Michał_ Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Pytanie (może dziwne?) - znacie jakiegoś krawca (krawcową) który miałby chęć uszyć spodnie a najlepiej spodnie i kurtkę na wymiar ? Wiem dokładnie czego chcę na moto a rynek nie bardzo to oferuje. Jak znacie kogoś kto ma pojęcie o szyciu to dajcie znać. (gdyby to dobrze wyszło to moglibyśmy nawet szerszą współpracę nawiązać, mam parę pomysłów)
Paul Opublikowano 23 Czerwca 2020 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Tarbor z Lublina szyje na miarę zamawiałem u nich dwie pary spodni . 1- BOJÓWKI MOTOCYKLOWE Z KEVLAREM MORO-1 po nie jechałem z Olsztyna na przymiarki 2- JEANSY MOTOCYKLOWE BAWEŁNA TKANA Z KEVLAREM J-08. a te już zamawiałem przez neta podając swoje wymiary . Polecam bo mają bardzo duży wybór w sklepie firmowym i jak trzeba przerobić to robią to na miejscu pod warunkiem że jesteśmy przed południem , 50 metrów od sklepu mają własną produkcję . Ceny bardzo przystępne za poz 1 zapłaciłem 390 zł, a za poz 2 - 530 zł
AlbertO Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Lidka szyje - szczegóły znajdziesz na fb. To jest specjalistka, poprawiałem u niej kurtkę i z czystym sumieniem polecam. Żadnych kompromisów względem jakości, wszystko poogarniane, katana jak ze sklepu. Punkt ma w Warszawie na Służewiu.
Michał_ Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2020 3 godziny temu, AlbertO napisał: Lidka szyje - szczegóły znajdziesz na fb. To jest specjalistka, poprawiałem u niej kurtkę i z czystym sumieniem polecam. Żadnych kompromisów względem jakości, wszystko poogarniane, katana jak ze sklepu. Punkt ma w Warszawie na Służewiu. Chętnie się tam odezwę ale daj jakieś namiary - Lidka to trochę mało 11 godzin temu, Paul napisał: Ceny bardzo przystępne za poz 1 zapłaciłem 390 zł, a za poz 2 - 530 zł 530 za jeansy nie wydaje mi się ceną specjalnie atrakcyjną, no ale może się nie znam...
AlbertO Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Spróbuj tutaj: https://www.facebook.com/LIDKA-SZYJE-170588693372427/Co do cen to się nie wypowiem bo są ustalane umownie ale co do zasady to u krawca będzie drożej jak sklepie. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Administrator Opublikowano 24 Czerwca 2020 Dnia 23.06.2020 o 19:04, Michał_ napisał: Wiem dokładnie czego chcę na moto a rynek nie bardzo to oferuje Kiedyś były w Warszawie firmy które się tym zajmowały ale z przyczyn jakby oczywistych, wypadły z rynku lub przerzuciły się na inną branżę.
Michał_ Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2020 4 godziny temu, AlbertO napisał: Spróbuj tutaj: https://www.facebook.com/LIDKA-SZYJE-170588693372427/ Nie wiem co Lidka szyje ale na miarę nie.
AlbertO Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Ja u niej kurtkę poprawiałem. Rozumiem, że robi tylko poprawki a nie szyje na miarę. Myślałem, że nie ma różnicy ale skoro Lidka tego nie robi to musi być różnica.Jak znalazłem Lidkę to wiem ile się wtedy naszukałem. Skoro szukasz czegoś jeszcze bardziej wyczesanego to… powodzenia.Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2020 7 godzin temu, AlbertO napisał: Rozumiem, że robi tylko poprawki a nie szyje na miarę. Myślałem, że nie ma różnicy To że mechanik naprawia samochody nie oznacza że jest w stanie je wyprodukować. 1
Klubowicze BUGI Opublikowano 25 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 25 Czerwca 2020 4 godziny temu, arturo-bb napisał: To że mechanik naprawia samochody nie oznacza że jest w stanie je wyprodukować. Dokładnie arturo-bb... wiele osób nie widzi różnicy..poprawka czegoś lub naprawa to co innego niż projektowanie od podstaw..😉
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 30 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2020 Kiedyś firma RETBIKE w Łomiankach szyła na wymiar ale strona jest nieaktywna więc trzeba by najpierw zadzwonić - Namiary
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Czerwca 2020 Administrator Opublikowano 30 Czerwca 2020 Historia. Retbike i Felix - zrezygnowali z branży.
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 1 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2020 Myślałem że RETBIKE zawiesili działalność z powodu pandemii . W takim razie nie ma już żadnej firmy szyjącej ubrania w okolicach Warszawy ?
Klubowicze BUGI Opublikowano 1 Lipca 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Lipca 2020 RetBike miałem porażkę z jakością jak u nich robiłem zakupy kilka lat temu...po czasie szwy.... reklamacja i z daleka.. dlatego może ich nie ma..to moje zdanie..😉
Rekomendowane odpowiedzi