Gość schuler Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 czy którys z moderatorów mógłby wyjasnic zamykanie w?tków w dziale OT,przy równoczesnym braku złamania regulaminu? a konkretnie chodzi mi o w?tek "s?du24-godzinnego"dlaczego został zamknięty?
Kubus Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 Wydajem mi sie że ci?gniecie w?tków w których; temat zaczyna odbiegać od założen autora lub na forum tworz? sie bezsensowne sprzeczki należy zmykać. Można pisać na privach do danych osób lub porozmawiać osobi?cie w realu np przy piwku
Gość SzCzApA™ Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 bo kto? miał odwage pisać prawde na pewne tematy (choć niekoniecznie z punktu widzenia innych)
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 13 Października 2007 Administrator Opublikowano 13 Października 2007 Pkt 4 podpkt a/b. To że dział OT powstał nie oznaczało w naszym zamy?le aby zrobił się w nim total hyde park a ostatnio praktycznie każdy ciekawszy temat tam zakładany prowadzi do sprzeczek, pyskówek, spięć lub wręcz wyzywania się. Oto przykłady> w?tek 1, w?tek 2, czy w?tek 3 Od wielu osób słyszę głosy, że nie chc? się w tym dziale w ogóle wypowiadać bo boj? się ataków i nie chc? powodować na forum "ci?nień". Nie ukrywam, że dział off topic, który stworzyli?my na próbe zostanie najprawdopodobniej zamknięty ponieważ generuje więcej złego niż dobrego i w odczuciu moim, reszty moderatorów oraz wielu Klubowiczów nie sprawdził się. A tak apropos faux pas to panie schuler/ denver/ revned - jak nazwać sytuacje kiedy kogo? wyrzuca się z jakie? społeczno?ci a po chwili ten kto? pod płaszczykiem zmiany nicku wchodzi tam spowrotem??? Jest takie okre?lenie: "wytarte czoło" !
Gość schuler Opublikowano 13 Października 2007 Opublikowano 13 Października 2007 skoro Wy moderatorzy nie trzymacie sie zasad(termin bana-miał upłyn?c po miesi?cu)to z jakiej racji ja mam sie trzymac zasad?przykład powinien isc z góry ps.nie znam tego powiedzenia "wytarte czoło "czy mógłbys wyjasnic? aa i proponuje przeczytac co napisałem w dziale off ,w temacie "zamknijcie nam usta"to tak ad vocem słusznosci wyrzucenia nie tych których powinno sie wyrzucac.pragne zwrócic Twoj? uwage na te pierwsze dwa w?tki które sam podpi?łes...zwróc uwage kto jest głównym bohaterem tych pyskówek. Szkoda ze negatywnym bohaterem
tomekmajesty Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 niestety ja też do?wiadczyłem od tzw. moderatorów stronniczo?ci oraz wym?drzania się ale co tam widać takie to już s? te młodzieży chowanie nie ma jak atak !OK a kultury dyskusji i merytoryki zabrakło, może dlatego, że na uczelniach coraz mniej logiki, retoryki i chomiletyki a mówi?, że ja jestem pokolenie co rzucało butelkami z benzyn? ale w ipn teczki mojej brak
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Października 2007 Administrator Opublikowano 15 Października 2007 skoro Wy moderatorzy nie trzymacie sie zasad(termin bana-miał upłyn?c po miesi?cu)to z jakiej racji ja mam sie trzymac zasad?przykład powinien isc z góry Termin bana miał upłyn?ć po miesi?cu gdyby nie pojawiaj?ce się bezsensowne, nic nie wnosz?ce komentarze pod newsami, gdyby nie zakładanie kolejnych kont i ogólnie olewaj?ce podej?cie (głupie PM'y, obelgi wysyłane do kilku Klubowiczów). Zreszt? najlepszym dowodem na problemy osobowo?ciowe użytkownika denver/ revned/ schuler jest ostatni profil a dokładniej rubryka "sk?d". Przykład takich osobników utwierdza nas w przekonaniu, że drug? i trzeci? szanse nie warto dawać każdemu. Konto "schuler" zostało bezterminowo zablokowane! W?tek zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi