Misiek_500V Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Witam Jakies 1,5 roku temu dostalem 50 zl mandatu i go do tej pory nie zaplacilem. Ostatnio przyszlo mi wezwanie do skarbowki w sprawie tego (chyba tego) mandatu. Co mi tam moga powiedziec/zrobic/czym zagrozic?
Mr.T Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 miałem to samo ... mandat z 2004 roku na 100 zl .... doliczyli odsetki ok.5 PLN ... i wstrzymali wypłatę zwrotu podatku dopóki nie ureguluje mandatu.
Klubowicze Ravenka Opublikowano 16 Września 2007 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2007 Ogólnie jest tak, że do każdych 100 zł mandatu doliczaj? ok 5 zł opłaty egzekucyjnej, innych odsetek nie ma. Możesz tam zapłacić, tylko zachowaj kwitek. Maj? taki burdel, że mi pomimo zapłaty ?ci?gneli powtórnie należno?ć z nadpłaty PITa.
jagroski Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 A u mnie zdjęli ze zwrotu rozliczenia rocznego i spokój. Wcze?niej tylko pochwalili sie, że zajęli należno?ć i tyle.
MISIEK Opublikowano 17 Września 2007 Opublikowano 17 Września 2007 WitamJakies 1,5 roku temu dostalem 50 zl mandatu i go do tej pory nie zaplacilem. Ostatnio przyszlo mi wezwanie do skarbowki w sprawie tego (chyba tego) mandatu. Co mi tam moga powiedziec/zrobic/czym zagrozic? Można za to trafić nawet na listę KRD, ...i wtedy można pożegnać się nawet z jakim kolwiek kredytem. Wystarczy być dłużnym, hee, hee, jedyne ...2 zł.
adams Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Mnie potr?cili z nadpłaty podatku a nie czekali aż sam wpłacę. I też przysłali mi informację po 1.5 roku.
Gość Dragon Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 IdĽ do nich u?miechniety i już... wiesz jak? warto?ć miało 50 zł półtora roku temu a wiesz jak? ma teraz... idĽ i się u?miechaj... pamiętaj tylko, że tam też pracuj? ludzie, u?miechaj się serdecznie...
Macek Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 Teoretycznie moga rowniez wyslac sprawe do komornika w celu egzekucji naleznej kwoty... Ale na pewno nie z powodu 50 zeta !piwko Jak Cie juz namierza i sie zglosisz to kolejne mandaty beda przychodzic duzo szybciej - doswiadczylem tego osobiscie Pozdr, M
Sympatycy orzech Opublikowano 19 Września 2007 Sympatycy Opublikowano 19 Września 2007 No niestety przychodzi taka pora kiedy trzeba zapłacić za Swoje występki . |migaj do skarbówi zapłać te 50zł i będziesz miał z bani. 50 zł nie maj?tek i jako? do pierwszego doci?gniesz. Ja czekam na 600zł, oj będzie bolało
Rekomendowane odpowiedzi