Yazinz Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Cześć, Najbliższy piątek po południu i sobotę spędzę w Waszych okolicach i szukam fajnej trasy. W moim słowniku fajna trasa, to taka, która nie jest główną drogą, nie jest usłana dziurami i ma jak najwięcej zakrętów. Szczerze, to wolę jechać niż zostawiać skuter na parkingu i zwiedzać. 🙂 Wystartuję z Cierszewa, miejscowości na trasie Płock-Dobrzyń nad Wisłą. Będę wdzięczy za pomoc i wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam
maltoron Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zależy co chcesz zwiedzać. I jakie długie pętle chcesz zrobić Włocławek - tama - typowy przystanek dla moto z całej polski Ciechocinek, Inowrocław - tężnie solankowe. Solec Kujawski - park dinozaurów Toruń - starówka. Tak na szybko.
Yazinz Opublikowano 26 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2020 Dzięki. Okolice Płocka deszczowe. Czekam na PKS 🙂
maltoron Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Dzisiaj powtórka z ulewy. NIestety.
Paul Opublikowano 27 Czerwca 2020 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Na Warmi i mazurach było pięknie ale przed chwilką się zje ....o Kombinezon na grzbiecik i w drogę. Tydzień temu miałem podobnie .
Yazinz Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2020 Niestety nie udało się zwiedzić okolic, bo pogoda była taka sobie. Na szczęście w drodze powrotnej trafiałem w „okno pogodowe” 🙂 Tak czy inaczej fajnie było nawinąć ponad 500 km. 👍
nairdA78 Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Dnia 27.06.2020 o 14:30, Paul napisał: Na Warmi i mazurach było pięknie ale przed chwilką się zje ....o Kombinezon na grzbiecik i w drogę. Tydzień temu miałem podobnie . Kombinezon pierwsza klasa. Widoczny z daleka. Gdzie szukać i jakiej firmy?
Paul Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 OXFORD RM110 RAIN SEAL Dokładnie ten model https://allegro.pl/oferta/kombinezon-przeciwdeszczowy-oxford-rainseal-roz-m-9128199489
Rekomendowane odpowiedzi