Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to debil z wisly krakowskiej go zabił, dzis zbieralismy dla Karola na wieniec. Niech spoczywa w spokoju.

Opublikowano

Niestety kibole to straszna rzecze i jak widać nikt nie potrafi sobie z tym poradzić a dziwne skoro inne kraje mogły tylko my jako? nie możemy.. ile ludzi musi zgin?ć żeby zacz?ć karać tych matołów...

[`]

Opublikowano

Nie ma sensu "rozpatrywac" takich tragedii na forum skuterowym.

Jak wiadomo sa wsrod nas prawdziwi fani futbolowi, ale sa tez tacy, ktorzy wiedza jedynie ze pilka "jest okragla" i jest ich chyba wiekszosc.

Temat odpowiedni chyba dla forum pilkarskiego, ale nie skuterowego...

PS. Kazdy taki akt jest bezsensowny. Podobnie jak i dziesiatki ofiar na drogach kazdego weekendu !vampire .

Opublikowano

to bardzo przykre, że takie sytuacje wci?ż maj? miejsce.

problem dotyczy tak naprawdę każdego, kto mieszka w większych miastach, gdzie takie imprezy s? organizowane.

zgin?ł człowiek, a to mógł być również ktokolwiek z Naszego grona.

uważam, że nie można tego zbywać, że to nie temat skuterowy.

to jest OFF Topic - a wiec wolno Nam tu przedstawiać takie sprawy.

Może i CI się narażę big'u, ale Twój wpis jest raczej nie na miejscu, a temat ma szerszy aspekt niż Ci się mogło wydawać.

obawiam się ,że nie do Ciebie należy decyzja, czy to wła?ciwe miejsce na takie tematy.

w pierwszej chwili, poddałem się Twojej sugestii, ale to nie tędy droga.

nie chcę się czuć, że kto? mi zamyka usta, czy manipuluje moim ?wiatopogl?dem, tylko

dlatego, że wypowiada się z pozycji moderatora.

nie wolno lekceważyć takich spraw.

[*] dla Zamordowanego

• Sympatycy
Opublikowano
Nie ma sensu "rozpatrywac" takich tragedii na forum skuterowym.

Na wstępie mała uwaga dotycz?ca pewnej gorliwo?ci albo zbyt pryncypialnego podej?cia do regulaminu forum lub zasad tu panuj?cych.

Tytuł Działu Forum to: "Off topic... czyli rozmowy na tematy nieskuterowe"

Wpada temat, przynajmniej dla mnie istotny (bezpieczeństwo), a tu masz !

Znowu mentorski ton że to się nie nadaje na forum skuterowe !placz1

To może szanowna moderacja stworzy listę dozwolonych tematów, plus

słownik wyrazów i sformułowań jakich wolno używać w w?tku OffTopic

na forum Burgmanii. Bo ja się już gubię co wolno a czego nie wolno...

Wracaj?c jednak do meritum, uważam, że ?rodki jakie angażuj? zarówno kluby

jak i Policja na ochronę tego typu imprez s? niewystarczaj?ce. A kary jakie s?

nakładane na kluby za zamieszki wywołane przez kiboli to kupa ?miechu...

Doskonałym pomysłem (niestety dla niektórych zapewne totalitarnym !sciana) jest

monitorowanie ?rodowisk kibolskich. Nie jest to specjalnie trudne ponieważ w dobie internetu, większo?ć tego typu grup, korzysta przede wszystkim z tego medium.

pzdr

Opublikowano

Zaczynacie popadać w skrajno?ci.

Może wstawimy tu jeszcze kanał RSS na forum inofmuj?cy o wszystkich wypadkach ?miertelnych w Polsce, Europie, a może na ?wiecie .. w końcu poza granicami PL ?mierć jest tak? sam? tragedi? jak i u nas.

W pierwszej chwili gdy tylko pojawił się ten post, zadałem sobie pytanie - a co to ma wspólnego z ?wiatem 2oo ??

dodam że adres http://www.burgmania.net/forum/ nie jest jedynym forum w szeroko pojętym internecie. Ba .. kluby piłkarskie maj? swoje oficjalne i nie- strony, które także posiadaj? fora i to s? wła?nie miejsca na umieszczanie takich informacji.

Kim by nie był .. szkoda człowieka. [']

Opublikowano

Jakie skrajnosci?

1.To nie byl wypadek tylko morderstwo!

2.Ma wiele wspolnego bo szczapa jest tu z nami na forum i poruszyla go ta smierc i chcial wyrazic swoje odczucia wrzucajac link do tej informacji.

No chyba ze go nie lubisz i zamierzasz go punktowc jak wszystkich ktorych nie znasz.

szczapa nie jest zadnym kibolem nie interesuje sie sportem poruszyla go smierc czlowieka i dlatego zalozyl ten temat w dziale w ktorym mozemy pisac o wszystkim.To moglbyc kazdy z nas o tym jasnie moderator nie pomyslal.

A jakby moderator zalozyl ten watek bylo by ok?

To wlasnie wyjasnia dlaczego ludzie nie chca pisac na tym forum.

PS

Szczapa nie zalozyl watku o cenie pomidorow na targowisku w Pcimiu Dolnym tylko o smierci czlowieka.

A jezeli komus nie odpowiada to niech nie zabiera glosu tym bardziej z racji pelnionej(choc nie wiem po co) funkcji nie powinno sie nikuomu zwracac uwagi.

Najlepiej pozamykajmy wszystkim usta,tym ktorzy pisza na tematy nie skuterowe!!!

Proponuje wykasowac wszystkie watki nie zwiazane ze skuterami.

(*)

majon

Opublikowano

Może wstawimy tu jeszcze kanał RSS na forum inofmuj?cy o wszystkich wypadkach ?miertelnych w Polsce, Europie, a może na ?wiecie .. w końcu poza granicami PL ?mierć jest tak? sam? tragedi? jak i u nas.

Wstawić kanał RSS- a czemu nie.

Ważne żeby takie sytuacje co? NAM dawały i czego? uczyły.

Osoba która rozpoczęła ten w?tek, była poruszona zdarzeniem. I miała do tego prawo by podzielić się tym z nami.

Może komu? uda się co? z tym zrobić, może kto? z nas, lub odwiedzaj?cych to forum był ?wiadkiem tego zdarzenia, może zna tego kogo?...

w ten sposób możemy się przyczynić do poprawy bezpieczeństwa w tym kraju.

potencjalna osoba/siadek mogła by doj?ć do wniosku, że po co się mieszać, skoro pojawiaj? się takie wypowiedzi jak Twoje.

a z Twojego zachowania można wysnuć wniosek, że może nie chcesz by złapano sprawcę...

Reprezentujesz typowo stoick? postawę - co Cie nie dotyczy to Cie nie obchodzi.

a przy okazji może komu? się przypodobasz...

nie gratuluje ?wiatopogl?du...

• Sympatycy
Opublikowano

Kolego Dee, czy w poniższych tematach też napiszesz ich autorom i uczestnikom dyskusji że popadaj? w skrajno?ci. A może moderatorzy dopisz? co? od siebie

tam ? Np. że to bez sensu pisać o tych tematach na forum skuterowym !

To Ty i moderator popadacie w skrajno?ci gani?c ludzi, za to że pisz? o ważnych dla nich sprawach w DZIALE OFFTOPIC Forum Burgmanii.

A może przetłumaczyć na Polski co znaczy OffTopic ???

Poniżej kilka przykładowych tematów w dziale OT naszego forum, które nie doczekały się zganienia przez nikogo za pojawienie się:

Cała prawda o mężczyznach......

Ostrzeżenie!!!

Jakie CB ?

Pytanie odnosnie allegro

problemy ze skarbówka??

cytaty z forow automoto

Jakie radio samochodowe

MYDELKA

Internet w PL jest nielegalny ?

JAki Palmtop?

Zjazd alpejskimi drogami

POGODA

Przepraszam za OT ( !placz1 ) ale nie rozumiem zarzutu "Popadania w skrajno?ci

i ew. wstawienia tu kanału RSS"...

pzdr i ciszej już nad grobem może...

[']

Opublikowano

To nie tak, że Go nie lubie. Po pierwsze, jak zauważyłe? - nie znam Go. Przez co nie twierdze, że nie lubie. Jest dla mnie pozytywnie obojętny.

zamierzasz go punktowc jak wszystkich ktorych nie znasz

gdzie? tak zrobiłem ??, jest kto? jeszcze kogo nie lubie ?

IMHO

Oczywi?cie masz racje, stwierdzaj?c, że jeżeli go ta sprawa poruszyła, mimo braku powi?zań z tematem sportu w ramach którego doszło do tej tragedi - moderstwa jak mówisz - Szczapa miał (ma) prawo podzielić się z nami refleksjami, obawami którego mu doskwieraj?.

Jednak, jego wypowidĽ ograniczyła się do wirtualnej ?wieczki, co nie daje powodów do s?dzenia, iż przej?ł się tym jakkolwiek. Nie mówie, że się nie przej?ł - poprostu nie widać tego.

Dział rzeczywi?cie jest o wszystkim, ale czy to powód dla którego mieliby?my zacz?ć, jak napisałem wcze?niej, komentować wszystkie ?miertelne wypadki ?? Mnie bol? statystyki podawane przez policje, dotycz?ce ?miertelnych wypadków, których liczba w tym roku wzrosła.

Zaczniemy teraz stawiać wirtualne ?wieczki każdemu kto został zamordowany, zgin?ł w wypadku albo w wyniku choroby ?

Jeżeli jest to postać zwi?zana z nami nie mam słowa sprzeciwu - ale czy obchodziłby Cię wypadek na nartach mojego kuzyna (oczywi?cie nie miał miejsca taki wypadek, to tylko dla zarysu sytuacji) ?? w?tpię (chociaż nie neguje całkowicie).

A jakby moderator założył ten w?tek, to nadal by mi tu nie pasował. Sam nie zgłosił-bym/-em sprzeciwu, zeby nie tworzyć sporu (tak jak teraz). Ale skoro już wyniknęła z tego dyskusja przedstawiam swoje zdanie.

Szczapa nie założył tematu o pomidorach sk?d? tam, ale jakby założył, to nie miałby? nic przeciwko, jak dobrze rozumiem twoj? interpretację

w dziale w ktorym mozemy pisac o wszystkim
- masz do niej prawo. Jednak mi by przeszkadzało.

z pozytywnymi pozdrowieniami

Mumia

edit: poprosze niech który? z modów przeniesie posty do nowego tematu

@Raq

Ważne żeby takie sytuacje co? NAM dawały i czego? uczyły

Nie kwestionuje, ale napisz jakie sytuacje i CZEGO maj? NAS uczyć ??. Niew?tpliwe, że mnie przekonasz.

w ten sposób możemy się przyczynić do poprawy bezpieczeństwa w tym kraju.

jak ??

potencjalna osoba/siadek mogła by doj?ć do wniosku, że po co się mieszać, skoro pojawiaj? się takie wypowiedzi jak Twoje.

a z Twojego zachowania można wysnuć wniosek, że może nie chcesz by złapano sprawcę...

czego zwi?zanego z tym wypadkiem, szukać może potencjalny ?wiadek na forum skuterowym ?

czemu potencjalny ?wiadek, jeżeli już tu trafił, miałby się nie miesz?ć (nie mieszać do czego ??) przeze mnie ??

wszystkie pytania zadaje serio, gdyby kto? odniosł wrażenie, że mógłbym drwić - nie drwię.

przypodobać się - no proszę Cię. uważasz że potrzebuję??

@szorstki

Poniżej kilka przykładowych tematów w dziale OT naszego forum, które nie doczekały się zganienia przez nikogo za pojawienie się:

Cała prawda o mężczyznach......

Ostrzeżenie!!!

Jakie CB ?

Pytanie odnosnie allegro

problemy ze skarbówka??

cytaty z forow automoto

Jakie radio samochodowe

MYDELKA

Internet w PL jest nielegalny ?

JAki Palmtop?

Zjazd alpejskimi drogami

POGODA

a powinny ..

nr1 do żartów i kawałów - jest topic

nr2 nadaje się do działu technicznego, ogólnego. B?dĽ co b?dĽ, ale Pilot udowodnił, że na skuterze też można mieć CB.

nr3 won - jest strona podatki.pl gdize odpowiedzi jest pełno.

nr4 hmmm won

nr5 nie wiem czego dotycz? te cytaty - jak o motocyklistach, to moze zostać, jak ?mieszne, to czyt nr1

nr6 nie wiem o co chodzi, ale mydełka to temat dla avonu a nie skuterów.

nr7 i 9 - ciekawostki

nr8 palmtop też po czę?ci nadaje się do nawigacji, a nawigacja do skutera.

nr10 - pogoda i jej przepowiadanie jest nam przydatne ...

stoicyzm - nie do końca, ale większo?ć tego co mnie nie dotyczy, to mnie nie obchodzi - inaczej łeb by mi pekł.

po pierwsze - zostaw prosze sarkazmy dla dzieci,

Opublikowano

Przychylam się do stwierdzenia. Temat jest równie dobry na podforum offtopowe, jak każdy z innych jakie tu umieszczano. Po to wła?nie jest na forum ?cieżka nie zwi?zana z tematyk? 2oo. Jeste?my grup? społeczn?, która jednak widzi więcej niż tylko to co przez owiewkę skuta.

