Gość Soprano Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Gdzie mozna zrobic przegl?d motorka dokładnie mojej yamaszki w Warszawie, chodzi mi o to zeby nie bylo problemów z wydechem :/ tzn ja mam założon? tkz "przelotówkę" i nie wiem czy spelnia jakies normy hałasu/spalin :/ ?! Czy mozna pojechać motorem bez waznego przegladu na przegl?d? Co bedzie jak mnie dorwie policja? Zapłace jak?s kare? Ile kosztuje taki przegl?d oficjalnie i nieoficjalnie( z ogl?daniem motoru/bez ogl?dania) ? Pozdrawiam Kamil
Administrator Artix Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Administrator Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Do przegladow Yamahy polecam Mitsui, na ulicy Polczynskiej vis a vis Tesco. natomiast przedluzenie waznosci dowodu rejestracyjnego bez problemowe i bez stresowe wysle ci adres na PM. Pozdrawiam
Gość SZPAK Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Witam Je?li chodzi o dojazd na przegl?d to nie powinno być żadnego problemu i bez żadnych krzyków powiniene? dojechać na miejsce . Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi