GrzechoCnik Opublikowano 8 Listopada 2020 Opublikowano 8 Listopada 2020 Ja w sobotę postawiłem burka na zimowanie. Sytuacja pandemiczna zmusza mnie do jeżdżenia 4oo. Nigdy tak wcześnie nie zimowałem skutera. Oby do wiosny...
krzysztof8800 Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Opublikowano 9 Listopada 2020 12 godzin temu, GrzechoCnik napisał: Ja w sobotę postawiłem burka na zimowanie Grzesiu to pokrowcem jeszcze okryć i niech się wyśpi do wiosny😄 Ale widzę , że u Ciebie tak jak i u mnie biało-czerwone naklejeczki lusterkowe z Czech pozostały🤣. Też je trzymam na 11 listopada😄
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Listopada 2020 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Listopada 2020 12 godzin temu, GrzechoCnik napisał: Ja w sobotę postawiłem burka na zimowanie. ..... Grzesiek, a co to za wózek masz na wyposażeniu ? To taki typowy pod centralkę tylko w innym użyciu, czy to jakaś taka odmiana pod tylne koło ?
krzysztof8800 Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Opublikowano 9 Listopada 2020 49 minut temu, EndriuBis napisał: co to za wózek Pewnie do bezproblemowego przestawiania sprzętu w ciasnym pomieszczeniu.
tomekstw Opublikowano 10 Listopada 2020 Opublikowano 10 Listopada 2020 Mój też od soboty zagarażowany na zimę. Napojony, przykryty kołderką, aku do ciepłego. I do wiosny...Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
GrzechoCnik Opublikowano 17 Listopada 2020 Opublikowano 17 Listopada 2020 W dniu 9.11.2020 o 10:44, EndriuBis napisał: Grzesiek, a co to za wózek masz na wyposażeniu ? To taki typowy pod centralkę tylko w innym użyciu, czy to jakaś taka odmiana pod tylne koło ? Taki niby pod centralkę, ale trudno mi na centralkę na nim postawić burka to najechałem tylnym kołem i też mam dobre manewrowanie.
Rekomendowane odpowiedzi