A czy nas dotyczy ten temat, czy nie, to już zupełnie inna para kaloszy. Z informacji wynika, że zgin?ł człowiek w żaden sposób nie zwi?zany z "footballow? mani?". BiG-u i DeeJay - u , ja rozumiem ten w?tek inaczej. Zamiast chłopaka w aucie, mogłem tam być ja na Królowej Garażu i to ja mogłem dostać kosę. A jestem przykładem człowieka, który nie potrafi rozróżnić składu polskiej reprezentacji.

My?lę, że Szczapa wła?nie z tej przyczyny umiescił tu na forum ten topic.

Zachowania pseudo-kibiców nie sa tematem, który dotyczy tylko tej waskiej grupy społecznej. On dotyczy nas wszystkich, bo kazdy jak widac moze stac się ofiar?.

W moim osobistym mniemaniu taka wła?nie postawa "mnie nie dotyczy" sprawia, że wiele złego dzieje się w tym kraju. To tak jak "nie głosuję, bo polityka mnie nie dotyczy". Bzdura - codziennie budzisz się w tym kraju! Codziennie kto?, o którego wyborze NIE CHCIAŁE| zadecydować podejmuje decyzje, które dotycz? Ciebie.

W Grecji głosowanie jest OBOWIˇZKOWE i pod groĽb? kary.

Ale do tematu! Chyba najwyższy już czas, by zachowania pseudo-kibicowe po prostu wyrzucić poza nawias społeczny. Uznać je za niegodne człowieka i Polaka, piętnować, potępiać i pogardzać nimi. A nie omijać, albo biernie obserwować.

Osobi?cie uważam, że społeczeństwo ?wiadome, jest w stanie wymóc na władzach ekstremalnie surowe prawo wobec pseudo-kibiców i wydać wojnę bandytom. Pomagaj?c egzekwować surowe, powtarzam ekstremalnie surowe prawo. Niech pracuj? przy budowie dróg - niech pracuj? niewolniczo, pod lufami i okiem strażników. Albo w kamieniołomy, czy inne metanowe kopalnie... Ewentualnie Saharę łyżeczk? nawadniać! Na wiele, wiele lat. - Kto? kto zabija w ten sposób nie jest godny ludzkiego traktowania. Sam się wyrzekł człowieczeństwa...

Nie zamykać do więzienia, bo w kiciu tylko nabieraja do?wiadczenia

Dopiero w takiej rzeczywisto?ci, maj?c ?wiadomo?ć, że wszyscy razem jeste?my temu przeciwni, człowiek będzie wzywał policję widz?c każdy bandycki napad, którego będzie ?wiadkiem, ?miało wskaże bandziora i będzie przeciw niemu zeznawał

I wła?nie z tej przyczyny uważam, ze ten temat nie powinien byc z naszego forum usuwany

Opublikowano
Jeżeli jest to postać zwi?zana z nami nie mam słowa sprzeciwu - ale czy obchodziłby Cię wypadek na nartach mojego kuzyna (oczywi?cie nie miał miejsca taki wypadek, to tylko dla zarysu sytuacji) ?? w?tpię (chociaż nie neguje całkowicie).

tu chodzi o Morderstwo nie wypadek kuzyna, a już sam fakt, że szczapa to napisał okre?la jasno, że się przej?ł.

a np. moje zainteresowanie kuzynem mogło by wynikać z chęci poznania powodu - kiepskie wi?zanie,przereklamowany kask, złe oznakowanie trasy czy inny powód.

ze wszystkiego może płyn?c nauka.

w off topic jest temat muzyka - jest tam wiele ciekawych propozycji i co - nie warto ci?gn?ć tego tematu, bo nie o skuterach? bzdura.

dlatego przeciwstawiam się takiemu "moderowaniu" tego działu forum.

Opublikowano

odpisałe?, w czasie gdy edytowałem posta.

ustosunkuj się do niego.

a już sam fakt, że szczapa to napisał okre?la jasno, że się przej?ł

nie prawda. równie dobrze mógł to zamie?cić tu jako news ,co? szokuj?cego.

Tego typu informacje pojawi?j? się co pare dni, zarówno w lokalnych jak i ogólnoposlkich wiadomo?ciach - ich ilo?ć i sposób prezentacji w mediach, podowuje u niektórych znieczulice. I równie dobrze, Szczapa mógł to tak potraktować.

Postawienie ?wieczki nie jest niczym nadzwyczajnym

Żeby było jasne, nie twierdze że Szczapa tak zrobił - jest to alternatywa która mogła wyst?pić. Bo skoro Wy, którzy znacie go lepiej, mówicie, że się przej?ł - to w to wierze.

Mam nadzieję, że jako? się dogadamy do racji i błędów.

Opublikowano

Dee chodzi o to zeby nie zamykac uzytkownikom ust bo Ci nowi ktorzy tu sie pojawiaja lub chca sie pojawic wpadaja w pewna forme stresu przed napisaniem czego kolwiek o czym swiadcza pierwsze posty nowych uzytkownikow.nagminnie uzywa sie slowa przepraszam (co jest oczywiscie mile) ale odzwierciedla to jak jest to forum postrzegane na zewnatrz.Nie masz Dee takiego wrazenia?

Musialo go to poruszyc skoro zdecydowal sie na zapalenie wirtualnej swieczki nie chcial nic dodawac bo mysle ze wiedzial ze poziom tego forum jest zupelnie oddmienny od frow kibolowych i nie warto roztrzasac kto byl czyim kibicem, na co zwrociles slusznie uwage.

Mial do tego pelne prawo i dlatego to zrobil.jezeli ktos ma zamiar stawiac takie swieczki to niech je stawia,albo zamknijmy to forum dal uzytkownikow sieci internetowej i niech bedzie to forum zamkniete o dyktatorskim charakterze,manipulowanym przez moderatorow lub wlascicieli portlu ale mysle ze ta sprawa jest do przedyskutowania ale nie w tym temacie.

Reasumujac Bigu nie powiniem mu zwracac uwagi z racji pelnionej funkcji moderatora.A Dee mial prawo wyrazic swoja opinie jako uzytkownik co wywolalo takie a nie inne reakcje ze strony innych forumowiczow.

pozdrawiam

majon

• Sympatycy
Opublikowano
W moim osobistym mniemaniu taka wła?nie postawa "mnie nie dotyczy" sprawia, że wiele złego dzieje się w tym kraju. To tak jak "nie głosuję, bo polityka mnie nie dotyczy". Bzdura - codziennie budzisz  się w tym kraju! Codziennie kto?, o którego wyborze NIE CHCIAŁE| zadecydować podejmuje decyzje, które dotycz? Ciebie.

W Grecji głosowanie jest OBOWIˇZKOWE i pod groĽb? kary.

Morley, to jest kwintesencja problemu. Wła?nie postawa.

"Mamtowdupie" to najczęstrza postawa tych którzy potem najwięcej gardłuj?

jak to co "mieliwdupie" zaczyna im doskwierać.

Idealnie to uj?łe? w odniesieniu do innego kontrowersyjnego tematu - polityki.

A w kestii tematu tego postu, nie widzę niebezpieczeństwa pojawienia się pyskówki

o tym który klub "rz?dzi" a który to s? "pany".

Poza niechęci? pewnych osób do tematów niezwi?zanych ze skuterami, wywi?zuje się dyskusja jednak na poziomie...

pzdr

BTW:

Jestem za moderowaniem każdego działu Forum, ale w odniesieniu do OffTopic,

życzyłbym sobie moderacji jedynie w sferze kultury wypowiedzi.

Każda inna prowadzić będzie do bezsensowno?ci istnienia tego działu...

Opublikowano
Dee chodzi o to zeby nie zamykac uzytkownikom ust bo Ci nowi ktorzy tu sie pojawiaja lub chca sie pojawic wpadaja w pewna forme stresu przed napisaniem czego kolwiek o czym swiadcza pierwsze posty nowych uzytkownikow.nagminnie uzywa sie slowa przepraszam (co jest oczywiscie mile) ale odzwierciedla to jak jest to forum postrzegane na zewnatrz.Nie masz Dee takiego wrazenia?

Majon mi się wydaję, że to nie jest kwestia zamykania ust, bo nikt tematu nie zablokował, nie zamkn?ł, nie "znikn?ł". Kwesti? naszego sporu jest tre?ć.

