Sympatycy Kisiel Opublikowano 15 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2007 Korzystaj?c z ostatków pięknej pogody postanowili?my z Worlanem pojechać jutro prosto przed siebie. Wstępnie umówili?my się z Grzesiem u niego w firmie w Piastowie po 14. Przewidywany kierunek Radom via Kozienice. Dla chętnych możemy zrobić mały postój np. o 15.00 pod MD w Jankach. Chętni proszę o zgłaszanie akcesu (proszę nie marudzić że za wcze?nie ) zapraszamy
michalu Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Tak tak Cwaniaczki ciekawe kto teraz za Wami nad?ży Niestety ale z Wami !wchair !wchair !wchair nie Mamy co jechać
Administrator Artix Opublikowano 15 Października 2007 Administrator Opublikowano 15 Października 2007 Ehhh szkoda ze musze gnic w robocie, tempo z przelotowa 180 km/h mi pasuje !wchair
dacja Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Tak tak Cwaniaczki !wchair ciekawe kto teraz za Wami nad?ży Ja nad?żę !wchair ale niestety jeszcze nie tego dnia - może co? w listopadzie - będę miała wtedy duuuuużo czasu na Tmaxowe jazdy !wchair
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 15 Października 2007 Tak tak Cwaniaczki ciekawe kto teraz za Wami nad?ży Niestety ale z Wami !wchair !wchair nie Mamy co jechać Michalu, co ty taki skromny jeste???? Wracaj?c z urodzin Kisielowych moja Vectra ledwo Cię dopadła tuż przed Jankami, a licznik pokazywał 140-160. Nie zawracaj głowy, tylko melduj się się w MD Janki o 15 tej To będzie przejażdżka jak to kiedy? Mariusz powiedział "rajd o kropelce", no chyba, że Mariusz też jedzie !wchair , wtedy sprawdzimy który skuter może spalić największ? ilo?ć paliwa Dacja, no wiesz, po cichu liczyłym, że nas zaszczycisz swoj? obecno?ci? W listopadzie to ma być zima, brrrrr
Sympatycy Worlan Opublikowano 16 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2007 No i po wycieczce. Odwiedzili?my Garbatkę pod Kozienicami. Było fajnie, miło, smacznie i skuterowo. Dzięki dla Marcina, organizatora i prowadz?cego grupę trzech 500-tek. Dzięki Michalu za towarzystwo (wiedziałem, że pojedziesz !happybth ) Do następnego wypadu skuterowego
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 16 Października 2007 No pogoda była piękna więc i wycieczka musiała sprawić dużo przyjemno?ci. Mam nadzieję, że następnym razem i ja doł?czę
Sympatycy Kisiel Opublikowano 16 Października 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 16 Października 2007 I ja dziękuję za miłe towarzystwo, rozumiem że dojechali?cie szczę?liwie do domów. topa
michalu Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 Dojechali?my !happybth aa i dzięki za wycieczkę !happybth
Rekomendowane odpowiedzi