Mario Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4545920.html
Sympatycy szorstki Opublikowano 4 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2007 W pocz?tku lat osiemdziesi?tych (ale już po "stanie" jaruzela), zrobili?my sobie z kumplami zdjęcie na dworcu pekape w Gdańsku razem ze ?wieżo poznanymi w poci?gu dziewczynami (na tle poci?gu). Do?ć szybko nas "zgarnęli"... Tłumaczenie się zajęło nam niestety cały dzień (przesłuchania na milicji) i zakończyło się komisyjnym prze?wietleniem rolki filmu w aparacie zenit... pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2007 No niestety agencje ochrony my?l?, że s? ponad prawem. Na najbliższe zakupy zabieram aparat
Sympatycy spinka Opublikowano 4 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2007 to teraz robi?c zdjęcie grupowe na spotkaniach i zlotach powinni?my bacznie uważać na otoczenie !tut
Mamuśka Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Niezłe jaja. My?lałam że takie czasy to już minęły... to teraz robi?c zdjęcie grupowe na spotkaniach i zlotach powinni?my bacznie uważać na otoczenie Spoko Spineczko - przy grupen to my będziemy sił?
Mario Opublikowano 4 Października 2007 Autor Opublikowano 4 Października 2007 Jezu widze ze nie ma, Szorstwi ty jestes ze starej ekipy nie zakumałes o co mi chodzi ?
Administrator Artix Opublikowano 4 Października 2007 Administrator Opublikowano 4 Października 2007 Oj Mario przeciez wiesz alawa to moj ulubieniec hehe tez ci sie na sentymenty zebralo.
Przemo Opublikowano 4 Października 2007 Opublikowano 4 Października 2007 Dobrze pamietam Jego Suzuki Epicuro 125 i spotkania pod CP
Mario Opublikowano 4 Października 2007 Autor Opublikowano 4 Października 2007 no chłopaki w końcu . Dobry pretekst wymysliłem zeby sie Przemo odezwał. Ale w kazdym razie mister Ława dalej jest kosmosem totalnym
Sympatycy szorstki Opublikowano 4 Października 2007 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2007 Oż w mordę, faktycznie nie zajarzyłem... !tut łezka się w oku kręci... Coffie Point to jeszcze funkcjonuje ? alawa i parę innych nicków z "kanarkowego niegdy? portalu" teraz mi się przypomniało... A pamięta kto? jeszcze MariuszaHelix-a !tut pzdr
Klubowicze Ravenka Opublikowano 4 Października 2007 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2007 A zastanawiałam się "sk?d ja t? mordę znam" . Bardzo dawne czasy....
Gość Kamil Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 Łorety Stawiam na to że ochroniarze "dotkneli" go bo odezwał sie do nich, co? im powiedział i ci?nienie im skoczylo. Chłopaczyna zawsze był zdolny
Rekomendowane odpowiedzi