Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Stary Młyn nowym miejscem spotkań Klubu Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
, ale nie wiem, moze jestem za młody czy co? :lol: w tym roku mam mature.

Bogdan ...

Na ten temat juz rozmawiali?my ... pewnie, że nie jeste? za młody !scooter

Mnie wprawdzie nie będzie w ten czwartek w Młynie - ale wszystcy pozostali napewno Cie serdecznie powitaj?

Pozdrawiam

D.

• Odpowiedzi 613
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MariuszBurgi

70

• Artix

53

• pablos

39

• MAXIMUS

30

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
U nas nie ma podziału na "za młodych" i "za starych" tylko czasem na "normalnych" i tych "mniej normalnych"... Naszcze?cie tych drugich jest jak na lekarstwo i zrobimy wszystko aby utrzymać tak? tendencję.

Ja tam czuję się mniej normalny :lol: ...

Chyba mnie z Klubu wyklucz? :lol:

pozdr...

ortos

• Klubowicze
Opublikowano
Chciałebym wpasc do Was do młyna, ale nie wiem, moze jestem za młody czy co? :D w tym roku mam mature.

Nie ma za starych czy za młodych na spotkanko. Serdecznie zapraszamy w czwarteczek, a sam się o tym przekonasz:)

Widzę, że dzielnica wawer ro?nie w siłę - może skończ? się komentarze "złej" strony Wisły

Pozdrawiam

Ravenka

• Administrator
Opublikowano

Wpadaj na spotkanie, wez tylko paszport jak bedziesz przekraczal granice Polski ze Zwiazkiem Radzieckim na Wisle :D Ej tam Ravenka, jak zla strona Wisly, poprostu Zwi?zek Radziecki :D

Opublikowano
Chciałebym wpasc do Was do młyna, ale nie wiem, moze jestem za młody czy co? :D w tym roku mam mature.

Nie ma za starych czy za młodych na spotkanko. Serdecznie zapraszamy w czwarteczek, a sam się o tym przekonasz:)

Widzę, że dzielnica wawer ro?nie w siłę - może skończ? się komentarze "złej" strony Wisły

Pozdrawiam

Ravenka

Ja tez Wawer :D

• Klubowicze
Opublikowano

Ja tez Wawer !V

Współczuję :D:D:D:DB)

Gość Bobik X9
Opublikowano

Wow jaki odzew !V

Dzieki, paszport zawsze ma przy sobie bo prawie codziennie przekraczam granice :D

• 3 tygodnie później...
  • Administrator
Opublikowano

A mi wczoraj wpadło do głowy, żeby ze Starego Młyna dygn?ć się do pobliskich Łomiankowskich lasów. W sumie chyba pomysł był dobry bo ognisko zaliczyli?my, drewna do opału było pod dostatkiem a i w przyszło?ci można z kiełb? przyjeżdżać co by pożywić się własnoręcznie usmażonym jadłem :P

Aparatu nikt wczoraj nie miał więc cykn?łem kilka fotek 6230i... Oj biedny ten telefon. Robi za muzykę w C1 (MP3, FM), pager smsowy, archwimum danych, aparat foto no i czasem jeszcze urz?dzenie do prowadzenia rozmów :P

Oto focie (niestety było kiepskie ?wiatło więc i zdjęcia mizerne ale lepszy rydz...)

zdjcie0019uz.jpg

zdjcie0024kp.jpg

zdjcie0038zr.jpg

zdjcie0049jp.jpg

zdjcie0053og.jpg

To co... za tydzień smażymy kiełbe? :P

Opublikowano

To co... za tydzień smażymy kiełbe?  :P

Za tydzień to nie dam rady ale za dwa tygodnie to już na pewno :P Pozdrawiam !!!

• Administrator
Opublikowano

Za dwa tygodnie Pawko to będziemy wspólnie wchłaniać żarełko z grila popijaj?c łykiem bezalkoholowego nad Zalewem Zegrzyńskim :P

A za tydzień można kiełbasiczku na paticzku :P

Opublikowano

Jasne że wspólnie Ojcze Dyrektorze, aczkolwiek z tym bezalkoholowym to ja protestuję i to bardzo stanowczo :P

Opublikowano
Za dwa tygodnie Pawko to będziemy wspólnie wchłaniać żarełko z grila popijaj?c łykiem bezalkoholowego nad Zalewem Zegrzyńskim :D

Bezalkoholowe whist Zastanawiam się więc czy warto się jechać :D:D

Opublikowano

Warto nawet dla "bezalkoholowego whist "...

Opublikowano

A ja pozdrawiam urocza Pani? któr? spotkałem dzi? w UHMA BIKE whist

Zycze udanego polowania na kwiatuszki :D

pozdro dla Warszawiaków :D

Opublikowano

Zycze udanego polowania na kwiatuszki whist

Niestety - poszukiwane kwiatuszki dostępne tylko w Katowicach , w Wawie nikt nie sprzedaje tego modelu :D

Miło było spotkać ... szkoda , ze byłam w pracy i nie mogłam zostać dłużej na pogaduszki ... Nadrobimy w Rynii :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy w zwi?zku z Ryni? jest dzisiaj spotkanie w Starym Młynie?

