Paul Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Ej dzidki co z wami skuty mchem wam porosły ? nic tu się nie dzieje , w tym sezonie sam do dziś przelatałem już ponad 10 tysięcy . Obcy ludzie z polski po stacjach zaczepiają i zagadują rozpoznając naklejkę na skuterze, a wy co klubowicze wstyd rozwiązać taki region . Samotnie ponad 600 Olsztyn Ustka Olsztyn. Dzisiejszy wypad na rybkę w 34 stopniowym skwarze Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Bilans z weekendu w siodle 1287 km . I co twardziele Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
dziadzia Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Witam, ja wczoraj wróciłem z waszych pięknych stron, troszkę pozwiedzałem, troszkę pokulałem i po przyjeździe okazało się bagatela 2006km
Paul Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Super szkoda że nie było nam dane spotkać się gdzieś na szlaku. Trochę maxi mijałem na trasie a bardzo podobna maszyna do twojej stała wczoraj na Orlenie w Ełku
dziadzia Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jeśli w Ełku to nie byłem ja, ale wiem jedno że na pewno tam wrócę, spodobały mi się te Mazurskie winkle, No i wszystkiego jeszcze nie zdążyłem zwiedzić a jest co, pozdrawiam ?♂️
Rekomendowane odpowiedzi