Załóżmy inn? sytuacj - poszedł Ci napęd w skuterze. Jeste? użytkownikiem 5 forów. Skuterowego, prawnego, samochodowego, geocache i audio-wideo.

Każde z tych for, ma strukture działów jak nasza burgmania.

temat o popapranym napędzie umie?cisz u nas w dziale technicznym. Czy na każdym z for, w dziale OT także umie?cisz przykr? historie swojego napędu ?

Wiem, że jest to inny kaliber zdażeń, ale mniej więcej tak to wygl?da w odniesieniu do stwierdzenia, że OT służy do wszystkiego ...

Opublikowano

Proponuje zalozyc watek np.zamknijcie nam usta i tam przeniesmy ta dyskusje a tu Ci ktorzy chca niech pala wirtualne swieczki.

Opublikowano
(...)A jakby moderator zalozyl ten watek bylo by ok?(...)

Jesli chodzi o mnie, to by nie zalozyl.

Nawet jesli osoba ta bylaby doskonalym znajomym lub kims z bliskiej rodziny, nie zwiazanym ze skuteryzmem.

To po prostu nie moj styl.

Przykro mi, ze moja wypowiedz zostalo zakwalifikowana jako proba "zamkniecia buzi" komukolwiek.

No ale w koncu widocznie kogos ten zly moderator musial kasowac i blokowac, bo zarzuty gdzies jakies sa?

Edit: Szkoda ze wypowiedzi "kwalifikowane" sa wedlug potrzeb, raz sa "moderatorskie", a raz "prywatne".

Gość SzCzApA™
Opublikowano

Jednak, jego wypowidĽ ograniczyła się do wirtualnej ?wieczki, co nie daje powodów do s?dzenia, iż przej?ł się tym jakkolwiek. Nie mówie, że się nie przej?ł - poprostu nie widać tego.

a z reszta co tu komentowac

mysle ze cala dyskusja jest bez sensu temat rozpoczety byl po to aby uczcic pamiec tragicznie zmarlego mlodego czlowieka

pozdro

Opublikowano

[*][*][*}

Opublikowano
to debil z wisly krakowskiej go zabił, dzis zbieralismy dla Karola na wieniec. Niech spoczywa w spokoju.

Tragiczna i nie potrzebna ?mierć współczuje rodzinie i znajomym tego chłopaka.[*][*][*].

Ps. Mario a sk?d Ci wiadomo że to z Wisły Kraków ja nie jestem pewny czy to nie kibic Legi,Ruch,Górnika albo jaki? psychopata. Ty akurat jeste? tego pewien. Ja nie jestem fanatycznym kibicem i dla mnie każda drużyna jest tylko rywalem na boisku ale zabolało mnie to że podkre?liłe? że Wisły Krakowskiej chodz nie jestem kibicem żadnej z tych drużyn ale jestem Krakowianinem. W jednym masz racje to był jaki? debil.

Opublikowano

Jest to oczywiste i wszyscy wiedza nie tylko kibice ze to debil z wisły krakow, dodam ze inny debil kibic wisly krakow dzien wczesniej zabil inna osbe w podkrakowskiej skawinie.

• Sympatycy
Opublikowano

po prostu fakty, generalnie nie s? to normalni ludzie

i Policja powinna ?rodowisko kiboli jednak mocniej

monitorować.

A prawo powinno być bardziej restrykcyjne wobec zachowań bandyckich !

Niektóre "profesorki" pieprz? (prof. filar) że restrykcyjno?ć prawa nie jest ważna tylko nieuchronno?ć jest istotna,

dla nich mam ćwiczenie o ew. sankcjach:

skok na odległo?ć 3 metów:

na wysoko?ci ziemi

i to samo na wysokoi?ci 30 metrów

spróbujcie....

Mary? filar(profesor... !OK ) wpisuje się zajebi?cie we front obrony przestępców...jak zawsze...

!w00t filar, zacznij mysleć głow?, zanim ci j? bandyci oklepi?

pzdr

Opublikowano

BTW:

Jestem za moderowaniem każdego działu Forum, ale w odniesieniu do OffTopic,

życzyłbym sobie moderacji jedynie w sferze kultury wypowiedzi.

Każda inna prowadzić będzie do bezsensowno?ci istnienia tego działu...

minęło kilka miesięcy i kompletna zmiana opcji tego pana(szorstki) dot.moderacji. !OK !w00t