dacja Opublikowano 16 Maja 2006 Opublikowano 16 Maja 2006 , ale nie wiem, moze jestem za młody czy co? w tym roku mam mature. Bogdan ... Na ten temat juz rozmawiali?my ... pewnie, że nie jeste? za młody !scooter Mnie wprawdzie nie będzie w ten czwartek w Młynie - ale wszystcy pozostali napewno Cie serdecznie powitaj? Pozdrawiam D.
ortos Opublikowano 16 Maja 2006 Opublikowano 16 Maja 2006 U nas nie ma podziału na "za młodych" i "za starych" tylko czasem na "normalnych" i tych "mniej normalnych"... Naszcze?cie tych drugich jest jak na lekarstwo i zrobimy wszystko aby utrzymać tak? tendencję. Ja tam czuję się mniej normalny ... Chyba mnie z Klubu wyklucz? pozdr... ortos
Klubowicze Ravenka Opublikowano 16 Maja 2006 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2006 Chciałebym wpasc do Was do młyna, ale nie wiem, moze jestem za młody czy co? w tym roku mam mature. Nie ma za starych czy za młodych na spotkanko. Serdecznie zapraszamy w czwarteczek, a sam się o tym przekonasz:) Widzę, że dzielnica wawer ro?nie w siłę - może skończ? się komentarze "złej" strony Wisły Pozdrawiam Ravenka
Administrator Artix Opublikowano 16 Maja 2006 Administrator Opublikowano 16 Maja 2006 Wpadaj na spotkanie, wez tylko paszport jak bedziesz przekraczal granice Polski ze Zwiazkiem Radzieckim na Wisle Ej tam Ravenka, jak zla strona Wisly, poprostu Zwi?zek Radziecki
Pavulon Opublikowano 16 Maja 2006 Opublikowano 16 Maja 2006 Chciałebym wpasc do Was do młyna, ale nie wiem, moze jestem za młody czy co? w tym roku mam mature. Nie ma za starych czy za młodych na spotkanko. Serdecznie zapraszamy w czwarteczek, a sam się o tym przekonasz:) Widzę, że dzielnica wawer ro?nie w siłę - może skończ? się komentarze "złej" strony Wisły Pozdrawiam Ravenka Ja tez Wawer
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 16 Maja 2006 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2006 Ja tez Wawer !V Współczuję
Gość Bobik X9 Opublikowano 16 Maja 2006 Opublikowano 16 Maja 2006 Wow jaki odzew !V Dzieki, paszport zawsze ma przy sobie bo prawie codziennie przekraczam granice
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Administrator Opublikowano 2 Czerwca 2006 A mi wczoraj wpadło do głowy, żeby ze Starego Młyna dygn?ć się do pobliskich Łomiankowskich lasów. W sumie chyba pomysł był dobry bo ognisko zaliczyli?my, drewna do opału było pod dostatkiem a i w przyszło?ci można z kiełb? przyjeżdżać co by pożywić się własnoręcznie usmażonym jadłem Aparatu nikt wczoraj nie miał więc cykn?łem kilka fotek 6230i... Oj biedny ten telefon. Robi za muzykę w C1 (MP3, FM), pager smsowy, archwimum danych, aparat foto no i czasem jeszcze urz?dzenie do prowadzenia rozmów Oto focie (niestety było kiepskie ?wiatło więc i zdjęcia mizerne ale lepszy rydz...) To co... za tydzień smażymy kiełbe?
pawko Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 To co... za tydzień smażymy kiełbe? Za tydzień to nie dam rady ale za dwa tygodnie to już na pewno Pozdrawiam !!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Czerwca 2006 Autor Administrator Opublikowano 2 Czerwca 2006 Za dwa tygodnie Pawko to będziemy wspólnie wchłaniać żarełko z grila popijaj?c łykiem bezalkoholowego nad Zalewem Zegrzyńskim A za tydzień można kiełbasiczku na paticzku
pawko Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Jasne że wspólnie Ojcze Dyrektorze, aczkolwiek z tym bezalkoholowym to ja protestuję i to bardzo stanowczo
Pleban Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Za dwa tygodnie Pawko to będziemy wspólnie wchłaniać żarełko z grila popijaj?c łykiem bezalkoholowego nad Zalewem Zegrzyńskim Bezalkoholowe Zastanawiam się więc czy warto się jechać
Gość scottie Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 A ja pozdrawiam urocza Pani? któr? spotkałem dzi? w UHMA BIKE Zycze udanego polowania na kwiatuszki pozdro dla Warszawiaków
dacja Opublikowano 2 Czerwca 2006 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zycze udanego polowania na kwiatuszki Niestety - poszukiwane kwiatuszki dostępne tylko w Katowicach , w Wawie nikt nie sprzedaje tego modelu Miło było spotkać ... szkoda , ze byłam w pracy i nie mogłam zostać dłużej na pogaduszki ... Nadrobimy w Rynii
sentek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Czy w zwi?zku z Ryni? jest dzisiaj spotkanie w Starym Młynie?
Administrator Artix Opublikowano 22 Czerwca 2006 Administrator Opublikowano 22 Czerwca 2006 Niedlugo test T-maxa na stronie grupa Wawa Zone przetestowala na dziesiejszym spocie w Starym Mlynie go dogłębnie. W sumie poszedl bak paliwa !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 22 Czerwca 2006 Autor Administrator Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nawet bardziej niż dogłębnie Było nawet porównanie XP 500 ABS z An 650... ale o tym wszystkim będziemy pisać w te?cie. Przy okazji mała pro?ba do wszystkich przyjeżdżaj?cych na nasze spotkania czwartkowe aby odrazu płacić za jadło i napitek kelnerk? a nie czekać do odjazdu. Dzi? poraz kolejny kto? z naszych zapomniał zapłacić i była znów zrzutka osób, które pozostały. W sumie kwoty niewielkie ale trochę kiszka żeby kelnerka ganiała nas po parkingu Wiem, że jest to kwestia chaosu i że w ferworze walki można zapomnieć ale zdarza się to na tyle często, że pro?ba j.w !scooter
ultras Opublikowano 23 Czerwca 2006 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Niedlugo test T-maxa na stronie grupa Wawa Zone przetestowala na dziesiejszym spocie w Starym Mlynie go doglebnie. W sumie poszedl bak paliwa o testach wiem ale, że glebn?ł nie wiem - chyba, że miało być dogłębnie !scooter Co do baku paliwa to się szczerze zastanawiałem już nad tym wczoraj. Ile zrobili?my jazd? 15 może 20 - z pewno?ci? każdy pałował na maxa, jak była moja kolejka było pół baku, po mnie jeĽdziło jeszcze 3 albo 4 osoby i bak wysech - więc ile to to musi palić na testach - czekam na opis całego testu to się okaże.
Mario Opublikowano 25 Czerwca 2006 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ładnie jeĽdzi ,ale myslalem że jednak zmiana w przyspieszeniu bedzie wieksza niz w starym tmaxie. No i najwazniejsze ze nie ma CBSu.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Administrator Opublikowano 27 Lipca 2006 Z tygodnia na tydzień na spotkania przyjeżdża coraz więcej nowych osób na maxi skuterach. W zeszłym tygodniu był Maciek na An 400 K7 a w tym tygodniu pojawił się użytkownik na nowej Yamasze T- max 500... jednej z trzech jakie zostały sprzedane w tym roku przez Mitsui Yamaha. Reprezentacja S3M jest już praktycznie na każdym naszym spotkaniu od kilku tygodni . Dzi? zaszczycili nas Plebany i gagi !OK Był też kolega Obelix, którego dawno nie widzieli?my. W sumie na spotkanie dotarło dzi? ok 30 osób Jak tak dalej pójdzie to za kilka tygodni nie starczy nam parkingu na skutery Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach czwartkowych w Starym Młynie
pawko Opublikowano 28 Lipca 2006 Opublikowano 28 Lipca 2006 Mariuszu - wchodzisz na ambicję reprezentacji Burgmanii z Poznania... Pomy?limy !YES Pomy?limy !YES
Gość Cobesh Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Jak wszystko pujdzie po my?li to zawitam dzisiaj do Starego Młyn<u czy a ?> chyba wezme cyfrówke. Uprzedzam wszelkie domysły udaje się KOMUNIKACJˇ MIEJSKˇ<ahhh tak nie mam jeszcze> EDIT: No i byłem ale jednocze?nie jak by mnie nie było Takie małe grube w czerwobej kurtce ci?gle odbieraj?ce telefony to wła?nie ja I wła?nie te telefony były powodem że nawet nie zd?żyłęm się przywitać. Ale nic się nie stało za tydzień w czwartek będe na 100% i wyl?czam telefony:D
Kubus Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 Czesc Dzis ogarneło mnie niezłe zdiwko jak przyjechałem na co czwartkowe spotkanie do młyna ... a tu zamkniete !pomidor Z pocz?tku myslałem ze wszystko było wczesniej ustalone na forum tylko ja taki nieogarniety i nie przeczytałem. A tu przyjezdzały kolejne osoby hmmmm.... Nic strasznego sie nie stało(skonczyło sie na pizzy hut). My?le jednak ,że młyn powinien uprzedzać nas o takich akcjach na forum. ps dzieki za podwiezienie Pablos
pablos Opublikowano 2 Listopada 2006 Opublikowano 2 Listopada 2006 No Nas też zamurowało ....na drzwiach widnieje napis: "od 1.10.2006 Młyn czynny od czwrtku do niedzieli" - dzi? czwartek a poniżej napisu kłódka !wolf Trudno ... gdzie inndziej przy kawce i herbatce posiedzieli?my !guns
Rekomendowane odpowiedzi