PC800 Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Cudo! Tylko w Japonii. Yamaha Royal Maxam 250 Polecem szczególnie zakładkę Scale... oraz obrót 360.
Gość Gładzior Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Wręcz przeciwnie-paskudztwo... przypomina trochę Helixa.
Abach Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 A fuu, skrzyżowanie my?liwca ze skuterem !yeah
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2007 O rzeszty .... wygl?da jak chińska podróba wietnamskiej kopii Okropieństwo !yeah
Administrator Artix Opublikowano 9 Października 2007 Administrator Opublikowano 9 Października 2007 Helix po tuningu !yeah mi sie podoba bo jest dziwny
Daro Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Jest zajefajny mi tam się bardzo podoba !yeah
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2007 Trochę kosmiczny, turystyczny, a szyba jak w ?cigaczu. Ogólnie !yeah
pablos Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Rewelka ... mieć co? takiego i by innym poza trendami i mod? aktualn? TO JEST TO !!!! ja zawsze idę pod wiatr prawda Mario !yeah
Pleban Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Jedno jest pewne. Bardzo oryginalny i ciekawy. Już widzę jak Burgiemu ?linka cieknie. Chyba się nie mylę Mariusz.
Klubowicze robson Opublikowano 9 Października 2007 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2007 dla mnie extra , chciałbym takiego
Sympatycy Kubo Opublikowano 9 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2007 Qrde.... Normalnie jak dawno nie miałem ochoty nic nie napisac, to tutaj aż Mnie w brzuchu ?cisnęło, kiedy otworzył? Mi się strona... Ten skuter podoba Mi się BARDZO... Po prosto REWELACJA... Zaparł mi dech... No nie mogę opisac tego co poczułem widz?c go... Naprawdę GODNY sprzęt... Przepiękna linia, nisko zawieszony, długi, nisko umieszczone siedzenie, które dodatkowo jest BAJERANCKIE i wygl?da na wygodne... Pięknie umieszczone kufry z tyłu pojazdu... PRZECUDNY przód, zadziorny, skierowany w dół... Po prostu mógłbym wypisywac to, co Mnie w nim kręci cał? dobę... Gdybym tylko miał $$$ to jezuuu... Nawet nie wiecie jak się cieszę, że co? takiego ujrzałem... BAJERA... Pozdrowienia, Kuba P.S. Chyba dzi? nie zasnę z wrażenie...A my?lałem, że nic bardziej nie skradnie mojego serducha niż AN650...
Radio Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Gdzie tego dromadera można kupić? Fajny !OK
rafałek Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Chętnie w przyszło?ci nabyłbym Maxxama, ale w cywilnej wersji i najlepiej z silnikiem 400. Royal to dla mnie trochę za bardzo amerykański styl, który (nie tylko w tym przypadku) zawsze lekko tr?ci wiosk?.
maciejbilu Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Smiesznawy... Niby pyszczek "grozny", ale .... Ja bym na nim wygladal jak pajak przyglejony do gumy na chodniku ... Pozdrowka
Klubowicze Profesor Opublikowano 10 Października 2007 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2007 Całkiem - całkiem maszynka Pozdrówko!
-=Dee Jay=- Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 mega, mega, mega ... inno?ć japońskich tworów jest przecudna ... jego "krzywo?ć" jest rewelacyjna ...
Gość elwood_blues Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Moim zdaniem - przepiękny. Życzę mu, żeby został kultowym pojazdem.
MISIEK Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Tak jak nie lubię skuterów typu sofa-kanapowiec, to jednak przyznam, że jest najpiękniejsza "sofa" któr? widziałem do tej pory -reszta kanapowców niech się przy tym skuterku schowa. Design wzięty niczym z "Gwiezdnych Wojen". Robi wrażenie. Oj, robi.
bogumilek Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 ogolnie ladny, ale nie podobaja mi sie te "uszy" z tylu. osobiscie wolalbym zwykla wersje Maxam.
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Października 2007 Typowo japoński brak konsekwencji we wzornictwie i stylu. Skoro tyle popracowali nad obudowami, to dziwne mnie się wydaje pozostawienie drucików, przewodów i kabelków w okolicach sterów... Gdyby nie powyższe -> BAJKA ! !happybth pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 14 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2007 |liczny..... Szkoda, że tylko w Japonii
eMKa Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Przy Maxamie 3000 to prawie klasyk Yamaha Maxam
Walter44 Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Niepraktyczny, ale każdy się obejrzy..
Gość Raq Opublikowano 15 Października 2007 Opublikowano 15 Października 2007 Niepraktyczny, ... nie łatwo to oceniać na odległo?ć nawet nie siadaj?c. pewnie warto by najpierw sprawdzić, jakie były założenia projektantów, zbilansować za i przeciw. w końcu to nie jest skuter dedykowany do miasta, jeszcze z zawieszeniem na polskie dziurawe ulice i z osi?gami np. FJR-y (wydaj? się zbliżone koncepcyjnie w pewnym zakresie)
Rekomendowane odpowiedzi