Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Stary Młyn nowym miejscem spotkań Klubu Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mozna liczyc dzis na jaksa przejazdzke po spotkaniowa coby troche w kupie szyku zadac ??

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

70

• Artix

53

• pablos

39

• MAXIMUS

30

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano
Czy mozna liczyc dzis na jaksa przejazdzke po spotkaniowa coby troche w kupie szyku zadac ??

Jestem "Za"... siedzimy do 19. 30 i gdzie? się kulniemy !V

Zalecam przyjazd ciut wcze?niej... 18.30? !OK

Do........

Opublikowano

Tylko prosze mieć zatankowane sqty !OK

Opublikowano

Miło było Was dzi? (tzn. już wczoraj) zobaczyć i odbyć wspóln? przejażdżkę do "Dwóch Kół"! !w00t

Postaram się przynajmniej od czasu do czasu wpadać do "Starego Młyna". !scooter

• 2 tygodnie później...
Gość wedel_pp_eu
Opublikowano

Witam !! Czy spotkanie czwartkowe w Młynie 12.04.2007 jest aktualne?? O ile czas pozwoli chętnie bym się pokazał!!!

Pozdrawiam

Opublikowano

aktualne,

zawsze co czwartek

pozdro

ultras

Opublikowano

Przepraszam ale czy Burgmaniacy z Warszawy spotkaj? się dzisiaj z Pilotem który będzie podróżował w stronę Lublina a przejeżdżał przez Wa-wa i chce odwiedzić miejsce spotkań Maxiskuterowców czyli Stary Młyn. !scooter !scooter !OK

• Administrator
Opublikowano

No zapraszamy serdecznie i czekamy na zacnego goscia !scooter

Opublikowano
No zapraszamy serdecznie i czekamy na zacnego goscia !scooter

Artix twoje zaproszenie jest dla mnie szczególnym zaszczytem. Wiec chodz by nie wiem co dojade.

• Administrator
Opublikowano

No Pilot... my tu już przez telefon wszystko ustalili?my a ty się jeszcze pytasz !OK

Widzimy się dzi? o 19ste... żeby było ?mieszniej na spocie będzie jeszcze inny Klubowicz z innego terenu !scooter

Do zobaczenia !scooter

Opublikowano

Własnie wyjezdzam z domu jeszcze tylko Kalisz i melduje sie w Warszawie. !OK !scooter !scooter !OK

Opublikowano

I w tym momencie wróciłem do domu. 2050 km w ci?gu tygodnia. Dziękuje bardzo wszystkim kolegom z Warszawy i Łodzi za wspaniałe przyjecie i mił? atmosfere a szczególnie Atrixowi za ugoszczenie mnie w swoich progach. Burgi tobie też dziekuje serdecznie za przyjecie i o zainteresowanie moj? osob?. Było super. !OKK !OKK !OKK

Opublikowano

Pilot... fajnie Cię było poznać ... choć niewiele słów zamienili?my ale widać odrazu,że porz?dny z Ciebie go?ć i to na jakim wypasinym skuterze.... do następnego !OKK .

Chyba Krakusy zaczn? wreszcie lubić krawaciarzy !OKK co ????.

Pozdrawiam i miłego ?migania na Burgmachinie.

Opublikowano
Chyba Krakusy zaczn? wreszcie lubić krawaciarzy !OKK co ????.

Jezeli chdzi o mnie to nigdy nie robie podziału Warszawiak, Medalik,Hanys, Góral itp my jestesmy Polakami. A co do krawaciarzy to raczej sa Oni w Radomiu a nie w Warszawie. Stanowićie fajn? grupe wiec to mi sie podoba i mysle ze jeszcze nie raz sie spotkamy i bedzie szansa sie pobawic , pogadac i wymienic do?wiadczeniami. Pozdrawiam wszystkich bo niestety nie wszystkich pamietam po imionach i Nickach ale mam nadzieje ze nie długo dam sobie z tym rade. Bawcie sie dobrze na Bemowie i czekam na !OKK i relacje.

• Klubowicze
Opublikowano
Własnie wyjezdzam z domu jeszcze tylko Kalisz i melduje sie w Warszawie. !TAZ !scooter !scooter !tut

Pilot!

