Klubowicze Jack Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Jako, że Bałkany we wrześniu raczej nie wypalą, to jest plan, żeby pojeździć po Polsce. Start w sobotę 29.08. Spanie w pensjonatach, na prywatnych kwaterach itp. Pierwsza planowana lokalizacja, to Kotlina Kłodzka. Tam kilka dni. Potem się zobaczy, z której strony ładniej słońce świeci. Końcówka być może na Mazurach lub Podlasiu. Aktualnie "pewniaki" na wyjazd, to AndrzejPK i ja. Możemy zabrać jeszcze ze 3-4 osoby. Trzeba spełniać warunki, jak przy wyjazdach na Bałkany 😉🤣🙂
Klubowicze Piootr Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Czyżbyś Jack’u nie planował polecieć na Valaasku ?
Klubowicze Jack Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Nie. Wolę bardziej kameralną atmosferę. 😎
Klubowicze Jack Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2020 No i zupełnie inne miejsce, niż był plan. Tu słońce świeci i 30 st. Kwatera nazywa się Perła Wywłoczki. Mistrzostwo świata za nazwę. A to fotka z Biedry specjalnie dla Pazdziocha 🤣
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2020 W tej Biedrze też bym się odnalazł
EndriuBis Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Dnia 29.08.2020 o 19:20, Jack napisał: Kwatera nazywa się Perła Wywłoczki. A to wino Biedronkowe to z kim obalasz ? Z Eastwoodem czy Bronsonem ? 😀
Klubowicze Jack Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Z Kordziukiem. 😆 A Kordziuk ma robaka. Jest i bałkański klimat. Karty z Albanii.
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 Piwo Zwierzyniec robią w Zwierzyńcu. Piwo Zwierzynieckie robią w Lublinie. Pijcie tylko piwo Zwierzyniec. 😘 Pyszne.
Klubowicze Ewik Opublikowano 1 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2020 Widzę, że browar zaliczyliście i pewnie kościół na wyspie też 😀, polecam do obejrzenia w tamtej okolicy Szumy nad Tanwią na Roztoczu . Miłego wypoczynku
kordziuk Opublikowano 1 Września 2020 Opublikowano 1 Września 2020 Bieszczadzki anioł Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Września 2020 A my tymczasem w takim miejscu. https://m.facebook.com/BazaWetlina/
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Września 2020 Jak te kwiatki się nazywają
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2020 Rano pewnie Zakąska ? 🤣
EndriuBis Opublikowano 3 Września 2020 Opublikowano 3 Września 2020 2 godziny temu, Jack napisał: Jak te kwiatki się nazywają fiołki ? 🤔 bo fioletowe 🤣
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Września 2020 Na Połoninie Wetlinskiej pytaliśmy ze 30 osób. Nikt nie wiedział. Dopiero trafiła się parka młodych ludzi w zielonych koszulkach z napisem Lasy Państwowe, czy jakoś tak. Wiedzieli. To się nazywa goryczka trojeściowa. Zapamiętałem, nazwę dopiero jak skojarzyłem z gorzka żołądkowa. 🤣
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 4 Września 2020 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2020 29 minut temu, Jack napisał: goryczka trojeściowa. Zapamiętałem, nazwę dopiero jak skojarzyłem z gorzka żołądkowa. 🤣 A myślałem że skojarzyłeś gorzka teściowa 🤣
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Września 2020 Nie mam teściowej. 😎😂 Słaby internet na tej Połoninie. Fotek nie mogę przepchnąć.
EndriuBis Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 4 minuty temu, Jack napisał: Słaby internet na tej Połoninie. Fotek nie mogę przepchnąć. no ja to bym z tym internetem na połoninach uważał. Wprawdzie Wetlińska jest niby położona najbardziej na zachód, ale i tak bardzo łatwo tam znaleźć się w zasięgu sieci UA , chyba Kyivstar się nazywa. Oj drogo Wam te "kwiatki" wyjdą 🤣
kordziuk Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 Endriu koszty są wliczone w wyjazdWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
EndriuBis Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 Kurde, ale Wam dobrze. A ja dopiero urlop od przyszłego piątku 😞 no ale zaczynamy też od Bieszczad 🙂 a wszystkiej wódki i piwa choć byś cie chcieli nie wypijacie 🤣 ale zdjęć jeszcze kilka może cie zapodać 🙂
kordziuk Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 Pierogi pierwsza klasaWysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
EndriuBis Opublikowano 4 Września 2020 Opublikowano 4 Września 2020 A tam kurna pierogi 😉 ale "kompocik" pycha. Jak chcecie zjeść dobrego schaboszczaka, a przy okazji nawinąć trochę km to spróbujcie znaleźć Zagrodę Chryszczata w Smolniku. Przy okazji można wstąpić na Słowację do miejscowości Medzilaborce po Kofolę do Tesco i muzeum Andy Warhola. Trochę ogłady nabierzecie 🤣 Nie wiem tylko czy to małe przejście graniczne w Radoszycach jest otwarte.
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Września 2020 Zaufaj mi, jestem inżynierem. Jeszcze trochę Roztocza i Połoniny. A dziś totalna zmiana towarzystwa i okolicy. Jestem w Augustowie.
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Września 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Września 2020 Lord Palpatin.
Rekomendowane odpowiedzi