Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wizytacja z Krakowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wam pewnie wiadomo (a jak nie to wła?nie się dowiadujecie) w dniu jutrzejszym przyjeżdżaj? do Warszawy Smoczyca i Pilot.

W planie jest spotkanie w Młynie na które serdecznie zapraszamy.

Przewidywana godzina przybycia wizytatorów do miejsca zbornego to ok. 18:00-18:30.

Mam nadzieję że do zobaczenia jutro

My (ja i Emiksik) będziemy na pewno ;):rolleyes:

Pozdrawiam

Mamu?ka

• Administrator
Opublikowano

Nie wiem o kim mowisz ale wpadne poznac :rolleyes:

Opublikowano

Bójta się więc!!!!

Opublikowano

No to niespodzianka :) .Czy przewidziane s? jakie? atrakcje. :rolleyes:

Szkoda tylko że przyeżdzamy sami ze Smoczyc? ale na południu Polski niewielu jest tak napalonych na jazdę 200 jak ja.

Cieszę się bardzo że znowu bedę mógł razem ze Smoczyc? zobaczyć wasze ubannawione pyski ( tylko zastanawiam się w która stronę ;):) ).

Do zobaczenia jutro. :)

• Administrator
Opublikowano

Przewidywana godzina przybycia wizytatorów do miejsca zbornego to ok. 18:00-18:30.

Maaaatka..!!! szykuj od?więtny garnitur!!! Mamy jutro wizytacje!!!

:):rolleyes:;)

Postaram sie pojawić jak czas pozwoli. :)

Opublikowano

Maaaatka..!!! szykuj od?więtny garnitur!!! Mamy jutro wizytacje!!!

:rolleyes::);)

Postaram sie pojawić jak czas pozwoli. :)

Ja wezmę chociasz krawat bo garnitur się zemnie. :)

• Sympatycy
Opublikowano

No to udanego spotkania dla wszystkich... Tych Napalonych i Nienapalonych :rolleyes: .

Dobrze że mamy takiego przedstawiciela Południa jak Pilot, bo choć On jeden poż?dny Nas reprezentuje... ;) A nie jak inni, którzy siedz? nienapaleni na jazdę 2oo w domu :) .

Tego życzę Wam ja, Kubo(cholera, ten nienapalony :) ) :)

EDIT:

Przy okazji Pozdrowienia dla Smoczycy, bo strasznie dawno sie nie widzieli?my :)

Opublikowano
Tego życzę Wam ja, Kubo(cholera, ten nienapalony :rolleyes: ) ;)

Kuba jako ten nienapalony zawsze możesz sie napalić i doł?czyć do nas :) . Chętnie się z Tob? spotkam bo dawno Cię nie widziałem a jest o czym pogadać. Rok szybko minie a do pomocy przy zlocie zawsze się przyda kolejna osoba. :)

• Sympatycy
Opublikowano

Udanego spotkanka zycze, moze kiedys uda sie podlaczyc do wizyty.

Narazie jednak i czasu (robotka niestety) i funduszy troszke nie ma na takie wypady - no ale te problemy sa znane wiekszosci z nas ;)

Wypijcie za poludniowcow po :rolleyes:

Opublikowano
Rok szybko minie a do pomocy przy zlocie zawsze się przyda kolejna osoba. ;)

Czyli jaki? zlot się szykuje. Je?li głównym organizatorem ma być Pilot to ja nie jadę. Znów się wynudzimy i przyjadę z przybrudzonymi od błota spodniami :):):)

Lepiej posiedzieć w domowym cieple z pilotem ale tym od telewizora :rolleyes::)

Opublikowano
Rok szybko minie a do pomocy przy zlocie zawsze się przyda kolejna osoba. :)

Czyli jaki? zlot się szykuje. Je?li głównym organizatorem ma być Pilot to ja nie jadę. Znów się wynudzimy i przyjadę z przybrudzonymi od błota spodniami :);):rolleyes:

Lepiej posiedzieć w domowym cieple z pilotem ale tym od telewizora :):)

W nastepnym zlocie bedziesz brudny ale od czego innego. Chyba że lubisz latać a my?lę że błota nie zabraknie. Chociasz co prawda to prawda latanie też nudzi i pożygać się można.( z nudów)

Acha a na jak?to ulice mamy przyjechać boi ja Warszawy nie znam. :)

• Administrator
Opublikowano

To ja ci powiem tak, w okolicy sa 4 skrzynki geocaching. Adres to 52 16'20.40 N i 20 59'49.20 E

• Sympatycy
Opublikowano

Przyjadę lecz niestety 4oo !OKK . Widzimy się wieczorem.

Opublikowano

Uwaga! Uwaga!

Godzina W wybija. !OKK

O 13:00 Smoczyca Krakowska wyjeżdza w stronę Warszawy aby pokonać Warszawskiego Bazyliszka !OKK . Orjętacyjna godzina przyjazdu 17:30.

Z teroryzowany !OKK Pilot wiezie to Smoczysko.

pilot

• Sympatycy
Opublikowano

Obecny, godz. 18, Stary Młyn, !OK

• Administrator
Opublikowano

To o ktorej w koncu bo slyszalem juz wersje 17:00, 17:30, 18:00, 18:30 bo jak blizej 17 to wpadam z pracy jak blizej 19 to wpadne jeszcze do domku na wymiane sprzeta !OK

Opublikowano

Ja też obecny o 18.00 !OK

a co do wersji czasowej to chyba 18.00- 18.30 była najbliższa prawdy

Opublikowano

!OK

O rany !!!

Stesknili sie za nami !!!!

Opublikowano

Makówki na 99% melduj? obecno?ć !OK. Będziemy przelotem na jak?? godzinkę.

Opublikowano

Oficjele najpierw przyjeżdżaj? do nas i od nas z domu jedziemy razem do Młyna. Przewidywany czas przybycia do Młyna tak jak napisałam w pierwszym po?cie to 18:00-18:30 i bardziej zależy od tego o której Emiksik wyrobi się z pracy !OK

Ja już mieszkanie mam sprz?tnięte, jadło naszykowane, ciasto stygnie (po podróży z cukierni ;) ) i siedzę czekaj?c na zacnych go?ci i męża.

Do zobaczenia zaniedługo!

Mamu?ka

Opublikowano

Wizytacja zameldowała się u nas w domu. Teraz tylko czekamy aż Emiksik dotrze i ruszamy w kierunku Młyna.

Do zobaczenia!

Mamu?ka, Smoczyca i Pilot

• Sympatycy
Opublikowano

Fajnie było tylko niestety musiałem się wcze?niej ewakuować. Udanego spaceru po "Starówce" :D

Opublikowano

Dziękuję wszystkim obecnym w Stary Młynie w pi?tek.

Było nam (mnie i Smoczycy) bardzo miło że tyle osób przybyło na to nad programowe spotkanie i po?więciło na czas. Smoczyca dzięki wam miała okazję ogl?dn?ć Warszawsk? Starówkę oraz Warszawskie mosty noc?. Szczcególne Podziękowania dla Mamu?ki i Emiksika (vel. Smsesika) za przenocowanie nas i poczęstowanie pyszn? zupk? i ciastkami. Naprawdę miło spedzili?my czas z Wami.

Pozdrawiam i czekam następnego tak miłego spotkania.

pilot

• Sympatycy
Opublikowano

Mnie też było miło spotkać się z Wami.

Pilot nic nie wspomniałe? o schodach ruchomych, największej atrakcji podczas zwiedzania Starego Miasta . :rolleyes::ph34r: !YES .

Do miłego zobaczenia.

Grzesiek

Opublikowano

I nam było fajnie znowu Was zobaczyć... choć w przelocie, w pogoni za naszym ci?gle uciekaj?cym Mikołajem! :rolleyes: