Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Propozycja spontonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zwi?zku z tym że dawno nigdzie się nie wypuszczali?my :rolleyes: chciałam zaproponować mały wypadzik ;):) :) :) (w stylu Płocka).

Tym razem proponuję Ostrów Mazowieck? z żarełkiem w ZajeĽdzie Skalnym

Co wy na to? Jest kto? chętny?

Czekam na zgłoszenia lub lepsze propozycje :)

Pozdrawiam

Mamu?ka

Lista chętnych:

mizerna i cosik mi się widzi że marne szanse na wycieczkę... :)

• Sympatycy
Opublikowano

No chęci s? tylko czasu co? brakuje !OKK

Opublikowano

My bardzo chętnie. Pytanie kiedy, bo u nas problem z zostawieniem Mikołaja, je?li oboje mamy jechać Burgmanem...

Opublikowano

Maku - Propozycja dotyczy przyszłego pi?tku czyli 28.09.2007.

Orzech - jak ci brak czasu to go wyprodukuj !OK Albo ci pożyczę na niskie oprocentowanie ;)

Zbierz łupinki i jedĽ z nami.

Mamu?ka

Opublikowano

Jestem oczywi?cie za,

byle tylko oleju starczyło !OK

• Sympatycy
Opublikowano

Już wiem, że w pi?tek, sobotę i niedzielę nie będę dysponował czasem. Szkoda, ale co zrobić. Takie życie. Ale za to do czwartku od godz. 16 jestem gotów na :rolleyes: .

Pozdrawiam

Grzesiek

Opublikowano
Maku - Propozycja dotyczy przyszłego pi?tku czyli 28.09.2007.

No to ja odpadam - DELEGACJA :ph34r::rolleyes:

• Administrator
Opublikowano

Ja tez odpadam, w pt po pracy udaje sie zasadzac skrzynki w okolicy Koszalina !scooter

• Sympatycy
Opublikowano
Ja tez odpadam, w pt po pracy udaje sie zasadzac skrzynki w okolicy Koszalina !scooter

A czy możesz trochę przyci?ć im korzonki co by się za nadto nie rozrastały ?? !tut

Opublikowano

W zwi?zku ze znikom? liczb? chętnych na wycieczkę w ten pi?tek niech wszyscy którzy maj? ochotę na wypadzik napisz? jaki termin im najbardziej pasuje. Może w ten sposób uda nam się co? zorganizować...

Mamu?ka

Opublikowano
Ja tez odpadam, w pt po pracy udaje sie zasadzac skrzynki w okolicy Koszalina !OKK

O.T. W okolice Koszalina powiadasz... hhmmm pomy?limy, pomy?limy.

Opublikowano

Hej panowie! Proszę mi tu nie robić OT! :lol: !OKK

Opublikowano
Ja tez odpadam, w pt po pracy udaje sie zasadzac skrzynki w okolicy Koszalina :)

Dasz namiary? :):lol:

Toż to moje rewiry :)

ps.Mamu?ka,nie denerwuj się,zło?ć piękno?ci szkodzi :)

ale masz rację..tak? malutk? !OKK

Opublikowano

No co jest z Wami ..... :) Jedziemy gdzie? w końcu czy nie <_<

Bo jak nie to pojadę sam !wchair

Opublikowano

Widzisz Michalu... nie ma chętnych. Tzn. z chętnych to tylko chyba ja, ty i Szuwarek :)

• Sympatycy
Opublikowano

Chęci s?, szkoda tylko, że Yp-ka ci?gle na L-4 i czeka na czę?c, jedn? tak? malutk? ale bez niej się nie da jeĽdzic. Jeżeli dojdzie do wypadu to życzę powodzenia i pięknej pogody :angry: .

• Sympatycy
Opublikowano
Chęci s?, szkoda tylko, że Yp-ka ci?gle na L-4 i czeka na czę?c, jedn? tak? malutk? ale bez niej się nie da jeĽdzic. Jeżeli dojdzie do wypadu to życzę powodzenia i pięknej pogody :angry: .

Arek,

:( , mam nadzieję, że już jutro Mitsui wy?le smsa <proszę przyjechać po odbiór czę?ci> i nowy simering będzie szybko zamontowany. My?lę, że wypad pi?tkowy jest całkiem realny :( .

• Sympatycy
Opublikowano

Dzieki Grzesiu za pocieszenie, bo mam wrazenie, ze to nie 11 dni ale miesiac bez skutera, oprocz simeringu czekam jeszcze na "nowa" kanape a ta ma byc dopiero w piatek wiec z wypadu i tak nic nie bedzie, no ale sezon sie jeszcze nie skonczyl wiec jeszcze wszystko mozlliwe. :lol: