Klubowicze arturas Opublikowano 19 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2020 Zapraszam do dalszej zabawy w naszym konkursie i oddania głosu na swojego faworyta! Ankieta zostanie zamknięta automatycznie 31 lipca o 23:59 GŁOSOWANIE na FOTO Skuter miesiąca Lipca 2020 Dla przypomnienia: Celem konkursu na "Skuter miesiąca" jest wybranie zdjęcia które zostanie zamieszczone w corocznym kalendarzu klubowym.Wątek jest zakładany 15-tego dnia miesiąca z ankietą (opcja - publiczna) po zamknięciu wątku - KANDYDATURY Szczegóły wątku i głosowania 1. Głosujemy do ostatniego dnia miesiąca2. W głosowaniu oddajemy jeden głos na jedno zdjęcie. Głos oddany na własne zdjęcie jest nieważny3. Prowadzący zamyka wątek głosowanie ostatniego dnia miesiąca w godz. 10-24 wpisując ostatniego posta >>ZAMKNIĘCIE WĄTKU<< i robi podsumowanie głosowania. Jeżeli wątek nie zostanie zamknięty w określonym terminie obowiązek ten przejmie ADMIN. Zdobywcy największej liczby głosów za 1. i 2. miejsca konkursu miesiąca, po głosowaniu powinni przekazać oryginał zdjęcia w dużej rozdzielczości pod adres e-mail: fotokonkurs@burgmania.net - w tytule e-mail'a podać: nick, miejsce w konkursie, miesiąc, rok. Swój plik z foto należy przechowywać do czasu edycji klubowego kalendarza. Oto propozycje: 1. GadekW 2. Worlan 3. Krzysiu 4. Paul - foto1 5. Paul - foto2 6. Paul - foto3
EndriuBis Opublikowano 19 Lipca 2020 Opublikowano 19 Lipca 2020 Foto nr 6. Ładne - szkoda tylko tego "cienia ręki" 😞 do poprawy na przyszłość 🙂
1912michał Opublikowano 19 Lipca 2020 Opublikowano 19 Lipca 2020 Fotografia Krzysiu nr 3 dobra i się wahałem, Wolanin w sztafecie u mnie zwycięzcą 🤠.
Paul Opublikowano 19 Lipca 2020 Opublikowano 19 Lipca 2020 8 godzin temu, EndriuBis napisał: Foto nr 6. Ładne - szkoda tylko tego "cienia ręki" 😞 do poprawy na przyszłość 🙂 Mogłem poprawić w Ps ale skoro mają być oryginały to nic nie ruszałem .
Orion Opublikowano 20 Lipca 2020 Opublikowano 20 Lipca 2020 Na takie dziwne cóś, ważne, że jeździ, czyli 2.
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2020 Głos na heli-koptera z cvt. 😉
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2020 Foteczka Grzesia wymiata wraz z wiatrakiem👏
Sympatycy Robsson Opublikowano 27 Lipca 2020 Sympatycy Opublikowano 27 Lipca 2020 Dla mnie klasyk napędzany wiatrem 🙂
Klubowicze Ewik Opublikowano 28 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 28 Lipca 2020 Ciekawe ujęcia w tym miesiącu 🙂. Mój ranking - 1 miejsce Worlan zdjęcie nr 2, - drugie Paul zdjęcie nr 6 ( gdyby nie ten cień byłoby pierwsze 🙂 ) i - trzecie GadekW fotka nr 1. 👏
Lucjan73 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Gratuluję zwycięstwa Worlanowi, drugie miejsce GadekW. Gresiu proszę o kontynuowanie zabawy w sierpniu.
Rekomendowane odpowiedzi