Skocz do zawartości
Forum Burgmania

EKSPERYMENT - Burgmania w SecondLife

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

coraz większ? popularno?ć zdobywa interaktywna gra sieciowa "SecondLife" , wpadłem na pomysł aby w jej progach stworzyć zacz?tek naszego klubu, mogło by to stanowić ciekaw? platformę dla spotkań głosowych ludzi z oddalonych miejscowo?ci, możemy zrobić miejscówkę dla wirtualnych meetingów, koszulki klubowe !happybth itp.

Czy kto? z forumowiczów korzystał z SL? (sam jestem pocz?tkuj?cy ale to nic trudnego, 0 kosztów)

Jeste?cie chętni na ten eksperyment?

To tak na zimowe wieczory...

pozdro all.

Cappo

• Administrator
Opublikowano

Był czas, że na topie był Ogame. Teraz chłopaki lataj? z cach' ami i zakopuj? je w lasach (sam prawie się tym zaszczepiłem whist ).

SecondLife? Hmm... Tylko sk?d wzi?ć na to czas? whist

A co do spotkań to chyba znów trzeba od?wieżyć nasz Klubowy czat room !happybth

Opublikowano

och...!! Ogame!! 2 lata nalogu i dopiero jak mi neta na 2 miechy wylaczyli to sie wyleczylem.

nigdy wiecej takich gier!!

Opublikowano

Ja dalej od Ogame nie moge sie odlaczyc, przerwy 2 miesieczne nie pomogly !happybth

Tylko, teraz to juz eko ciagnie konto do góry whist

Opublikowano

szkoda zycia na takie gry!! ile nocy nieprzespanych i budzik co 2 godzinki !sciana

powinni tego zabronic

Opublikowano

SL to zupełnie inne miejsce jak Ogame (fakt, że czas pożera...ale to raczej miejsce do komunikacji niż wielkich strategii)

Wydaje mi się, że to może być ciekawa alternatywa na zimę, i miejsce do wspólnych cyfrowych kreacji...

Ciekaw jestem czy będ? w?ród nas chętni?

pozdr.

C.

Opublikowano

O tak ... Ogame ... Wiele nieprzespanych nocy, wiele wyrzeczeń dziesi?tki tysięcy OW i top 100 ... to były czasy, ale się wyleczyłem !sciana

W SL nie zamierzam grać z w/w powodów, natomiast pogrywam w Lineage 2 whist

• Administrator
Opublikowano

Na razie jestem zajety bieganiem z GPS i notkiem po lasach, obawiam sie ze to nie przejdzie tak latwo :D

Gość Astronauta_Spiff
Opublikowano

Hej

Ja czasmi w traviana pogrywam... ale bez cisnienia :D

Opublikowano

Temat troche OT, ale od prawie 4 lat gram w ogame ;) , w porywach byly to 4 swiaty, teraz zostal z sentymentu jeden. Od dluzszego czasu nie mam floty ofensywnej, bo jest to zbyt czasochlonne. Top 28- 31, waha sie whist .

Opencaching lekko mnie zainteresowal i ma ten wielki plus, ze nie siedzimy przed kompem.

• Sympatycy
Opublikowano

OT. Od Ogame sie uwolnilem, ale wpadlem w sidla RedDragona whist .

Poczytalem troszke o GeoCachingu i powiem ze brzmi kuszaco.