezeli chdzi o mnie to nigdy nie robie podziału Warszawiak, Medalik,Hanys, Góral itp my jestesmy Polakami. A co do krawaciarzy to raczej sa Oni w Radomiu a nie w Warszawie. Stanowićie fajn? grupe wiec to mi sie podoba i mysle ze jeszcze nie raz sie spotkamy i bedzie szansa sie pobawic , pogadac i wymienic do?wiadczeniami. Pozdrawiam wszystkich bo niestety nie wszystkich pamietam po imionach i Nickach ale mam nadzieje ze nie długo dam sobie z tym rade. Bawcie sie dobrze na Bemowie i czekam na !scooter i relacje. Milo Cie bylo poznac no i zobaczyc takiego wypasionego skuta O nawigacji nie wspomne Pamietasz jak przestrzegales, zeby nie jechac przez Sochaczew !scooter . Nikt chyba nie sluchal , musielismy sie przekonac na wlasnej skorze podczas powrotu ze spotkania z grupa Uć. To byl horror. Do zobaczenia !tut Moze w Krakowie ??
pilot Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Pilot!Byłe? w Kaliszu - i nie dałe? wcze?niej cynku na PM!!!!!!!!! Pozdrówko! Byłem bardzo krótko wiec chyba by?my nie zd?żyli sie spotkać może nastepnym razem to dam znać i dziekuje za zainteresowanie moja osoba. !scooter
pablos Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Dzi? odbyły się dwie prezentacje na spotkaniu w Młynie: 1. Piaggio MP3 250 ie 2. Prezentacja uniwersalnych koszulek na zlot burgmanii model maxi-mini Tak więc nie ma potrzeby zamawiania różnych rozmiarów - uniwersalna koszulka pasuje jak ulał na każdego i małego i dużego
Gość SzCzApA™ Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 nie no my?le że idealnie dopasowana do modela
Gość shrek Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 Pierwszy model jak i drugi dobrze się prezentowali w szczególno?ci ten drugi. !pomidor pozdro
Administrator Artix Opublikowano 17 Maja 2007 Administrator Opublikowano 17 Maja 2007 Ja tylko dodam ze rozmiar to damskie S wiec niech zadna panna nie marudzi ze nie wejdzie Dragon udowodnil ze kazda sie zmieci
Gość Raq Opublikowano 17 Maja 2007 Opublikowano 17 Maja 2007 byłem i na własne oczy widziałem. !pomidor w zwi?zku z powyższym - zamawiam jedyny słuszny rozmiar !pomidor damskie "S"
Sympatycy spinka Opublikowano 17 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2007 !pomidor !pomidor a nie macie mniejszego rozmiaru????? bo ta "S" to jaka? DUUUUŻA
Sympatycy Worlan Opublikowano 18 Maja 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Maja 2007 Prezentacji koszulki przez Dragona nie da się opisać !YES To trzeba było zobaczyć !kisss !piwko !piwko P.S. Mamu?ka, a gdzie filmik ???
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Administrator Opublikowano 18 Maja 2007 Potwierdzam... wczorajsze prezentacje były silnie przejmuj?ce !YES Wzrór (rozmiarówka) koszulki zlotowej chyba rozwiała Wasze w?tpliwo?ci Damska "S" ka na Dragonie leży rewelacyjnie, choć na Artixie też nie ma się czego wstydzić Oto raz jeszcze nasi modele podczas wczorajszego spota w Starym Młynie: Art> Dragon> Czy? nie s? sexowni? A tak zupełnie na poważnie to rozumiem, że decyzja o produkcji koszulek męskich i damskich zapadła? Za chwilę zamykamy listę, zliczamy i produkcja rusza.
Rekomendowane odpowiedzi