Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2007 W zwi?zku z moimi urodzinami, które przypadaj? centralnie w czwartek zapraszam wszystkich zainteresowanych do mnie na kawkę lub/i herbatkę ew. piwko lub/i winecko po spocie. Peleton ci?gnie Mamu?ka i Emiksik. Fszyscy chętni mile widziani. Z przyczyn zrozumiałych proszę o potwierdzenie chęci przybycia coby Zofia wiedziała ile wody dolac do zupy UWAGA! Wycieczka kawałek za Piaseczno, nie dla mientkich Zapraszam EDIT: Dla posiadaczy navigacji : N52°01' 45'' E20°55' 33''
michalu Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Ale przecież wcale nie musiałe? Nas zapraszać i tak By?my przyjechali !piwko
Mamuśka Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Michalu, Kielich się po prostu martwił że za mało osób za sob? przywleczemy !piwko My też będziemy skoro zostali?my ubrani w jakie? ci?gnięcie peletonu - chociaż jeszcze się nad tym zastanowimy... obiecał ciasto a teraz się z niego wymiguje !OK Do zobaczenia Mamu?ka
dr.big Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 No kurcze, szkoda ze nie bede mogl odwiedzic i zjesc mojej porcji "wody w zupie" !piwko ... Bawcie sie dobrze .
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 9 Października 2007 Administrator Opublikowano 9 Października 2007 Obecny! Poproszę o dodatkowe 500 ml wody w zupie !piwko
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2007 No to się impra szykuje Postaram się dojechać.
mak Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Makówki też się wstępnie zgłaszaj? (zależne od niani do Mikołaja).
Sympatycy orzech Opublikowano 9 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2007 Życzę wszystkim udanej imprezy a Ki?lu Ja niestety odpadam. Będę na wizytacji w Paryżu !piwko
Sympatycy Arecki Opublikowano 9 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 9 Października 2007 Wprawdzie szykuje mi się na czwartek wyjaz, ale mam nadzieję, że zd?żę i też skosztuję zupy.
Pollacca Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 witam Polaki tez sie wstepnie zglaszaja:)
Klubowicze oakowsky Opublikowano 9 Października 2007 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2007 Bedzie mi milo zawitac do kolegii wraz z wszystkimi...
Siodel Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 No to? se narobił. Zjedzie się normalnie dzika banda i zrobi porz?dek z wod? w zupie !yeah.
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2007 I ja tam byłem, barszczyk i soczek piłem, kilka fotek zrobiłem..... krokietami się obżerałem, i na ból brzucha nie narzekałem Kisielowe urodziny Było smacznie i miło, dzięki dla gospodarzy Kisiel.... , dobry wybór.
Mamuśka Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 I my byli?my nie tylko barszczyk pili?my (zwłaszcza ja ) frykasów Zofii pokosztowali?my zacnych ludzi odwiedzili?my w doborowym towarzystwie posiedzieli?my Za wszystko bardzo dziękujemy Co złego to się nie przyznajemy U?ciski zwłaszcza dla dzielnych dziatek no i jeszcze raz dla nastolatka Mamu?ka i Emiksik p/s Worlan fajne fotki - a reszta co? Cenzura zjadła? Wydawało mi się że przy stole więcej tego robiłe?...
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 11 Października 2007 Administrator Opublikowano 11 Października 2007 Było zacnie Podziękowania dla Zofii za papu Ps. Marcin> Widzimy się w sobote
Sympatycy Arecki Opublikowano 11 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 11 Października 2007 Dzięki jeszcze raz za zaproszenie, było ?wietnie i smacznie . Grzesiek ty błyskawico, ledwo zd?żyłem do domu dojechać a tu już fotki można obejrzeć .
Więcek Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Jak ja Wam zazdroszczę, z potkać się, pobiesiadować, dobrej strawy zje?ć i ludzi zacnych zobaczyć. Dzisiaj trudno Mi było dojechać do Was, aby razem się zabawić. Mam tylko wielk? nadzieję, że jako żółtodziób poprawię się na przyszło?ć. Życzenia wielkiej pomy?lno?ci dla Kisiela i Żony Zofii Przesyła Więcek
Sympatycy Kisiel Opublikowano 12 Października 2007 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Października 2007 Dziękuję wszystkim za przybycie, wspaniały tort a'la burgmania i miłe towarzystwo. Przepraszam co bardziej marudnych, że tak się zaszyłem w "le?nej głuszy" Oczywi?cie przekażę Wasze jakże pozytywne refleksje na temat kuchni mojej żonie Zofiiii (ale paszteciki "upiekłem" JA i wino polewałem ) Próbowałem jeszcze wczoraj wypić flaszkę która dostałem od Mamu?ki i Emiksika ale nie dałem rady nawet w 1% (Ci co byli wiedz? dlaczego ) A Ci co nie byli niech żałuj? ..... Grzesiu (Worlan - przyp.autora) dzięki na serwis fotograficzny - hmmm czyżby nowy aparat czy mi się zdawało? No - i to by było na tyle .....
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2007 Marcin, aparat stary jak mój tmax , bardzo rzadko nim fotografuję (głownie syn nim pstryka) i dlatego te fotki takie sobie Co? chyba Ľle ustawiłem Obiecuję, że na 34 urodzinach będzie więcej i lepiej
Mamuśka Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 ale paszteciki "upiekłem" JA i wino polewałem znaczy się odpaliłe? piekarnik Próbowałem jeszcze wczoraj wypić flaszkę która dostałem od Mamu?ki i Emiksika ale nie dałem rady nawet w 1% Wła?nie o to chodziło. Dlatego zawarto?ć została rozmieniona na drobne Musisz zwiększyć tempo opróżniania bo jak teraz będziecie do nas jechać to opakowanie przechodnie musi przecież do nas wrócić Popro? dzieci - pewnie ci z przyjemno?ci? pomog? p/s Czy do Julci przyszła zębowa wróżka? Czy może zaspała/zapomniała? Obiecuję, że na 34 urodzinach będzie więcej i lepiej Liczysz Grzesiu że za rok będzie nas chciał znać? Że o zapraszaniu nie wspomnę
Sympatycy Worlan Opublikowano 12 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 12 Października 2007 Liczysz Grzesiu że za rok będzie nas chciał znać? Że o zapraszaniu nie wspomnę Inaczej nie będzie, nie obawiam się tego. mój tmax bardzo się cieszy i nie może sie doczekać nowego kolegi. Na dodatek będ? mieli wspólny język, bo to ten sam rocznik
mak Opublikowano 12 Października 2007 Opublikowano 12 Października 2007 My również dziękujemy za zaproszenie i jeszcze raz przepraszamy, że tak szybko musieli?my uciekać (BTW: z powrotem trafili?my bez problemu). Jedzonko było przepyszne, a towarzystwo jeszcze lepsze!!! Do następnego razu!
Rekomendowane odpowiedzi