Paul Opublikowano 20 Czerwca 2020 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Kto może niech kula nad morze na IV Żeglarska Parada Świętojańską 2020 Niezwykłe widowisko będzie można obserwować w sobotę, 20 czerwca, w godzinach 16.30-19 Żaglowce i jachty można obserwować z kilku punktów Molo i plaża w Gdańsku Brzeźnie - stamtąd jednostki wyruszą w stronę Gdyni Plaża oraz molo w Sopocie Promenada Marysieńki w Gdyni Orłowie, wraz z molem Bulwar Nadmorski w Gdyni Marina Gdynia i sąsiadująca z nią Marina Yacht Park - tu parada się zakończy Świetna okazja do spotkania Nie ma co marudzić na nieobliczalną aurę, jak to powiedział ktoś mądry ma złej pogody tylko żle ubrany motocyklista 🙂 Do zobaczenia Olsztyn kula do Gdyni Jak chcesz dołączyć pisz na priv podam swój nr telefonu . .
Paul Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2020 Już jestem w 3-mieścieWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2020 Widok z klifu przepiękny czekam na żaglowce Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 28 stopni a jaka bryzaWysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 20 Czerwca 2020 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2020 A u nas cały czas syreny wyja i podtopienia. Stan przedpowodziowy. I pada bez przerwy 🤬
Paul Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2020 Są takie miejsca :)Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Paul Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2020 Choć pogoda w drodze powrotnej nie rozpieszczała to wypad zaliczam do udanych , ostatnie 150 km w strugach deszczu Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Podsumowując 417 km nawinięte a od początku sezonu w Wa-wie 5546 km na dzień dzisiejszy i tylko w weekend-y Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
krzysztof8800 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Gratuluję udanego wyjazdu🤞, ale drogo powrotna faktycznie już bardziej dla żaglowca🙂, ale da się jechać. W ubiegłym roku jak jechałem właśnie do Olsztyna to w taką ulewę. Ale na miejscu coś na rozgrzewkę i było ok😃 Pozdrawiam LwG
Paul Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2020 Jest i rozgrzewka przy poczytnym forum reasumując dzień dzisiejszy. Krzychu wpadaj na mazury polatamyv:)Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
krzysztof8800 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Opublikowano 20 Czerwca 2020 Z chęcią tak bym zrobił ale jutro do Przemyśla z rana lecę. 🍷Zdrówka
Paul Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2020 Krzychu pomyśl skuta w ITC rozpisz delegację na Warmi i Mazurach i polatamy a resztę ogarniemy na miejscu , 🙂
Rekomendowane odpowiedzi