Gość Cappo Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Witam, coraz większ? popularno?ć zdobywa interaktywna gra sieciowa "SecondLife" , wpadłem na pomysł aby w jej progach stworzyć zacz?tek naszego klubu, mogło by to stanowić ciekaw? platformę dla spotkań głosowych ludzi z oddalonych miejscowo?ci, możemy zrobić miejscówkę dla wirtualnych meetingów, koszulki klubowe !happybth itp. Czy kto? z forumowiczów korzystał z SL? (sam jestem pocz?tkuj?cy ale to nic trudnego, 0 kosztów) Jeste?cie chętni na ten eksperyment? To tak na zimowe wieczory... pozdro all. Cappo
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 7 Października 2007 Administrator Opublikowano 7 Października 2007 Był czas, że na topie był Ogame. Teraz chłopaki lataj? z cach' ami i zakopuj? je w lasach (sam prawie się tym zaszczepiłem ). SecondLife? Hmm... Tylko sk?d wzi?ć na to czas? A co do spotkań to chyba znów trzeba od?wieżyć nasz Klubowy czat room !happybth
ppabloo Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 och...!! Ogame!! 2 lata nalogu i dopiero jak mi neta na 2 miechy wylaczyli to sie wyleczylem. nigdy wiecej takich gier!!
Gość andropow Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Ja dalej od Ogame nie moge sie odlaczyc, przerwy 2 miesieczne nie pomogly !happybth Tylko, teraz to juz eko ciagnie konto do góry
ppabloo Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 szkoda zycia na takie gry!! ile nocy nieprzespanych i budzik co 2 godzinki !sciana powinni tego zabronic
Gość Cappo Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 SL to zupełnie inne miejsce jak Ogame (fakt, że czas pożera...ale to raczej miejsce do komunikacji niż wielkich strategii) Wydaje mi się, że to może być ciekawa alternatywa na zimę, i miejsce do wspólnych cyfrowych kreacji... Ciekaw jestem czy będ? w?ród nas chętni? pozdr. C.
Gość PCX Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 O tak ... Ogame ... Wiele nieprzespanych nocy, wiele wyrzeczeń dziesi?tki tysięcy OW i top 100 ... to były czasy, ale się wyleczyłem !sciana W SL nie zamierzam grać z w/w powodów, natomiast pogrywam w Lineage 2
Administrator Artix Opublikowano 7 Października 2007 Administrator Opublikowano 7 Października 2007 Na razie jestem zajety bieganiem z GPS i notkiem po lasach, obawiam sie ze to nie przejdzie tak latwo
Gość Astronauta_Spiff Opublikowano 7 Października 2007 Opublikowano 7 Października 2007 Hej Ja czasmi w traviana pogrywam... ale bez cisnienia
dr.big Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Temat troche OT, ale od prawie 4 lat gram w ogame , w porywach byly to 4 swiaty, teraz zostal z sentymentu jeden. Od dluzszego czasu nie mam floty ofensywnej, bo jest to zbyt czasochlonne. Top 28- 31, waha sie . Opencaching lekko mnie zainteresowal i ma ten wielki plus, ze nie siedzimy przed kompem.
Sympatycy Zenek Opublikowano 8 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 8 Października 2007 OT. Od Ogame sie uwolnilem, ale wpadlem w sidla RedDragona . Poczytalem troszke o GeoCachingu i powiem ze brzmi kuszaco.
Gość Cappo Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Czyżby brak chętnych na wirtualny zlot?
Rekomendowane odpowiedzi