Mamuśka Opublikowano 20 Września 2007 Opublikowano 20 Września 2007 W zwi?zku z tym że dawno nigdzie się nie wypuszczali?my chciałam zaproponować mały wypadzik :) (w stylu Płocka). Tym razem proponuję Ostrów Mazowieck? z żarełkiem w ZajeĽdzie Skalnym Co wy na to? Jest kto? chętny? Czekam na zgłoszenia lub lepsze propozycje Pozdrawiam Mamu?ka Lista chętnych: mizerna i cosik mi się widzi że marne szanse na wycieczkę...
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2007 No chęci s? tylko czasu co? brakuje !OKK
mak Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 My bardzo chętnie. Pytanie kiedy, bo u nas problem z zostawieniem Mikołaja, je?li oboje mamy jechać Burgmanem...
Mamuśka Opublikowano 21 Września 2007 Autor Opublikowano 21 Września 2007 Maku - Propozycja dotyczy przyszłego pi?tku czyli 28.09.2007. Orzech - jak ci brak czasu to go wyprodukuj !OK Albo ci pożyczę na niskie oprocentowanie Zbierz łupinki i jedĽ z nami. Mamu?ka
szuwarek Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 Jestem oczywi?cie za, byle tylko oleju starczyło !OK
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2007 Już wiem, że w pi?tek, sobotę i niedzielę nie będę dysponował czasem. Szkoda, ale co zrobić. Takie życie. Ale za to do czwartku od godz. 16 jestem gotów na . Pozdrawiam Grzesiek
mak Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Maku - Propozycja dotyczy przyszłego pi?tku czyli 28.09.2007. No to ja odpadam - DELEGACJA
Administrator Artix Opublikowano 24 Września 2007 Administrator Opublikowano 24 Września 2007 Ja tez odpadam, w pt po pracy udaje sie zasadzac skrzynki w okolicy Koszalina !scooter
Sympatycy Worlan Opublikowano 24 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 24 Września 2007 Ja tez odpadam, w pt po pracy udaje sie zasadzac skrzynki w okolicy Koszalina !scooter A czy możesz trochę przyci?ć im korzonki co by się za nadto nie rozrastały ?? !tut
Mamuśka Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 W zwi?zku ze znikom? liczb? chętnych na wycieczkę w ten pi?tek niech wszyscy którzy maj? ochotę na wypadzik napisz? jaki termin im najbardziej pasuje. Może w ten sposób uda nam się co? zorganizować... Mamu?ka
Pleban Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Ja tez odpadam, w pt po pracy udaje sie zasadzac skrzynki w okolicy Koszalina !OKK O.T. W okolice Koszalina powiadasz... hhmmm pomy?limy, pomy?limy.
Mamuśka Opublikowano 24 Września 2007 Autor Opublikowano 24 Września 2007 Hej panowie! Proszę mi tu nie robić OT! !OKK
Radio Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Ja tez odpadam, w pt po pracy udaje sie zasadzac skrzynki w okolicy Koszalina Dasz namiary? Toż to moje rewiry ps.Mamu?ka,nie denerwuj się,zło?ć piękno?ci szkodzi ale masz rację..tak? malutk? !OKK
michalu Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 No co jest z Wami ..... Jedziemy gdzie? w końcu czy nie Bo jak nie to pojadę sam !wchair
Mamuśka Opublikowano 26 Września 2007 Autor Opublikowano 26 Września 2007 Widzisz Michalu... nie ma chętnych. Tzn. z chętnych to tylko chyba ja, ty i Szuwarek
Sympatycy Arecki Opublikowano 26 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2007 Chęci s?, szkoda tylko, że Yp-ka ci?gle na L-4 i czeka na czę?c, jedn? tak? malutk? ale bez niej się nie da jeĽdzic. Jeżeli dojdzie do wypadu to życzę powodzenia i pięknej pogody .
Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2007 Chęci s?, szkoda tylko, że Yp-ka ci?gle na L-4 i czeka na czę?c, jedn? tak? malutk? ale bez niej się nie da jeĽdzic. Jeżeli dojdzie do wypadu to życzę powodzenia i pięknej pogody . Arek, , mam nadzieję, że już jutro Mitsui wy?le smsa <proszę przyjechać po odbiór czę?ci> i nowy simering będzie szybko zamontowany. My?lę, że wypad pi?tkowy jest całkiem realny .
Sympatycy Arecki Opublikowano 27 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 27 Września 2007 Dzieki Grzesiu za pocieszenie, bo mam wrazenie, ze to nie 11 dni ale miesiac bez skutera, oprocz simeringu czekam jeszcze na "nowa" kanape a ta ma byc dopiero w piatek wiec z wypadu i tak nic nie bedzie, no ale sezon sie jeszcze nie skonczyl wiec jeszcze wszystko mozlliwe.
Rekomendowane odpowiedzi