jagroski Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Może u nich czwartek jest w pi?tek?
Sympatycy spinka Opublikowano 3 Listopada 2006 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2006 jagroski napisał(a): Może u nich czwartek jest w pi?tek? hmmm..... a kiedy niedziela??/ bo wybieram się na obiad....... !guns a może maj? jaki? inny kalendarz???? !wolf
jagroski Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 !czary Chyba co? tak jakby, trzeba spelunkę zmienić, nie ma rady.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Listopada 2006 Autor Administrator Opublikowano 3 Listopada 2006 Nie popadajmy w przesadę jagroski! Przeczytaj niniejszy w?tek od pocz?tku. Stary Młyn wybrali?my po wielu perturbacjach i jak narazie to miejsce spełniało bardzo dobrze założone przez nas cele. Spróbuje ustalić u wła?ciciela dlaczego wczoraj knajpa była zamknięta.
drogowiec Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 No własnie. Niechaj wypowie się Starszy Młynarz. Pozdrówka
jagroski Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 I niech pogadaj? jak Ojciec Dyrektor z Młynarzem, czy tak jako? to było. !guns PS Może to się skończyć bólem głowy, je?li wina mszalnego będzie za dużo !czary
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Administrator Opublikowano 8 Listopada 2006 Rozmawiałem dzi? ze starszym Młynarzem. W zeszłym tygodniu nast?piła do?ć specyficzna sytuacja i to w ostaniej chwili. Był to przypadek marginalny......... a więc jutro stawiamy się wszyscy w Starym Młynie... czy to skuterami czy katamaranami !OK
Pleban Opublikowano 8 Listopada 2006 Opublikowano 8 Listopada 2006 MariuszBurgi napisał(a): a więc jutro stawiamy się wszyscy w Starym Młynie... czy to skuterami czy katamaranami WSZYSCY!?!?! No dobra postaram się ale obiecać nie mogę !OK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Administrator Opublikowano 16 Listopada 2006 To chyba dzi? w Starym Młynie będzie rekordowa ilo?ć maxi !V Taka pogoda, że.......
ultras Opublikowano 28 Listopada 2006 Opublikowano 28 Listopada 2006 Do czwartku jeszcze trochę - ale czy może kto?, na co dzień jeżdż?cy An650 może przyjechać swoj? maszyn? - po ostatnich przygodach naprawczych (to mi się stało) chcę co? porównać i oddać swoj? maszynę do niezależnej oceny używacza - bo mnie już przez te mgłę zmysły zawodz?... pozdro ultras!
ultras Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 6!! Czy kto? z ujeżdżaczy Burgolotów 650 (aktualnych lub innych lecz do?wiadczonych) planuje dzi? stawić się do Młyna na herbatkę a może jeszcze na oklep? pozdro ultras!
Kubus Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Z tego co pamiętam z wigili Młynarz mówił że w czwartek nie bedzie spotkanka bo restauracja nieczynna. Hmm ale lepiej by było żeby ktos potwierdził...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Administrator Opublikowano 25 Grudnia 2006 Kubu?... chyba Wigilia była zbyt mocno zakrapiana Zobacz kiedy Ultras zadawał to pytanie...
ultras Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 ale w najbliższy czawrtek jak by co... też jest czwartek pozdro! ultras
Gość APTO Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 A szkoda, bo gdyby w najbliższy czwartek była sobota to by?my mieli dodatkowy dzień wolny Pozdr. APTO
Kubus Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Mi nie chodziło o pytanie Ultrasa. Tylko o czwartek 28-12-2006r. Cos mi migneło że wtedy w czwartek młyn jest zamkniety ale na 100%nie jestem pewien wiec Chciałem sie upewnić żeby nie powturzył? sie sytuacja z kiedy?...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Administrator Opublikowano 26 Grudnia 2006 Kubu?... zasugerowałem się brakiem daty w twoim pytaniu . Teraz wszystko jasne. Co do najbliższego czwartku: ustalę to z szefostwem Starego Młyna czy napewno s? otwarci.
Gość stary mlyn Opublikowano 26 Grudnia 2006 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Potwierdzam, czwartek 28.12.2006 Stary Młyn jest nieczynny. pozdrawiam Starszy Młynarz
Administrator Artix Opublikowano 26 Grudnia 2006 Administrator Opublikowano 26 Grudnia 2006 hmm, to spotykamy sie w jakims alternatywnym miejscu ?
Administrator Artix Opublikowano 26 Grudnia 2006 Administrator Opublikowano 26 Grudnia 2006 W pt bede juz w drodze na sylwka, wiec z mojej strony odpada.
Sympatycy spinka Opublikowano 27 Grudnia 2006 Sympatycy Opublikowano 27 Grudnia 2006 no i co robimy z tym czwartkiem czy pi?tkiem???
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Administrator Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ja przyznaje szczerze, że w tym tygodniu będę nieobecny na spotkaniu Niech się już zacznie ten Nowy Rok i wszystko wróci do normy.
Ssylwia Opublikowano 27 Grudnia 2006 Opublikowano 27 Grudnia 2006 w piatek to juz bedziemy sie bawic w Gdyni.... :-) a w czwartek to moze w tej knajpce ktora przegrala ze starym mlynem( nie pamietam jej nazwy) Pozdrawiam...
Administrator Artix Opublikowano 27 Grudnia 2006 Administrator Opublikowano 27 Grudnia 2006 Piwnica Samków na Smolnej. hmm czemu nie tylko kto sie wybiera ?
Rekomendowane odpowiedzi