Paul Opublikowano 19 Lipca 2020 Opublikowano 19 Lipca 2020 Wycieczka na spontanie bez planów zorganizowana z dnia na dzień start z Olsztyn 18 lipca uczestnicy : Krzysztof8800 Lublin , Paul Tubylec Olsztyn . Trasa wyprawy zaczęła się z Olsztyna poprzez : Zgniłocha -Szczytno - Ruciane Nida - Pisz - Orzysz - Giżycko - Wilczy Szaniec - Kętrzyn - Bartoszyce - Lidzbark Warmiński - Dobre Miasto - Łukta- Olsztyn Winkle , winkle i banany na twarzy . Przerwa na tankowanie i kaweczkę i małe co nieco Michę zrobiliśmy w Giżycku ale fotek nie robiliśmy żeby oglądający nie dostali ślinotoku 🙂
krzysztof8800 Opublikowano 19 Lipca 2020 Opublikowano 19 Lipca 2020 Potwierdzam banany na twarzy były🤞 Zapomniałeś dodać że podczas polatanki zaliczyliśmy Zgon. Miejscowość Zgon🤣🤣🤣 15 minut temu, Paul napisał: banany na twarzy .
Paul Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Opublikowano 19 Lipca 2020 Następny przystanek to kwatera Pana z wąsem Gierłoż - Wilczy szaniec . Z Wilczego Szańca po spożyciu zimnego Piwka w 31 stopniowy skwar jaki nam pogoda zafundowała zaliczyliśmy Kętrzyn . Następnym punktem były Bartoszyce Jako kolejny cel podróży to Lidzbark Warmiński Z Lidzbarka wskoczyliśmy już na winkle i gnaliśmy do Łukty małe tankowanie zapas na wieczór i powrót do Olsztyna gdzie przy małej butelczynie na gorąco komentowaliśmy pierwszy dzień. . Gdybyśmy kupili więcej trunku prawdopodobnie zaliczyli byśmy Zgon w którym też byliśmy 🙂 Dzień drugi Trasa : Olsztyn - Pasym - Szczytno - Myszyniec - Łyse - Łomża - Białystok uroczyste pożegnanie i każdy do siebie : Białystok > Olsztyn oraz Białystok > Lublin= 254 km
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Lipca 2020 Ja fotek nie widzę 🤔
Paul Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Dzień 2 trasa Krzysztofa8800. Olsztyn Białystok Lublin Trasa Paul Olsztyn Białystok Olsztyn
Paul Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Nie wiem czemu fotek nie widać wstawiałem grafikę z URL prosto ze swojego serwera google. Panie Adminie proszę sprawdzić o co tu chodzi w domu gdzie tworzyłem posta widzę foto a w robocie na innym kompie też nie widzę . Dwie mapki które dzisiaj wstawiłem w robocie widzę w domu. prawdopodobnie nie będzie ich widać Pozdro Paweł Pierwsze foto tankowanie i małe co niecoWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
EndriuBis Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Akurat mapki widać 🙂 przynajmniej u mnie. A zdjęcia tak jakby chciały, ale nie mogą się wyświetlić. Zdjęcia najlepiej wstawiać bezpośrednio z dysku na PC. Może nie wygrały się na nasz serwer z serwera Google ? 🤔
Paul Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Wilczy Szaniec kwatera Pana wąsiatego Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka BunkryWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Wilczy cdnWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
EndriuBis Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 17 minut temu, Paul napisał: Pierwsze foto tankowanie i małe co nieco 9 minut temu, Paul napisał: Wilczy Szaniec kwatera Pana wąsiatego o te zdjęcia pięknie widać 🙂 z Tapatalka wchodzą, spróbuj jeszcze bezpośrednio z kompa. 🙂 Ale pogody wam zazdroszczę 🙂
Paul Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Zimne piweczko i dalej w drogę do KętrzynaWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Kętrzyn pamiątkowe foty i dalej w drogę Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Nastepny cel naszej wyprawy to Bartoszyce Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Z Bartoszyc prosto do Lidzbarka Warmińskiego Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Yazinz Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Paul w Białymstoku już byliście czy dopiero będziecie?
Paul Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Z Lidzbarka wskoczyliśmy już na winkle i gnaliśmy do Łukty małe tankowanie zapas na wieczór i powrót do Olsztyna gdzie przy małej butelczynie na gorąco komentowaliśmy pierwszy dzień. Gdybyśmy kupili więcej pewnie zaliczyli byśmy zgon a i w tej miejscowości byliśmyWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Yazinz Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Szkoda, że się nie odezwałeś będąc w Białymstoku 🙁
Paul Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Pierwszy dzień Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 Dzień drugi trasa z Bananami na twarzy do Białegostoku uroczyste przybicie piąteczek i każdy w swoją stronę Paul : Olsztyn Białystok Olsztyn.Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Krzysztof8800 Olsztyn Białystok LublinWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka I to taki nasz mały spontan .Niestety nikogo z naszych regionów nie można namówić na polatanki ,pokazaliśmy że się da ,do następnego spotkania. Dzięki Krzychu za miłe towarzystwo Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 16 minut temu, Yazinz napisał: Paul w Białymstoku już byliście czy dopiero będziecie? Wczoraj byliśmy i gadaliśmy o tobie niestety nikt z nas nie mam do ciebie telefonu 😞
Paul Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Opublikowano 20 Lipca 2020 2 godziny temu, arturo-bb napisał: Ja fotek nie widzę 🤔 Artur już są pododawałem jeszcze raz z Tapatalka i skończyło się zakupem pakietu premium za 45 zyla na 1rok , Teraz nie mam ograniczeń w dodawaniu fotek 🙂
krzysztof8800 Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Paweł dzięki za polatankę i prezentację warmińsko mazurskich okolic 🤞. Przez wekend 1300 kilosów pękło🙂
Rekomendowane odpowiedzi