Byłe? w Kaliszu - i nie dałe? wcze?niej cynku na PM!!!!!!!!!

Pozdrówko!

• Sympatycy
Opublikowano
Chyba Krakusy zaczn? wreszcie lubić krawaciarzy  !TAZ  co ????.

Jezeli chdzi o mnie to nigdy nie robie podziału Warszawiak, Medalik,Hanys, Góral itp my jestesmy Polakami. A co do krawaciarzy to raczej sa Oni w Radomiu a nie w Warszawie. Stanowićie fajn? grupe wiec to mi sie podoba i mysle ze jeszcze nie raz sie spotkamy i bedzie szansa sie pobawic , pogadac i wymienic do?wiadczeniami. Pozdrawiam wszystkich bo niestety nie wszystkich pamietam po imionach i Nickach ale mam nadzieje ze nie długo dam sobie z tym rade. Bawcie sie dobrze na Bemowie i czekam na !scooter i relacje.

Milo Cie bylo poznac :( no i zobaczyc takiego wypasionego skuta :( O nawigacji nie wspomne :(

Pamietasz jak przestrzegales, zeby nie jechac przez Sochaczew !scooter . Nikt chyba nie sluchal :( , musielismy sie przekonac na wlasnej skorze podczas powrotu ze spotkania z grupa Uć. To byl horror.

Do zobaczenia !tut

Moze w Krakowie ?? :D

Opublikowano
Pilot!

Byłe? w Kaliszu - i nie dałe? wcze?niej cynku na PM!!!!!!!!!

Pozdrówko!

Byłem bardzo krótko wiec chyba by?my nie zd?żyli sie spotkać może nastepnym razem to dam znać i dziekuje za zainteresowanie moja osoba. !scooter

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dzi? odbyły się dwie prezentacje na spotkaniu w Młynie:

1. Piaggio MP3 250 ie

DSC00090.JPG

2. Prezentacja uniwersalnych koszulek na zlot burgmanii model maxi-mini

DSC00092.JPG

DSC00095.JPG

Tak więc nie ma potrzeby zamawiania różnych rozmiarów - uniwersalna koszulka pasuje jak ulał na każdego i małego i dużego :D

Gość SzCzApA™
Opublikowano

nie no my?le że idealnie dopasowana do modela :D

Opublikowano

Pierwszy model jak i drugi dobrze się :D prezentowali w szczególno?ci ten drugi. !pomidor

pozdro

• Administrator
Opublikowano

Ja tylko dodam ze rozmiar to damskie S wiec niech zadna panna nie marudzi ze nie wejdzie Dragon udowodnil ze kazda sie zmieci :D

Opublikowano

byłem i na własne oczy widziałem. !pomidor

w zwi?zku z powyższym - zamawiam jedyny słuszny rozmiar !pomidor

damskie "S" :D

• Sympatycy
Opublikowano

:( !pomidor !pomidor

a nie macie mniejszego rozmiaru?????

bo ta "S" to jaka? DUUUUŻA

• Sympatycy
Opublikowano

Prezentacji koszulki przez Dragona nie da się opisać :( !YES :angry:

To trzeba było zobaczyć :angry::angry: !kisss !piwko !piwko

P.S.

Mamu?ka, a gdzie filmik ???

• Administrator
Opublikowano

Potwierdzam... wczorajsze prezentacje były silnie przejmuj?ce !YES

Wzrór (rozmiarówka) koszulki zlotowej chyba rozwiała Wasze w?tpliwo?ci :(

Damska "S" ka na Dragonie leży rewelacyjnie, choć na Artixie też nie ma się czego wstydzić :angry:

Oto raz jeszcze nasi modele podczas wczorajszego spota w Starym Młynie:

Art>

zdjcie033vk2.jpg

Dragon>

zdjcie034hg7.jpg

Czy? nie s? sexowni? :angry:

A tak zupełnie na poważnie to rozumiem, że decyzja o produkcji koszulek męskich i damskich zapadła? :angry:

Za chwilę zamykamy listę, zliczamy i produkcja rusza.