• Administrator
Opublikowano

Niedlugo test T-maxa na stronie grupa Wawa Zone przetestowala na dziesiejszym spocie w Starym Mlynie go dogłębnie. W sumie poszedl bak paliwa !scooter

• Administrator
Opublikowano

Nawet bardziej niż dogłębnie :lol:

Było nawet porównanie XP 500 ABS z An 650... ale o tym wszystkim będziemy pisać w te?cie.

Przy okazji mała pro?ba do wszystkich przyjeżdżaj?cych na nasze spotkania czwartkowe aby odrazu płacić za jadło i napitek kelnerk? a nie czekać do odjazdu.

Dzi? poraz kolejny kto? z naszych zapomniał zapłacić i była znów zrzutka osób, które pozostały. W sumie kwoty niewielkie ale trochę kiszka żeby kelnerka ganiała nas po parkingu :lol:

Wiem, że jest to kwestia chaosu i że w ferworze walki można zapomnieć ale zdarza się to na tyle często, że pro?ba j.w !scooter

Opublikowano
Niedlugo test T-maxa na stronie grupa Wawa Zone przetestowala na dziesiejszym spocie w Starym Mlynie go doglebnie. W sumie poszedl bak paliwa :D

o testach wiem ale, że glebn?ł nie wiem - chyba, że miało być dogłębnie !scooter

Co do baku paliwa to się szczerze zastanawiałem już nad tym wczoraj. Ile zrobili?my jazd? 15 może 20 - z pewno?ci? każdy pałował na maxa, jak była moja kolejka było pół baku, po mnie jeĽdziło jeszcze 3 albo 4 osoby i bak wysech - więc ile to to musi palić na testach - czekam na opis całego testu to się okaże.

Opublikowano

Ładnie jeĽdzi ,ale myslalem że jednak zmiana w przyspieszeniu bedzie wieksza niz w starym tmaxie. No i najwazniejsze ze nie ma CBSu.

• 1 miesiąc temu...
  • Administrator
Opublikowano

Z tygodnia na tydzień na spotkania przyjeżdża coraz więcej nowych osób na maxi skuterach. W zeszłym tygodniu był Maciek na An 400 K7 a w tym tygodniu pojawił się użytkownik na nowej Yamasze T- max 500... jednej z trzech jakie zostały sprzedane w tym roku przez Mitsui Yamaha.

zdjecie032px4.jpg

Reprezentacja S3M jest już praktycznie na każdym naszym spotkaniu od kilku tygodni :D .

Dzi? zaszczycili nas Plebany i gagi !OK

Był też kolega Obelix, którego dawno nie widzieli?my.

W sumie na spotkanie dotarło dzi? ok 30 osób :angry:

Jak tak dalej pójdzie to za kilka tygodni nie starczy nam parkingu na skutery :D

zdjecie033xq3.jpg

Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach czwartkowych w Starym Młynie :D

Opublikowano

Mariuszu - wchodzisz na ambicję reprezentacji Burgmanii z Poznania...

Pomy?limy !YES Pomy?limy !YES

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak wszystko pujdzie po my?li to zawitam dzisiaj do Starego Młyn<u czy a ?> chyba wezme cyfrówke.

Uprzedzam wszelkie domysły udaje się KOMUNIKACJˇ MIEJSKˇ<ahhh tak nie mam whist jeszcze>

EDIT:

No i byłem ale jednocze?nie jak by mnie nie było :o Takie małe grube w czerwobej kurtce ci?gle odbieraj?ce telefony to wła?nie ja <_< I wła?nie te telefony były powodem że nawet nie zd?żyłęm się przywitać. Ale nic się nie stało za tydzień w czwartek będe na 100% i wyl?czam telefony:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czesc

Dzis ogarneło mnie niezłe zdiwko jak przyjechałem na co czwartkowe spotkanie do młyna ... a tu zamkniete !pomidor

Z pocz?tku myslałem ze wszystko było wczesniej ustalone na forum tylko ja taki nieogarniety i nie przeczytałem. A tu przyjezdzały kolejne osoby hmmmm....

Nic strasznego sie nie stało(skonczyło sie na pizzy hut). My?le jednak ,że młyn powinien uprzedzać nas o takich akcjach na forum.

ps dzieki za podwiezienie Pablos

Opublikowano

No Nas też zamurowało ....na drzwiach widnieje napis: "od 1.10.2006 Młyn czynny od czwrtku do niedzieli" - dzi? czwartek a poniżej napisu kłódka !wolf

Trudno ... gdzie inndziej przy kawce i herbatce posiedzieli?my !guns